Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

https://fakti.bg/mnenia/656737-nikola-sarkozi-se-namesi-v-ukrainskata-kriza

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 1 минута, M.Николов написа:

Обаче Зеленски се инати като магаре на мост и не желае да се предаде. Държи се точно като германците и японците в края на ВСВ. Точно той тика света към ТСВ.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Да, той като бивш, вече може да си го позволи. Аз пък, попадтах на това- моментна снимка на загубите на Англия.

Англия изнася за Рyсия стоки за 3-4 милиарда $, а внася за 11-12 милиарда. Това прави по 1 000 000 000 $ на месец. Като тези стоки не са телевизори, парфюми и парцалки, без които може, а са сyровини и продyкти за промишлеността.
Ако я изключат от SWIFT, тези доставки ще спрат. Това означава десетки заводи да затворят и работниците да идат на yлицата.
Не ми се мисли пък колко неyстойка ще трябва да платят...
274920392_4878494655561510_5288144643258
преди 4 минути, absurt написа:

Да, той като бивш, вече може да си го позволи. Аз пък, попадтах на това- моментна снимка на загубите на Англия.

Англия изнася за Рyсия стоки за 3-4 милиарда $, а внася за 11-12 милиарда. Това прави по 1 000 000 000 $ на месец. Като тези стоки не са телевизори, парфюми и парцалки, без които може, а са сyровини и продyкти за промишлеността.
Ако я изключат от SWIFT, тези доставки ще спрат. Това означава десетки заводи да затворят и работниците да идат на yлицата.
Не ми се мисли пък колко неyстойка ще трябва да платят...
274920392_4878494655561510_5288144643258

Нито снимка на загуби е, нито на Англия, нито милиарди има, нито и една дума има общо със снимката. В тия руски групи, един говорещ английски ли няма ? 

преди 45 минути, Anneliese написа:

Обаче Зеленски се инати като магаре на мост и не желае да се предаде. Държи се точно като германците и японците в края на ВСВ. Точно той тика света към ТСВ.

Зеленски е боец и ще се бие до последно.

преди 2 часа, Anneliese написа:

ОТВРАТИТЕЛНО Е, БЕ! ЦЯЛ СВЯТ РЕВЕ ЗА НАЦИСТИТЕ УКРАИНЦИ, А ЗА НЕВИННИТЕ  ИЗБИТИ ДЕЦА В ДОНБАС - НИКОЙ! МОРАЛ И СРАМ НЯМАТЕ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА ПРЕЖИВЕЕТЕ СЪЩОТО, КОЕТО И ХОРАТА В ДОНБАС - ТОВА МАЙ ЩЕ ВИ ОЧОВЕЧИ!

"Цялата военна пропаганда, всички викове, лъжи и омраза винаги идват от хора, които няма да отидат на тази война! "
Джордж Оруел

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Я дай клип на зеленски от фронта, че не намирам. Той прати цивилните с коктейли Молотов да го защитават.

преди 1 час, M.Николов написа:

Обикновено, Карбовски ме вбесява, но това което е написал, е първото човешко, истинско и хуманно мнение, което чета.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Нито снимка на загуби е, нито на Англия, нито милиарди има, нито и една дума има общо със снимката. В тия руски групи, един говорещ английски ли няма ? 

Има един текст за Англия и една снимка за щатите. То, бива тъпотия, ама ти врещиш, бе моме русокоса! В соросоидната група с конкурс за дебилки ви избират, явно. Една годна сива клетка нямаш между ушите.

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

:nono:Какъвто "боец" е и Кирил и още куп смешници, които и една кокошка не са заклали, но иначе на лалане са велики!

Кратка автоиронична руска анимация :

This Is Russia

преди 2 часа, BANKATA написа:

Прегледай този анализ от преди 2 седмици. Доста е интересен, и донакъде обяснява безррасъдните действия на Москва.

https://russiandefpolicy.com/2022/02/07/mass-fire-strike-on-ukraine/

Благодаря ! 
Виждах го няколко пъти във "Вечер с Владимир Соловьов" :
https://www.youtube.com/watch?v=OFaX3k6KjXA

А тук е почти по същата тема от твоя пост в предаване на опозиционното Радио "Ехото на Москва" :
https://www.youtube.com/watch?v=2NZYLAb7Qx0

Мен ме е яд, че никой никъде не говори не пише за евакуираните невинни дечица от Донбас в Русия. Вероятно още са на палатки и н знам как спят там нощем на тия студове.............

Но пък за децата на нацистите има всичко - храна, дрехи, обувки, играчки, топли стаи  и легла.......................

Отвратително!:sobbing::sobbing::sobbing:

преди 6 минути, Anneliese написа:

Мен ме е яд, че никой никъде не говори не пише за евакуираните невинни дечица от Донбас в Русия. Вероятно още са на палатки и н знам как спят там нощем на тия студове.............

Но пък за децата на нацистите има всичко - храна, дрехи, обувки, играчки, топли стаи  и легла.......................

Отвратително!:sobbing::sobbing::sobbing:

Тебе, точно теб, ако баща ти прочете какви ги пишеш, ще ти строши главата и ще те прати в мазето да спиш, при мишките. Не стига, че си глуха, болна и не ставаш за нищо, ами на всичко отгоре пишеш глупости да дразниш хората!

Мен ме дразни отношението към украинците.

За твое сведение,никой вкъщи не е на тяхна страна! Тези боклуци започнаха първи! Да не бяха правили геноцид!

преди 1 минута, Anneliese написа:

Мен ме дразни отношението към украинците.

За твое сведение,никой вкъщи не е на тяхна страна! Тези боклуци започнаха първи! Да не бяха правили геноцид!

Хайде пак да да започнем от начало?

Кой започна първи? Не стига че изкривяваш истината, ами си и вярваш!

Знаеш ли какво е боклук? Огледай се в огледалото и ще си отговориш. Чао.

преди 1 час, absurt написа:

Обикновено, Карбовски ме вбесява, но това което е написал, е първото човешко, истинско и хуманно мнение, което чета.

Има един текст за Англия и една снимка за щатите. То, бива тъпотия, ама ти врещиш, бе моме русокоса! В соросоидната група с конкурс за дебилки ви избират, явно. Една годна сива клетка нямаш между ушите.

Абе изкуфяла лелке, казах ти да си наемеш един редактор, че да проверява какви дивотии пишеш, преди да публикуваш, щото и ти самата не знаеш, ама не слушаш.

преди 2 часа, absurt написа:

Пак другите били тъпи, че си толкова зле, че не знаеш какво си написала. Нормален човек да беше, щеше да провериш поне и да признаеш, че си объркала нещо, ама няма. Влиза с рогата напред, като прост добитък и хвърля обиди наляво-надясно по инерция. Толкова ти е акъла и сивите клетки.  

Започнаха украинците. Кой ги би по главата да избиват невинни хора в Донбс? Не ми се измъквай като мокра връв. Цялата нормална част от Източна Европа знае що за боклуци са украинците, не случайно на жените им им се носи една определена слава..............

Ти да не си украинец, че така се засегна? Прощавай, ама в България си казваме нещата такива, каквито са. Ние тук нацизъм и геноцид не търпим.

преди 8 часа, bulljo написа:

Не знам, какво е това сляпо идолопоклонничество към Путин и политиката му, изпратил армия в друга държава да коли и беси, да се разпорежда в чужд имот, и нашите фенове му аплодират и се възмущават, защо не го посрещат с цветя и бонбони.

------------------

Ами тя политиката на "великите сили" е една и съща. Каквото вършат едните, такова и другите. Пазят си влиянието.

Това, което Путин прави в момента, САЩ го вършат от десетилетия.

Ама вие фалшиви моралисти, що така не се възмутихте, и що мълчахте като пукали, когато САЩ и сатаНАТО по същия начин нахлуха в Сирия, в Либия, в Ирак, още повече когато са убивали хора в съседна Югославия?

Кажи де, защо не се възмутихте тогава, защо и не нарекохте САЩ и сатаНАТО агресор? 

Слугите си намерихте нов господар, на когото да служите. Него ще го възхвалявате за зверствата, които върши, а политическият враг ще плюете. Това ми е повече от ясно, така че си спестете патетичните речи...

Така и не разбрахте, че на САЩ и на сатаНАТО въобще не им пука за слугите им - ако стане нещо ще ви зарежат, и ще ви оставят сами да се оправяте.  Горките украинци го разбраха по трудния начин.

преди 24 минути, ДзВяРа! написа:

Хайде пак да да започнем от начало?

Кой започна първи? Не стига че изкривяваш истината, ами си и вярваш!

Знаеш ли какво е боклук? Огледай се в огледалото и ще си отговориш. Чао.

да разбирам ли, че всякакви планове за сватбата отпаднаха? :sobbing:

преди 14 минути, gagodrago написа:

Така и не разбрахте, че на САЩ и на сатаНАТО въобще не им пука за слугите им - ако стане нещо ще ви зарежат, и ще ви оставят сами да се оправяте.  Горките украинци го разбраха по трудния начин.

Глупости!

Ако сега беше президен на САЩ Доналд Тръмп, нямаше Путин да посмее да нападне, и нямаше да има война.

Със Байдън са се разбрали и затова е толкова спокоен Путин. Въпреки че си подписа смъртния АКТ!

преди 7 минути, Kieli написа:

да разбирам ли, че всякакви планове за сватбата отпаднаха? :sobbing:

Свободна е все още, и ще си остане такава завинаги, действай щом имаш желание.:D Твоя е.

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Свободна е все още, и ще си остане такава завинаги, действай щом имаш желание.:D Твоя е.

аз да не служа на Путля? :lol6:

преди 23 минути, ДзВяРа! написа:

Глупости!

Ако сега беше президен на САЩ Доналд Тръмп, нямаше Путин да посмее да нападне, и нямаше да има война.

Със Байдън са се разбрали и затова е толкова спокоен Путин. Въпреки че си подписа смъртния АКТ!

Не се знае, може да дойдат русите в Берковица. Или по-скоро украинците.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.