Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 19 минути, Филипов написа:

Оня от снимката естествено  

аз си мислех че за тези говориш

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

Bobi Georgieva фейсбук

Чалгаджията да оставя папките на масата на Президента и с Тошко двамата да се измитат.Освен за 7/8 за друго не стават.Какъвто е Хульо,такъв и Пульо.Окей!Помогна за ИЗРИТВАНЕТО на Бойко,но трябваше да се спре и така щеше да запази името си Сега вече се пос*а.Ще ми въвежда €,ще ми праща астронавти на луната и т.н.Абе с една дума циганска музика с бълг.текст.Това е Слави

преди 1 час, Hristo52 написа:

Bobi Georgieva фейсбук

Чалгаджията да оставя папките на масата на Президента и с Тошко двамата да се измитат.Освен за 7/8 за друго не стават.Какъвто е Хульо,такъв и Пульо.Окей!Помогна за ИЗРИТВАНЕТО на Бойко,но трябваше да се спре и така щеше да запази името си Сега вече се пос*а.Ще ми въвежда €,ще ми праща астронавти на луната и т.н.Абе с една дума циганска музика с бълг.текст.Това е Слави

Вие си го избрахте.

преди 5 минути, andreygg написа:

Вие си го избрахте.

А Вие ... лапахте мухите ли?

преди 9 часа, andreygg написа:

Вие си го избрахте.

И кои сме тия "ние"? Никога не съм слушал чалга и не съм гледал жалките изпълнителки на чалга, които приличат повече на момичета от околовръстното. Една деградирала общност - чалга култура. Боклуци! Не знаят да пишат , нямат култура! На такива разчиташе простака Трифонов. 

768x432.jpg.5248e98b7c80ce144a13514768612be1.jpg

Като че ли господ е пред тях! Нещастници!

999140.jpg.4c549c1a1218b1e65ebaf4bbe7770727.jpg

Да хванеш да биеш, че да не се спираш!

преди 6 часа, Hristo52 написа:

И кои сме тия "ние"? Никога не съм слушал чалга и не съм гледал жалките изпълнителки на чалга, които приличат повече на момичета от околовръстното. Една деградирала общност - чалга култура. Боклуци! Не знаят да пишат , нямат култура! На такива разчиташе простака Трифонов. 

768x432.jpg.5248e98b7c80ce144a13514768612be1.jpg

Като че ли господ е пред тях! Нещастници!

999140.jpg.4c549c1a1218b1e65ebaf4bbe7770727.jpg

Да хванеш да биеш, че да не се спираш!

Извинявай, не съм догледал. Нямах предвид точно теб.

Борисов и Герб се подиграха със загиналите американски астронавти от NASA

Бойко Борисов допусна срамен гаф (СНИМКА)

https://m.fakti.bg/bulgaria/596581-boiko-borisov-dopusna-sramen-gaf-snimka

Журналистът с американски корени Татяна Кристи не остана безучастна и, узнавайки за случая, изпрати писмо до посланика на САЩ у нас Херо Мустафа.

Ето какво написа тя до дипломатическата мисия:

Уважаеми посланик, ваше превъзходителство госпожо Мустафа: Насърчавам ви да предприемете твърдо дипломатическо действие срещу оскверняването на паметта на американските астронавти, които геройски загинаха в трагедията със совалката "Колумбия" през 2003 г.

Бившият ни премиер Бойко Борисов създаде подигравателен колаж със снимката на тези астронавти, заменяйки главите им с политическите си опоненти в България. Това е безвкусна и дебилна показност на тотален цинизъм към Съединените американски щати като стратегически партньор и приятел на България.

Аз, като американка от български произход, съм дълбоко разтревожена и обидена от подобна демонстрация на тотално незачитане на дипломацията и основните морални ценности. Надявам се вашата институция да направи официално изявление относно този срамен акт.

Искрено, Татяна Кристи

преди 1 час, gagodrago написа:

Видеото със Сесил Каратанчева. След 6:30-тата минута разказва за секс-скандала с Борисов!

скандал за това кой какво написал :D влизал ли си скоро в фейса                          

преди 2 часа, gagodrago написа:

Борисов и Герб се подиграха със загиналите американски астронавти от NASA

Всъщнст, може и да не е знаел ББ , то този колаж се върти из фейса и е трудно да се каже кой е първоизточника.

Но пък реално е много точна карикатура. Точно това символизира краха на тази българска "астронавска" групичка.

преди 25 минути, miro20 написа:

Всъщнст, може и да не е знаел ББ , то този колаж се върти из фейса и е трудно да се каже кой е първоизточника.

И това го оправдава ли? Надявам се да се извини. 

преди 35 минути, ivottoshev написа:

И това го оправдава ли? Надявам се да се извини. 

Заради символиката какво го очаква този "екип" , мисля няма нужда от извинение.

1237449056_-1.jpg.764a0714326dc2c5da53ae4a3d67e15c.jpg

Мамооо, на кой ни оставяш!

safe_image.gif.971335f7d93f771df0d55d8844fee1c2.gif

Лекари от Пирогов днес протестираха срещу оставката на Балтов, сякаш не знаят за фиктивните хоспитализации.

Явно и те са имали полза от тях.

Здравният министър: Дори аз съм вписан като фиктивен пациент с чернодробна цироза в "Пирогов"

преди 5 минути, Мойра написа:

Лекари от Пирогов днес протестираха срещу оставката на Балтов, сякаш не знаят за фиктивните хоспитализации.

Явно и те са имали полза от тях.

Здравният министър: Дори аз съм вписан като фиктивен пациент с чернодробна цироза в "Пирогов"

невъзможно - защото ако е вписан здравния министър в фиша му за заплата щеше да пише, че е бил е болничен - някой май е забравил че болниците от години са свързани с НОЙ

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

невъзможно - защото ако е вписан здравния министър в фиша му за заплата щеше да пише, че е бил е болничен - някой май е забравил че болниците от години са свързани с НОЙ

В България всичко беше възможно, особено при управлението на ГЕРБ.

преди 1 минута, Мойра написа:

В България всичко беше възможно, особено при управлението на ГЕРБ.

това с фиктивни лица в болници става само с безработни или лица които работят без трудов договор - за законно работещ не става, самите болници знаят че няма да им се плати ако не е заявено и от работодателя им

беше преди 8 год,:D този номер ставаше в управлението на БСП там никой незнаеше колко болни има в даден момент

може ли линк към, този списък, щот в нета нещо го го е фванала липсата и почва да ме съмнява че това е фейк новина

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

това с фиктивни лица в болници става само с безработни или лица които работят без трудов договор - за законно работещ не става, самите болници знаят че няма да им се плати ако не е заявено и от работодателя им

беше преди 8 год,:D този номер ставаше в управлението на БСП там никой незнаеше колко болни има в даден момент

може ли линк към, този списък, щот в нета нещо го го е фванала липсата и почва да ме съмнява че това е фейк новина

Това с фиктивните лица е източване на здравната каса, прави се не само в Пирогов.

Затова здравеопазването ни е на такова дередже.

преди 52 минути, Мойра написа:

Това с фиктивните лица е източване на здравната каса, прави се не само в Пирогов.

Затова здравеопазването ни е на такова дередже.

това вече става само в малките населени места, в големите това са приходящите пациенти - водят се на заето легло, не ядат в болница, но това е с тяхно съгласие

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

това вече става само в малките населени места, в големите това са приходящите пациенти - водят се на заето легло, не ядат в болница, но това е с тяхно съгласие

Разследванията показаха друго.

преди 49 минути, Мойра написа:

нали ти казах приходящия, някои го водят за фективен пациет

а приходящия не ползва легло

другия вариант е като в САЩ, ако си болен (грип) ще чакаш месец за преглед или болно сърце и ще чакаш 6 месеца за легло в болница, въпреки че има празни легла, а на тях са приходящи и са празни в момента

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.