Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Пиши на твоя покровител Карабойчев, и се оплачи че съм ти пречил да си изпълниш квотата за деня и поради тази причина не можеш да си вземеш стотинките от централата!

Много си се филмирал бе тролчо :)

Живей си живота , не се комплексирай от това че си винаги на страната на  губещите фейкомети .

Всъщност, не си ли разбрал до сега кое най ме радва - Такива като теб дето толкова са се филмирали да " тролят Миро" , всъщност потвърждават неговата правота. :)

Вече виждам няколко ник-а които са се самоизтрили заради осъзнаването на този катарзис :)

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 минута, miro20 написа:

Всъщност, не си ли разбрал до сега кое най ме радва - Такива като теб дето толкова са се филмирали да " тролят Миро" , всъщност потвърждават неговата правота.

какво те радва че всеки те навира на майкати в п.... ли а защото всеки твой фейк е разкрит и си разобличен в всяка лъжа

преди 13 минути, ninov написа:

какво те радва че всеки те навира на майкати в п.... ли а защото всеки твой фейк е разкрит и си разобличен в всяка лъжа

Не разбра ли че вие сами се навирате... цитирам ... " на майкати в п....." ? 

И че нямам нито една лъжа казана :) 

Много ви боли нали :)  Свиквайте.

преди 14 минути, miro20 написа:

Не разбра ли че вие сами се навирате... цитирам ... " на майкати в п....." ? 

И че нямам нито една лъжа казана :) 

Много ви боли нали :)  Свиквайте.

миро ти вярваш ли си на приказките всички знаем в тоя форум че ти нямаш нито една истина казана тук а да мислиш ни че ния сме по тъпи от теб и не разбираме лъжите ти не не сме толкова тъпи като теб от теб по тъп е единствено прасчо и затова всеки те навира на майкати в п

ПП можеш да ме докладваш за обида ако искаш

Вече виждам няколко ник-а които са се самоизтрили заради осъзнаването на този катарзис [emoji4]

Ти да не си Нострадамус бре?
Как виждаш нещо, дето го няма?
преди 33 минути, Мойра написа:

е  нали затова е съда за решаване на проблеми по демократичен път -  като се радикализираш още малко, кажи да ти обясня как се правят бомби с перони

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

е  нали затова е съда за решаване на проблеми по демократичен път -  като се радикализираш още малко, кажи да ти обясня как се правят бомби с перони

Овцо, ако осъзнаваше станалото в Правителствена болница, нямаше да напишеш това!

За нищо не ставаш, даже за трол.

преди 49 минути, ninov написа:

всички знаем в тоя форум че ти нямаш нито една истина казана тук

Точно обратното. Всички си знаете мн добре че нямам нито една лъжа казана, а за 99.9999% от личното ми неангажиращо никого с нищо , мнение и преценки , съм абсолютно прав :) 

То и затова си хейтите като побеснели :) 

преди 14 минути, Мойра написа:

Овцо, ако осъзнаваше станалото в Правителствена болница, нямаше да напишеш това!

За нищо не ставаш, даже за трол.

Овцо, ако осъзнаваше какво е съд нямаше да напишеш това!

За нищо не ставаш, даже за спамер

преди 18 минути, miro20 написа:

То и затова си хейтите като побеснели

То се усеща по риториката ти,че точно ти си побеснял от яд и безсилие,че твоят мутренски вожд Борисов си отива...Завинаги...И тия усмивчици,които слагаш доказват точно обратното на целта ,с която си ги сложил...Искаш да внушиш,че си уверен,спокоен и точен,а е прозрачно за всички,че трепериш от злоба...И да,ти сам не си вярваш на глупашките и нагли опорки,с които защитаваш ГЕРБ...Отрицателните чувства на всички към Борисов не са хейт,те са желание за справедливо възмездие...

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

То се усеща по риториката ти,че точно ти си побеснял от яд и безсилие,

то май се отняся за теб, като ти гледам изразите

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

че твоят мутренски вожд Борисов си отива...Завинаги..

Boyko-Borissov-banknotes-800x450.jpg

EPP chief Tusk: ‘Borissov confessed to me, he made obvious mistakes’

The leader of the European People’s Party, Donald Tusk, said the Bulgarian Prime Minister Boyko Borissov had “confessed” to him about a scandal with leaked photos allegedly revealing his hidden wealth. Tusk revealed no details but said that what he had heard sounded like “a crime movie”.

On 17 June, an anonymous email sender made available to the media a photo of Borissov sleeping in his bedroom in the official state residence in Boyana with a handgun on his nightstand, and other photos showing drawers full of bundles of 500-euro notes and a few gold ingots, in what appears to be the same bedroom.

преди 23 минути, Без умствен капацитет написа:

то май се отняся за теб, като ти гледам изразите

Отрицателните чувства на всички към Борисов не са хейт,те са желание за справедливо възмездие...

преди 3 минути, gagodrago написа:

EPP chief

Източник ? от кога е тази "новина" :) :)

Смешник :) 

преди 36 минути, miro20 написа:

Точно обратното. Всички си знаете мн добре че нямам нито една лъжа казана, а за 99.9999% от личното ми неангажиращо никого с нищо , мнение и преценки , съм абсолютно прав :) 

То и затова си хейтите като побеснели :) 

Е, ти нямаш нито една лъжа, защото като те хванем, следва - това не съм го казал аз, а са думи от линк зад които не заставам и изобщо не знам как са се озовали в моя пост:lol6: 

току-що, Лудият Учен написа:

Отрицателните чувства на всички към Борисов не са хейт,те са желание за справедливо възмездие...

хейт на заблудени овце под влияние на фейк пропаганда не е никакво "желание за справедливо възмездие"  а си е чист... хейт :)

преди 5 минути, gagodrago написа:

Boyko-Borissov-banknotes-800x450.jpg

EPP chief Tusk: ‘Borissov confessed to me, he made obvious mistakes’

The leader of the European People’s Party, Donald Tusk, said the Bulgarian Prime Minister Boyko Borissov had “confessed” to him about a scandal with leaked photos allegedly revealing his hidden wealth. Tusk revealed no details but said that what he had heard sounded like “a crime movie”.

On 17 June, an anonymous email sender made available to the media a photo of Borissov sleeping in his bedroom in the official state residence in Boyana with a handgun on his nightstand, and other photos showing drawers full of bundles of 500-euro notes and a few gold ingots, in what appears to be the same bedroom.

сега забелязвам, защо на 3-тата снимка липсва черната торбичка в шкафа

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

сега забелязвам, защо на 3-тата снимка липсва черната торбичка в шкафа

Освен че когато ББ спи  там, няма отворено чекмедже с аранжировките на салфетки от Джъмбо .

Овцо …

… я обясни …
… какво е съд!

Да кажем, че не знам - за какъв съд говориш.
преди 14 часа, miro20 написа:

То и затова си хейтите като побеснели

всички знаем истината а тя е че пускаш само статии от фейк издания свъразни с ГЕРБ и че са лъжи в полза на ГЕРБ и на черното ще кажеш че е бяло когато ти е разкрита лъжата

преди 19 часа, miro20 написа:

хейт на заблудени овце под влияние на фейк пропаганда не е никакво "желание за справедливо възмездие"  а си е чист... хейт :)

Каза ли нещо?

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

преди 3 часа, Мойра написа:

то в дв няма положителна статия за бг - нито преди, нито сега

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.