Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

Гледахте ли Стойчо Кацаров в "Лице в лице"...Слушахте ли го?!....Разбрахте ли в каква кочина сме натикани?!...Че той лично е един от тези, за които привържениците на ангела Балтов се кълнат, че нямало таквиз, лъжи били, оплювали мръсниците човека?!...А за последствията от тази дейност в живота на съответния човек чухте ли?!...Кой още ще каже, че нямаме някои важни работи?! "Здравна олигархия" нали имаме?!...А за 300 - 500 000 ДМС какво ще кажете?! Болницата му затънала до гуша в дългове, той си пише 500 000 ДМС?!...Добре, де...437 000...

Как няма да пищят на провала срещу служебното правителство?! Ми то хляба на децата им взема, бе! От устичките им гладни го издърпва...Мазератито направо от гаража го изнасят...Заключват ти яхтата...само 50 метра дълга...Блокират ти личното петзвездно вилно селище...А приятелите къде ще каниш?!...Това търпи ли се?!...Чудя се как още няма "случайни инциденти" със смъртен изход за членовете на това правителство...

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

То хубаво не спират да разкриват злоупотреби и кражби, но не се разбира всички тези пари ще бъдат ли върнати обратно в местата от които са присвоени или поне в държавата. И ако бъдат върнати ще се усети ли някаква промяна след това или ще бъдат присвоени отново само че от приближени на текущите власт имащи :) Времето ще покаже. Както бях чел от един известен човек (моля ако някой се сеща за автора да ми припомни името на лично) "каквато и кал да хвърлят върху гроба ми ветровете на времето ще я изчистят".

Прав си, но едно забравяш- един от  "бащите" на пътеките е Кацаров. Той е зам. министър, когато се решава от Костовото правителство, болниците да станат търговски дружества. И точно пътеките създадоха лекарската олигархия- според специалността на "отговорния фактор" или лобито, се префинансира една, за сметка на друга. 

Същият Кацаров в  момента подготвя изменение в наредбата, която поставя минималните изисквания за отваряне на болница или отделение- брой лекари, брой сестри на легло. Премахва ги, като отваря пътя на частниците да сведат персонала си и до 2 сестри в отделение, изстисквайки ги до дупка. 

преди 19 минути, gagodrago написа:

Спипаха Борисов да лъже и да обещава на тъпоумните му избиратели несъществуващи милиарди от Европа

Нещо за което да не е лъгал?

преди 18 минути, Hristo52 написа:

Нещо за което да не е лъгал?

Той е патологичен лъжец и манипулатор.

Но лъжите му минават само пред разни примитиви, които са на неговото умствено ниво.

Всяка лъжа се опровергава с факти. Когато се прави от разни пияндета, с апломб и дежурния протестърски жаргон, олеква- поне в очите на мислещата част от хората. За които първосигналното "силно любя и мразя" никога не е било продуктивно.

преди 3 часа, Hristo52 написа:

Гледахте ли Стойчо Кацаров в "Лице в лице"...Слушахте ли го?!....Разбрахте ли в каква кочина сме натикани?!..

Да, гледахме го  и го коментирахме. Няма по голям лъжец от Кацаров.

Лекуващя лекар го опроверга тотално . Отделно че Кацаров се изпика върху приятелството им , и за дето лекаря му направил услуга с пътеката да не плаща скъпи изследвания.

Можеш да проследиш сагата и отговорите.

https://glasove.com/categories/novini/news/lekaryat-na-katsarov-mina-po-pteka-za-da-ne-plashcha-skpi-izsledvaniya-nie-sme-semeyni-priyateli

https://glasove.com/categories/skandalyt/news/pirogov-obvini-stoycho-katsarov-v-nagla-lzha

https://glasove.com/categories/novini/news/ot-pirogov-otgovorikha-na-stoycho-katsarov-ne-e-bil-na-kontrolen-pregled-zashchoto-takv-ne-mu-se-polaga?fbclid=IwAR22vBE987s-JeQmB24OLhn7prvprucve7lxrUmGBrJ5rSh67cGBeRgjPI4

преди 19 минути, gagodrago написа:

Той е патологичен лъжец и манипулатор.

Но лъжите му минават само пред разни примитиви, които са на неговото умствено ниво.

Тоя празнодумец и дрънкало управлява 12 години. Нарича партиите популистки, а не си дава сметка, че е най-големия популист!. Демагогията му е всекидневна! И любима музика за тъпите в България!

Цитат

Това по принцип винаги е било негова отличителна черта. Тогава обаче, опитвайки се да наложи някакъв свой прочит на събитията, той беше започнал да надминава себе си: "Искат да съборят изборите и да продължат в условията на еднолична диктатура"; "Така е било 1944 година - избили са елита на нацията и след това - айде 45 години комунизъм. Това в момента се опитват да направят"; "Така сме паднали под турско робство". Характерна за подобен род твърдения е тяхната пълна откъснатост от действителността.

Такива абсурди могат да се чуят от бившия премиер и неговата партия и сега, когато предизборната кампания е в разгара си. (Като например: "Българското правителство положи безпрецедентни усилия за разкриването на руската шпионска мрежа. Това ядоса политическите ни противници - радикализираха се и тотално унищожиха нормалния диалог.") През последните седмици обаче в творчеството му все по-отчетливо преобладава друг жанр. В него авторът взима реални факти и събития, след което ги преобръща на 180 градуса, като се държи така, сякаш току-що е паднал от небето и няма нищо общо с тях. Резултатът е същият - откровени лъжи. Ето примерите - кой от кой по-нагъл:

Факт е например, че България твърдо е блокирала преговорите за членство на Северна Македония в Европейския съюз, а отношенията между двете страни са близо до точката на замръзване. В тази ситуация Борисов се опита да прехвърли отговорността за кризата изцяло върху служебното правителство и назначилия го президент на републиката. "Те ще дезертират, нищо няма да излезе от днешната ви среща () Те ще избягат от отговорност, както винаги правят. В същото време лъжат и евроатлантическите партньори, че са за членството на Северна Македония в ЕС", каза той на македонския премиер Зоран Заев. Сякаш ако зависеше от него, щеше веднага да каже "да" за преговорите на Скопие с ЕС.

Истината обаче е, че по този въпрос служебното правителство следва изцяло и дословно политиката (добра или лоша) на бившия премиер. Именно той блокира европейския път на Северна Македония - и отговорността за последиците от това (като дипломатическата самоизолация на България в ЕС например) е основно негова.

"Оставихме им План за възстановяване. От злоба и инат те го замразиха и докато нашите съседи в Гърция вече ползват милиарди евро безвъзмездно, България още не си е подала плана. Европа дава безвъзмездно милиарди, а те излизат и казват на докторите, че няма пари. Няма - щото сте некадърни да си направите плановете! Нашият - хубав, лош, сега щеше да има пари и да се къпят в пари." В това твърдение на бившия премиер няма абсолютно нищо вярно. Първо, след изборите през април всички караха правителството му да внесе Плана за възстановяване, но то не пожела да го направи. Второ, нито Гърция, нито която и да било друга държава вече "ползва милиарди" - по процедура предоставянето на първата част от средствата може да стане едва в края на септември. И трето, никой няма "да се къпе в пари", защото държавите ще получават тези средства за конкретни проекти, а не за да си харчат на воля за каквото им скимне.

Колкото до въпроса чий план е "некадърен", трябва да се каже, че далеч по-важно от сроковете е качеството на тези планове. Планът, разработван от служебното правителство, е насочен към проекти с максимална добавена стойност, водещи към реална трансформация на икономиката и модернизация на страната. А не към просто "усвояване" без траен ефект.

Всички тези неща какъв човек може да ги каже а????

Далаверите в болниците вече излизат на светло. "Пирогов"  "Александровска" "Правителствена" и вероятно още много други! Естествено според миризливите герберски подлоги примерно - Балтов, се жалва като ученичка подкрепена от половината колектив, клакьори естествено, защото да не стане така, че и при тях някоя глава да хвръкне. Това не е вярно, той е света вода ненапита въпреки документите и данните вече даже публикувани от разследването на здравната каса. За "Пирогов" специално аз мога да разказвам много за тези мръсни гадове. Татко и майка си отидоха там. За да оперират майка ми поискаха 2000 лева, за избор на екип в прав текст! Иначе нямали да я оперират. А след операцията в епикризата която я взех след 10 дена! Не знаеха какво да пишат в нея. Дъщеря ми ме спря да не взема пистолета да го пъхна в устата на тогавашния завеждаш 2 ра хирургия в Пирогов и да дръпна спусъка! - Но това е друга история!

Та за това измекярско докторско, крадливо и некадърно племе. Трябва много рендосване за да се намали броя на некадърните и крадливите. Аз разбирам прекрасно, че между тях има и кадърни, но...покрай сухото гори и суровото. Че са некадърни, още един пример, този път с баща ми. Поради разни причини го водих в "Александровска" за да му правят ренгеново изследване, него обаче го приеха в Пета градска и поискаха това изследване още на другия ден. Отивам и се реда на опашка някъде в  "Александровска"  пред някакво гише. Там някакъв доктор около 35-45 обяснява на всеки резултата от снимката. И на жената пред мене го чувам да и обяснява със един дебел убедителен тон с един маниер на авторитет, гледайки снимката, че тя има проблем с яйчниците! Жената го гледаше много учудена, и след като тоя тъпънар си свърши "обяснението" каза тихо: "Докторе извинете, но мен ме изчистиха отвътре преди 10 години" Преди 10 години на тая жена са и махнали и яйчници и матка! Повече няма да коментирам за докторите...герберасите некадърни и престъпни, и техните (ще използвам новата дума) токсични тролове. Въпреки, че имам предпочитания към думата вонящи тролове! 

Аха, по твоята логика, докторите- всичките, с много малко изключения, са герберски подлоги? Защото ти поискали 2000 лева  в прав текст? На мен ми поискаха 2.500лв за консуматив, както и 900 за избор на екип, ако реша че искам. Всичкото това с плащане на касата на болницата и издаден документ за плащането. 

Защото, болницата е Търговско дружество и Здравната каса не поема консумативите. А, Търговско дружество е станала под "вещия" натиск на сегашния министър Кацаров. Който е отявлен защитник на частните интереси в здравеопазването. И да, има лекарска олигархия, която сега ще сменят с тяхна си. Няма да пипнат закона, ако зависи от Кацаров- не и в частта с печалбите. Напротив- промените в наредбата ще дооблагодетелстват частниците- печелбари.

преди 10 минути, absurt написа:

Аха, по твоята логика, докторите- всичките, с много малко изключения, са герберски подлоги?

Да. Това си е по моята логика! Ясно? Един път те помолих, с тоя нравствено поучителен тон и маниери на месия да пътуваш с вятъра! Ако обичаш. Разяснявай на друг разни работи, както искаш. Ни съм ти на години ни на образование! Аз си изказвам моето мнение и не се обръщам към никой! 

преди 2 часа, absurt написа:

А, Търговско дружество е станала под "вещия" натиск на сегашния министър Кацаров. Който е отявлен защитник на частните интереси в здравеопазването. И да, има лекарска олигархия, която сега ще сменят с тяхна си. Няма да пипнат закона, ако зависи от Кацаров- не и в частта с печалбите. Напротив- промените в наредбата ще дооблагодетелстват частниците- печелбари.

А какво нещо е пропагандата. Ето, вместо да изгонят Кацаров с колове и мотики, такива като полковника по горе плюе наобратно :) 

преди 2 часа, miro20 написа:

А какво нещо е пропагандата. Ето, вместо да изгонят Кацаров с колове и мотики, такива като полковника по горе плюе наобратно :) 

Той, полковникът, е пример как се изкривява психиката на човек, прекарал дълги години под пагон. И особено, ако е израсъл в йерархията- подчинени да е имал. До края на живота си остава с чувството, че трябва да му козируват де що хора го срещнат и да не говорят без разрешение и одобрение на казаното. Изказът му е като на Радев, ама на мен ми се репчи, че съм била назидателна. 1f602.png

преди 9 минути, Hristo52 написа:

накрач ще излезе ГЕРБ виновен

Ако отговарям на някойе само защото прекали по някой път и му чета глупостите без да съм се логнал. Тогава не мога да се отърва от тапънарщини!

преди 13 часа, miro20 написа:

Да, гледахме го  и го коментирахме. Няма по голям лъжец от Кацаров.

Лекуващя лекар го опроверга тотално . Отделно че Кацаров се изпика върху приятелството им , и за дето лекаря му направил услуга с пътеката да не плаща скъпи изследвания.

Можеш да проследиш сагата и отговорите.

https://glasove.com/categories/novini/news/lekaryat-na-katsarov-mina-po-pteka-za-da-ne-plashcha-skpi-izsledvaniya-nie-sme-semeyni-priyateli

https://glasove.com/categories/skandalyt/news/pirogov-obvini-stoycho-katsarov-v-nagla-lzha

https://glasove.com/categories/novini/news/ot-pirogov-otgovorikha-na-stoycho-katsarov-ne-e-bil-na-kontrolen-pregled-zashchoto-takv-ne-mu-se-polaga?fbclid=IwAR22vBE987s-JeQmB24OLhn7prvprucve7lxrUmGBrJ5rSh67cGBeRgjPI4

Няма по-голям лъжец от Мирко!

https://news.bg/politics/katsarov-gotov-da-dokazva-pravotata-si-za-pirogov-s-dokumenti.html

Герберските централи и тролове както и част от персонала, явно замесени в далаверата, много удобно подминават фактите, че:

1. Случайте са 402

2.Проверка на НЗОК, която е установила редица нарушения за над 1 млн. лв.

Лекарят на Кацаров, пък, отрече да е поставял фалшива диагноза на министъра.  А какво се очаква? Да си признае ли.

Балтов бил уволнен! Какво се очаква след тия разкрития? Да го повишат ли? Герб го няма вече на власт и няма кой да замита тези кражби!

Естествено Герберасите и троловете им реват на умряло и се позовават на техните доверени медии. И при всеки повод се стремят да преиначат нещата. Обясненията на лекуващия лекар са смешни. Гледах интервюто. Говори с такъв хъс, че не е истина. И някакъв тъп аргумент "Той ме предаде..." или нещо от сорта.

402 пациента документирани, фиктивни и с чернодробна цироза. Това явно за "Пирогов"  е нищо! Престъпници.

преди 13 часа, Без умствен капацитет написа:

накрач ще излезе ГЕРБ виновен

Ами, да! тази сутрин минисърът Кацаров това каза. ГЕРБ били  купили от "грешните ваксини"; ГЕРБ не били намерили начин да убедят хората да се ваксинират........... 

Този човек е толкова нагъл, та чак ме втриса. 

Обяви "Ние сме виновни, че се създаде лекарската олигархия". Ама, кои "ние", скромно подминава. А, точно той е в основата. 

По същия начин подмина въпроса дали си е давал картата за чекиране и после- за отчекиране. От Пирогов твърдят, че я е дал и го има в системата. Не е поискал да спи в болницата, но е дошъл да се отчекира на третия ден, когато пътеката за скенера свършва.

Гледахте ли Стойчо Кацаров в "Лице в лице"...Слушахте ли го?!....Разбрахте ли в каква кочина сме натикани?!...Че той лично е един от тези, за които привържениците на ангела Балтов се кълнат, че нямало таквиз, лъжи били, оплювали мръсниците човека?!...А за последствията от тази дейност в живота на съответния човек чухте ли?!...Кой още ще каже, че нямаме някои важни работи?! "Здравна олигархия" нали имаме?!...А за 300 - 500 000 ДМС какво ще кажете?! Болницата му затънала до гуша в дългове, той си пише 500 000 ДМС?!...Добре, де...437 000...

Как няма да пищят на провала срещу служебното правителство?! Ми то хляба на децата им взема, бе! От устичките им гладни го издърпва...Мазератито направо от гаража го изнасят...Заключват ти яхтата...само 50 метра дълга...Блокират ти личното петзвездно вилно селище...А приятелите къде ще каниш?!...Това търпи ли се?!...Чудя се как още няма "случайни инциденти" със смъртен изход за членовете на това правителство...

Кацаров: Не съм лежал в „Пирогов”, подписът ми в документите е фалшифициран.

Заявление за фалшив подпис е много тежко обвинение, с последици и за обвинителя ако лъже, и за извършителя!

Кацаров трябва да е идиот да отправи фалшиво обвинение!

преди 4 часа, Hristo52 написа:

Гледахте ли Стойчо Кацаров в "Лице в лице"

https://glasove.com/categories/skandalyt/news/angelov-km-radev-mozhe-li-chovek-iztochil-sznatelno-i-za-lichno-oblagodetelstvane-nzok-da-oglavyava-sega-ministerstvoto-na-zdraveopazvaneto?fbclid=IwAR2GlZmBuP55uJqRvLxHJz8yID645lLEBXWUxxfVH9XOf7nwlowEzTVuhso

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Кацаров трябва да е идиот

Такъв е. Че и по зле.

https://glasove.com/categories/novini/news/lekar-ot-pirogov-katsarov-podpisa-pred-ochite-mi-vsichki-dokumenti-sled-koeto-mu-byakha-napraveni-izslbedvaniya

преди 8 часа, Hristo52 написа:

документирани, фиктивни и с чернодробна цироза. Това явно за "Пирогов"  е нищо! Престъпници.

Няма такова нещо. Лекаря обясни това и се оказа че Кацаров не знае  разликата между диагноза, име на пътека и епикриза.

срам. Престъпника е Кацаров, не го ли разбра ?? :)

преди 16 часа, M.Николов написа:

Напротив :) 

Ама на вас ви харесва и лъжеца Кацаров и такива далавераджии като Спецов... :getout:

преди 2 часа, Hristo52 написа:

Кацаров: Не съм лежал в „Пирогов”, подписът ми в документите е фалшифициран.

Заявление за фалшив подпис е много тежко обвинение, с последици и за обвинителя ако лъже, и за извършителя!

Кацаров трябва да е идиот да отправи фалшиво обвинение!

Кацаров казва истината, но Балтов и тези около него, които са се облагодетелствали, източвайки здравната каса никога няма да си признаят, че са го правили и ще продължат да хвърлят кал по министъра.

преди 1 минута, Мойра написа:

Кацаров казва истината, но Балтов и тези около него, които са се облагодетелствали, източвайки здравната каса никога няма да си признаят, че са го правили и ще продължат да хвърлят кал по министъра.

Има експертиза на подписът му и то даже не в България! И там хлътва цялата бяла мафия на "Пирогов"  Защото тази мафия съществува от години! Няма да забравя като ми поискаха 2000 лева в прав текст за операция. Пирогов много отдавна е мафия!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.