Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 1 час, absurt написа:

И за теб това е истината, само истината и нищо друго, освен истината?

Да вярваш на думите на престъпник и да ги развяваш като доказателство за правотата на вярата ти, е доста забавно. Че и всяка дума с главна буква- дано фане дикиш! 

Е аз откъде мога да знам кой е престъпник, и кой не?!

И ти може да си престъпничка, и да защитаваш олигархичният кръг на Борисов.

Може и miro20 да живее в циганската махала в Русе, и да краде кабели, затова прякорът му да е "инджинерът"

Кой знае...

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

Сдружение ”Зограф”: НАП да провери как Боил Банов се е сдобил с къща с двор в Архитектурен резерват Копривщица само срещу 56 700 лева

Дали някога в някое от правителствата на Борисов е имало поне един почтен човек, който да не е забогатял незаконно?

преди 5 часа, ninov написа:

интересно как на троловете на ГЕРБ не им прави впечатления доклада Магнитски и че политик е пазил Пеевски

а на другите тролове, че там е и Божков

преди 4 часа, ninov написа:

Коя си ти да казваш кой е престъпник и кой не е решение на съда да има  в което се казва виновен ?

а рершение на съда за борисов има ли, че е виновен - че всички го съдите, включително и ти

преди 3 часа, Лудият Учен написа:

Да,точно така... Борисов се крие като мишка,за да не бъде освиркван и изгонен с камъни от хората..

то и Нинова прави така

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а на другите тролове, че там е и Божков

чакай малко чеверме на мен нито Божков нито Пеевски ми е плащал да ги пазя на теб плащали ли са ти да ги пазиш от прокуратурата

преди 1 минута, ninov написа:

чакай малко чеверме на мен нито Божков нито Пеевски ми е плащал да ги пазя на теб плащали ли са ти да ги пазиш от прокуратурата

мислиш ли че съм адвокат

току-що, Без умствен капацитет написа:

мислиш ли че съм адвокат

те на политик са плащали не на адвокат

току-що, ninov написа:

те на политик са плащали не на адвокат

как ве Манолова, Т. Дончева, Нинова има още юристи в парламента

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

как ве Манолова, Т. Дончева, Нинова има още юристи в парламента

чеверме в доклада магнитски пише че са плащали на политик лидер на политическа партия а не на адвокат 

преди 9 минути, ninov написа:

чеверме в доклада магнитски пише че са плащали на политик лидер на политическа партия а не на адвокат 

едва ли, по добри съвети от адвокат едва ли може да даде пожарникар - огледай депутатите кой какъв е

преди 4 часа, Мойра написа:

Мойра,

Останах с впечатление ,че сте близки  с Хайдучката.Тя ти оказваше подкрепа в труден  за теб момент.

Искам да ми кажеш, имаш ли представа, какво се случва с нея? добре ли е ,  има ли нужда от помощ , каквато и да е? От дълго време не е активна нито тук, нито във Фейса.

Ако знаеш къде живее, ще можеш ли да отидеш да видиш как стоят нещата или да направиш връзка с нея по телефон,ако и имаш номера -ще заплатя всяко усилие в тази насока и не само.

Отговори ми с да или не и ще включа личните си.

Поздрави

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Мойра,

Останах с впечатление ,че сте близки  с Хайдучката.Тя ти оказваше подкрепа в труден  за теб момент.

Искам да ми кажеш, имаш ли представа, какво се случва с нея? добре ли е , и имали нужда от помощ , каквато и да е? От дълго време не е активна нито тук, нито във Фейса.

Ако знаеш къде живее, ще можеш ли да отидеш да видиш как стоят нещата или да направиш връзка с нея по телефон,ако и имаш номера -ще заплатя всяко усилие в тази насока и не само.

Поздрави

Извинявам се за намесата мадам!

Нямам инфо за Хайдучката, но и имам телефона. Знам че сте в добри отношения и самата тя, не би имала нищо против, ако ти го пратя на лично. 

Поздрави си момчетата и да сте живи и здрави - от мен! Лека и приятна вечер Ви пожелавам!

преди 3 минути, Kolev71 написа:

Извинявам се за намесата мадам!

Нямам инфо за Хайдучката, но и имам телефона. Знам че сте в добри отношения и самата тя, не би имала нищо против, ако ти го пратя на лично. 

Поздрави си момчетата и да сте живи и здрави - от мен! Лека и приятна вечер Ви пожелавам!

Личните ми са включени-прати ми телефона и.

Благодаря, Колев.

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Мойра,

Искам да ми кажеш, имаш ли представа, какво се случва с нея? добре ли е ,  има ли нужда от помощ , каквато и да е? От дълго време не е активна нито тук, нито във Фейса.

Поздрави

Изненадана съм, че не знаеш какво става с Хайдучката, та вие бяхте много близки!

Тя ме премахна от приятели във фейса преди повече от година, не знам защо и не ѝ поисках обяснение, както правя винаги в такива случаи.

Знам само, че живее в кв. Гео Милев, но адреса не знам, телефонният ѝ номер също не го знам.

Дано да е здрава и всичко при нея да е наред!

Липсва във форума.

преди 2 минути, Мойра написа:

Изненадана съм, че не знаеш какво става с Хайдучката, та вие бяхте много близки!

Тя ме премахна от приятели във фейса преди повече от година, не знам защо и не ѝ поисках обяснение, както правя винаги в такива случаи.

Знам само, че живее в кв. Гео Милев, но адреса не знам, телефонният ѝ номер също не го знам.

Дано да е здрава и всичко при нея да е наред!

Липсва във форума.

защо коментираш неща без факти, нали е нарушение правилата на форума - според теб

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

защо коментираш неща без факти, нали е нарушение правилата на форума - според теб

Ако беше прочел разговора ни с Валкирия, щеше да знаеш защо си позволих да отговоря на неин въпрос в тази тема.

Тревожно е, когато някой съфорумец престане да пише.

В такива случаи трябва да се разбере причината и да му се предложи помощ, ако се нуждае от такава.

Дано Хайдукпикасо е добре!

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

Много точен избор на аватар (ще ме извинят офцете)!

Това не беше коментар, а питане!!!
Вярно - не на най-подходящото място, но там е питано

преди 4 часа, VeeeSeLa написа:

Ма хайдучката - нииищо, никакво движение в профила. 

преди 3 часа, Мойра написа:

Ако беше прочел разговора ни с Валкирия, щеше да знаеш защо си позволих да отговоря на неин въпрос в тази тема.

Тревожно е, когато някой съфорумец престане да пише.

В такива случаи трябва да се разбере причината и да му се предложи помощ, ако се нуждае от такава.

Дано Хайдукпикасо е добре!

Не търси човека там, където го няма. И за да го свържа с темата ще кажа: Милиардите са ги откраднали, човешки животи са съсипали, държавата ни счупиха - всичко ще се оправи за известно време, но най-голямото престъпление на тази групировка е духовната тъпота и моралното нищожество, която насади в така наречените си привърженици. Ако те имаха някакви морални устои, един нямаше да гласува за видимо психически увредения екземпляр. А сега се страхувам, че ще трябва много дълго време за да се ликвидират последиците от този духовен геноцид.

И аз забелязах липсата на Хайдука и не намирам нищо нередно, че някой попита за нея, па макар и тук. Дано да е жива и здрава! Тя е легенда, да се пита за нея може във всяка тема ... а тролите са просто пълнеж, да не кажа по-силна дума.

преди 3 часа, Мойра написа:

аз си спомням как всяка година ги пращаха червените, дори си имаха повече почивни бази, сега поне част от тях вече са частни

Еврокомисията сезира OLAF за разкритията на Илчовски в Парламента

Дано обърнат сериозно внимание на сигнала.

на 27.06.2021 г. в 11:53, absurt написа:

Разбира се, че съм писала за Доган и не смятам във всеки пост да пея едно и също, като че ли имам насреща си неспособни да задържат 2 минути информация в главите си.

"За" може и да си писала... Но къде си написала нещо против Доган или против Пеевски, я се самоцитирай за да ни докажеш! Защо аз не виждам нищо такова?
Нидялко Недодялков от ПИК не ви дава да пишете против шефа Шиши, щото ще ви спрат парите, а? Ха-ха...:lol6:

преди 2 часа, Мойра написа:

Сега ще стане интересно...

преди 2 часа, Мойра написа:

на някои места няма да им обърнат внимание сега дано обърнат - колко пъти на ден си променяш мнението

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.