Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

току-що, N1K17Y написа:

площада и разстрел :) 

Ура Ура ! 

да живее законноста и демокрацията, другарю

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

на 3.06.2021 г. в 23:26, miro20 написа:

Поредния "бомбастичен цирк"  от фейкометното трио... т.е. дуо :)  

Хубаво се хилиш ама да не ревнеш ... задава се страхотен скандал. Търси си нов работодател.

преди 1 час, miro20 написа:

След месец ще си говорим пак :) 

Не знам дали ще ти се говори, Мирко. Пред угрозата да останеш на улицата след закриването на тролската централа, други кахъри ще са ти на главата и писането във форуми ще ти е последна грижа.

преди 13 минути, nikssi написа:

Хубаво се хилиш ама да не ревнеш ... задава се страхотен скандал. Търси си нов работодател.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Не знам дали ще ти се говори, Мирко. Пред угрозата да останеш на улицата след закриването на тролската централа, други кахъри ще са ти на главата и писането във форуми ще ти е последна грижа.

Не мерете според собствения си аршин за работодатели и тролски централи.   :hush:

Не знам защо на човек трябва да му се плаща за да е против червенотурската  мафия която сега е в ренесанс чрез превратаджийското правителство на фигуранта и комунето Рашков , защо трябва да се плаща да не си съгласен с мутренските кадри които най нагло са назначени в управлението като шефката на кабинета на МВР , защо трябва да ти се плаща за да не си съгласен с далавераджии точили ДДС и продали на "сламени хора" фирми  а сега такъв е шеф на НАП  и т.н. и т.н.

Или защо трябва да ти се плаща за да не си съгласен провалени стари комунистически гномове дето на всички избори лъжат за подслушване, и сега да ти мътят главата с простотии ??

Не другари , не е нужно да ти плащат или да си от тролска централа за да имаш поне малко мозък  :hush:

преди 5 минути, miro20 написа:

Не мерете според собствения си аршин за работодатели и тролски централи.   :hush:

Не знам защо на човек трябва да му се плаща за да е против червенотурската  мафия която сега е в ренесанс чрез превратаджийското правителство на фигуранта и комунето Рашков , защо трябва да се плаща да не си съгласен с мутренските кадри които най нагло са назначени в управлението като шефката на кабинета на МВР , защо трябва да ти се плаща за да не си съгласен с далавераджии точили ДДС и продали на "сламени хора" фирми  а сега такъв е шеф на НАП  и т.н. и т.н.

Или защо трябва да ти се плаща за да не си съгласен провалени стари комунистически гномове дето на всички избори лъжат за подслушване, и сега да ти мътят главата с простотии ??

Не другари , не е нужно да ти плащат или да си от тролска централа за да имаш поне малко мозък  :hush:

Защото няма как разумен човек да каже примерно, че Шиши плащал не на бай Каскет и Боко, а на Мая Манолова за да се пази от разследване.

Не е възможно така да се самоизложи човек и да го е направил безплатно. Такъв човек би бил много глупав.

Бoйĸo Paшĸoв    
Бoйĸo Paшĸoв ocмя Бopиcoв: И CAЩ ce изплюxa в лицeтo мy, шyтът нa избopи тpъгнaл!

zx320y180_4215901.jpg
Бoйĸo Paшĸoв c иpoничeн пoглeд ĸъм глyпocтитe нa Бoйĸo Бopиcoв!

Бeceн, зaĸaнитeлeн, нo и иpoничeн ĸъм глyпocттa и нapциcизмa нa Бopиcoв e cлyжeбният вътpeшeн миниcтъp Бoйĸo Paшĸoв. Toй e ĸaтeгopичeн и тo пoвeчe oт вcяĸoгa, чe eĸc пpeмиepът e cигypeн зaтвopниĸ. И ниĸoй нe мoжe дa гo cпacи oт пpиcъдaтa. Koятo ниĸaĸ нямa дa e мaлĸa.

преди 8 часа, gagodrago написа:

Бoйĸo Paшĸoв ocмя Бopиcoв: И CAЩ ce изплюxa в лицeтo мy, шyтът нa избopи тpъгнaл!

Източник нещо ? :giggle1:

Ах да... Агенция "сулю и пулю "

GIF by HULU

Схемите в правителствената ”Лозенец” - с благословията на бившия директор

Цитат

С благословията на Спасов. Ето така се е случвала цялата схема с трансплантациите на органи в правителствената болница “Лозенец”. Такива е имало, а за това гарантира бивш мениджър на лечебното заведение, участвал в незаконната практика. Всичко се случвало с фирма, собственост на турски гражданин, която имала представител в България и човек, отговарящ за цялата логистика. Те намирали реципиенти и донори със знанието на директора проф. Спасов.

Spoiler

Схемата имала и финансово измерение - за всяка трансплантация “Лозенец” получавала над 20 хиляди долара. Абсолютно легално и по банков път на база на договор, сключен между болницата и съответната фирма. Донори и реципиенти се намирали бързо - хора с нисък социален статус, палетинци с израелски паспорти, граждани на Молдова и Украйна. Донорите имат роднинска връзка, но само фиктивно - на хартия. 

“Разговорите са минавали през мен, след което аз информирам проф. Спасов за това, че трябва да дойдат такива пациенти, и от там нататък юридическият отдел на болницата се занимава с документацията”, разказва пред Нова телевизия Мишел Леви, бивш маркетинг мениджър в болницата. 

Цялата документация пък се изпращала до Агенцията по трансплантации в последния момент - ден или два преди самата операция, въпреки че по закон се изисква седмица.

Бившият вече служител твърди, че знае и за случай, в който не е спазен реда за трансплантация в болницата. А предимството се давало чрез позвънявне. 

“С едно телефонно обаждане на проф Спасов до министъра на здравеопазването. В случая, който беше факт- държавен служител на много висок пост, познавам го, това е служител, който много е съдействал на болницата”, заяви Леви и посочва, че този човек е предредил трима души, чакащи за трансплантация.

Служителите в болницата били наясно, но мълчали. Леви обясни причината - проф. Спасов имал “политически гръб”.

Специализираната прокуратура и ГДБОП вече осъществяват разследване. Текат разпити на служители и близки на трансплантираните пациенти.

"Политическият гръб" е знаел и явно е одобрявал ставащото в правителствена болница.

И ако това не е престъпление...

на 4.06.2021 г. в 23:35, ivottoshev написа:

Аз и преди съм писал, че Троло20 е идеалист и защитава корумпирания тулуп от Банкя безплатно.:)

Даже и по телевизията да го дадат как убива деца, Троло20 пак ще защитава вожда Борисов до последно.

преди 25 минути, gagodrago написа:
на 4.06.2021 г. в 23:35, ivottoshev написа:

Аз и преди съм писал, че Троло20 е идеалист и защитава корумпирания тулуп от Банкя безплатно.:)

Даже и по телевизията да го дадат как убива деца, Троло20 пак ще защитава вожда Борисов до последно.

В сравнение с вас, комунетата дето вЕрвате на всеки фейк, на всичко цоциалистическо, съветско и антиевропейско, моя "идеализъм" е нищо .  :) 

Потърси колко пъти съм казвал "няма нужда да се плаща на човек да мисли самостоятелно" .

Точно по това се различаваме диаметрално :)

Но иначе да... само това с убиване на деца още не сте тиражирали.

преди 13 минути, miro20 написа:

Потърси колко пъти съм казвал "няма нужда да се плаща на човек да мисли самостоятелно" .

И как да ти повярваме че мислиш самостоятелно, след като си изпапагалствал тук поне по десет пъти абсолютно всяка  опорка, пускана от тролската централа. Разбирам поне една да беше пропуснал, ама то няма такава. Всичко е пускано многократно от теб. Даже си спомням за случай, за който никой не беше писал тук, но ти за да си изпълниш квотата, сам го написа за да можеш да си издекламираш партийната повеля в защита на Тиквата. 

преди 30 минути, miro20 написа:

В сравнение с вас, комунетата дето вЕрвате на всеки фейк, на всичко цоциалистическо, съветско и антиевропейско, моя "идеализъм" е нищо .  :) 

Точно по това се различаваме диаметрално :)

Но иначе да... само това с убиване на деца още не сте тиражирали.

Трольо, за каква сума си готов да се отречеш от вожда си?

Ако ти предложим 150 евра да се изплюеш публично на портрета на Борисов, ще го направиш ли?

преди 6 минути, gagodrago написа:

Ако ти предложим 150 евра да се изплюеш публично на портрета на Борисов, ще го направиш ли?

Напразно пропиляни пари.... С неговата липса на морал, днес ще вземе парите и ще се изплюе, а довечера пак ще го възхвалява.

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Даже си спомням за случай, за който никой не беше писал тук, но ти за да си изпълниш квотата, сам го написа за да можеш да си издекламираш партийната повеля в защита на Тиквата. 

Именно че по това се различавам от безмозъчни копипейстъри  .

Нещо не ти се връзва на злобеенето към мен за "опорки" :) 

Ах колко странно че си чул от мен нещо което никъде другаде не си чувал ! :) 

преди 24 минути, gagodrago написа:

Да се отрека да мисля самостоятелно ли ? Няма такава цена.

А ти си злобей...  нещо друго освен да злобееш тук правиш ли ?

Че не се сещам  .

преди 58 минути, ivottoshev написа:

И как да ти повярваме че мислиш самостоятелно, след като си изпапагалствал тук поне по десет пъти абсолютно всяка  опорка, пускана от тролската централа.

то и други ги изпапагалстваат копи / пейст но и вярваш

преди 11 минути, miro20 написа:

Ах колко странно че си чул от мен нещо което никъде другаде не си чувал ! :) 

Да ти припомня какво не бях чувал:

на 25.03.2021 г. в 9:58, miro20 написа:

И още един разобличен фейк, този път за надписите по етикетите на ПСР тестовете  :

https://www.facebook.com/Bakalov1journalist/posts/2896264080614509

Никой тук не беше писал по този въпрос и аз не знаех за този фейк, но въпреки това ти реши да го разпространиш, само за да можеш да го разобличиш и да си изпълниш квотата.

преди 19 минути, miro20 написа:

Именно че по това се различавам от безмозъчни копипейстъри  

По какво се различаваш? Та нали и ти копипействаш статии които не си чел, и после като ти навра съдържанието им, се опитваш да ги оборваш. Кой друг оборва собствените си линкове, а?

преди 3 часа, gagodrago написа:

За 250 евро ще се изплюеш ли върху портрета на Борисов?

Питай го за 250 кутии Русенско, дали ще свърши тая работа? Това му е на него валутата:D Трябва точен подход в случая:D

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Напразно пропиляни пари.... С неговата липса на морал, днес ще вземе парите и ще се изплюе, а довечера пак ще го възхвалява.

Това възхваляване ... прави „мечешка услуга“. По-добре да се изплюе - на портрета ще му е все тая.

преди 6 часа, ivottoshev написа:
на 25.03.2021 г. в 9:58, miro20 написа:

И още един разобличен фейк, този път за надписите по етикетите на ПСР тестовете  :

https://www.facebook.com/Bakalov1journalist/posts/2896264080614509

Никой тук не беше писал по този въпрос и аз не знаех за този фейк, но въпреки това ти реши да го разпространиш, само за да можеш да го разобличиш и да си изпълниш квотата.

Значи да не коментирам какви лъжи и пропаганда се разпространяват в нета ли ??

Отде накъде бре :) :) :hit:

преди 6 часа, gagodrago написа:

За 250 евро ще се изплюеш ли върху портрета на Борисов?

Не мери хората според собствения си аршин. :)

преди 3 часа, karadzha написа:

Питай го за 250 кутии Русенско, дали ще свърши тая работа? Това му е на него валутата:D Трябва точен подход в случая:D

преди 23 минути, jhoro написа:

Това възхваляване ... прави „мечешка услуга“. По-добре да се изплюе - на портрета ще му е все тая.

тролим си а ? :)  спамерчета :)  

преди 10 минути, miro20 написа:

тролим си а ? :)  спамерчета :)  

Абе - ти ... не спиш ли?

Мен не ме гледай - след малко лягам!

преди 2 часа, miro20 написа:

Значи да не коментирам какви лъжи и пропаганда се разпространяват в нета ли ??

Коментирай си ги там, където си ги видял. Защо ги разпространяваш и тук? Имаш някаква бройка, която трябва да покриваш ежедневно тук в този форум, иначе няма жълти стотинчици от централата ли? 

преди 3 часа, jhoro написа:

Абе - ти ... не спиш ли?

Мен не ме гледай - след малко лягам!

Има план да гони, норматив! Не е лесна неговата:D

преди 1 час, ivottoshev написа:

Коментирай си ги там, където си ги видял. Защо ги разпространяваш и тук? Имаш някаква бройка, която трябва да покриваш ежедневно тук в този форум, иначе няма жълти стотинчици от централата ли? 

Не си ти този който  определя кой какви теми ще пуска и дискутира тук. Нито да ти иска разрешение, камо ли да ти слуша глупостите за централи и т.н.  :hush:

Абе ти съвсем си се самозабравил нещо :)  :hit:

преди 27 минути, miro20 написа:

Не си ти този който  определя кой какви теми ще пуска и дискутира тук. Нито да ти иска разрешение, камо ли да ти слуша глупостите за централи и т.н.  :hush:

Абе ти съвсем си се самозабравил нещо :)  :hit:

Пиши на твоя покровител Карабойчев, и се оплачи че съм ти пречил да си изпълниш квотата за деня и поради тази причина не можеш да си вземеш стотинките от централата!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.