Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 5 минути, васил козарев написа:

Говорим за ....

една от възможно най- отвратителните форми на башибозук, който слугува на престъпника Путин за жълти стотинки.

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

В Берлин.

Стой си там в Берлин и си събирайте чакрите!

преди 6 минути, Anneliese написа:

Стой си там в Берлин и си събирайте чакрите!

Ти виж Ердоган да не си иска и останалата Тракия. Северна Тракия.

NorthThraceWithinThrace.png

По образец на Путин. Който толкова много го обичаш. 

преди 7 минути, glen написа:

Путин върши много почтена работа, като свежда жертвите и щетите до минимум.

Нали войната беше свършила?

преди 12 минути, Anneliese написа:

Тука, ако съборят паметниците, война ще има!

Жалко, че ние не сме изтребили наследниците на българските нацисти. Много предатели се навъдиха тук, ама много!

Какво му намирате на нацизма? Сбъркана идеология!

Кои паметници ще събаряме или пак послъгваш?

преди 12 часа, N1K17Y написа:

Абе, на който му се надървя пишката да чете за руските оръжия и е по-запознат може да каже, ама май руснаците очакваха за няколко часа да приключи всичко, а ? Ясно, че украинците нямат шанс, но колкото по-дълго държат, толкова по-зле ще изглежда руската армия пред света. И ще почнат по-свирепи атаки. То се видя ВЕЧЕ с чеченците де. Междувременно, тая вечер се говори, че Италия и Германия са близо да си променят решението за изключване от SWIFT и тия по-свирепи атаки само ще ги мотивират повече. Може да излязат криви сметките.

Украйна не е в нато.

На теб не знам какво ти се надървя, като се опитваш хем да разсъждаваш, хем да защитаваш опорките по Матросовски. Путин какво каза вчера, помниш ли? Призова военните да направят преврат и да вземат властта, за да парират бандеровците и "наркомано-педалите". Призова ги да го направят колкото се може по- бързо, за да седнат на масата. Колко тъп трябва да е някой, който очаква руснаците да прегазят слепешката всичко по пътя си, че да приключат за няколко часа? Влезли са в земя, на която живеят милиони руснаци, българи, поляци. И украинци, с които са живели мирно и в разбирателство.  Чакаха 8 години след 2014 да започнат да се изпълняват договореностите, преди да им писне от тормоза върху хората им. И пак нямаше да предприемат тази крачка, ако американците не се оляха от финансиране и военна подкрепа на бандеровците. И теб да питам- срещнала ли си някъде интервю с руснаци, живеещи в автономиите? Или с българи? Ако видиш такова нещо, пусни го тук да го прочета. Трябва ми и другата гледна точка, защото за тангото винаги са нужни двама. 

Не знам, какво е това сляпо идолопоклонничество към Путин и политиката му, изпратил армия в друга държава да коли и беси, да се разпорежда в чужд имот, и нашите фенове му аплодират и се възмущават, защо не го посрещат с цветя и бонбони.

преди 5 минути, petie1 написа:

Кои паметници ще събаряме или пак послъгваш?

Паметниците на съветската армия в София и Бургас? Не си ли чул?

преди 2 минути, bulljo написа:

Не знам, какво е това сляпо идолопоклонничество към Путин и политиката му, изпратил армия в друга държава да коли и беси, да се разпорежда в чужд имот, и нашите фенове му аплодират и се възмущават, защо не го посрещат с цветя и бонбони.

А кои започнаха да избиват невинни и невъоръжени руски деца в Донбас, а?

То освен Поля Нацито аз никой друг не виждам да говори за нацизъм та не виждам кой го подкрепя?

преди 4 минути, Anneliese написа:

Россия, кой друг. Сега прочетох, че пак руснаците са хвърляли ракети по блоковете на хората.

Ей, така за кеф. Без причина.

https://www.vesti.bg/sviat/ruska-raketa-udari-zhilishten-blok-v-kiev-6138707

Според информацията една от ракетите е ударила жилищна сграда.

Не е ясно какви са били целите

Там са се криели бандеровците, как какви. Путин предупреди, че укропитеците ще използват цивилните като жив щит.

Предвид, че хората са по мазетата и в метрото, сградите в Киев са празни!

Можеш да се вайкаш само, ако стане пожар като този в Дрезден.

Да-а-а-а...Демагогията стигна невиждани висоти в последните дни....Е, както си му е редът при демокрацията, започнаха да спират достъпа до информационните канали на врага.Така, де! Какво има да им слушаме на тия гадове?!Само ни мътят главите...Тяхната истина не е нашата истина...

А Путин, разбира се, е луд...какъв да е?!...И цялото им ръководство барабар с военните са луди...разбира се...В Русия въобще по-главните хора са си луди...Щото...ами щото са руснаци,бе...Може ли нормален човек (не руснак) да се плаши от някакви си бази по границите на РФ?!...направени основно, за да създадат поминък на местното население...нови работни места...досег до великата англосаксонска култура...която според проф. Янакиев е единствената цивилизация, друга няма...Ето, хората в Ново село например, са доволни от наличието на...да!...Цъфти Ново село...ренесанс преживява...Отклонението към входа на базата е асфалтирано както трябва...не като...добре, няма да бъркам с гнусен пръст в раната...

И въобще...Умните хора (англосаксонците, кои други?!) са казали "Не давай риба на човека! Научи го как сам да си я лови!"...тоест, дай му...въдица например...с уред за нощно виждане и далекомер...Покажи му как да ѝ монтира гранатохвъргачка!(стига е разхвърлял просташки като в 20 век динамитени шашки)...А не да му даваш риба да плюска наготово...

Ето, това е същинското им предназначение...на базите (само на американските обаче, нали?!)...Ама били военни?!Е, какви да са?!.... Без дисциплина може ли да се лови риба?!...че и каквото и да било друго...Особено като се има предвид, че местата за ловене на риба около реката все пак са ограничени...Тя и реката си е перманентно мътна, ама...каква да е?!... като се има предвид, че все някакво производство има (или е имало, когато дисциплината още не е била на ниво) около нея?!...Че и да не е останало (производство), я що екскременти се изливат там?!Хора сме, отделяме...Продуктите на съвременните производства и те... с ограничен (и винаги къс) срок на годност...все някъде и те трябва да се изхвърлят...

Та, да се върнем на темата...Освен луди, руснаците са и страхливи. Ето, години наред в украинския парламент се говореше как най-боеспособната европейска армия, осем години закалявана в боевете срещу дивото население на Донецк и Луганск, щяла да се разходи на танкове из Москвата...за Петербург не съм чувал...и че белият свят (не черния или жълтия!) едва ги удържа да не тръгнат...от жалост към руснаците, от какво друго?!...И Путин си въобрази (ами...болен човек!),че това са сериозни приказки...та се стигна до тази...дивотия...Абе, на кой свят живееш, бе, Путин?!Хората си се майтапеха само...В кой парламент не се майтапят, а?!...

Ей за тва ти блокираха личните сметки...Да видиш какво е без пари...да седят децата и жената (че и внучетата-а-а-а!) пред богатите витрини в Лондон и да преглъщат мъчително...докато пакистанци и индийци (предимно) се разхождат спокойно вътре около щандовете...някои даже пазаруват...

Ох, сви ми се сърцето, спирам...

преди 4 минути, Anneliese написа:

Ще ги местят стига си лъгала хем и балона ти го обясни кат за маоумна

преди 9 минути, Anneliese написа:

Просъска принцесата фашист, ако можеш да осмислиш написаното от теб до сега, ще видиш че самата ти си такава.

преди 10 минути, bulljo написа:

Ами идиоти сър :) То няма значение дали е Путин или друг

преди 2 минути, Anneliese написа:

Там са се криели бандеровците, как какви. Путин предупреди, че укропитеците ще използват цивилните като жив щит.

Предвид, че хората са по мазетата и в метрото, сградите в Киев са празни!

Можеш да се вайкаш само, ако стане пожар като този в Дрезден.

Ти виж, немците как ще нахлуят в Россия. Блицкриг. Само чакат заповед. Вече са там на границата на Россия.

преди 2 минути, bulljo написа:

Просъска принцесата фашист, ако можеш да осмислиш написаното от теб до сега, ще видиш че самата ти си такава.

И ти ли? Аз откога го разправям

преди 1 минута, petie1 написа:

Ще ги местят стига си лъгала хем и балона ти го обясни кат за маоумна

Аз не им вярвам. Няма да е само местене. А и тия паметници не са техни само, а и на Русия! Питаха ли я? Щото Путин ако научи, и хоп, руския военноморски фррлот ще довтаса тук...................

На Трайчо Нетрайков за народа не му пука.................

Аз обаче искам да наврат по арестите всичкото укропитек, дето се гаври с паметниците ни!

Даже продажни сънародници призовават да не се празнува 3 март!

Да се задавят с доларите си, дано!:angry:

преди 2 минути, Anneliese написа:

Аз не им вярвам. Няма да е само местене. А и тия паметници не са техни само, а и на Русия! Питаха ли я? Щото Путин ако научи, и хоп, руския военноморски фррлот ще довтаса тук...................

На Трайчо Нетрайков за народа не му пука.................

Аз обаче искам да наврат по арестите всичкото укропитек, дето се гаври с паметниците ни!

Даже продажни сънародници призовават да не се празнува 3 март!

Да се задавят с доларите си, дано!:angry:

Колко паметници български има в Русия? Стига си ревяла на чужди гробове.

Руснаците са ни освободили от турско робство!

А ти си черен неблагодарник!

Неееееееееееееее, нацистите укропитеци пред президенството! Гот, нема що! Ще извиват ръце и ще ни командват! Къде е полицията да ги въдвори тия, бе?:angry:

преди 20 минути, bulljo написа:

Пропагандата е мощно оръжие. 

преди 37 минути, Anneliese написа:

Тука, ако съборят паметниците, война ще има!

Жалко, че ние не сме изтребили наследниците на българските нацисти. Много предатели се навъдиха тук, ама много!

Какво му намирате на нацизма? Сбъркана идеология!

Късно е вече

Почвай да месиш хляба и до понеделник да си във Варна, да посрещаш нашите освободители. 

Чакай да се справят с Хохолите първом, че като гледам не им се получава по плановете. Ще се заточи а ние пак ще го ядеме с поредната бежанска вълна. 

преди 28 минути, absurt написа:

На теб не знам какво ти се надървя, като се опитваш хем да разсъждаваш, хем да защитаваш опорките по Матросовски. Путин какво каза вчера, помниш ли? Призова военните да направят преврат и да вземат властта, за да парират бандеровците и "наркомано-педалите". Призова ги да го направят колкото се може по- бързо, за да седнат на масата. Колко тъп трябва да е някой, който очаква руснаците да прегазят слепешката всичко по пътя си, че да приключат за няколко часа? Влезли са в земя, на която живеят милиони руснаци, българи, поляци. И украинци, с които са живели мирно и в разбирателство.  Чакаха 8 години след 2014 да започнат да се изпълняват договореностите, преди да им писне от тормоза върху хората им. И пак нямаше да предприемат тази крачка, ако американците не се оляха от финансиране и военна подкрепа на бандеровците. И теб да питам- срещнала ли си някъде интервю с руснаци, живеещи в автономиите? Или с българи? Ако видиш такова нещо, пусни го тук да го прочета. Трябва ми и другата гледна точка, защото за тангото винаги са нужни двама. 

Щом Путлер казал, какво друго да е. Ама май просто не очакваше такава съпротива, а си мислеше че всички украинци ще му се надупят и ще празунват освобождението си. Пък то, даже цивилните грабнаха оръжие. 20 часа преди войната обясняваше "колко тъп трябва да си, че да вярваш, че Путин ще нападне", та не ти вярвам много на теориите и предсказанията. Сигурно не си очаквала и, че ще прати чеченците да мародерстват. 

преди 26 минути, bulljo написа:

Точно същото като идолопоклонничеството към Байдън и политиката му да финансира престъпни елементи в страните, в които не му харесва управлението и в които иска да наложи "американската демокрация". Разбира се, в тандем с печалбите на военно-промишления им комплекс. "Насила хубост не става", е казал народа ни. А, за тангото са необходими двама, бих допълнила. Не може само един да бъде виновен за всичко. Дотук, с тази вина се истеризира, за да не се сети някой да попита, защо един руснак от автономиите не беше показан по медиите и попитан какво е преживял и какво преживява в момента?

преди 11 минути, Anneliese написа:

Руснаците са ни освободили от турско робство!

А ти си черен неблагодарник!

Неееееееееееееее, нацистите укропитеци пред президенството! Гот, нема що! Ще извиват ръце и ще ни командват! Къде е полицията да ги въдвори тия, бе?:angry:

СССР не сегашната Русия начело с Путин ама това отдавна е пито платено

---

съобщиха онзи ден за първата цивилна жертва в Украйна и беше дете

подкрепяш детеубиец, никога не го забравяй

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.