Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 9 часа, Kolev72 написа:

Освен теб, тук никога не е имало друг ЛАМЕР!

Аргументите ти издишат. Видяхме кой е ламера.

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 717,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

Кво става @Kolev72? Намери ли си uTorrent, който работи на Win 10 / 11 без да ти създава логчета за бъгове? Или още търсиш решение? :D  Да запретвам ръкави да ти търся и аз. Двама можем повече от един. :) 

преди 20 минути, Клонинга написа:

Кво става

К'во става, програмисте? Написа ли код за спиране на Defender? Кога ще се спреш, а? Вече вониш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

о не вземете да преименувате осраната вече тема на uTorrent - впечатления и проблеми?

преди 43 минути, Kolev72 написа:

Аз отдавна си го ползвам бре мухльо! На въпроса ти е отговорено почти от всички със Win 10 - 11.  Но понеже си твърде гламав, може и да не можеш да четеш. А Joss ти го е написал в червено ако евентуално си и...сляп.  Не се ли досещаш, че мястото ти не е тук? Или си търсиш с кого да се дразниш. Ей затова ти избяга и момата та търсеше шмайзер да се разправяш с ебача. 

С бъговете ли се самонаказваш? Горко ти ако зареждаш Windows 10 и Windows 11 все с такива чудати приложения с изтекъл срок. Те няма да умрат, но Уиндоуса ти вероятно ще си умре мимолетно от безкрайния тормоз, който налагаш нон-стоп.
Това с момата не си уцелил. Жената ме дари с деца. И се обичаме повече от всякога. Щастлив съм! :pancake: Тя също!!!

преди 20 минути, Клонинга написа:

Жената ме дари с деца.

С това поведение на найсегодишен...И наистина ли не усещаш, че ставаш изклчително тъпо досаден? Бавноразвивашщ ли си, какъв си? 

Имало дъмпове и кво? Работи ли? Работи. Дано клонинга не се самоклонира, че ще я втасаме.

PS: Изпърдела ти е тиквата с тия "проблемни " програми. Честно. А и темата оцапа. Човек като се напиня, накрая оцапа гащите (дано няма хора, които хапват в този момент).

преди 6 часа, S197 написа:

Имало дъмпове и кво? Работи ли? Работи.

Ами не! Не работи! Доказателството са дъмп файловете за несъответствие в услугата. Когато програмата започне да ти произвежда лог файлове за грешки, това означава - ГРЕШКИ! Означава, че не може да работи правилно и генерира рапорт за невалидни функции по време на изпълнението. Означава, че работите без да забелязвате малфункцията на морално остаряла програма. Означава, че работите като ламери без да ви пука. По-лошо е, че не искате и да се поправите от високото си самочувствие, когато човек е саможив, отрича всичко останало и той остава над всичко. Само че аз тук се сещам за изображението долу.

tobesafe.jpg

къ не са спря е говедо !

100 човека ти казаха че тази те ма не е за торентклиенти !

преди 11 часа, Клонинга написа:

Ами не! Не работи!

ами работи ! проблемът е при теб !!!

и ако не ти харесва преинстал го , смени го , или си го заври някъде ...

само престани !

Излезе

Windows 11 Insider Preview Build 22581

Направени са доста поправки и корекции:

Поправки

[Лента на задачите]

• Направена е корекция за друг проблем, който кара визуализациите на лентата на задачите да използват грешни шрифтове за заглавието на прозореца на езици, различни от английски.
  • Плъзгането и пускането в лентата на задачите вече трябва да работи с автоматично скрити ленти на задачите.
  • Когато плъзгате нещо, което да фиксирате към лентата на задачите, съобщението върху плъзгания елемент (например показване на X, ако не се поддържа) вече ще има заоблени ъгли.
  • Облекчен проблем, при който плъзгането за свиване на оптимизираната за таблет лента на задачите може неочаквано да извика таблото с джаджи.

[Старт меню]

• Коригиран е проблем, който понякога причиняваше трептене на полето за търсене в горната част на Старт.
  • Облекчен е основен проблем, при който, ако плъзнете, за да отворите списъка с всички приложения, понякога ще помисли, че сте докоснали едно от заглавките на буквите в списъка с всички приложения.
  • .....................................
  • lJ7gS4R.png
преди 11 часа, mr. 5r0ff написа:

ами работи ! проблемът е при теб !!!

Свери си часовника! Не бъди дебил! Не цитирай само удобните за теб доводи. Цитирай нещата с аргументите, които разкриват истината, не се прави на луд. Не викай на черното - бяло, защото ставаш още повече смешен. Ще се удавиш някъде на дълбоко защото не се усещаш в какви води плуваш. Просто и ти си поредния кон с капаци. Сготвих те. Готов си. :)  Отлитай на някъде.

преди 9 часа, Клонинга написа:

Свери си часовника! Не бъди дебил! Не цитирай само удобните за теб доводи.

ще се опитам да обясня :

имам 11 лтсц на второ ссд , и от време на време си го пускам да си се обнови

всички нужни за мен програми са инсталирани - вкл и уторента

каквото съм искал го е свалил , без никакви проблеми -  ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ РАБОТИ !!!  ТОЧКА !

това че си идиот и не разбираш ,  явно ти е от породата -

преди 9 часа, цър-вул написа:

плевенска черноглава

преди 21 часа, mr. 5r0ff написа:

къ не са спря е говедо !

100 човека ти казаха че тази те ма не е за торентклиенти !

преди 10 часа, цър-вул написа:

Аре спри се, веееееееееееееее. Нагъл, та противен! Ама, тъпо парче ще дойдеш.
Всъщност какво се чудя - плевенска черноглава.

За тебе всички са нагли дори и да пишат по темата ти си най-убавият .

Ти отново си по темата, да? И това не е наглост? Ти, к'во? Моралният контрольор на форума ли си? 
Първо се научи да се изразяваш грамотно и тогава изливай душата си в мрежата!!!

Да оставим уторента, който работи, за друга тема... искам да питам само при мен ли, на десктопа като дам десен бутон, се бави 1-2 секунди. Дразнещо е.

преди 6 минути, S197 написа:

Да оставим уторента, който работи, за друга тема... искам да питам само при мен ли, на десктопа като дам десен бутон, се бави 1-2 секунди. Дразнещо е.

Някоя програма е виновна за това. Обикновено е допълнителна антивирусна извън дефендера. Или хард диск.

преди 45 минути, vpvelev написа:

Някоя програма е виновна за това. Обикновено е допълнителна антивирусна извън дефендера. Или хард диск.

На ssd съм. С Касперски не съм имал такова нещо, от джам  XP та до 10 вкл. Това е проста операция, какво има да сканира?

22581.100
Имаме си ClipChamp
image.png.8848e0e6a2a84e98c06f0cba8306eba1.png

на 19.03.2022 г. в 13:45, therock81 написа:

Някой успял ли е да активира табовете в експлорера, които пуснаха на дев канала? При мен след активирането експлорера замръзва и край. 

И аз не успявам да ги подкарам табовете...

vivetool addconfig 34370472 2

Edit: Пробвах отново и воала - имам табове./

image.png.45fba12b0083362f507520b3523c8ae1.png

Продължава борбата с Bluestack- от две издания назад спря да работи - Incompatible Windows settings и друга нЕма. И съветите на BS съпорта не помагат.

22581.100
Имаме си ClipChamp
image.png.8848e0e6a2a84e98c06f0cba8306eba1.png

И аз не успявам да ги подкарам табовете...

vivetool addconfig 34370472 2

image.png.45fba12b0083362f507520b3523c8ae1.png

Продължава борбата с Bluestack- от две издания назад спря да работи - Incompatible Windows settings и друга нЕма. И съветите на BS съпорта не помагат.

Но при мен ядец, отново същия проблем. 

Това за табовете съм го пропуснал. И при мен тръгна. Удобно е, но трябва да се свикне с тоя начин.

PK7QePY.png

• Автор

Дядо ви Стефчо се загуби някъде, а излезе незадължителна актуализация KB5011563, която внася голям брой подобрения и поправки.

March 28, 2022—KB5011563 (OS Build 22000.593) Preview

Windows 11 KB5011563 е пуснат с нова функция, воден знак на работния плот

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

При мен обаче, няма воден знак за неподдържана система, а би трябвало да се появи... 

Кое не отговаря при теб? При мен процесора е слабото място.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.