Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 1 минута, Тoни написа:

Викаш за 7 месеца може да се компенсира 12г поголовно разграбване и то от временно правителство. Брей, че си умно същество.

Иначе ми харесва, че наричаш гордостта на герп, а именно пътищата, разбити. Браво.

един язовир като се източва - изведнъж спре, нивото му пада ли още

уж бяха лоши оправданията на Бойко " те предните" еди какво си - сега какво стана - старата песен на нов глас

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 159,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

Новите още не са почнали, но трябва да имаш малко търпение. Дванадесет години мафия начело са си дванадесет. Няма да е лесно. Стискай палци.

преди 11 минути, Тoни написа:

Новите още не са почнали, но трябва да имаш малко търпение. Дванадесет години мафия начело са си дванадесет. Няма да е лесно. Стискай палци.

да новите не са почнали, но служебните 7 месеца кво правиха

Подготвяха страната за честни избори, прибираха несъбрани данъци и освобождаваха службите от гербави калинки. 

преди 4 минути, Тoни написа:

Подготвяха страната за честни избори, прибираха несъбрани данъци и освобождаваха службите от гербави калинки. 

и както казах, увеличаваха администацията

Напротив. Тепърва ще гледаш как администрацията се свива.  

служебните увеличиха много звена - например шефовете на БЕХ с тях идват и нови отдели с администрация

Увеличиха борда на директорите, за да го овладеят и да уволнят стария директор. Иначе нямаше как. 

току-що, Тoни написа:

Увеличиха борда на директорите, за да го овладеят и да уволнят стария директор. Иначе нямаше как. 

след двойното увеличение няма уволнени

преди 2 минути, Тoни написа:

дай ми линк за уволнени след тази дата

https://www.flashnews.bg/uvelichavat-borda-na-direktorite-na-beh-ot-5-na-9-dushi/

преди 1 минута, Тoни написа:

трябват минимум 4 човека, за да се каже, че нищо не се прави - засега още си е увеличение на администрацията

преди 2 часа, miro20 написа:

Ако служебната хунта не бе спряла всички проекти ,ремонти и строителства, иако беше изпълнила предписанията от 2020 г , трагичния инцидент с македонския автобус можеше и да не се случи, а 45 хора - живи.

https://breaking.bg/novini/mirchev-se-izlozhi-s-post-za-katastrofata-posle-go-iztri/?fbclid=IwAR3k9M4YqlLLtXqgayCEgYQNLD07kB5pDq2BYT59DQI4wh53GRdyZoM012A

спри да се гавриш с трупа на 46 човека бе идиот ясно че е нещастен случай 

преди 33 минути, Тoни написа:

Какво имаш предвид?

5 шефа, назначаваш още 4 шефа, след което махаш един шеф - по малко или повече са от първоначалните 5

преди 11 минути, ninov написа:

спри да се гавриш с трупа на 46 човека бе идиот ясно че е нещастен случай 

а Нинива като се гавреше с труповете до Бяла се кефише, сега виждаш ли колко извратено мислене имат политиците

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

5 шефа, назначаваш още 4 шефа, след което махаш един шеф - по малко или повече са от първоначалните 5

а Нинива като се гавреше с труповете до Бяла се кефише, сега виждаш ли колко извратено мислене имат политиците

посочи ми къде съм се кефил на човешката трагедия това го правите в момента ти и миро 20

преди 16 минути, ninov написа:

посочи ми къде съм се кефил на човешката трагедия това го правите в момента ти и миро 20

ето един лешояд който харесва да се гаври с труповете - незнам защо с времето лайковите намалят

като гледам и Радев се е включил в гаврата с трупове

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ето един лешояд който харесва да се гаври с труповете - незнам защо с времето лайковите намалят

като гледам и Радев се е включил в гаврата с трупове

чеверме при случая в Своге става дума за некачествен ремонт докато на струма става дума за нещастен инцидент пожар

Каква гавра? Тогава некачествената настилка погуби хората и Радев много точно го казва.

преди 1 минута, ninov написа:

чеверме при случая в Своге става дума за некачествен ремонт докато на струма става дума за нещастен инцидент пожар

за път с дупки - ненаправен ремонт

преди 2 минути, Тoни написа:

Каква гавра? Тогава некачествената настилка погуби хората и Радев много точно го казва.

а това не е ли ползване трагедията за политически цели

Не е лошо да изчакате официалните резултати от разследването на инцидента, за да не изглеждате после смешни и жалки!

Има доста нарушения на превозвача още на пръв прочит.

(Разбира се, ако информацията, която се изнесе до момента в пресата е вярна)

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

за път с дупки - ненаправен ремонт

чеверме ти направо счупи тъпомера днес от дупка на пътя е станал пожара нямам думи

преди 2 часа, Тoни написа:

Иначе ми харесва, че наричаш гордостта на герп, а именно пътищата, разбити. Браво.

Пътищата са гордостта на ГЕРБ?!?

Ми там сме на 101 в света. Пред нас има държави, на които сигурно целият държавен бюджет е по-малък от парите изхарчени от Боко за магистрали.

Нима е повод за гордост, че сме след държави като Камбоджа, Уганда и Пакистан:

821905710_.thumb.png.e4934caa0412f96f0576759d61901631.png

https://www.theglobaleconomy.com/rankings/roads_quality/

преди 21 минути, ninov написа:

чеверме ти направо счупи тъпомера днес от дупка на пътя е станал пожара нямам думи

да, дупката - води до катастрофи - незнам кой чупи тъпомера

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Пътищата са гордостта на ГЕРБ?!?

Ми там сме на 101 в света. Пред нас има държави, на които сигурно целият държавен бюджет е по-малък от парите изхарчени от Боко за магистрали.

Нима е повод за гордост, че сме след държави като Камбоджа, Уганда и Пакистан:

821905710_.thumb.png.e4934caa0412f96f0576759d61901631.png

https://www.theglobaleconomy.com/rankings/roads_quality/

и служебните как подобриха пътищата - като не плащат за ремонти и фирмите отказват вече ремонти

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

да, дупката - води до катастрофи - незнам кой чупи тъпомера

до катастрофа да но до пожар не КАТАСТРОФА НЕ Е ИМАЛО

преди 4 минути, ninov написа:

до катастрофа да но до пожар не КАТАСТРОФА НЕ Е ИМАЛО

а пожата след какво е станал (цункали са се с мантинелата)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.