Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 5 часа, Богатир написа:

Никое престъпление не трябва да се използва за оправдание - на последващи!

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

А да се мълчи за Донбаския геноцид е много хуманно!:angry:

току-що, Anneliese написа:

ko kaza - КАПИТАН

преди 5 минути, Anneliese написа:

Ето това е геноцид.

https://news.bg/world/ukrayna-razsekreti-arhivni-danni-za-gladomora.html

преди 1 час, N1K17Y написа:

Абе изкуфяла лелке, казах ти да си наемеш един редактор, че да проверява какви дивотии пишеш, преди да публикуваш, щото и ти самата не знаеш, ама не слушаш.

Пак другите били тъпи, че си толкова зле, че не знаеш какво си написала. Нормален човек да беше, щеше да провериш поне и да признаеш, че си объркала нещо, ама няма. Влиза с рогата напред, като прост добитък и хвърля обиди наляво-надясно по инерция. Толкова ти е акъла и сивите клетки.  

Проста жено! "Моментна снимка" е словосъчетание, което не означава "фотография направена в момента", Използвала съм  преносното му значение. Първокласник схвана, че след като анонсирам "Моментна снимка на загубите на Англия" и давам цифри и обяснения за това, колко губят на година, словосъчетанието е в преносното си значение. Само плиткоума персона като теб може да го обърка със снимката отдолу, на която пише, че се отнася до САЩ. Че и тръгнала да ми търси радактор с английски, след като не знае какво е USA- изписано отгоре на графиката. ! 1644994010_download(16).gif.e6e31c0d43a18b9dd8002e292f5addf1.gif

преди 2 часа, absurt написа:

Обикновено, Карбовски ме вбесява, но това което е написал, е първото човешко, истинско и хуманно мнение, което чета.

Има един текст за Англия и една снимка за щатите. То, бива тъпотия, ама ти врещиш, бе моме русокоса! В соросоидната група с конкурс за дебилки ви избират, явно. Една годна сива клетка нямаш между ушите.

гледам че се интересуваш от SWIFT - SWIFT се заобикаля лесно с биткойни и подобни - ще се купува с тях на черно, вярно по скъпо ще е

то и сега има санкции върху Русия - но Германия си построи Северен поток

преди 2 минути, absurt написа:

Проста жено! "Моментна снимка" е термин, който не не означава "фотография направена в момента", а съм използвала преносното значение. Първокласник схвана, че след като анонсирам "Моментна снимка на загубите на Англия" и давам цифри и обяснения за това, колко губят на година, словосъчетанието е в преносното си значение. Само плиткоума персона като теб може да го обърка със снимката отдолу, на която пише, че се отнася до САЩ. Че и тръгнала да ми търси радактор с английски, след като не знае какво е USA- изписано отгоре на графиката. ! 1644994010_download(16).gif.e6e31c0d43a18b9dd8002e292f5addf1.gif

Пишеш за снимка, отдолу пускаш директно снимка, нито дума че снимката се отнася за съвсем друга тема и въобще дума свързана със снимката, обаче аз съм бил тъп, че направих връзката с думата "снимка" и буквално снимка която сама пускаш след 2 реда. Доообре :D 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Пишеш за снимка, отдолу пускаш директно снимка, нито дума че снимката се отнася за съвсем друга тема и въобще дума свързана със снимката, обаче аз съм бил тъп, че направих връзката с думата "снимка" и буквално снимка която сама пускаш след 2 реда. Доообре :D 

Ми, да, тъпа си. От всички тук, само ти не вдена за какво иде реч. Че и хукна да се заяждаш. Оправяй се, писна ми от простотията ти. 

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

гледам че се интересуваш от SWIFT - SWIFT се заобикаля лесно с биткойни и подобни - ще се купува с тях на черно, вярно по скъпо ще е

то и сега има санкции върху Русия - но Германия си построи Северен тоток

Знам. Въпросът е колко ще изгубят европейските икономики, докато се ду пят на щатите и подпомагат военната им промишленост. А, по тоя Северен поток 2 , аз и ти ли ще пускаме гориво?

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

биткойни

Ха , ха :D едни от най- големите ферми за копане са в Украйна бре. Сега биткойни ама на таратанци.

преди 3 минути, nikssi написа:

Ха , ха :D едни от най- големите ферми за копане са в Украйна бре. Сега биткойни ама на таратанци.

знам, но го има като опция - дори мисля че една доста популярна дет е копат в цял свят е сделана от руснак имигрирал при наш кирчо

преди 2 минути, nikssi написа:

Въпросът е, колко долари държат руснаците и какво ще решат да направят?

преди 2 минути, absurt написа:

Въпросът е, колко долари държат руснаците и какво ще решат да направят?

Това каква връзка има с нелегалните ферми за биткойни в Украйна ? 

преди 9 часа, Anneliese написа:

Аз не им вярвам. Няма да е само местене. А и тия паметници не са техни само, а и на Русия! Питаха ли я? Щото Путин ако научи, и хоп, руския военноморски фррлот ще довтаса тук...................

На Трайчо Нетрайков за народа не му пука.................

Аз обаче искам да наврат по арестите всичкото укропитек, дето се гаври с паметниците ни!

Даже продажни сънародници призовават да не се празнува 3 март!

Да се задавят с доларите си, дано!:angry:

Това че не вярваш не значи че трябва да лъжеш... И между другото и Путин се явява вид нацист :)

преди 6 минути, nikssi написа:

Това каква връзка има с нелегалните ферми за биткойни в Украйна ? 

Няма, просто питам, след като изяснихме въпроса с биткойните.

преди 24 минути, nikssi написа:

Да не бяха я пуснали тая цифрова лудост от Пентагона, сега война нямаше да има. Бандерците все повече увисваха. Те са всичко на всичко 20-30к и не всичките чак толкоз убедени, маршовете им бяха от по 1-2к, ама западните медии ги хвалеха, въпреки инфото в тях съм убеден, че обикновените украинци и руснаци от Донбас и Приднестровието са ги мразели в червата, нали требеше да дадат нещо на бандерите да им превеждат пари, които са труднопроследими, че на ония заради престъпленията им се налагаше да плащат все повече да не бъдат обявени за престъпници против човечеството. Навремето, като блажеха семейство Бин Ладен сигурно са им пращали кеш парите с военно транспортни самолети в употребявани банкноти, че тогавашните преводи по тертипите от началото на века са били леснопроследими.  После си имаха причина да идат да изнасят демокрация в Афганистан и да си вземат територия, която беше в разширеният "кръг" на безопасност на СССР. Накратко, цифровите "монети" се изобретиха, не точно за да забогатяват с тях разни копачи и спекуланти, това просто е прикритие.

преди 8 часа, Profruit написа:

Одеса е еврейска. Там са играчите, без аллах ахбар и кючеци по синагогите. Системата е show me the money!
Обаче има един град Уман. Там е гроба на някакъв си вундеркинд, който писал повече от Ленин - Нахман Меуман и всяка година прелитат тумби от подцинковани мозъци. В каубойски одежди с  капи от мамут се изсипват там, за да рипат хорца. Надписите са дублирани на иврит и се приема шекели. И погледни историята. Сталин обещава на евреите Крим, да си създадат там държава в момент на отсъпление от Вермахта. Това ги привлича в Украйна. Получава заеми от американски евреи, но Сталин ги изиграва, като ги обявява за космополити. а после забравя или ги депортира в Биробиджан.

Мои познати около мен са разтревожени. Един от тях е руснак по баща и украинец по майка. Родителите разведени. Бащата живее в Урал, майката в Украйна. Малкият брат предпочел с майка си и също е в Украйна. Звъни първо на баща си и онзи отговаря - Нашите напредват и скоро ще са в Киев! После звъни на брат си и отговор - Нашите достойно се защитават! Шах и мат с нашите. И същата история на друг познат. Бащата живее в Днепр, а майката в Москва. И реално искат само едно - да се сложи край на този театър.

Блиц крига на Путин забуксува. Украйна е голяма, нищо че е без гащи, а думите на Путин за наркомани и нацита са примитивни. Козът с чеченците говори, че си изпуска нервите. Заленский си отработва парите и затова праща наемници, за да създава токсични райони. Разумно е да сложи оръжие и да се предаде. Франция 1940 спаси животи по този начин.

Имам и познати руснаци, които са против нахлуваването. Предричат рязък спад на жизнения стандарт в Русия, които и без това е ал ха-паним (полный писец).

Едно не достига на интрюдерите в създаването на Новорусия.
1). Не са им толкова умни ракетите, колкото и да пропагандират. Едно е да пиздиш, кога Израел отвръща  на Газа в гъстонаселен квартал.  Путин парадира с супер-дупер чудеса, но реално няма безпилотници, а те са решаващи в градски условия, за което ювелирната точност на ликвидация издиша.
2). Вместо трикольора, да забиват знамето с сърпа и чука, а главната колона да води самия Илич.

spacer.png

Еха значи ако е така в момента руснаците провеждат и един вод Холкост ли? Щот в тая патаклама няма начин и един куп евреи да не дадат фира?

Ураааааааааааааа, руското знаме, заедно с чеченското, вече се веят в Гостомел, Украйна, предградие на Киев! Може би вече е  започнала битката за Киев!:yanim:

flag russia GIF

happy world cup GIF by ESPN México

преди 1 час, gagodrago написа:

------------------

Ами тя политиката на "великите сили" е една и съща. Каквото вършат едните, такова и другите. Пазят си влиянието.

Това, което Путин прави в момента, САЩ го вършат от десетилетия.

Ама вие фалшиви моралисти, що така не се възмутихте, и що мълчахте като пукали, когато САЩ и сатаНАТО по същия начин нахлуха в Сирия, в Либия, в Ирак, още повече когато са убивали хора в съседна Югославия?

Кажи де, защо не се възмутихте тогава, защо и не нарекохте САЩ и сатаНАТО агресор? 

Слугите си намерихте нов господар, на когото да служите. Него ще го възхвалявате за зверствата, които върши, а политическият враг ще плюете. Това ми е повече от ясно, така че си спестете патетичните речи...

Така и не разбрахте, че на САЩ и на сатаНАТО въобще не им пука за слугите им - ако стане нещо ще ви зарежат, и ще ви оставят сами да се оправяте.  Горките украинци го разбраха по трудния начин.

Мисля, че никой от присъстващите в темата не подкрепя, каквато и да е война изключая принцесата фашист, всяка суверенна държава избира кои да са и партньорите и Украйна е избрала Европа и Путин не може да си налага мнението по такъв начин.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Ураааааааааааааа, руското знаме, заедно с чеченското, вече се веят в Гостомел, Украйна, предградие на Киев! Може би вече е  започнала битката за Киев!:yanim:

flag russia GIF

А, да си вземеш хапчетата ида се кротнеш, че от безмозъчни твари ми писна! 

преди 3 минути, bulljo написа:

Украйна е избрала Европа

Така ли е било станало? Кога? 

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

При преврата от 2014 наречен Оранжева Революция по американски.

преди 1 минута, bulljo написа:

Мисля, че никой от присъстващите в темата не подкрепя, каквато и да е война изключая принцесата фашист, всяка суверенна държава избира кои да са и партньорите и Украйна е избрала Европа и Путин не може да си налага мнението по такъв начин.

Той си го знае, ама опорките да се оправдаят войната на Путя са пъъъълна скръб. Вижда се, че няма какво да се напише, затова почваме да си измисляме, че всеки пишещ против Путя е подкрепял, когато американците трепят араби или който и да е. И щом те са трепели, значи и Путин може да трепе. 

преди 2 минути, bulljo написа:

Да, ама не е точно така. Когато години наред "баш партньорът" си прокарва личните интереси, с цената на живота на хората от 2 държави, подпомагайки парично и с въоръжение бандитите, няма как да не се стигне до война. Ако янките не бяха решили да изнасят демокрация по техен тертип, а бяха оставили двете страни да се разберат, нямаше светът да е тук в този момент.

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Те и руснаците, ако могат и те ще изберат Европа, ама Путин ги е стиснал почти като Сталин.

преди 17 минути, Anneliese написа:

flag russia GIF

Толкова злоба в човек не съм виждал, вярно ти не си човек.

преди 16 минути, Anneliese написа:

flag russia GIF

Те са мюсюлмани, нали беше против тях?

Пий си тия хапове, бе жена.

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

2014.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.