Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 34 минути, M.Николов написа:

Именно, за теб не е важно да предадеш информацията точно и коректно, а да си измисляш, доукрасяваш и променяш информацията, докато я нагодиш, както на теб ти е изгодно.

щот сайтове като фрог и пик - не го правят

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 155,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 3 часа, M.Николов написа:

Именно, за теб не е важно да предадеш информацията точно и коректно, а да си измисляш, доукрасяваш и променяш информацията, докато я нагодиш, както на теб ти е изгодно.

За това и много хора често ти казват, че си просто лъжец.:hush:

Само дето бъркаш две неща

- Имам си собствено /неангажиращо никой/ мнение  , аргументация и квалификации

- Нямам нито една лъжа . То и затова беснеете с общи клишета и елементарни заяжданици  щото нито една не можете да цитирате  :) 

преди 36 минути, miro20 написа:

- Нямам нито една лъжа . То и затова беснеете с общи клишета и елементарни заяжданици  щото нито една не можете да цитирате  :) 

Ето ти лъжа №1:

на 11.05.2021 г. в 22:58, miro20 написа:

Затова и сега обслужи с ибрика ДПС за изборния кодекс . 

Гласове в повече за ИТН -  8040, гласове в повече за ДПС - 6605 --> Мирко се оказа лъжец!

И лъжа №2:

на 6.05.2021 г. в 12:59, miro20 написа:

За Турция обаче, ефекта бе осезаем. Затова именно отпадането на ограничението , обслужи именно ДПС .  т.е. чалгарите обслужиха ДПС. с ибрика.

ИТН "обслужиха" себе си с 4.89%, ДПС се оказаха "обслужени" само с 3.96% --> Мирко отново се оказва лъжец!

Да продължавам ли с лъжите ти и по други въпроси, или ще си замълчиш, за да не те правя още за смях?

преди 9 часа, miro20 написа:

- Нямам нито една лъжа . То и затова беснеете с общи клишета и елементарни заяжданици  щото нито една не можете да цитират

Хахаха ти нямаш нищо вярно казано всичко е лъжа не случайно си миро 20 лъжеца

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Да продължавам ли с лъжите ти и по други въпроси, или ще си замълчиш, за да не те правя още за смях?

О да, изкара че 25% процентно увеличение за ДПС от Турция са по малко от 13% :giggle1:

Ти не спориш с мен , не го ли разбра ? А  оспорваш ЦИК :hush:

некадърността на служебното правителство почнаха да се вижда

Пътни строители плашат с блокади заради неизплатени ...

преди 8 часа, miro20 написа:

О да, изкара че 25% процентно увеличение за ДПС от Турция са по малко от 13% :giggle1:

Ти не спориш с мен , не го ли разбра ? А  оспорваш ЦИК :hush:

Не оспорвам ЦИК.Само че гледам това, което те взимат под внимание при определяне на депутатските мандати, а то е:

ИТН - увеличение с 4.89%, ДПС -увеличение с 3.96% 

Ходи и кажи на ДПСто, че според теб  ЦИК ги е пре*бал и вместо с 25%, е увеличил мандатите им само с 3,96% :popcorn2:

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Само че гледам това, което те взимат под внимание при определяне на депутатските мандати

Кога някога някой е спорил за депутатсктие мандати ? Изсулваш се по терлички а ?

Не драги, ще ти навирам винаги разултатите от ЦИк, и за това за което бе повдигнат въпроса  - кого най много обслужва отпадането на ограничението на секции.

В Турция , където над 90% са гласовете за ДПС,  процентното увеличение е 25 % .

Къде другаде и на коя партия са обслужени в по голяма степен от тези 25 % ?

Няма такава.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Не оспорвам ЦИК.

А какво тогава след като аз цитирам единствено и само резултатите от ЦИК ?
:hush:

преди 57 минути, miro20 написа:

Кога някога някой е спорил за депутатсктие мандати ? Изсулваш се по терлички а ?

Не драги, ще ти навирам винаги разултатите от ЦИк, и за това за което бе повдигнат въпроса  - кого най много обслужва отпадането на ограничението на секции.

А не са ли депутатските мандати най важните? Та нали за това се борят всички политически партии? И кого най-много е обслужило отпадането на ограничението на секции? Не е ли този, който е получил и най-голямо увеличение на депутатските мандати?

преди 1 час, miro20 написа:

В Турция , където над 90% са гласовете за ДПС,  процентното увеличение е 25 % .

Къде другаде и на коя партия са обслужени в по голяма степен от тези 25 % ?

Пак ти казвам, да се обърнеш към ДПСто и да ги светнеш, че от ЦИК са ги пре*бали, и вместо 25% са им писали само 3.96%. Те, завалиите, са глупави  не са разбрали за тази машинация :popcorn2:

преди 17 часа, M.Николов написа:

че тя отпадна още пролетта:) да ви се чуде на ъкълаа как се хващате на стари новини

• Автор
преди 55 минути, Без умствен капацитет написа:

как се хващате на стари новини

Как ги събираш една до друга двете думи - "стари" и "новини"?

Ми това е една дума - "СТАРИНИ"!

преди 18 часа, ivottoshev написа:

А не са ли депутатските мандати най важните? Та нали за това се борят всички политически партии? И кого най-много е обслужило отпадането на ограничението на секции? Не е ли този, който е получил и най-голямо увеличение на депутатските мандати?

Пак ти казвам, да се обърнеш към ДПСто и да ги светнеш, че от ЦИК са ги пре*бали, и вместо 25% са им писали само 3.96%. Те, завалиите, са глупави  не са разбрали за тази машинация :popcorn2:

Никой не спори за крайните резултати, а КОГО  и КАК премахването на ограничението броя на изборни секции , обслужва.

Цитирах ти конкретното увеличение, а ти ми цитираш съвсем други цифри от ЦИК, за които никой не е спорил никога. Нито са поставяни под съмнение от мен или друг.

Защо обаче не приемаш тези цифри които показват ПРЯКОТО ПРОЦЕНТНО УВЕЛИЧЕНИЕ   което сравних  ? И за Турция и за ДПС и за ИТН ?

Конкретно и ясно ти цитирах едно до друго данните от ЦИК с двете дати на изборите - от 4-ти и 11-ти . И ти се гърчиш да ми докажеш че 13% увеличение при ИТН е повече от 25% увеличение при ДПС.

Повтарям , защото след 1001 пъти набиване на каската ти ,  така и не разбираш каква е разликата да сравняваш бройки и да сравняваш процентно увеличение !

Така и не разбра че говорим за процентно увеличение, резултат от повечето секции ,  а не конкретна бройка , която при чалгарите разбира се е и е била винаги по голямо число.

:)

Схвана ли най сетне , умньо ? :) 

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

че тя отпадна още пролетта:) да ви се чуде на ъкълаа как се хващате на стари новини

Я ни цитирай кога е отпаднала!

Правиш ли разлика между отпаднала и отложена(в твоя случай)?

преди 11 минути, M.Николов написа:

незнам, аз това го знаех още същия месец като казаха че е задължително - незнам откъде го чух

Я, вижте какво се оказа, че е сътворил типичният соц. следовател и разпищолил се служебен министър Рашков. Днес пак обясняваше запенено, как ВСС отказало да му даде достъп до документите на Гешев, че да види дали има диплома. А, то се оказа, че през 1996г. Рашков е назначил Гешев за следовател и дипломата, барабар с другите дУкИменти, я има на сайта на ВСС............. KC9uW.gif.5277d396b1573ca9f46a4eaaa6dfc7a1.gif

https://tribune.bg/bg/zakon_i_red/vss-diplomata-na-geshev-ya-ima-v-internet-prb-prez-1996-rashkov-go-naznachava-za-sledovatel/1?fbclid=IwAR3i8gmJVTpJUVeszv2JEt6rLty1uxgTTI4g_Jds_Kf-UGKw5akYmijHPoA

• Автор

А ти - правиш ли разлика, между овца и чеверме?
Едното е по „печено”!
преди 5 часа, miro20 написа:

Никой не спори за крайните резултати, а КОГО  и КАК премахването на ограничението броя на изборни секции , обслужва.

Цитирах ти конкретното увеличение, а ти ми цитираш съвсем други цифри от ЦИК, за които никой не е спорил никога. Нито са поставяни под съмнение от мен или друг.

Защо обаче не приемаш тези цифри които показват ПРЯКОТО ПРОЦЕНТНО УВЕЛИЧЕНИЕ   което сравних  ?

ПРЯКО ПРОЦЕНТНО УВЕЛИЧЕНИЕ на какво? Единственото за което се борят абсолютно всички партии е депутатските мандати. Е, ЦИК определя най-голямо ПРЯКО ПРОЦЕНТНО УВЕЛИЧЕНИЕ на депутатските мандати за ИТН. Не за ДПС, не за ДБ, не за БСП, не за СДС, а именно за ИТН.

Та я пак кажи кой е по-на далавера от промяната в изборният закон :popcorn2:

тошефффф зацикли с глупостите си . :)  Не ми се повтарят стари неща , просто прочети предния ми пост, и всички останали където съм цитирал ЦИК .

Нямам какво да добавя, а ти се гърчи коооолкото си искаш . 25%  от Турция са си 25% и яко ти убиват отзад :) 

По темата - и Дачков и той се чуди за канадеца Киро Харварда  :)

https://breaking.bg/novini/ako-kiril-petkov-e-kanadski-podanik-bi-tryabvalo-nezabavno-da-bade-osvoboden/?fbclid=IwAR3MY4sNz0ku-TRQsY98BTatt3XF5In-dNJHQxO9VcQ1dOU5gq4cdcPU28c

преди 1 час, miro20 написа:

тошефффф зацикли с глупостите си . :)  Не ми се повтарят стари неща , просто прочети предния ми пост, и всички останали където съм цитирал ЦИК .

Нямам какво да добавя, а ти се гърчи коооолкото си искаш . 25%  от Турция са си 25% и яко ти убиват отзад :) 

ЦИК казва че от допълнителните урни ИТН получават по-голямо увеличение на депутатските мандати, а ти казваш, че от допълнителните урни най-на далавера били ДПС. 

Много ти се иска поне една твоя опорка да не се каже пробита, ама тук от ЦИК ясно казват:

ИТН - с 4.89% повече депутати

ДПС - с 3.96% повече депутати. 

Колкото и да извърташ, няма как партия, която е вкарала по-малко депутати в парламента да е по-облагодетелствана от партия, която е вкарала повече депутати в парламента :popcorn2:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

ЦИК казва че от допълнителните урни ИТН получават по-голямо увеличение на депутатските мандати, а ти казваш, че от допълнителните урни най-на далавера били ДПС. 

Много ти се иска поне една твоя опорка да не се каже пробита, ама тук от ЦИК ясно казват:

ИТН - с 4.89% повече депутати

ДПС - с 3.96% повече депутати. 

Колкото и да извърташ, няма как партия, която е вкарала по-малко депутати в парламента да е по-облагодетелствана от партия, която е вкарала повече депутати в парламента :popcorn2:

кога съм спорил за тези цифри ? Кой спори че чалгарите имат повече депутатски мандати ? Кога сме спорили за депутатски мандати ?

Въпроса бе  как и с колко премахването на ограничението за секции ще повлияе на гласовете.

И ясно показах че в Турция СЛЕД отпадането, увеличението е 25 % .

Никога никой не е спорил колко депутатски места, колко е общото национално ниво и т.н. и т.н.

А конкретно колко ще е увеличението СЛЕД отпадане ограничението на секциите.

Видя се че чалгарите и СЪС ограничение пак имаха много гласове, бяха втори след ГЕРБ на 4-ти . Очаквано и сега имаха увеличение, но ОТНОСИТЕЛНО по малко  спрямо това 25% увеличение в Турция.

Не знам още колко пъти трябва да повторя тези цифри и проценти :) 

Но ... продължавай да се излагаш :) не ми пречиш никак даже :)  

Ниските топки като теб са най лесни .

И по темата все пак :

Указът на президента Радев, с който назначи служебния кабинет, в частта за министъра на икономиката Кирил Петков, е противоконституционен, заявиха конституционалисти пред Епицентър.бг.

И ко прайми ся ? :giggle1:

А.. имало и официално запитване към Канада :

https://tribune.bg/bg/politika/mvnr-pita-kanada-za-grazhdanstvoto-na-kiril-petkov/

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.