Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

току-що, Лудият Учен написа:

Важната констатация тук е,че отчаяните врагове на Кирил Петков от ГЕРБ ,се хванаха като удваници за сламка за едно недоразумение,за да изместят преобладаващото мнение в обществото,че Кирил Петков си върши чудесно работата и стресна Борисов,Доган и Пеевски, като отряза корупционните им  схеми...

Това са спорни твърдения. Да правиш пи-ар кампания с умишлено източен язовир с бутилка кокакола....  и т.н... си е пи-ар. Не работа.

ОСвен отова 6 месеца бързо ще минат. Когато получи официален документ , спокойно ще може да го назначат отново за министър. До тогава позицията му и подписите му под документите са невалидни и атакуеми .

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 160,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

Важната констатация е, че "щом са наши хора, конституцията може да се гази" - изобщо таа конституция само ни пречи на ганьовския манталитет.

преди 9 минути, miro20 написа:

Това са спорни твърдения. Да правиш пи-ар кампания с умишлено източен язовир с бутилка кокакола....  и т.н... си е пи-ар. Не работа.

ОСвен отова 6 месеца бързо ще минат. Когато получи официален документ , спокойно ще може да го назначат отново за министър. До тогава позицията му и подписите му под документите са невалидни и атакуеми .

Докато няма постановяване на конституционния съд, актовете му са стабилни, те ще бъдат стабилни и след това, тъй като има едно решение от 2013 година, което говори за правна стабилност на актове, след обявен акт за противоконституционен", каза Наталия Киселова - експерт по конституционно право.

Ти по-голям експерт от нея ли си лицемерни,Мирко ?!

Мен ми беше жал за наивниците, повярвали, че Радев и обкръжението му, искат да сменят системата. Но, сега виждам, че никакви наивници не са били и в нищо такова не са вярвали. Важно им е да се сменят хората, да дойдат техните, че да се облажат също като приближените до миналото управление. 

На всички е ясно, че Конституцията е категорична. Самият Петков вчера си го каза, като пожела тя така да се коригира, че да не се явява пречка за искащите да управляват, обвързани и с друго гражданство. Само че, на защитниците му е дадена друга задача- да внушават, че Радев не е сгазил лука, назначавайки го. 

преди 20 минути, miro20 написа:

За язовира не веднъж е писано че не е източен от служебното правителство а по рано тая твоя лъжа беше няколко пъти разобличена .Кой те излъга че актовете на Кирил Петков са атакуеми сигурно си гледал изказването на "къдравата сю" който смята че конституцията е художествено произведение

преди 6 минути, ninov написа:

.Кой те излъга че актовете на Кирил Петков са атакуеми сигурно си гледал изказването на "къдравата сю" който смята че конституцията е художествено произведение

Предполагам, същият, който на теб пък внушава, че актовете на Петков не са атакуеми при никакви обстоятелства. Докато няма решение на Конституционния съд, всеки си приказва ан гро, на база кристална топка и мерак.  Вярно, че можеше набързо да се съберат на доброволни начала няколко специалисти в материята и да разчепкат възела, ама у нас не става тая работа. Особено в предизборна кампания.

преди 3 минути, absurt написа:

Предполагам, същият, който на теб пък внушава, че актовете на Петков не са атакуеми при никакви обстоятелства. Докато няма решение на Конституционния съд, всеки си приказва ан гро, на база кристална топка и мерак.  Вярно, че можеше набързо да се съберат на доброволни начала няколко специалисти в материята и да разчепкат възела, ама у нас не става тая работа. Особено в предизборна кампания.

@Лудият Ученти е написал защо не са но ти вярваш не на конституционалисти а на шефовете ти .Няма значение какво ми харесва на мен а какво е казал по въпроса конституциония съд а той вече веднъж се е произнесъл при подобен казус

преди 1 минута, ninov написа:

@Лудият Ученти е написал защо не са но ти вярваш не на конституционалисти а на шефовете ти .Няма значение какво ми харесва на мен а какво е казал по въпроса конституциония съд а той вече веднъж се е произнесъл при подобен казус

Не съм прочела творението на лудия учен, не съм задължена да вярвам на някакъв ник във форум. Не си кадърен да схванеш, че има хора без шефове, но те разбирам- като си подчинен цял живот, съдиш за всички по себе си.

И тъй като трудно разбираш,ще поясня. Нищо не оспорвам, а чакам конституционният съд да каже, дали, според нашата Конституция, Петков се е освободил от второто си гражданство в момента, в който е депозирал молбата си и е получил входящия номер?  Явно, твоите началници са силно притеснени, та те тикат да заставаш като Матросов на амбразурата и да виждаш навсякъде опорки и тролове.

преди 9 минути, absurt написа:

Не съм прочела творението на лудия учен, не съм задължена да вярвам на някакъв ник във форум. Не си кадърен да схванеш, че има хора без шефове, но те разбирам- като си подчинен цял живот, съдиш за всички по себе си.

И тъй като трудно разбираш,ще поясня. Нищо не оспорвам, а чакам конституционният съд да каже, дали, според нашата Конституция, Петков се е освободил от второто си гражданство в момента, в който е депозирал молбата си и е получил входящия номер?  Явно, твоите началници са силно притеснени, та те тикат да заставаш като Матросов на амбразурата и да виждаш навсякъде опорки и тролове.

Пак без да четеш какво пише праскаш опорките под ред къде съм писл че той може да заема тази позиция.

преди 32 минути, ninov написа:

За язовира не веднъж е писано че не е източен от служебното правителство а по рано тая твоя лъжа беше няколко пъти разобличена .Кой те излъга че актовете на Кирил Петков са атакуеми сигурно си гледал изказването на "къдравата сю" който смята че конституцията е художествено произведение

преди 6 минути, ninov написа:

Пак без да четеш какво пише праскаш опорките под ред къде съм писл че той може да заема тази позиция.

Кой да заеме тази позиция? Каква е "тази" позиция, която "той " може да заеме?

Щото, аз само писах, че докато Конституционният съд не каже дали, според българската Конституция, Петков се е освободил от второто гражданство  с акта на подаването на бумагите, няма как да вярвам на ник от форума, достатъчно пристрастен.

Пак опорки ти се междерлеят, горкия!

преди 12 минути, absurt написа:

Кой да заеме тази позиция? Каква е "тази" позиция, която "той " може да заеме?

Щото, аз само писах, че докато Конституционният съд не каже дали, според българската Конституция, Петков се е освободил от второто гражданство  с акта на подаването на бумагите, няма как да вярвам на ник от форума, достатъчно пристрастен.

Пак опорки ти се междерлеят, горкия!

Ем казваш че трябва да се изчака становището по казуса от КС хем казваш че той не може да изпълнява длъжността министър .А до това кой е трол вече ти казах че си личи от километър.Та колкото и да искаш да ме изкараш трол не ти се получава защото с друго си искарвам хляба за разлика от теб

преди 14 минути, ninov написа:

Ем казваш че трябва да се изчака становището по казуса от КС хем казваш че той не може да изпълнява длъжността министър .А до това кой е трол вече ти казах че си личи от километър.Та колкото и да искаш да ме изкараш трол не ти се получава защото с друго си искарвам хляба за разлика от теб

Дай ми цитата, в който казвам, че Петков не може да изпълнява длъжността министър. Или изпълняваш с последни сили някаква задача, или отрано си почнал с добавките. 224729347_download(22).gif.86211b243d0651047c7e8824300b123e.gif

преди 3 часа, ninov написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

Нещо пак си фантазираш.

Какво е опровергано , след като си има официална действаща система за отчитане и следене нивата на язовирите ?

Опровергал си със снимки от гугъл ли ? ?   :giggle1:

Ами хайде , заведете дела де... да видим кой е прав и кой крив.

Аз за този случай не съм чул да има опровержение на  тази система.

Може да съм пропуснал, но самия канадец Кирето също не се обажда по тази тема или да е опровергал данните от системата.

Що така ? 

Що само вие се пънете с някакви измишльотини да си оправдавате гафовете ?

Кои са троловете според това ? А ? :)  

преди 3 часа, Лудият Учен написа:

Докато няма постановяване на конституционния съд, актовете му са стабилни, те ще бъдат стабилни и след това, тъй като има едно решение от 2013 година, което говори за правна стабилност на актове, след обявен акт за противоконституционен", каза Наталия Киселова - експерт по конституционно право.

Ти по-голям експерт от нея ли си лицемерни,Мирко ?!

Не съм запознат, о конституционний специалисте :) 

Значи искаш да кажеш че сулю и пулю може да стане министър, и никакви законови изисквания не важат АКО се разбере и установи противоречие в последствие със законите и конституцията на страната ?

брей.. ти да видиш... :giggle1:

И що тогава Пирински например,  не стана президент едно време ?  Беше много силна кандидатура между другото

преди 3 часа, insec написа:

Важната констатация е, че "щом са наши хора, конституцията може да се гази" - изобщо таа конституция само ни пречи на ганьовския манталитет.

Анджък  !

За какво ни е конституция, като сами превратаджиите могат да си пишат правилата.

Талибан форева.

Банан републик

преди 3 минути, miro20 написа:

Нещо пак си фантазираш.

Какво е опровергано , след като си има официална действаща система за отчитане и следене нивата на язовирите ?

Ами хайде , заведете дела де... да видим кой е прав и кой крив.

Може да съм пропуснал, но самия канадец Кирето също не се обажда по тази тема или да е опровергал данните от системата.

Що така ? 

Кои са троловете според това ? А ? :)  

Не съм запознат, о конституционний специалисте :) 

Значи искаш да кажеш че сулю и пулю може да стане министър, и никакви законови изисквания не важат АКО се разбере и установи противоречие в последствие със законите и конституцията на страната ?

брей.. ти да видиш... :giggle1:

Ти, повече ли разбираш от доцента по Конституционно право Наталия Киселова,бе ГЕРБ-ерче продажно ?!

преди 1 минута, miro20 написа:

Дай ги тези дани бе лъжец долен ама не можеш защото ги няма и няма система която да покаже празен язовир като пълен но ти търсиш тъпи хора които са се вържат на малоумните ти лъжи

преди 5 минути, miro20 написа:

Що така ? 

Да Кирил Петков ще се занимава с малоумните тролове на ГЕРБ да им опровергава малоумието защото никой нормален човек няма да се хване на тая лъжа

ДАЙ ГИ ДАНИТЕ ОТ ТАЯ СИСТЕМА ДЕ

преди 9 минути, miro20 написа:

Кои са троловете според това ? А ?

@miro20Ще ти отговоря с една поговорка - крадеца вика дръште крадеца демек тролпвете на ГЕРБ @miro20,@absurt и чевермето наричат останалите съфоромци тролове

преди 8 минути, Лудият Учен написа:

Ти, повече ли разбираш от доцента по Конституционно право Наталия Киселова,бе ГЕРБ-ерче продажно ?!

Зададох ти въпрос бе , комуне :hit:

преди 6 минути, miro20 написа:

Зададох ти въпрос бе , комуне :hit:

Какво повтаряш,че си ми задал въпрос,при положение,че експерт по Конституционно право е дал мнението си...Не е моя оценката

Докато няма постановяване на конституционния съд, актовете му са стабилни, те ще бъдат стабилни и след това, тъй като има едно решение от 2013 година, което говори за правна стабилност на актове, след обявен акт за противоконституционен", каза Наталия Киселова - експерт по конституционно право.

преди 22 минути, Лудият Учен написа:

Какво повтаряш,че си ми задал въпрос,при положение,че експерт по Конституционно право е дал мнението си...Не е моя оценката

аа преди като ви говореха министри на ГЕРБ , вярвахте на партйни журналя

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

аа преди като ви говореха министри на ГЕРБ , вярвахте на партйни журналя

Министрите на ГЕРБ по какво са експерти а чеверме а да по кражби

току-що, ninov написа:

Министрите на ГЕРБ по какво са експерти а чеверме а да по кражби

на бас че са били по образовани от журналята

току-що, Без умствен капацитет написа:

на бас че са били по образовани от журналята

по какво са по образовани по кражби ли те и в Европа го разбраха

преди 1 минута, ninov написа:

по какво са по образовани по кражби ли те и в Европа го разбраха

не са им спрели евро-фондовете, значи не се оливат

виш как разширяват пътя с евро -проекти

преди 1 час, miro20 написа:

Нещо пак си фантазираш.

Я покажи тая действаща система, за кой път те питам, ама се правиш, че не виждаш, защото нямаш. Сателитна снимка, която всеки може да види в реално време опровергаваш с някаква снимка, залепена една дата, пусната от Биков в Трибюн. Страшното доказателство :D 

Според Борисов президентът Радев „не знае какво прави в момента” и евентуални нови парламентарни избори, проведени в различни дни от президентските, биха били пагубни за страната   https://nova.bg/news/view/2021/08/18/337066/борисов-на-мен-кой-ми-актуализира-бюджета-при-три-вълни-на-пандемия/ 

преди 18 минути, attj написа:

Според Борисов президентът Радев „не знае какво прави в момента” и евентуални нови парламентарни избори, проведени в различни дни от президентските, биха били пагубни за страната   https://nova.bg/news/view/2021/08/18/337066/борисов-на-мен-кой-ми-актуализира-бюджета-при-три-вълни-на-пандемия/ 

Те да продължават във същия дух и след третите избори, и Бойко не, че не бял кон ще го върнат, ами и червен килим ще му постелят. Оня чуждопоклоник в съседната тема развява графики, от които бъкел не разбира, па камо ли да му светва лампичката, че сме на прага на трета а ла луканов- виденов зима.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.