Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

Иван Бакалов: Кой е политическият лидер? Борисов?

Цитат

В американската депеша пише: 3. Васил Крумов Божков …неколкократно е подкупвал държавни служители. Тези служители включват един настоящ политически лидер, както и бившия председател на вече закритата Държавна комисия по хазарта (ДКХ)“ (край на цитата).

Spoiler

Кой е политическият лидер? Борисов? Нали Божков разкри, че е дал общо над 60 млн. подкупи, Борисов му обещал да промени Закона за хазарта в по-изгоден вариант за неговите лотарии. Пратил го при Менда Стоянова в парламента (такава среща има, потвърди и тя), при министъра на финансите Горанов (и такива срещи е имало) и т. н. Борисов е пращал есемеси на Божков „ще помагаш“, искал му е футболисти, пак с есемеси, благодарил му е, че не е дал пари на тази или онази.
Промяната в Закона за хазарта е факт, ама не било доказано за подкупа. Банкови извлечения за теглене по 1 млн. в брой и свидетелство на съдружник на Божков, че е внасял пачки на срещи с Горанов, не е достатъчно за прокуратурата.
...
В Щатите федералните са си изковали принципа - когато прилича на корупция, мирише на корупция, значи е корупция. Чух го от един федерален прокурор, с когото разговарях преди години. Робърт Де Ниро го казва по друг начин с устата на героя си в един филм - "Когато има съмнение, няма съмнение". Но у нас прокуратурата има друг принцип - когато доказват корупция, свидетелстват за корупция, Борисов не се пипа. Той е божи наместник на земята и Гешев е неговият инструмент.
Някой съмнява ли се, че в Щатите са напълно наясно с Борисов, ама се правят на многозначителни - може пък да е оня лидер на комунистическа партия, записан да говори с Божков по телефона в Дубай.

Журналистът Иван Бакалов, Фейсбук

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 47 минути, jhoro написа:

но е добър мениджър.

spacer.png

Не ни ангажирай с разбиранията си.

Ами след като си позволявате да си говорите наизуст като ми приписвате гледане на тая и оная медия, какво трябваше да направя?
Ако ти кажа че ти гледаш и слушаш нешо което не е така, ще ме опровергаеп нали? Или ще си траеш?

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

преди 41 минути, Без умствен капацитет написа:

но има сценаристи които му казват, какво да прави и говори

Това не го знаем нито ти, нито аз. Затова - няма да коментирам!

Но не прилича на „марионетка“.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Ами след като си позволявате да си говорите наизуст като ми приписвате гледане на тая и оная медия, какво трябваше да направя?
Ако ти кажа че ти гледаш и слушаш нешо което не е така, ще ме опровергаеп нали? Или ще си траеш?

„Говорите“??? Аз не съм те коментирал.

А ти - какво ще ми припишеш - няма изобщо да реагирам.
Кучетата си лаят, керванът си върви.

преди 7 минути, jhoro написа:

„Говорите“??? Аз не съм те коментирал.

Ами колгата от Меркелстан си позволи този лукс, а ти задаваш въпрос защо ви занимавам с това какво гледам/слушам.

преди 9 минути, jhoro написа:

Това не го знаем нито ти, нито аз. Затова - няма да коментирам!

Но не прилича на „марионетка“.

всички сме виждали, че пред него има листи, а и е казвал - я да видим какво следва по сценарий

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

но има сценаристи които му казват, какво да прави и говори

Борисов да не мислиш, че сам прави нещо. Той 2 думи не може да каже, свободна реч.

Пишат му сценари, доклади, листчета, казват му как да се облича, как да се държи, какво да говори. Има си и PR. Севда.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Борисов да не мислиш, че сам прави нещо. Той 2 думи не може да каже, свободна реч.

Пишат му сценари, доклади, листчета, казват му как да се облича, как да се държи, какво да говори. Има си и PR. Севда

знам, като каже нещо след малко се отказва от казаното - привикват го и му казват какво да прави - нали и той е генерал като Радев - слушам и изпълнявам - мисленето не им е силна страна

преди 7 минути, Мойра написа:

те хубаво работят с точни числа, но откъде ги взимат - да не се окаже че си ги измислят

преди 4 часа, Мойра написа:

Тези служители включват един настоящ политически лидер

Аз пък се сещам за една дето е ходила на крака в офиса на Черепа  и той даже бе споделил снимки  :)

И в момента е политически лидер .

преди 1 час, Мойра написа:

Ах тази забранена думичка "лустрация" която толкова съм я повтарял, а такива като теб удобно избягват. Щото ще удари най вече вашите червено-мутренски любимци.

Почнахте и вие да я употребявате.

Имате напредък  ! браво !

:) 

преди 3 часа, Мойра написа:

Поредния "бомбастичен цирк"  от фейкометното трио... т.е. дуо :)  

преди 10 часа, Bubbles написа:

Пич нищо не си разбрал значи.
Къде ме видя да казвам че няма начин?
Единственото което твърдя е че ТЕЗИ в чиято подкрепа подскачате тука НЕ СА хората които ще направят промяната искана от хората, защото повечето вече са били в парламента и то многократно и НИЩО не са свършили, а сега тръгнали да скачат срещу мутрите видиш ли.
А Славун си го знаем, той се навежда натам накъдето има пари и облаги.

В общи линии трябва първо да се отървете от тия дето дърпат конците или да им се намали до минимум влиянието, иначе трудно нещо ще се промени.

И какво трябва да се направи според теб в този момент, днес, утре, на 11ти? Да си седим и нищо да не правим, щото незнамсикакво? Казах ти, че все от някъде трябва да се почне, а от теб чувам само "няма да стане". Е, кажи конкретно какво да се направи за да стане, а не ми разтягай локуми.

преди 10 часа, Bubbles написа:

Апропо поправи ме аго греша, но точно ти беше от тия които в политиката на вече покойната датабг подскачахте в защита на Недоспалите студенти които скачаха срешу Орешарски и в подкрепа на Борисов.
Дали си спомняш като ви питах после що скачахте срещу милиард заеми и плачехте че и пра-внуците ви ще ги връщат, а Борисов като дръпна 30 милиарда не казахте и дума? М?
Ся глрдам си обърнал плочата...

Тук ме бъркаш с някой. Никога не съм бил "за" Борисов.

преди 1 минута, Мойра написа:

кога и къде е казал, че ще спре АЕЦ, и къде е това мнение на Унгария - това е поредния фейк на фрог, който казва каквото искат да чуят някои и да ги накара да цъкнат на линка

преди 2 часа, Мойра написа:

може ли конкретно име, или и това незнаеш

преди 4 часа, Мойра написа:
Цитат

По това прилагане на СРС са засечени контакти и са установени самоличностите на голям брой активисти на антиправителствените протести от миналото лято от различни организации – “Изправи се БГ”, “Системата ни убива”, организацията на генерал Шивиков, “Отровното трио” и други. Те са определени от спецпрокурорите като ОПГ, което цели да завземе властта със сила.

хехе :) Че то се доказа отдавна че е точно така :)

С малки нюанси .

Преврата бе започнат от юмручето на фигуранта, плюс засилката на Черепа с неговите финансови и властови възможности в ъндърграунда, и това бе потвърдено - първо от самия Божков, който се кефеше колко лесно се манипулира тълпата, и второ - от признаният ана арестуваните провокатори които си казваха колко е  тарифата за безредиците.

"отровното трио" пък бе мозъка на всичко това, начело с фейкомета Бабикян, който с талантливата в измислянето на компромати - Мая Костинбродска, се оказаха прекрансо фейкометно съчетание.

Това което сътвориха като пропаганда виждаме и до момента.

А виждаме какво ? - тотална подмяна на вота на хората, тотален преврат .

преди 31 минути, miro20 написа:

Ми хората с подмененият вот що не излязат на протести по площадите?

А-а-а-а, сетих се! Боко е поизпразнил чекмедженцето около изборите и сега не му се дават пари за да си купува пак народната любов.

След месец ще си говорим пак :) 

Осен ако не нагласят изборите както във Венецуела де... Защото само там и у нас има така организирани избори от пРезилдентската хунта.

преди 2 минути, miro20 написа:

Осен ако не нагласят изборите както във Венецуела де... Защото само там и у нас има така организирани избори от пРезилдентската хунта.

да де поне знаеш че ГЕРБ ще загубът на честни избори и от сега започна да приказваш как изборите са нагласени смешен си миро 20 лъжец

преди 1 час, miro20 написа:

ГолЕм смЕх! Пак си изпроси лайката:D Влачи.

преди 1 час, miro20 написа:

хехе :) Че то се доказа отдавна че е точно така :)

С малки нюанси .

Преврата бе започнат от юмручето на фигуранта, плюс засилката на Черепа с неговите финансови и властови възможности в ъндърграунда, и това бе потвърдено - първо от самия Божков, който се кефеше колко лесно се манипулира тълпата, и второ - от признаният ана арестуваните провокатори които си казваха колко е  тарифата за безредиците.

"отровното трио" пък бе мозъка на всичко това, начело с фейкомета Бабикян, който с талантливата в измислянето на компромати - Мая Костинбродска, се оказаха прекрансо фейкометно съчетание.

Това което сътвориха като пропаганда виждаме и до момента.

Абе какво си седнал да обясняваш, грабвайте оръжие и всичките превратаджии на площада и разстрел :) 

Демократично. Не позволявайте червени черепи да ви вземат държавата, всеки против Партията да изчезне. Ура Ура ! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.