Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 4 минути, parmobil написа:

Аз не се бъзикам. От 1-ви клас бях в руско училище.

Ако не си от групата на русоробите няма да те отбележат

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 1 час, Banesc написа:

https://nova.bg/news/view/2022/02/25/358731/българия-затваря-небето-си-за-всички-руски-самолети/

а ако решат въпреки това  да влязат с бойни самолети какво ще направим ?

123456.jpg

преди 4 минути, parmobil написа:

Аз не се бъзикам. От 1-ви клас бях в руско училище.

То всичкото ти е добре, но си забравил да напишеш сега в кой клас си. И аз не се бъзикам.

преди 13 минути, M.Николов написа:

Сега като дойде и русофил номер 1 ..

преди 3 минути, Coco1 написа:

Ако не си от групата на русоробите няма да те отбележат

Щом се делите на „русофили“ и „русофоби“ - интересно ми е, мен в коя категория ме слагате?

преди 1 минута, jhoro написа:

Щом се делите на „русофили“ и „русофоби“ - интересно ми е, мен в коя категория ме слагате?

Ти си жорофил и нищо повече или по-малко.

:D

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ти си жорофил и нищо повече или по-малко.

:D

Въй!!!

преди 3 минути, jhoro написа:

Ти и аз сме между тях - един път с едните, вторият - с другите.

преди 45 минути, Hristo52 написа:

:giggle1: Кое ще си размахат а? Това няма да е техните локални войнички дето хамериканците са свикнали. Лаос, Камбоджа, Виетнам, Ирак Сирия. Толкова могат!

Не ми отговори - каква по-различна нелокална война е водила Русия след Великая Отечественная?

преди 4 минути, Kolev72 написа:

Ти и аз сме между тях - един път с едните, вторият - с другите.

Не си прав! Россия е едно, комунистите, олигарсите и ка-Путин - съвсем друго!

Изумително явление се наблюдава...."А-у-у-у...война-а-а-а! Войната не е решение...Спрете веднага! Не може в 21 век да умират хора на война..."

Осем години (от същия 21-ви век) обаче нямаше никакви призиви от душа да се спре избиването на хора в Донбас...Какво става,бе, драги български интелигенти-демократи?!...Тези осем години не беше ли важно, че се избиват хора?!Че се избиват и жени, и деца и старци...14 000 са убитите в този период...Или осем години всъщност подкрепяхте идеологията на батальона "Азов"...проста и ясна...описа я един младеж от батальона вчера..."Ще избием всички руснаци"...

Как да ви разбирам?! Когато се избиват руснаци не е ли престъпление, което да ви възмущава?!...Май не е, а?!...Тоест, поантата не е в избиването, а само в това, кого трепят...

Да, войната е крайно и гадно средство. Ползва се обаче тогава, когато не е останало друго средство за решаване на много сериозен проблем. Еле ако па проблемът е на границата ви, а не на 10 000 км...

А, да...Може ли да ми припомните кой в Ирак, Либия, Сирия и т.н. е трепал американското (британското, френското, германското) население, та се е наложило да го озаптват?!

Ех, както обикновено българина от удобния си диван на чашка ракия, най-много разбира от политика, електрика и ядрено оръжие и как правилно да го развява.

Да питам другарите подкрепящи Путин, как ще реагират, ако Ердоган ефенди дойде да "освобождава" Източна румелия от българския гнет, какво ще му кажат, аферим, машала.

преди 10 минути, parmobil написа:

Не ми отговори - каква по-различна нелокална война е водила Русия след Великая Отечественная?

преди 21 минути, Kolev72 написа:

То всичкото ти е добре, но си забравил да напишеш сега в кой клас си. И аз не се бъзикам.

Сразен съм!

Смятам, че сега е моментът нашите управници ( като Зеленски) да предложат на нашето население да му дадат оръжие...който иска, да вземе, бе!...Така се е нажежила атмосферата във нета...Като чета... поне един силно мотивиран батальон ще отиде да помогне на украинците срещу дивите болшевишки орди....Е, ако не отиде пък, ще се разрешат кардинално доста лични отношения...От друга страна... по Черноморието ще се освободим веднъж завинаги от руския гнет...Няма да им дадем да правят руска република...Да, ще се пролее кръв...ама руска...какво толкова...Хем да се провери на практика верно ли две руски дивизии са се базирали там...и чакат сигнал.Разузнаване с бой, нали?!

преди 5 минути, bulljo написа:

Да питам другарите подкрепящи Путин, как ще реагират, ако Ердоган ефенди дойде да "освобождава"  от българския гнет, какво ще му кажат, аферим, машала.

-------------------

Ако R-доган реши да завладее България, нито ти ще можеш да го спреш, нито сатаНАТО ще ти помогне.

Както всички видяхме - сатаНАТО просто зарязва слугите и марионетките си сами да се оправят.

На R-доган не му трябва Източна Румелия, той ако реши да напада - само за няколко часа е директно в София, и никой не може да го спре - населението ще гледа турските войски от панелките...

преди 15 минути, bulljo написа:

Ех, както обикновено българина от удобния си диван на чашка ракия, най-много разбира от политика, електрика и ядрено оръжие и как правилно да го развява.

Да питам другарите подкрепящи Путин, как ще реагират, ако Ердоган ефенди дойде да "освобождава" Източна румелия от българския гнет, какво ще му кажат, аферим, машала.

И аз питам цял ден, ама един дори не отговори. 

преди 3 минути, gagodrago написа:

-------------------

Ако R-доган реши да завладее България, нито ти ще можеш да го спреш, нито сатаНАТО ще ти помогне.

Както всички видяхме - сатаНАТО просто зарязва слугите и марионетките си сами да се оправят.

На R-доган не му трябва Източна Румелия, той ако реши да напада - само за няколко часа е директно в София, и никой не може да го спре - населението ще гледа турските войски от панелките...

Агент Сава беше със забрана да влиза в Турция дори. Изцяло проект на любимите ти руснаци е. Заедно с цялото ДПС. 

Усилено търся следи за подготовката на укрепен район около Киев...където въодушевеният и въоръжен народ да спре дивите азиатски орди...Искам да видя как трудовите хора строят заслони, противотанкови ровове, телени мрежи и минни полета...както се правеше в района на АТО...

Засега виждам само безкрайни колони от бягащи на запад автомобили, опашки пред банкоматите (не, не пред военкоматите!), блъсканица в магазините...Доста хора пред камерите проговарят кой знае защо на руски...

Е, батальоните като "Азов" ще се бият докрай...нямат друг избор...Тъй като на тях ще им припомнят съдбата на 332-ри полк от 197-ма пехотна дивизия на Вермахта.

преди 7 минути, gagodrago написа:

-------------------

Дрън-дрън ярина, пак празни приказки на маса, въпроса не е кой колко е силен, а има ли право да напада, както виждаш Турция и Гърция не едно десетилетие се дъвчат и провокират, защо не са във война, можеш ли да отговориш, и какво е правото на Путин да ходи в Киев и Одеса, като е толкоз загрижен за Донецк и Луганск защо не се ограничи с "освобождаването" им, а тръгна с рогата напред към столицата да "освобождава" Украйна.

Ето ти и мнението и решението на човек от народа на Украйна, па вие си говорете, колко е велик Путин.

преди 4 часа, Hristo52 написа:

Е, батальоните като "Азов" ще се бият докрай...нямат друг избор...Тъй като на тях ще им припомнят съдбата на 332-ри полк от 197-ма пехотна дивизия на Вермахта.

А кога Путлер ще подкара собствените си фанатизирани националисти ?

Я да видим работи ли и при нас прорашистката цензура във фейса

https://www.facebook.com/evgeny.mihaylov/posts/10229096862192619

:)

Може да е анимация на един или повече хора и изправени хора

преди 8 часа, Anneliese написа:

Зеленски напълно е откачил! Явно се е вдъхновил от нацисткия "Фьолкщурм".

Зеленски е поставено лице и нищо не зависи от него

държава не се  управлява от  един човек

Путин също е поставено лице и прави каквото му кажат ""съветниците ""

просто киро защо мислиш има 18 съветника официално, а не официално ?

русия има интереси в  енергетиката и милитаризацията- производство на оръжие и продажба на полезни ископаеми 

и всяко действие в политиката ще се ръководи от тези интереси ,

България има интереси в туризма  -обслужващ персонал, логистика ,  и хранително вкусува промишлиност- каквото се яде и пие, земеделието 

другото е  частни инициативи кой дръпнал малко напред, кой не, самостоятелно с предприемачество 

не случайно спират транспорта на русия по въздух в българия

за да може някоя фирма да се облаготетелства и да заеме нишата

но си правят  сметките без кръчмар

""такситата"" от москва до българия искат нафта 

Естествено, че зависи от Зеленски. Той е човекът на Запада! Уж демократът, уж народният човек!

Писна ми в тази тема всички да изкарвате Русия черна и лоша, а да премълчавате за убийствата на невинните руски деца в Източна Украйна от бандеровците, които вече са част от официалната украинска армия!

Подчертавам - следя събитията от 2014 година насам! Няма и не мога да одобря геноцид срещу мирно и невъоръжено население, особено срещу деца! Писна ми да се мълчи за тези деца и жертви, все едно ги няма! Писна ми да се мълчи и замита за избитите невинни от НАТО сърби, включително и за историята с уцеления автобус на моста, пълен с цивилни, изгорели живи! Няма да подкрепя нито един геноцид срещу мирни и невъоръжени хора!  Нищо не може да оправдае НАТО, нито нацистите! Знам ги какви са нацистите, на какво са способни, какви са жестоки, докъде водят расистките идеологии......................

Искам следните неща да ги запомните и да не се чудите на "руската" агресия:

- атомната подводница"Курск"

- терористите в московския театър

- избитите невинни деца в Беслан

- терористичните атентати срещу руските жп линии и в метрото

- терористичния атентат на летището

- избитите невинни хора в Одеса

- избитите невинни и невъоръжени хора в Източна Украйна, само защото са руснаци по произход , говорят на руски език и не искат да напускат мястото, където са родени

Русия твърде дълго търпя! Никоя страна не бива да бъде безразлична км геноциди, никоя!

САЩ, ЕС, НАТО  и пообни мълчат и провеждат политика на информационно затъмнение за случващото се в Източна Украйна  и за нацистите там!

Знаете ли, че от 2014 година "Азов" и подобни са буквално приети за част от украинската армия?

Геноцид срещу българи ли трява да стане, за да се събудите и да проумеете в какъв свят живеете наистина? Аз съм потресена!

Продавате се на САЩ , НАТО и ЕС за една паница леща, образно казано и загърбвате морал и съвест! Чудни хора сте!

Аз геноциди няма да търпя! И аз вярвах на американските лъжи и манипулации, но край вече!

С такива като Зеленски и"Азов", решението е само военно! Това са фанатици, опасни колкото "Ислямска държава"!

Жалко, че не ви пука, че точно украинци оскверниха гроба на хан Кубрат! И не, не е пропаганда! Идете на живо да ги видите тези какво представляват1

Снимат се със знамето със свастиката и не били нацисти............... а какви са тогава?

Как спите от лъжи?

Как оправдавате това? Целенасочени убийства на съседи, само защото не са искали откачените мюсйлмани с тяхната откачена религия да избиват техните деца:

maxresdefault.jpg

768x.jpg?_=1553184162

142866460567617.jpg

Как Путин трябваше да отговори на това?

1200_beslan-bebe-3.png

7084e1e8925edcf6f5c96387094f13bd.jpg?res

14.jpg

МНОГО СТЕ КЪСОПАМЕТНИ ВСИЧКИ!

И в ИЗТОЧНА УКРАЙНА:

deca.jpg?resize=678,381&ssl=1

274186730_1803281716544391_7274486936516

%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B1%D0%B0%D1%812.jp

Тези, които според вас не са нацисти. А какви са тогава? Не и миротворци:

5b9a9c0838e47ea6063fa1683f184797.jpg

618x618.jpg

20150628.pwoqqgnona.jpg

RTX14B63_468.jpg

nacizam_dw.jpg

УКРАЙНА ПРЕЗ ВСВ:

Ukr_1.jpeg

%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4_%D0%B2_%D

1359570405_1499276971.jpg

ukraina-svastika-e1642415857212.jpg

660_b44e2b2f61179b4a043898fcaa264b6b.jpg

fashisti.jpg

58697016c461883c508b4590.jpg?w=584

images?q=tbn:ANd9GcR3TSEIpM8eaYwMwTxHIq_

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.