Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 1 час, ivottoshev написа:

В прав текст ти се казва, че е давал подкупи за да се спаси от разследване. А кой ли ги е получавал тези подкупи? Дали получатели са били "мутресата Мая", Черепа, Радев, Дончева или Слави, а? Или пък тези подкупи са отивали в Боко и бай Каскет? Ти как мислиш?

Ми той е давал подкупи и на БСП и то по времето когато и кака ти Мая беше част от тая партия, че даже е и бил част и от тяхното правителство.
Виждаш ли, тук не става дума кой е на власт, а кой дърпа конците на тия дето са на власт. Добре е тая истина найпосле да я проумеете, щото вече ставате смешни с тия партии.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ми той е давал подкупи и на БСП и то по времето когато и кака ти Мая беше част от тая партия, че даже е и бил част и от тяхното правителство.
Виждаш ли, тук не става дума кой е на власт, а кой дърпа конците на тия дето са на власт. Добре е тая истина найпосле да я проумеете, щото вече ставате смешни с тия партии.

Кой дърпа конците е ясно. Въпросът е, че по цял свят се краде, но Боко прекрачи всякакви граници и трябва да бъде спрян. Явно и братята Хамериканци са на същото мнение.

И мисирката шикалкави, като трябва да говори за Пеевски и франсето пак нещо дрънка и отклонява към бсп. Тежка вечер за зависимите от Партията :) 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Кой дърпа конците е ясно. Въпросът е, че по цял свят се краде, но Боко прекрачи всякакви граници и трябва да бъде спрян. Явно и братята Хамериканци са на същото мнение.

Това ок, така е, ОБАЧЕ, този ли е начина? Тези ли са хората?

преди 57 минути, N1K17Y написа:

и франсето пак нещо дрънка и отклонява към бсп. Тежка вечер за зависимите от Партията :) 

Тоест това което казвам не е вярно?

преди 1 час, Bubbles написа:

Разбрахме че според теб няма начин и каквото и да правим, ние сме обречени. Аз обаче мисля че това е стъпка в правилната посока. А ако се окаже че не са това хората, ще трябва да предприемем следващата стъпка - да ги изметем и тях. Ако само си седим и си люпим семки, ще ни крадат още по-нагло. 

преди 6 часа, ivottoshev написа:

За пети път:

Питай  кадъра на ДПС - Желязков де. Именно той е сочен като ръката на Пеевски през която са минавали корупционните действия.

И Манолев който бе подал оставка 2019 г и съден .

Май забравихте как подобни на теб тролченца раздухвахте прочутите аудиозаписи на ББ дето се заканвал че  "Манолов ще изгори"  и за Милиончева  също.

Така че няма как ББ да е от страната на Манолев .

Другата насока  е и руските връзки които санкционираните са искали да подсигуряват за влияние върху нашата политика и общество.

Ама там не ви е интересно  :)  :getout:

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Боко прекрачи всякакви граници и трябва да бъде спрян. Явно и братята Хамериканци са на същото мнение.

Явно нищо не си разбрал от тези санкции.

Ясно ви забиха шамар с 200 за всичките фейк протести организирани от Черепа .

И именно че в последните месеци Черепа и реваншистките му слуги прекрачиха всякакви граници с кадруването в МВР, НАП и въобще цялото червено-депесарско служебно правителство на Фигуранта в президентството, се наложи от САЩ да ви поставят на мястото. :hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 часа, miro20 написа:

Ще припомня и още един  важен детайл когато пристигна оня комисар от Брюксел.

Преди всички след кацането си тук , се срещна с ББ

тази лъжа беше вече отдавна разкрита че се е срещал с Борисов или пак да ти навирам официалната програма на ферхойген в България

а и чакам да вида кога бивол са казали че снимките от спалнята на Борисов са аранжировка миро 20 лъжец

преди 3 часа, miro20 написа:

Ясно ви забиха шамар с 200 за всичките фейк протести организирани от Черепа .

миро тази опорка че черепа е организирал протестите е много малоумна явно си личи на кой забиха шамар американците а той е на корумпирания и престъпник Борисов

като в прав текст казват че е взимал подкупи от черепа

Питай  кадъра на ДПС - Желязков де. Именно той е сочен като ръката на Пеевски през която са минавали корупционните действия.

През кого са минавали корупционните действия не ме интересува. Интересува ме кой е крайният получател, който е пазил Пеевски от разследване. Та затова за шести път:

преди 10 часа, ivottoshev написа:

В прав текст ти се казва, че е давал подкупи за да се спаси от разследване. А кой ли ги е получавал тези подкупи? Дали получатели са били "мутресата Мая", Черепа, Радев, Дончева или Слави, а? Или пък тези подкупи са отивали в Боко и бай Каскет? Ти как мислиш?

Явно когато нормални хора като мен и  @ Bubbles разговарят помежду си, на платените тролове не им е дадено да разберат за к'во иде реч!

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

Това разследване на американците е от години. За къщата в Барселона на Борисов скоро и там ще има новина. Аз както писах преди, че е бавно и тромаво на запад. Но се води, все пак някакво дело.

Скоро, може да чуем и новини от Испания.

Geshev Peevski Cacarov$еа.jpg

преди 8 часа, Bubbles написа:

Тоест това което казвам не е вярно?

Мога да ти дам вярна рецепта за мусака, ама не виждам какво общо има, както и бсп не го интересува никой тук.

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Разбрахме че според теб няма начин и каквото и да правим, ние сме обречени. Аз обаче мисля че това е стъпка в правилната посока. А ако се окаже че не са това хората, ще трябва да предприемем следващата стъпка - да ги изметем и тях. Ако само си седим и си люпим семки, ще ни крадат още по-нагло. 

Пич нищо не си разбрал значи.
Къде ме видя да казвам че няма начин?
Единственото което твърдя е че ТЕЗИ в чиято подкрепа подскачате тука НЕ СА хората които ще направят промяната искана от хората, защото повечето вече са били в парламента и то многократно и НИЩО не са свършили, а сега тръгнали да скачат срещу мутрите видиш ли.
А Славун си го знаем, той се навежда натам накъдето има пари и облаги.

В общи линии трябва първо да се отървете от тия дето дърпат конците или да им се намали до минимум влиянието, иначе трудно нещо ще се промени.

Апропо поправи ме аго греша, но точно ти беше от тия които в политиката на вече покойната датабг подскачахте в защита на Недоспалите студенти които скачаха срешу Орешарски и в подкрепа на Борисов.
Дали си спомняш като ви питах после що скачахте срещу милиард заеми и плачехте че и пра-внуците ви ще ги връщат, а Борисов като дръпна 30 милиарда не казахте и дума? М?
Ся глрдам си обърнал плочата...

преди 2 часа, N1K17Y написа:

и бсп не го интересува никой тук.

Сериозно?
Манолова какво е?

Ааа чакай тя е МУТРИ ВЪН, тя няма общо с БСП, мдааа те и в Кюстендил не я щат и се смеят на тия дето са гласували за нея(Мой приятел от този град ми го каза)...

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

преди 17 минути, Bubbles написа:

Манолова какво е?

Ааа чакай тя е МУТРИ ВЪН, тя няма общо с БСП, мдааа те и в Кюстендил не я щат и се смеят на тия дето са гласували за нея(Мой приятел от този град ми го каза)...

От редовно пишещите, май никой не е гласувал за нея. И като цяло едвам влезе в парламента. Манолова, Дранолова, аз те питам що дадохме 3 милиарда за потока на руснаците и що ББР дава заеми на Шиши, Вълка и Маджо. 

10 години мога да ти давам доказателства за ОПГ Герб. Големия компромат срещу Слави - пял чалга. Компромата срещу ДБ - майката на Христо била комунист. Като ги хванеш в схеми за милиарди, ела пиши, че са същите. Дотогава просто изглеждаш смешно.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

От редовно пишещите, май никой не е гласувал за нея. И като цяло едвам влезе в парламента. Манолова, Дранолова, аз те питам що дадохме 3 милиарда за потока на руснаците и що ББР дава заеми на Шиши, Вълка и Маджо. 

10 години мога да ти давам доказателства за ОПГ Герб. Големия компромат срещу Слави - пял чалга. Компромата срещу ДБ - майката на Христо била комунист. Като ги хванеш в схеми за милиарди, ела пиши, че са същите. Дотогава просто изглеждаш смешно.

Ми да ги разследват, ако се докаже че има престъпления да си носят отговорност много ясно, недосегаеми не може и не трябва да има.
Но е тъпо все същите да са в парламента.
Слави че пее чалга нема лошо, музика като музика(Казва ти го човек който работи с музика вече доста години), ся българина е ограничен много в тая сфера но да не задълбаваме че темата е друга.
Въпроса е, че Слави е интересчия, аз самия съм се връзвал на приказките му, но човека с годините се доказа като абсолютна фурнджийска лопата.
Това е което не му одобрявам, ся за връзките му с черепа и доколко му обслужва интересите, можем да си чешем много езиците, но няма да как да знаем истината, затова можеп само да се съмняваме или да вярваме.

Ето, как гавазите на Борисов бият репортери.

Бият, когото си искат.

Го Хоум? На репортера?

току-що, Bubbles написа:

Ми да ги разследват, ако се докаже че има престъпления да си носят отговорност много ясно, недосегаеми не може и не трябва да има.
Слави че пее чалга нема лошо, музика като музика(Казва ти го човек който работи с музика вече доста години), ся българина е ограничен много в тая сфера но да не задълбаваме че темата е друга.
Въпроса е, че Слави е интересчия, аз самия съм се връзвал на приказките му, но човека с годините се доказа като абсолютна фурнджийска лопата.
Това е което не му одобрявам, ся за връзките му с черепа и доколко му обслужва интересите, можем да си чешем много езиците, но няма да как да знаем истината, затова можеп само да се съмняваме или да вярваме.

Ми да ги разследват, ама ОПГ-то знае, че трябва техен човек да е в МВР и Прокуратурата. А сети се, защо се иска оставката на Богоизбрания Каскет. Пак се правиш на ударен.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Какви години? Слави не е в политиката? Едва влезе тази година, няма и месец.

30 години в политиката са от ГЕРБ и компания.

току-що, N1K17Y написа:

Ми да ги разследват, ама ОПГ-то знае, че трябва техен човек да е в МВР и Прокуратурата. А сети се, защо се иска оставката на Богоизбрания Каскет. Пак се правиш на ударен.

Що да се правя ударен?
Богоизбрания каскет към момента остава единствения грам в другата половина на везната, падне ли и той ще падне и везната.
Ще ме прощаваш, но Рашков както и повечето от сл. кабинет са от старите муцуни и не очаквам да свършат каквото и да е.
Радев, за пореден ще кажа - Гласувал съм за него, НО той се провали тотално като президент в момента в който си позволи да взема политическа страна.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Какви години? Слави не е в политиката? Едва влезе тази година, няма и месец.

30 години в политиката са от ГЕРБ и компания.

Говорим за поведението му на екрана ефенди, там не веднъж се е показвал благосклонен към едни и негативен към други, как мислиш решава към кои какъв да бъде? С ези/тура?

преди 20 часа, miro20 написа:

Третия е издигнатия и назначен чрез ДПС - Желязков , бивш заместник в бюрото по контрол на СРС . А там именно бе и комунето Рашков

Дбре че са хАмериканците че да ви покажат кой кой е ... :hit:

преди 9 часа, miro20 написа:

11 гласа на БСП допълват ГЕРБ и ДПС при избора на Илко Желязков (ПОИМЕННО)

Цитат

от ГЕРБ го подкрепят 84 депутати - тоест всички присъстващи единодушно.

Няма ли да се научиш, че не е добре да импровизираш мисловна дейност, преди да са спуснали официален сценарии :) 

преди 2 часа, Bubbles написа:

Що да се правя ударен?
Богоизбрания каскет към момента остава единствения грам в другата половина на везната, падне ли и той ще падне и везната.
Ще ме прощаваш, но Рашков както и повечето от сл. кабинет са от старите муцуни и не очаквам да свършат каквото и да е.
Радев, за пореден ще кажа - Гласувал съм за него, НО той се провали тотално като президент в момента в който си позволи да взема политическа страна.

Говорим за поведението му на екрана ефенди, там не веднъж се е показвал благосклонен към едни и негативен към други, как мислиш решава към кои какъв да бъде? С ези/тура?

Той не е водил предаване Панорама, мосю Бриколаж. Той е водил шоу в различни телевизии и води шоу в момента по 78 ТВ. Където кани гости, гостуват му. Talk show.

Това си е негова позиция, лична към кого да е благосклонен. Той не е репортер или новинар, да е неутрален. Има си мнение, споделя го. Дали си съгласен с неговото мнение гледаш предаването му. Подкрепяш го. 

Не си съгласен, не го харесваш, дразни те, не гледаш предаването му.

Гледаш СевдаТВ с Борисов, примерно.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Той не е водил предаване Панорама, мосю Бриколаж. Той е водил шоу в различни телевизии и води шоу в момента по 78 ТВ. Където кани гости, гостуват му. Talk show.

Това си е негова позиция, лична към кого да е благосклонен. Той не е репортер или новинар, да е неутрален. Има си мнение, споделя го. Дали си съгласен с неговото мнение гледаш предаването му. Подкрепяш го. 

Не си съгласен, не го харесваш, дразни те, не гледаш предаването му.

Гледаш СевдаТВ с Борисов, примерно.

Той води шоу, факт, обаче той се взема на сериозно, скача на сериозно срещу едните и хвали(Образно казано) пак на сериозно другите, опитва се и насамо че се опитва а успешно влияе на хорското мнение и очевадно е фактор за хората, а това няма как да остане незабелязано от ония от които зависят нещата.
Има малко разлика от това просто да си телевизионен клоун например като Митко Павлов по БНТ или Зуека и Рачков.
Колкото до българска телевизия, гледам единствено БНТ и спорта, даже напоследък и диема спорт избягвам понеже ме дразнят коментаторите... ...или по-скоро ме приспиват, но като цяло от родните медии интереса ми се изчерпва с това.

преди 34 минути, Bubbles написа:

Той води шоу, факт, обаче той се взема на сериозно, скача на сериозно срещу едните и хвали(Образно казано) пак на сериозно другите, опитва се и насамо че се опитва а успешно влияе на хорското мнение и очевадно е фактор за хората, а това няма как да остане незабелязано от ония от които зависят нещата.
Има малко разлика от това просто да си телевизионен клоун например като Митко Павлов по БНТ или Зуека и Рачков.
Колкото до българска телевизия, гледам единствено БНТ и спорта, даже напоследък и диема спорт избягвам понеже ме дразнят коментаторите... ...или по-скоро ме приспиват, но като цяло от родните медии интереса ми се изчерпва с това.

Не само води „телевизионно предаване“ (TV show - телевизионно шоу) - има си цяла телевизия!
Не казвам, че ми харесва - като „ТВ звезда“, но е добър мениджър.

А ти си гледай каквото решиш - кеф ти през прозореца, кеф ти - микровелето!
Не ни ангажирай с разбиранията си.

преди 11 минути, jhoro написа:

Не само води „телевизионно предаване“ (TV show - телевизионно шоу) - има си цяла телевизия!
Не казвам, че ми харесва - като „ТВ звезда“, но е добър мениджър.

А ти си гледай каквото решиш - кеф ти през прозореца, кеф ти - микровелето!
Не ни ангажирай с разбиранията си.

но има сценаристи които му казват, какво да прави и говори

От форума на инвестор:

В болница "Лозенец" само за един месец са написани 60 (шейсет) пациенти, които УЖ са лекувани по скъпа клинична пътека, а те не са. Парите от Здравната каса са получени, а след назначаване на проверка са върнати, щото било ТЕХНИЧЕСКА грешка. Е как откровената КРАЖБА ще е техническа грешка? Обаче герберастката здравна каса е сезирала прокурВатурата само за 5 случая, а Гешев и тях е замел под килима. За каква ЗАКОННОСТ говорим, при управление на бандитите от ГЕРБ?

Обаче в тази болница не е само това престъплението. Там са извършвани трансплантации на органи дарявани от граждани на Украйна и Молдова на граждани на Оман, Израел и т.н. Били им роднини, братя и братчеди. Оман и Молдова!!!!

Разбирате ли драги ми съфорумци за какви престъпления става въпрос в ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА БОЛНИЦА!!!!
Тези хора, под покровителството на Бойко Борисов са се чувствали абсолютно НЕДОСЕГАЕМИ!
Търговия с ЧОВЕШКИ ОРГАНИ в ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА болница!!!! Това е нещо НЕЧУВАНО.
И президент на бандитската държава Косово беше търговец с човешки органи, убиецът Хашим Тачи, ама това е Косово. През войната. И същият убиец все пак е привлечен под наказателна отговорност и го чакат дълги години затвор. А нашият ПРЕСТЪПНИК е пак кандидат за премиер!

И тука продължава да има ИДИОТИ, които подкрепят престъпника Борисов и неговата банда! Борисов е за разстрел, а вие сте за Белене.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.