Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

на 23.06.2021 г. в 21:45, ivottoshev написа:

Помолих те да преведеш от тролски това нейно изречение. Е, още чакам да обясниш какво точно означава:

Някакъв превод ще има ли? Дай да видим твоята интерпретация на това изречение каква е.

Съжалявам, че за теб това изречение се явява с повишена трудност.

Нищо тролско няма в него, напротив. Опонирам на фриволното ти и манипулативно твърдение, което не кореспондира с истината. Американците, както ти написах, не страдат от скрупули и дори да са сложили  начело на държавата някого /визирам Саддам и Кадафи/, щом решат че вече са прегрешили с нещо, ги отстрелват директно. Затова и няма никакъв резон да не изтипосат Борисов, ако него имат предвид. 

Е, на този етап, нямат него предвид и е смешно да се използва това внушение. Има достатъчно други, по-доказуеми неща, които да имат тежест в кампанията.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

Извън закона: Шеф в „Александровска“ изпълнявал 5 длъжности едновременно

И проф. Костадин Ангелов един ден ще си получи заслуженото.

преди 1 час, absurt написа:

Нищо тролско няма в него, напротив. Опонирам на фриволното ти и манипулативно твърдение, което не кореспондира с истината. Американците, както ти написах, не страдат от скрупули и дори да са сложили  начело на държавата някого /визирам Саддам и Кадафи/, щом решат че вече са прегрешили с нещо, ги отстрелват директно. Затова и няма никакъв резон да не изтипосат Борисов, ако него имат предвид. 

Е, на този етап, нямат него предвид и е смешно да се използва това внушение. Има достатъчно други, по-доказуеми неща, които да имат тежест в кампанията.

Е айде кажи кой имат предид де, все с някакви заобиколности говорите :) 

Да вземем да изброим всички политици, които имат достатъчно власт в държавата да влияят на Главният прокурор за по лесно ? :hush:

Пак бла-бла-бла, ама отново не отговаряш на въпросът който задавам вече десетнайсе пъти, а той е: защо Гешев е допуснал да се влияе от политик и да си позволява да пази Пеевски?

От твоят пост ясно си личи, че такова влияние и такъв политик има, но се чудиш защо мислим че този политик е Борисов:

на 20.06.2021 г. в 11:43, absurt написа:

Затова се чудя с каква логика обявяваш, че САЩ били визирали под политик, пазил Пеевски от прокуратурата, Борисов.

Дай първо да отговорим на болднатото, а после да умуваме кой може е политикът, пазил Шиши. Съгласна ли си?

Всъщност не очаквам да дадеш логичен отговор, но пък ще ми е интересно да видя гърчовете ти в опит да се измъкнеш от този въпрос.

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Е айде кажи кой имат предид де, все с някакви заобиколности говорите :) 

Да вземем да изброим всички политици, които имат достатъчно власт в държавата да влияят на Главният прокурор за по лесно ? :hush:

Как аз ще кажа кого имат предвид американците?

Никакви заобиколности няма, а има факти, на които стъпвам. Не виждам защо трябва да изброяваме разните политици и да гадаем кой е, а още по- малко е нужно да набеждаваме някого, само защото не ни е приятен. 

Аз се питам, защо ли Доган не е в списъка? Ще излезе вярно, че той е най- умният политик, който сме имали и каквото и да е правил през тези 30 години, го е правил "чисто".

От друга страна, Пеевски беше и все още е под крилото на ДПС. Както виждаме, те все още не са се отказали от него, а искат някакви доказателства от хамериканците, че наистина е "лош".

преди 3 минути, absurt написа:

Никакви заобиколности няма, а има факти, на които стъпвам. Не виждам защо трябва да изброяваме разните политици и да гадаем кой е, а още по- малко е нужно да набеждаваме някого, само защото не ни е приятен. 

Аз се питам, защо ли Доган не е в списъка? Ще излезе вярно, че той е най- умният политик, който сме имали и каквото и да е правил през тези 30 години, го е правил "чисто".

От друга страна, Пеевски беше и все още е под крилото на ДПС. Както виждаме, те все още не са се отказали от него, а искат някакви доказателства от хамериканците, че наистина е "лош".

Защото има само няколко политика, способни да пазят Пеевски от прокуратурата. А защо прокуратурата е зависима от който и да е политик ? Не е важно и това, нали :hush:

преди 9 минути, absurt написа:

Нещо по моя въпрос?

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Пак бла-бла-бла, ама отново не отговаряш на въпросът който задавам вече десетнайсе пъти, а той е: защо Гешев е допуснал да се влияе от политик и да си позволява да пази Пеевски?

От твоят пост ясно си личи, че такова влияние и такъв политик има, но се чудиш защо мислим че този политик е Борисов:

Дай първо да отговорим на болднатото, а после да умуваме кой може е политикът, пазил Шиши. Съгласна ли си?

Всъщност не очаквам да дадеш логичен отговор, но пък ще ми е интересно да видя гърчовете ти в опит да се измъкнеш от този въпрос.

преди 10 минути, absurt написа:

От друга страна, Пеевски беше и все още е под крилото на ДПС. Както виждаме, те все още не са се отказали от него

Това е мн интересен феномен  от последните кампании.

Как ли не се гърчат тукашните комунета и  симпатизанти на мутри, да обвиняват постоянно как  Пеевски в човек на ГЕРБ.

И са слепи за тези явни неща че и ДПС си седи зад него все още, и никой от хейтърите не коментира грам това , нито че и МАяМата и всичките от нейното котило, са предлагали Пеевски , а сега са  фалшиви "протестъри" срещу мутрите.

Странна шизофрения виждам  у някои тук :) 

преди 13 часа, miro20 написа:

Как ли не се гърчат тукашните комунета и  симпатизанти на мутри, да обвиняват постоянно как  Пеевски в човек на ГЕРБ.

И са слепи за тези явни неща че и ДПС си седи зад него все още, и никой от хейтърите не коментира грам това , нито че и МАяМата и всичките от нейното котило, са предлагали Пеевски , а сега са  фалшиви "протестъри" срещу мутрите.

Странна шизофрения виждам  у някои тук :) 

И друго ми прави впечатление- привържениците на Славчо също мълчат упорито по въпроса. Може би, такава е директивата от гологлавия- някой, някога да го е чул и думичка да измеца против Доган? А, ако не ме лъже паметта, точно при едно гостуване в шоуто му, Доган разказа за обръчите от фирми. Малко след това, алкохолно приповдигнат на един предизборен митинг разясни на крепостните, че той слага и маха хората когато и където реши.

преди 37 минути, absurt написа:

И друго ми прави впечатление- привържениците на Славчо също мълчат упорито по въпроса. Може би, такава е директивата от гологлавия- някой, някога да го е чул и думичка да измеца против Доган? А, ако не ме лъже паметта, точно при едно гостуване в шоуто му, Доган разказа за обръчите от фирми. Малко след това, алкохолно приповдигнат на един предизборен митинг разясни на крепостните, че той слага и маха хората когато и където реши.

интересно как на троловете на ГЕРБ не им прави впечатления доклада Магнитски и че политик е пазил Пеевски от разследване от прокуратурата защо ли ?

преди 57 минути, absurt написа:

Питам и аз за Борисов? И аз не чувам Борисов нещо да измечи против Доган.

Слави, как ще го чуеш след като той е музикант. Не се занимава с политика или шоу свързано с политика.

преди 12 минути, ninov написа:

интересно как на троловете на ГЕРБ не им прави впечатления доклада Магнитски и че политик е пазил Пеевски от разследване от прокуратурата защо ли ?

Аз лично, а и другите пишещи, сме коментирали това не един път. Не лошо и да четеш какво пишат опонентите ти, вместо да пееш само песента за тролската централа. Смешно беше внушението, че Борисов бил политика, ама видиш ли, хамериканците не смеели да го напишат, че да не избухне международен скандал.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Слави, как ще го чуеш след като той е музикант. Не се занимава с политика или шоу свързано с политика.

Е, с това изби рибата!

На Слави шоуто не било свързано с политика?! Ти, вярно  си живееш в собствен свят......

преди 11 минути, absurt написа:

Аз лично, а и другите пишещи, сме коментирали това не един път. Не лошо и да четеш какво пишат опонентите ти, вместо да пееш само песента за тролската централа. Смешно беше внушението, че Борисов бил политика, ама видиш ли, хамериканците не смеели да го напишат, че да не избухне международен скандал.

Е, с това изби рибата!

На Слави шоуто не било свързано с политика?! Ти, вярно  си живееш в собствен свят......

Не е свързано. По договор няма право. Доколкото знам, това каза и Слави. От бтв са му забранили и забранявали  шоуто му да е политическо. Те му казват и какви въпроси трябва да задава, ако дойде политик.

Затова бе сваляно от ефир. Много пъти.

Заради политически теми. 

Да, в шоуто му бе пълно със скечове с Борисов, но със Сокола не се сещам да е имало :)

Още нещо за "линията" на чалгарите, ако има такава , е това кои са гостите му в шоуто .

Аз съм споменавал че всичките фейк "протестъри" са се изреждали при него и то многократно . И МаяМАта, и адвокатката на Мултигруп, и Бабикян, и Хаджигенов и кой ли не от "отровните" фейкомети.

И всякакви червени кадри . / Отделно  по темата за КОВИД, където даваше дума предимно и само на мангъровци и подобни нему фейкомети и конспиратори/ 

Преди съм споменавал, беше фен на Пръмовица / Кунева/ Това също е лека насока за политическата му дислокация и какво можем да очакваме от него .

Накратко казано - Не бил от статуквото ли ? не е патерица на проваени червенеещи политици ли ?  :) :)  Айде бе... :getout:

преди 14 часа, miro20 написа:

комунета и  симпатизанти на мутри, да обвиняват постоянно как  Пеевски в човек на ГЕРБ.

И са слепи за тези явни неща че и ДПС си седи зад него все още, и никой от хейтърите не коментира грам това , нито че и МАяМата и всичките от нейното котило, са предлагали Пеевски , а сега са  фалшиви "протестъри" срещу мутрите

https://www.facebook.com/1592922744/videos/10217162170198352/

Цветан Василев - Бойко Борисов Е Изцяло Зависим От Пеевски И Доган

преди 7 минути, gagodrago написа:

https://www.facebook.com/1592922744/videos/10217162170198352/

Цветан Василев - Бойко Борисов Е Изцяло Зависим От Пеевски И Доган

И за теб това е истината, само истината и нищо друго, освен истината?

Да вярваш на думите на престъпник и да ги развяваш като доказателство за правотата на вярата ти, е доста забавно. Че и всяка дума с главна буква- дано фане дикиш! 

То затова тези настъпани мутроолигарси плюят жлъч и огън. Защото именно им се поиска сметката.

а това че някои червени агитатори ги цитират тук, нека си е за тяхна сметка. :getout:

преди 13 минути, absurt написа:

И за теб това е истината, само истината и нищо друго, освен истината?

Да вярваш на думите на престъпник и да ги развяваш като доказателство за правотата на вярата ти, е доста забавно. Че и всяка дума с главна буква- дано фане дикиш! 

Коя си ти да казваш кой е престъпник и кой не е решение на съда да има  в което се казва виновен ?

преди 21 минути, ninov написа:

Коя си ти да казваш кой е престъпник и кой не е решение на съда да има  в което се казва виновен ?

Изглежда, че само ти не знаеш кой е Василев, в какво е обвинен и колко години вече се крие като мишка в Сърбия!? Имаш късмет, че не си сред тези, които банката му завлече, но пък може и да си от печелившите, та затова да го защитаваш?

преди 2 часа, absurt написа:

Може би, такава е директивата от гологлавия- някой, някога да го е чул и думичка да измеца против Доган? 

Аз го чух да обещава да не влиза в коалиция с ДПС, БСП и ГЕРБ, а пък после видях и нещо немислимо и невиждано досега от български политик - той си изпълни обещанието! 

преди 5 минути, absurt написа:

Изглежда, че само ти не знаеш кой е Василев, в какво е обвинен и колко години вече се крие като мишка в Сърбия!? Имаш късмет, че не си сред тези, които банката му завлече, но пък може и да си от печелившите, та затова да го защитаваш?

Нещо на съдия ли се правиш та раздаваш присъди а?

Между обвинен и осъден разстоянието е колкото от тук до луната

Смешно беше внушението, че Борисов бил политика, ама видиш ли, хамериканците не смеели да го напишат, че да не избухне международен скандал

Нееее, най смешното е, че Гербопитеците от тролската централа чрез тези спорове кой е политикът, се опитват да изместят акцента от главният въпрос:

преди 21 часа, ivottoshev написа:

преди 31 минути, absurt написа:

вече се крие като мишка

Да,точно така... Борисов се крие като мишка,за да не бъде освиркван и изгонен с камъни от хората...И виждаш ли,скъса си менискуса от страх да не го разпитват в парламента за зулумите и кражбите му...

преди 3 часа, absurt написа:

И друго ми прави впечатление- привържениците на Славчо също мълчат упорито по въпроса. Може би, такава е директивата от гологлавия- някой, някога да го е чул и думичка да измеца против Доган?

Ти първо попитай другарчето ти по тролене, защо за десет години писане на глупости в този форум инджинер Трольос220 от Русе няма написан нито един пост против Пеевски.

Същото важи и за тебе, самоцитирай се и ни покажи до сега дали си измецала думичка против Доган.

Мъдрите защо са казали: "Когато обвиняваш някого за нещо, първо гледай себе си."

преди 9 минути, Лудият Учен написа:

Да,точно така... Борисов се крие като мишка,за да не бъде освиркван и изгонен с камъни от хората...И виждаш ли,скъса си менискуса от страх да не го разпитват в парламента за зулумите и кражбите му...

Явно, не си разбрал, че говорим за  Цветан Василев. Тоя Борис го сънуваш, комай!? 

преди 1 минута, gagodrago написа:

Ти първо попитай другарчето ти по тролене, защо за десет години писане на глупости в този форум, инджинер Трольос220 от Русе няма написан нито един пост против Пеевски.

Същото важи и за тебе, самоцитирай се и ми покажи до сега дали си измецала думичка против Доган.

Мъдрите защо са казали: "Когато обвиняваш някого за нещо, първо гледай себе си."

Всеки отговаря за себе си и своите думи. 

А, ти, не четеш или нарочно не виждаш това, което не ти изнася. 

Разбира се, че съм писала за Доган и не смятам във всеки пост да пея едно и също, като че ли имам насреща си неспособни да задържат 2 минути информация в главите си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.