Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 12 минути, miro20 написа:

Това няма нищо общо с казаното :

Затова се чудя с каква логика обявяваш, че САЩ били визирали под политик, пазил Пеевски от прокуратурата, Борисов.

Не драги, Моите думи  са че АКО САЩ искаха щяха да вкарат в санкциите и Борисов.

Новобранката се учудва, че САЩ са визирали именно Борисов като политикът, пазил Пеевски от Прокуратурата!

Твоите думи са че ако са искали, са можели и директно да го обвинят!

ТА НАЛИ И АЗ ТОВА КАЗВАМ!!! Във вашите думи не виждам спор дали съществува човек, пазещ Пеевски, а само констатация че според вас това не е Борисов!

Хайде сега ми обясни щом е имало политик (независимо кой е той), пазил Пеевски от Прокуратурата, какво заслужава шефът на тази същата прокуратура, допуснал някой да му влияе по този начин?

Както и предполагах, комедията "тези думи не са мои и не заставам зад тях" тече с пълна сила, само че поради изтърканият сценарий, малко си попроменил репертоара.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 4 часа, N1K17Y написа:

Естествено, че няма. Ето, даже и сега прокуратурата се чуди, какво лошо е направил Пеевски, в неведение са :D

Прокуратурата пита САЩ защо Пеевски е корумпиран олигарх

Цитат

Поради това държавното обвинение "любезно моли" САЩ да предоставят писмено данните, с които разполагат, защо Делян Пеевски е санкциониран като корумпиран олигарх.

Явно любезната проклетуратура не знае че любезната демокрация на сащ не предоставя доказателства, тя казва, че е така и толкоз. В този случай са прави, но защо не казват за политическия лидер ... е, няма значение, ние си знаем. Чакаме нови сбирки на анонимните алкохолици, в които ще се обсъждат произведенията на Вазов ... едно е сигурно, "Опълченците на Шипка" го знаят, но там става въпрос за български герои, а тук ... няма смисъл, епитетите ми свършиха. Доказателства за престъпленията им изкачат всеки ден и въпреки това някои продължават да вярват в тези изроди ... няма друго обяснение, те са свързани с престъпното управление и въпреки че тук са анонимни, на други места ще бъдат разкрити и ще си носят последствията.

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Както и предполагах, комедията "тези думи не са мои и не заставам зад тях" тече с пълна сила, само че поради изтърканият сценарий, малко си попроменил репертоара.

Пак не позна . Просто показах че най нагло лъжеш за това кой какво е казвал и твърдял . И вкарваш неказвани думи от никого :hush:

Гърчи се трол :)

преди 3 часа, miro20 написа:

Пак не позна . Просто показах че най нагло лъжеш за това кой какво е казвал и твърдял . И вкарваш неказвани думи от никого :hush:

Гърчи се трол :)

Значи все пак стигнахме до "тези думи не са мои":getout:

преди 13 часа, Без умствен капацитет написа:

например ти

и на коя партия съм трол ще те питам за 100тен път чеверме

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Значи все пак стигнахме до "тези думи не са мои":getout:

Не. Значи че си тролиш и говориш глупости и лъжи на база измишльотини които никой не е казвал.

Изводите ти са пак казвам, както във вица " ти аквариум имаш ли ? значи си п'''раст" :getout:

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

ВМРО

и защо така реши бе чеверме те не са против Борисов докато аз съм

преди 7 минути, ninov написа:

трола е противоречива личност, даващ често противоречиви мнения в чатове и форуми

https://bg.wikipedia.org/wiki/Интернет_трол

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

трола е противоречива личност, даващ често противоречиви мнения в чатове и форуми

https://bg.wikipedia.org/wiki/Интернет_трол

и кога съм си противоречал бе чеверме

току-що, ninov написа:

и кога съм си противоречал бе чеверме

преди 19 минути, ninov написа:

преди 3 часа, miro20 написа:

Не. Значи че си тролиш и говориш глупости и лъжи на база измишльотини които никой не е казвал.

Изводите ти са пак казвам, както във вица " ти аквариум имаш ли ? значи си п'''раст" :getout:

Думите: "аз се чудя защо посочиха Борисов като политикът пазил Пеевски от прокуратурата" ще ми ги преведеш ли от Тролски език?

Според българският, това означава че се чудите защо е точно Борисов, а не че поставяте под съмнение дали изобщо има такъв човек.

ПП: Ако се затрудняваш с превода - просто отново изтропай "тези думи не са мои" и да продължаваме нататък с цирковете ти.

преди 9 часа, Мойра написа:

а поне снимка или още по добре документа за бракуван - пак липсват данни - само фейкове разпространяваш и подвеждаш неразбирращи / незнаещи потребители

всеки един инструмент се завежда и за да се махне пак се издава документ

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

поне снимка или още

Пхахахаха...Снимка ???

преди 9 минути, Лудият Учен написа:

Пхахахаха...Снимка ???

всяко нещо, закупено за държавна институция се завежда, и за да го махнат се изготвя документ за бракувате от 3 лица - в случая трябва да е шефа на болницата, шефа на отделението и фирмата или човека който отговаря за подръжката на мед. апаратура

преди 23 часа, ivottoshev написа:

Думите: "аз се чудя защо посочиха Борисов като политикът пазил Пеевски от прокуратурата" ще ми ги преведеш ли от Тролски език?

Според българският, това означава че се чудите защо е точно Борисов, а не че поставяте под съмнение дали изобщо има такъв човек.

Да проверя ли това лис а думите на дамата ?? Защо ли ми се струва че въпроса и звучеше съвсем  по друг начин ???

A ето :

на 20.06.2021 г. в 11:43, absurt написа:

Затова се чудя с каква логика обявяваш, че САЩ били визирали под политик, пазил Пеевски от прокуратурата, Борисов.

КАкво общо има това със твоето :

Цитат

: "аз се чудя защо посочиха Борисов като политикът пазил Пеевски от прокуратурата"

???

Пак казвам... класическо тролене от теб. Спекулации , лъжи и неказвани неща.

Колко пъти трябва да те хващам в тези очеизвадни лъжи, не знам :)  Ама сам си си избрал да се въргаляш във фекалии, кой съм аз че да ти преча :)  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 33 минути, miro20 написа:

Да проверя ли това лис а думите на дамата ?? Защо ли ми се струва че въпроса и звучеше съвсем  по друг начин ???

A ето :

КАкво общо има това със твоето :

???

Пак казвам... класическо тролене от теб. Спекулации , лъжи и неказвани неща.

Колко пъти трябва да те хващам в тези очеизвадни лъжи, не знам :)  Ама сам си си избрал да се въргаляш във фекалии, кой съм аз че да ти преча :)  

Помолих те да преведеш от тролски това нейно изречение. Е, още чакам да обясниш какво точно означава:

Цитат

Затова се чудя с каква логика обявяваш, че САЩ били визирали под политик, пазил Пеевски от прокуратурата,  Борисов."

Някакъв превод ще има ли? Дай да видим твоята интерпретация на това изречение каква е.

преди 50 минути, ivottoshev написа:

Помолих те да преведеш от тролски това нейно изречение. Е, още чакам да обясниш какво точно означава:

Някакъв превод ще има ли? Дай да видим твоята интерпретация на това изречение каква е.

означава че САЩ не дава критериите

преди 3 часа, Мойра написа:

само тази думичка е достатъчна, за да се види колко е достоверна новината

леко полеко и истината за 1 милион маски на цена 600 лева от фирми на пеевски ще излезе наяве - сега гледам по телевизията, започват да говорят за нарушенията там и за негодността на маските и завишената цена

току-що, mitosandov написа:

леко полеко и истината за 1 милион маски на цена 600 лева от фирми на пеевски ще излезе наяве - сега гледам по телевизията, започват да говорят за нарушенията там и за негодността на маските и завишената цена

Пеевски той там съди сега САЩ и ще спечели - поради простата пречина че той си изпра парите в кризата, спомняш ли си за многобройните му дарения преди година

преди 9 часа, Мойра написа:

Още малко време им остана на мутрите, само до 11 юли.

Права си  .  Време  е да ги изритаме. Повилняха няколко месеца...  стига  ви толкова червено-мутренски репресии и беззаконие.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.