Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

Мирко, радвам се, че вече не спориш за това болднато:

преди 13 часа, absurt написа:

Вече писах, но за теб ще го повторя- ако мислиш, че американците ги е страх да сложат Борисов в списъка си, си в голяма заблуда. Да, те го поддържат, независимо от докладите на информаторите си, но както навремето сложиха на власт Саддам и Кадафи, а после директно ги отстреляха, така нищо не им пречи да свалят Борисов, ако преценят. Затова се чудя с каква логика обявяваш, че САЩ били визирали под политик, пазил Пеевски от прокуратурата, Борисов.

преди 2 часа, miro20 написа:

И в това няма спор. Акоискаха щяха директно да госложат в графата с Черепа и Пеевски .

И двамата признавате, че Пеевски е пазен от Прокуратурата. Да речем че политикът който е въздействал на Прокуратурата не е Борисов, а Мая Манолова, Радев, Слави или който там си изберете. Искам обаче най-напред да отговорите на това: 

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Хайде да вкараме малко логика. Дори и ти признаваш, че прокуратурата е пазила Пеевски. Е, по каква логика Гешев е още шеф на Прокуратурата, а не е в затвора? А спомняш ли си чие назначение е Гешев и кой не искаше да подписва указа за назначаването му?

...а ако ви остане време, моля после да ми обясните как точно Манолова, Слави, Радев или който там сте си избрали е успял да въздейства на бай Каскет до такава степен, че да успее да го накара да не разследва Пеевски. Благодаря за вниманието.

ПП: Намирисва ми, че и двамата изведнъж ще получите амнезия и ще забравите за този мой пост, но дори тази избирателна амнезия ви нападне изневиделица, трябва да знаете че аз съм имунизиран срещу нея и пак ще ви задам същото въпросче още утре. Просто така, за да ви подсетя.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2021/06/21/4222917_povecheto_bulgari_smiatat_che_borisov_e_korumpiran_i/

56% от всички българи вярват твърдо,че бившият премиер Бойко Борисов е корумпиран...В страната обаче цари страх от страна на хората да подадат сигнал да бъдат разследвани мафиотите...

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Пак вадиш от контекста. Говорех разбира се за ББ и че хамериканците не са го сложили заедно със санкционираните Пеевски и Черепа. И че това е реално голям знак, както и това че точно преди обявяването на санкциите се срещна с посланничката.

Големи гърчове голямо спекулиране от твоя страна. Накрая винаги  насран и унижен :hush:

Намирисва ми, че и двамата изведнъж ще получите амнезия и ще забравите за този мой пост, но дори тази избирателна амнезия ви нападне изневиделица, трябва да знаете че аз съм имунизиран срещу нея и пак ще ви задам същото въпросче още утре. Просто така, за да ви подсетя.

Е че ти всекид ен говориш глпости :)  Трябва ли на всяка глупост да ти се отговаря, само защото си  мислиш че си задал анщайнски въпрос за вселената ? :giggle1:

Правиш си спекулации, градиш въздушни кули и измишльотини че някой си признал нещо си  , а то нищо такова няма. .

И двамата признавате, че Пеевски е пазен от Прокуратурата. Да речем че политикът който е въздействал на Прокуратурата не е Борисов, а Мая Манолова, Радев, Слави или който там си изберете. Искам обаче най-напред да отговорите на това: 

...а ако ви остане време, моля после да ми обясните как точно Манолова, Слави, Радев или който там сте си избрали е успял да въздейства на бай Каскет до такава степен, че да успее да го накара да не разследва Пеевски. Благодаря за вниманието.

ПП: Намирисва ми, че и двамата изведнъж ще получите амнезия и ще забравите за този мой пост, но дори тази избирателна амнезия ви нападне изневиделица, трябва да знаете че аз съм имунизиран срещу нея и пак ще ви задам същото въпросче още утре. Просто така, за да ви подсетя.

Започвам с това, че не съм в политиката и не зная кой точно е пазил Пеевски от разследване, но следейки кариерата му, която започва при Царя, а беше народен представител от ДПС в 41-то, 42-то, 43-то и 44-то НС, и днешната неоттеглена подкрепа на същата партия, по- логичното е Доган зад гърба му.  От изброените от теб, сестра Галева е фактор в биографията му, тъй като тя го предложи за шеф на ДАНС. Аз, лично, не съм си избирала и спрягала някого за пазач на Пеевски, но аритметиката показва, че допреди 4 години, в продължение на 16 години, той е бил с имунитет и недосегаем за разследване. Последните 4 години се говореше усилено, че разпродава имущества и фирми, и че е наел лобисти в САЩ да подобряват имиджа му. Няма да питам, кой ли му е подшушнал, че го гласят за отсвирване, щатите, но ми е ясно, че не от България предупреден. Моето скромно мнение е, че с чадъра на ДПС и Доган, както и с помощта на мощната адвокатска кантора, е успял да разчисти далаверите си така, че да има очи да иска индулгенция от САЩ. Което значи, че тук в Прокуратурата, едва ли имат годно нещо за разследване.

Що се отнася до Слави, Манолова, Радев- това, че не харесваш един боклук, не означава, че трябва да харесаш друг, само защото се бил явявал алтернатива. Техните биографии- без Радевата, че той сега препуска да пише своята и да я пришие с тъмночервените конци на соца. Та, техните биографии, заедно с тези на ХИ, Атанасов, Дончева и др. са си отделно нещо и търпят отделна оценка.

преди 9 минути, absurt написа:

Започвам с това, че не съм в политиката и не зная кой точно е пазил Пеевски от разследване, но следейки кариерата му, която започва при Царя, а беше народен представител от ДПС в 41-то, 42-то, 43-то и 44-то НС, и днешната неоттеглена подкрепа на същата партия, по- логичното е Доган зад гърба му.  От изброените от теб, сестра Галева е фактор в биографията му, тъй като тя го предложи за шеф на ДАНС. Аз, лично, не съм си избирала и спрягала някого за пазач на Пеевски, но аритметиката показва, че допреди 4 години, в продължение на 16 години, той е бил с имунитет и недосегаем за разследване. Последните 4 години се говореше усилено, че разпродава имущества и фирми, и че е наел лобисти в САЩ да подобряват имиджа му. Няма да питам, кой ли му е подшушнал, че го гласят за отсвирване, щатите, но ми е ясно, че не от България предупреден. Моето скромно мнение е, че с чадъра на ДПС и Доган, както и с помощта на мощната адвокатска кантора, е успял да разчисти далаверите си така, че да има очи да иска индулгенция от САЩ. Което значи, че тук в Прокуратурата, едва ли имат годно нещо за разследване.

Що се отнася до Слави, Манолова, Радев- това, че не харесваш един боклук, не означава, че трябва да харесаш друг, само защото се бил явявал алтернатива. Техните биографии- без Радевата, че той сега препуска да пише своята и да я пришие с тъмночервените конци на соца. Та, техните биографии, заедно с тези на ХИ, Атанасов, Дончева и др. са си отделно нещо и търпят отделна оценка.

за 2013 говориш кой е предложил Пеевски за шеф на ДАНС но за 1995 година не щеш да кажеш какъв е бил Борисов и за кой е работил а за 1944 година няма ли да кажеш как комунистите са взели властта а да те комунистите са в ГЕРБ начело  с Борисов.Пеевски че е бил с имунитет е факт но че ако прокуратурата е искала да го съди можела е да иска от парламента сваляне на имунитета му ама Гешев не е искал защото така му е било наредено от шефа му

преди 1 час, miro20 написа:

Пак вадиш от контекста. Говорех разбира се за ББ и че хамериканците не са го сложили заедно със санкционираните Пеевски и Черепа… 

Бла-бла-бла, гърчове след гърчове…

Новобранката призна ли, че американците са казали за закрила на Пеевски от старана на Прокуратурата и само не знае защо свързваме това с Борисов? Ми каза го! Ти съгласи ли се с написаното от нея с думите, че за това спор няма? Ми съгласи се! Всичко е написано от вас и си седи.

Хайде сега ми кажи защо при това положение не ми отговаряш на въпроса защо Гешев е още главан прокурор а не е в затвора, а вместо това ми разтягаш обичайните локуми? Да не би да е защото нямаш отговор, който да се стикова с опорките на централата и за това гледаш да разводниш въпроса с алабализми?

преди 1 час, absurt написа:

Аз, лично, не съм си избирала и спрягала някого за пазач на Пеевски

Това че се правиш, че не знаеш кой е опънал политически чадър над Пеевски, го разбрахме. Няма нужда от пост дълъг колкото чаршаф, само за да ми го кажеш отново.

Ти първо ми обясни откъде накъде Прокуратурата изобщо ще пази някого и дали главният прокурор не е за затвора при това положение, а после можем да дискутираме кой е бил в състояние да въздейства на Гешев в такава степен и дали без покровителството и благословията на Боко би било възможно изобщо някой изобщо да си помисли за подобно нещо.

преди 52 минути, ninov написа:

за 2013 говориш кой е предложил Пеевски за шеф на ДАНС но за 1995 година не щеш да кажеш какъв е бил Борисов и за кой е работил а за 1944 година няма ли да кажеш как комунистите са взели властта а да те комунистите са в ГЕРБ начело  с Борисов.Пеевски че е бил с имунитет е факт но че ако прокуратурата е искала да го съди можела е да иска от парламента сваляне на имунитета му ама Гешев не е искал защото така му е било наредено от шефа му

Какво искаш всъщност, че съвсем се омота? Искаш да ми кажеш, че Пеевски и Борисов са боклуци, защото са бивши това, това и онова, ама Манолова, ХИ, Дончева и Атанасов, са бели лястовици, щото не са от същото котило? Ами, от същото са, а че на теб по някаква причина, ти се струват чистак нови, изпрани, че и с белина минати, е само твой проблем.  

На всеки мой опит да ти покажа биографиите и действията на тези, които фанатизирано поддържаш, срещам едно и също- ама Борисов е такъв и онакъв. да, така е, но той назначи Манолова за омбудсмат, той назначи ХИ в правигелството и то не на каква да е длъжност, а министър на правосъдието.  Преседя 1 година и безславно го наритаха, нищо че сега развява версията си, как напуснал защото реформата не вървяла. Само че, нали се интересуваш от биографии- знаеш ли, че баща му е бил шеф на Заводпроект и член на БКП? А, знаеш ли коя е Бойкикева- майка му? Та, ХИ е 3-то поколение комунистче, ама това не те бърка, защото си го признал за от "вашите".

пак ще ти кажа- опитвате се със стари к.рви нов бардак да правите и не ви стигна, явно, примера от това, което сътворихте преди 2 месеца, та тичате да го повтаряте.

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Ти първо ми обясни откъде накъде Прокуратурата изобщо ще пази някого и дали главният прокурор не е за затвора при това положение, а после можем да дискутираме кой е бил в състояние да въздейства на Гешев в такава степен и дали без покровителството и благословията на Боко би било възможно изобщо някой изобщо да си помисли за подобно нещо.

Това ти ще обясниш, защото е твое твърдение! Лесно забравяш какво си внушавал и го приписваш на който ти падне.

Аз казах, че след всичките изброени от мен обстоятелства, в Прокуратурата едва ли има нещо, за което да се хванат и да разследват. Казах, че американците не са поддали на лобистите и отцепиха Пеевски. И казах, че сигурно е получил сведенията, че са го взели на мушка оттам, щом се разпореди с куп собственици. И казах, че ползва една от много реномираните адвокатски кантори. Изводите може да си направи първолак, стига да не става и ляга с Борисов през погледа и в главата си.  ти си изпаднал в такава обсесия от него, та си си внушил, че в България, ако той не разреши, не можеш и до клозета да отидеш. Не те знам какво ти е житието-битието, ама такъв парализиращ страх рядко се среща.

преди 14 минути, absurt написа:

пак ще ти кажа- опитвате се със стари к.рви нов бардак да правите

не ние вие от ГЕРБ с Даниел Митов като Министър председател кадър на Костов

Калин Вельов министър на култирата

Любен Дилов син Министър на туризма

това ли са ви най кадърните кадри в ГЕРБ

А за старите к.рви какви са сачева,  биков, антон тодоров и сие

преди 26 минути, ninov написа:

Ама, какъв комфорт си създаваш в комуникацията, да ти се разва чак човек на хрумката!KC9uW.gif.9dac816e1888fdbf425ba61da71d05fe.gif

Набеждаваш си някого за гербер- в случая, неистово си се вкопчил в мен и само дебнеш случай да ме почнеш с тежката артилерия.  Никакво значение няма, че хич не ме засяга кой в ГЕРБ кого и за какво е избрал. Важното е да отпуснеш напрежението и да си излееш злобата в твоя стил" А, вие, защо биете негрите".

И да ти повтарям, че ако искаш да смениш системата, не трябва да смениш едните стари чанти с другите, нямаш или желание, или капацитет да разбереш.

преди 18 минути, absurt написа:

И да ти повтарям, че ако искаш да смениш системата, не трябва да смениш едните стари чанти с другите, нямаш или желание, или капацитет да разбереш

да всички са маскари и не трябва да се ходи да се гласува тая опорка се изтърка и ИТН са стари нали чанти нали а да те пък бяха чалгари и нискоинтелигентни 

преди 23 минути, ninov написа:

да всички са маскари и не трябва да се ходи да се гласува тая опорка се изтърка и ИТН са стари нали чанти нали а да те пък бяха чалгари и нискоинтелигентни 

Пак си правиш свободни съчинения, пак ми приписваш думи, които не съм казала. Толкова са те зомбирали, че чак е тъжно. 

И да, ИТН са чалгари, които с мълчание и спомени от концерти, както и с проведения референдум, събраха гласове. Отметнаха се от мажоритарния вот и разбира се, друг им беше виновен, че така гласуваха. Сега пак мълчат, а Славчо онзи ден- / лично гледах записа от срещата и въпросите на момчето/, нищо не каза пак, освен че се бил научил от царя да е господар на мълчанието и че досега няма какво да каже, а ще го направи когато има какво да каже. А, да, каза че чакал нещо да стане и да обяви дали ще се кандидатира за Светия синод. Ако намериш запис на срещата му със студентите, пусни го тук и ще ми е интересен коментара ти.

Министър Василев: Ананиев е нарушил закона. Изнасял е данъчноосигурителни тайни

За ГЕРБ-аджиите законите в България не важаха, важаха само разпорежданията на Вожда.

преди 27 минути, Мойра написа:

За ГЕРБ-аджиите законите в България не важаха, важаха само разпорежданията на Вожда.

Това е лошо, да. А, когато един през друг изнасяха всякакви други тайни- от СРС и друга класифицирана информация,важаха ли законите или не? Когато Хаджигейов вадеше и показваше пред камерата, важаха ли законите? Когато сестра Галева каза, че и на нея висок мъж с каскет бил дал "доказателства", важаха ли законите?

На кой вожд важаха разпорежданията? А, да- Радев е вождът и неговите разпореждания важат сега. 

Сменят антуража, системата остава- 1:1, че и по- зле.

Някой от вашия хор- ти например, поинтересувала ли си се, кои са хората начело на митниците, които смениха корумпираните гербаджии?

Бас ловя, че не и няма да го направиш, защото ще трябва да си зададеш въпроса, тези хора при чие правителство бяха на тези длъжности и какъв беше Пеевски тогава?

А, тук ти давам една тема за сведение- не е от твоите медии, а от "Правен свят".

https://legalworld.bg/bojko-rashkov-iska-razsledvashti-policai-da-napuskat-„po-sobstveno-jelanie“-delata-sreshtu-bobokovi-vasil-bojkov-i-arabadjievi

Специално частта, в която е изисквал от полицаите да напуснат доброволно и да отидат в различни други поделения из страната, я познавам от първо лице. Точно така постъпиха със звеното "Тежки престъпления", което ги предупреди за палежа на партийния дом, който си бяха подготвили. Тогава успяха да ги разформироват, но беше още 1990г. и номерът им с "Райхстага" мина. Познай кой беше от водещите следователи на Г.М. Димитров- Бойко Рашков.

преди 1 час, absurt написа:

Това е лошо, да. А, когато един през друг изнасяха всякакви други тайни- от СРС и друга класифицирана информация,важаха ли законите или не? Когато Хаджигейов вадеше и показваше пред камерата, важаха ли законите? Когато сестра Галева каза, че и на нея висок мъж с каскет бил дал "доказателства", важаха ли законите?

На кой вожд важаха разпорежданията? А, да- Радев е вождът и неговите разпореждания важат сега. 

Някой от вашия хор- ти например, поинтересувала ли си се, кои са хората начело на митниците, които смениха корумпираните гербаджии?

Бас ловя, че не и няма да го направиш, защото ще трябва да си зададеш въпроса, тези хора при чие правителство бяха на тези длъжности и какъв беше Пеевски тогава?

А, тук ти давам една тема за сведение- не е от твоите медии, а от "Правен свят".

https://legalworld.bg/bojko-rashkov-iska-razsledvashti-policai-da-napuskat-„po-sobstveno-jelanie“-delata-sreshtu-bobokovi-vasil-bojkov-i-arabadjievi

Специално частта, в която е изисквал от полицаите да напуснат доброволно и да отидат в различни други поделения из страната, я познавам от първо лице. Точно така постъпиха със звеното "Тежки престъпления", което ги предупреди за палежа на партийния дом, който си бяха подготвили. Тогава успяха да ги разформироват, но беше още 1990г. и номерът им с "Райхстага" мина. Познай кой беше от водещите следователи на Г.М. Димитров- Бойко Рашков.

Няма и да ги видим в "нашите медии"

Тоя парцал са го цитирали ПИК, на Мисирчо Брейкинга и Труд. Все уважавани медии :D 

преди 5 часа, ninov написа:

знаеш че предложението бе фиктивно като на слави

преди 2 часа, Мойра написа:

и пак не е подаден сигнал, в евро прокурарурата -  защо ли

преди 7 часа, absurt написа:

Това ти ще обясниш, защото е твое твърдение! 

Аз да обясня защо след като Гешев е пазил Пеевски от разследване не е в момента в затвора? Наистина ли искаш да чуеш обяснението ми. Добре. Защото цялото управление на ГЕРБ, Цацаров, Гешев и сие е управление на една ОПГ. Сега да чуем твоето обяснение, моля?

Лесно забравяш какво си внушавал и го приписваш на който ти падне.

Приписвам го на този, който поради все още малкият си стаж в централата се изпусна и каза нещата такива каквито знае че са, а не такива които му спуснат в опорките. Тези думи твои ли са?

на 20.06.2021 г. в 11:43, absurt написа:

Затова се чудя с каква логика обявяваш, че САЩ били визирали под политик, пазил Пеевски от прокуратурата, Борисов. 

Аз казах, че след всичките изброени от мен обстоятелства, в Прокуратурата едва ли има нещо, за което да се хванат и да разследват. Казах, че американците не са поддали на лобистите и отцепиха Пеевски. И казах, че сигурно е получил сведенията, че са го взели на мушка оттам, щом се разпореди с куп собственици. И казах, че ползва една от много реномираните адвокатски кантори. Изводите може да си направи първолак, стига да не става и ляга с Борисов през погледа и в главата си.  ти си изпаднал в такава обсесия от него, та си си внушил, че в България, ако той не разреши, не можеш и до клозета да отидеш. Не те знам какво ти е житието-битието, ама такъв парализиращ страх рядко се среща.

Типично по тролски се опитваш да се измъкнеш от неудобни въпроси, като разводняваш темата. Аз зададох простичък въпрос, на който ако имаш отговор можеш да отговориш с едно изречение, но ти нямаш отговор който да не вкарва в затвора Гешев и Боко и за това разтягаш локуми.

Пеевски бил получил сведения и покрил следите си и за това прокуратурата нямало за какво да се хване. Хубаво, за последната година може и да си права. А за преди това докато си е плащал за да не го разследват? Тогава имало ли е за какво да се хване прокуратурата, или Пеевски им е плащал само щото е ларж? Или може би хамериканците лъжат че си е плащал, а?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Аз да обясня защо след като Гешев е пазил Пеевски от разследване не е в момента в затвора? Наистина ли искаш да чуеш обяснението ми. Добре. Защото цялото управление на ГЕРБ, Цацаров, Гешев и сие е управление на една ОПГ. Сега да чуем твоето обяснение, моля?

Приписвам го на този, който поради все още малкият си стаж в централата се изпусна и каза нещата такива каквито знае че са, а не такива които му спуснат в опорките. Тези думи твои ли са?

Типично по тролски се опитваш да се измъкнеш от неудобни въпроси, като разводняваш темата. Аз зададох простичък въпрос, на който ако имаш отговор, можеш да отговориш с едно изречение, но ти нямаш отговор, който да не вкарва в затвора Гешев и Боко и за това разтягаш локуми.

Пеевски бил получил сведения и покрил следите си и за това прокуратурата нямало за какво да се хване. Хубаво, за последната година може и да си права. А за преди това докато си е плащал за да не го разследват? Тогава имало ли е за какво да се хване прокуратурата, или Пеевски им е плащал само щото е ларж? Или може би хамериканците лъжат че си е плащал, а?

Естествено, че няма. Ето, даже и сега прокуратурата се чуди, какво лошо е направил Пеевски, в неведение са :D

Прокуратурата пита САЩ защо Пеевски е корумпиран олигарх

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Естествено, че няма. Ето, даже и сега прокуратурата се чуди, какво лошо е направил Пеевски, в неведение са :D

Прокуратурата пита САЩ защо Пеевски е корумпиран олигарх

според теб защо като можеха депутатите да променят това, не гласуваха закон, според който Пеевски да е виновен - а си гласуваха, закона който лично ги облагодетелства (изборния кодекс)

прокуратурата работи с закони, гласувани от депутати,- а не какво казва САЩ:wink12:

преди 3 часа, absurt написа:

И аз останах потресен от тази новина на която Мойра се кефи как " не се спазвали законите" .

Търсят сламката а не виждат гредата в своя двор.

Значи  назначението за шеф на НАП на откровен далавераджия от Дубай не предизвиква НИКАКВИ въпроси в тукашната  мутренскокомунистка агитка , а било голямо закононарушение да му се изтипосват ФАКТИТЕ  че реално се  е занимвавал с данъчни измами за милиони  през фиктивна фирма без работници и дейност.

Няма по голяма подигравка с държавата да слагаш такива за шефове на  ресор който би трябвало да се занимава именно със търсенето и санкционирането на такива измамници.

Все едно крадец и убиец да назначиш за шеф в криминална полиция.

Да , и там е класически пример за назначаване на компрометирани хора. Дето май два пъти са уволнявани от митниците за контрабанди, измами , нелегален внос и какво ли не , а сега са шефове.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Типично по тролски се опитваш да се измъкнеш от неудобни въпроси, като разводняваш темата.

Ти още ли се гърчиш бре. Никой нищо не е признавал, колкото и фантасмагории се опитваш да вкараш в устата на хората.

Пак ти казвам каква е логиката ти с която се излагаш като кифладжия . - "Ти аквариум имаш ли " .

Хаджигейов вадеше и показваше пред камерата, важаха

Ама чакай малко...Ти май говореше,че ние изпитваме омраза,а като гледам,ти май нямаш никакви задръжки,ама то така е,троловете на ГЕРБ и Борисов са лицемери и лъжци...

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Ама чакай малко...Ти май говореше,че ние изпитваме омраза,а като гледам,ти май нямаш никакви задръжки,ама то така е,троловете на ГЕРБ и Борисов са лицемери и лъжци...

като посочваш троловете на ГЕРБ - посочи и троловете от другите партии

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

като посочваш троловете на ГЕРБ - посочи и троловете от другите партии

кажи някой който е трол на друга партия 

преди 23 минути, miro20 написа:

Ти още ли се гърчиш бре. Никой нищо не е признавал, колкото и фантасмагории се опитваш да вкараш в устата на хората.

Пак ти казвам каква е логиката ти с която се излагаш като кифладжия . - "Ти аквариум имаш ли " .

Ясно. Щом пак стигнахме до "аквариума", значи отново си поставен натясно и няма с какво логично обяснение да се измъкнеш. Написаното обаче си седи:

Новобранката се учудва, че САЩ били визирали точно Борисов, че е политикът пазил Пеевски от прокуратурата, а ти се съгласяваш с нея, твърдейки че ако са имали предвид него, са щяли да го сложат директно до Черепа и Пеевски: 

Затова се чудя с каква логика обявяваш, че САЩ били визирали под политик, пазил Пеевски от прокуратурата, Борисов.

преди 21 часа, miro20 написа:

И в това няма спор. Акоискаха щяха директно да госложат в графата с Черепа и Пеевски .

По нищо не личи да се съмнявате че някой е пазил Пеевски от прокуратурата, само се съмнявате че това е Борисов. Обаче като се стигна до въпросът ми "защо след като прокуратурата е пазила Пеевски, Гешев е още прокурор, а не затворник", изведнъж забавяте че Пеевски е бил пазен, а почвате да ми развивате алабализми.

Мирко, да чакаме ли нова порция от добре позната комедия "тези думи не са мои и не заставам зад тях", или този път ще ни изненадаш с нещо друго? 

Новобранката се учудва, че САЩ били визирали точно Борисов, че е политикът пазил Пеевски от прокуратурата,

Това няма нищо общо с казаното :

Мирко, да чакаме ли нова порция от добре позната комедия "тези думи не са мои и не заставам зад тях", или този път ще ни изненадаш с нещо друго? 

Не драги, Моите думи  са че АКО САЩ искаха щяха да вкарат в санкциите и Борисов.

Всичко друго е само и единствено твои гърчове и наивни спекулации :)

Колко още ще си въртиш наакания г'з ? 

Не вървиш бре... 

ти аквариум имаш ли ?

:giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.