Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

Здравейте приятели!

Излезе извънредна актуализация на Win 11 до версия  22000652       (KB5012643) 

Инсталацията мина нормално с леко забавяне при 34% и 69%.

За сега не се забелязва нищо отрицателно при работата на системата.

Честито!

ScreenShot004.jpg

ScreenShot005.jpg

ScreenShot006.jpg

ScreenShot007.jpg

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 717,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

преди 19 часа, Kolev72 написа:

Здравейте приятели!

Излезе извънредна актуализация на Win 11 до версия  22000652       (KB5012643) 

Инсталацията мина нормално с леко забавяне при 34% и 69%.

За сега не се забелязва нищо отрицателно при работата на системата.

Честито!

ScreenShot004.jpg

Успя ли да я подкараш на английски език? Или английски е всъщност български? Визирам по-конкретно илюстрацията в цитата.

преди 23 минути, Клонинга написа:

Успя ли да я подкараш на английски език?

Е, мое ли си толко тъп? Windows му е на български! И така го иска!!!!! Ай заради твоите кухороги щения да си разбутва системата без нужда, а?

преди 18 минути, цър-вул написа:

Е, мое ли си толко тъп? Windows му е на български! И така го иска!!!!! Ай заради твоите кухороги щения да си разбутва системата без нужда, а?

Ми като е инсайдър да провери способностите на системата. За чий седи на бъгавата система тогава? Да я разкара!

Ти май се опитваш да тургаш наклон на дядо си, а? Твъърде нагло! Я си стой в кочинката си и си трай!

преди 7 минути, Клонинга написа:

бъгавата система

Такава е за теб само!

преди 2 минути, цър-вул написа:

Такава е за теб само!

Не си проверил. Без проверка няма как да знаеш дали е за мен само.

Това, което ми трябва на мен, работи! Като знам, че при теб все нещо не работи, нямам намерение да си губя времето в разни превключвания...

преди 4 минути, цър-вул написа:

Това, което ми трябва на мен, работи! Като знам, че при теб все нещо не работи, нямам намерение да си губя времето в разни превключвания...

Не е голяма философия. Изтегляш езиковия пакет и той се инсталира за няколко секунди, всичко само с един клик. Само с два клика още се превключва на английски интерфейс. Който всъщност е български! :giggle1:
Какъв срам и позор за потребителите, доверили се на Майкрософт.

преди 1 час, Клонинга написа:

всичко само

за да ти се угоди на теб? От к'ъф зор? Още повече при такова нахално поведение... Решението НЕ Е твое!
Кой седнал да обяснява как се сменя интерфейс...Ха-ха-ха

преди 1 час, Клонинга написа:

Какъв срам и позор за потребителите, доверили се на Майкрософт.

Включително и за теб!!!!

преди 26 минути, цър-вул написа:

Включително и за теб!!!!

Не е за мен, за вас става дума. Аз от моя страна проверих за проблем. Вие като не желаете, означава че карате на сляпо. То е същото като да си заровиш главата в пясъка, както осмиват в карикатури щраусите. Мислейки, че проблемът не е проблем. Наивен човек не се коригира. Защото когато той е на фона на много проблеми, той желае на всяка цена да изпъкне като човек без проблеми. Което напомня на няколко нехайници от Калдата с употребата им на несъвместимия uTorrent 2.2.1. Така са свикнали, да карат през просото.

преди 3 часа, Клонинга написа:

Успя ли да я подкараш на английски език? Или английски е всъщност български? Визирам по-конкретно илюстрацията в цитата.

Написал съм по горе, че на мен ми трябва операционна система на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. А И ПРИ ИНСТАЛАЦИЯТА ИЗРИЧНО ИЗБИРАМ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

Ти си избираш езика , на който да се инсталира на компютъра ти. Аз избирам на моя До тук ясен ли съм? Аз не съм инсайдър за твоя голяма изненада. П Не може да ми казва някакъв вчерашен келеш какво и защо инсталирам на мои компютри. Погледни версиите които са посочени във всичките ми по горе снимки!!! Най малкото, такъв като теб. Ти като все още си на Win 7 прави ли ти някой забележки че работиш със стара операционна система? Единственото правилно решение от твоя страна е да не посещаваш тази тема, защото в очите на Всички се вижда, че още се занимаваш с игра върху пишката си и не правиш нищо съществено с компютрите. Нито си запознат със софтуера, най малкото с хардуера, за да даваш акъл на хората в тази тема. Тя(темата) е вече на почти година и никой не те приема в нея на сериозно. Няма и да те приеме. Сега  силно вляво и не пречи на хората с глупостите си!

преди 2 часа, Клонинга написа:

Ми като е инсайдър да провери способностите на системата. За чий седи на бъгавата система тогава? Да я разкара!

По горе написах, че не съм инсайдър. Научи се да четеш първо.

преди 10 минути, Kolev72 написа:

Написал съм по горе, че на мен ми трябва операционна система на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. А И ПРИ ИНСТАЛАЦИЯТА ИЗРИЧНО ИЗБИРАМ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

Ти си избираш езика , на който да се инсталира на компютъра ти. Аз избирам на моя До тук ясен ли съм? Аз не съм инсайдър за твоя голяма изненада. П Не може да ми казва някакъв вчерашен келеш какво и защо инсталирам на мои компютри. Погледни версиите които са посочени във всичките ми по горе снимки!!! Най малкото, такъв като теб. Ти като все още си на Win 7 прави ли ти някой забележки че работиш със стара операционна система? Единственото правилно решение от твоя страна е да не посещаваш тази тема, защото в очите на Всички се вижда, че още се занимаваш с игра върху пишката си и не правиш нищо съществено с компютрите. Нито си запознат със софтуера, най малкото с хардуера, за да даваш акъл на хората в тази тема. Тя(темата) е вече на почти година и никой не те приема в нея на сериозно. Няма и да те приеме. Сега  силно вляво и не пречи на хората с глупостите си!

По горе написах, че не съм инсайдър. Научи се да четеш първо.

Всичко за теб е бъгава, защото ти е БЪГАВА кухата кратуна!

преди 2 часа, Клонинга написа:

Не си проверил. Без проверка няма как да знаеш дали е за мен само.

Най малкото е смешно да пишеш на Павел, какво е проверил и какво не - като всички от темата, а и не само от нея знаят отлично, колко добре е запознат с операционните системи!

преди 35 минути, Клонинга написа:

Не е за мен, за вас става дума. Аз от моя страна проверих за проблем. Вие като не желаете, означава че карате на сляпо. То е същото като да си заровиш главата в пясъка, както осмиват в карикатури щраусите. Мислейки, че проблемът не е проблем. Наивен човек не се коригира. Защото когато той е на фона на много проблеми, той желае на всяка цена да изпъкне като човек без проблеми. Което напомня на няколко нехайници от Калдата с употребата им на несъвместимия uTorrent 2.2.1. Така са свикнали, да карат през просото.

Тук става дума единствено за ТЕБ, а не за други. Ти първо ще научиш азбуката, после ще дойдеш да те изпитаме и тогава, ако преценим, можеш да посещаваш тази тема. Аз лично ти разрешавам да пишеш в "празни приказки и забава" Тук, мястото ти е заето от други посетители и се вижда , че не си особено желан в темата!!!

преди 9 минути, Kolev72 написа:

Най малкото е смешно да пишеш на Павел, какво е проверил и какво не - като всички от темата, а и не само от нея знаят отлично, колко добре е запознат с операционните системи!

Демек, проверил е, но не иска да каже. Крие бъговете. Както нашите управляващи крият реалността. Слабите хора, които държат да са на върха, правят така. Защото са слаби и не им се удава да коригират проблем, затова пасуват. Това си е на ваш гръб.

Отбой, има начин да проработи всичко да е на английски. Фикснах го. Единствено остава бъга в клавиатурната подредба, при която Windows Security се обръща на английски без някой да го е викал.

@Kolev72 Криенето е равно на лъжата. А сега си помисли добре, дали на мен дава обяснение или на аудиторията на Калдата. Защото всичко това се чете от много други "Зрители"! Като лъжеш, лъжеш само себе си. Така правят комплексарите, които искат да изпъкнат, че всичко им е у ред. 100 пъти ли да ти го повторя?!

преди 18 минути, Клонинга написа:

@Kolev72 Криенето е равно на лъжата. А сега си помисли добре, дали на мен дава обяснение или на аудиторията на Калдата. Защото всичко това се чете от много други "Зрители"! Като лъжеш, лъжеш само себе си. Така правят комплексарите, които искат да изпъкнат, че всичко им е у ред. 100 пъти ли да ти го повторя?!

Лигльо!

Изчезни от тук. Никой не ти иска мнението. Аудиторията на Калдата ме познава 15 години преди теб. Всеки може да даде оценка такава, каквато съм заслужил. Лошото е че ти си тъпигьоз и ако дават на теб - ще ти остане само да се изсулиш от тук!

"100 пъти ли да ти го повторя?!"

Нито един път нямаш право да го повтаряш, защото никой не ти обръща внимание бе пикльо!

преди 32 минути, Kolev72 написа:

Лигльо!

Изчезни от тук. Никой не ти иска мнението. Аудиторията на Калдата ме познава 13 години преди теб.Всеки може да даде оценка такава, каквато съм заслужил. Лошото е че ти си тъпигьоз и ако дават на теб - ще ти остане само да се изсулиш от тук!

"100 пъти ли да ти го повторя?!"

Нито един път нямаш право да го повтаряш, защото никой не ти обръща внимание бе пикльо!

Кой си ти бе, някъв @Kolev72 смешко. За толкова години те налегнала загуба на паметта и се имаш за нещо решаващо и значимо, сякаш света около теб се върти. И не забелязваш как деградираш и тъпчиш на едно място, защото си изостанал в развитието си. Жалък потребител на Калдата без покритие. Жалък, че чак ми се плаче за теб. Колко си изтрещял.

Мисля, че е време да те махнат от Калдата. Или да те баннат за известно време да утешиш мъката си.

преди 8 часа, цър-вул написа:

22610

С тоя билд го няма вече надписа долу вдясно.

Ngnp8nS.png

преди 1 час, цър-вул написа:

От къде теглиш BlueSttack? От тук:
https://cloud.bluestacks.com/api/getdownloadnow?platform=win&win_version=11

Мисля че го свалих от официалния им сайт, който ми излезе като търсех "BlueSttack".

https://www.bluestacks.com/

Сега го свалих от линка който си дал и направи някакъв ъпдейт, но пак не тръгва.

sPw8rkv.png

Играх си с настройките, но не се получава.

vL8i0fb.png

Какви са тия "несъвместими" настройки не мога да разбера.

Под Windows 11 съм инсталирал Windows 7 VM на Hyper-V. Drag and Drop функцията продължава да не работи след като на Integration Services съм чекнал отметка в Guest services и приложил. :speak:

преди 59 минути, Клонинга написа:

Под Windows 11 съм инсталирал Windows 7 VM на Hyper-V. Drag and Drop функцията продължава да не работи след като на Integration Services съм чекнал отметка в Guest services и приложил. :speak:

Наложи се да споделям network папка, в която да хвърлям файлове. Ужасно упражнение, само защото не поддържа влачене и пускане.

на 28.04.2022 г. в 14:28, Клонинга написа:

Кой си ти бе, някъв @Kolev72 смешко. За толкова години те налегнала загуба на паметта и се имаш за нещо решаващо и значимо, сякаш света около теб се върти. И не забелязваш как деградираш и тъпчиш на едно място, защото си изостанал в развитието си. Жалък потребител на Калдата без покритие. Жалък, че чак ми се плаче за теб. Колко си изтрещял.

Мисля, че е време да те махнат от Калдата. Или да те баннат за известно време да утешиш мъката си.

Не така с рогите, моля ви, заради вас самия. Допускам, че сте спец, но и доктор Менгеле е притежавал завидна дарба в медицината.

Отговорете си сам, какво предизвикват включванията ви след толкова несправедлива обида към Стефан. Какво получихте ката награда за това, че изругахте кроткия човек? Удовлетворение? Не ви вярвам.

Ако нямаме какво добро на хората да кажем, да бяхме си останали под завивките, докато ни се оправи настроението. Пък, ако сме чак така силно изнервени, бива да спестяваме злобна дума. Опитайте, помага.

И се извинете на Стефан, ще ви олекне както дори не подозирате.

Вижте, ние знаем, че адът – това са другите. Всички сме егоисти. Но щом сме в комюнити, община, общество, сме длъжни да пазим приличие, ако искаме да ни оценят тестовете на железариите.

Знам. Наверно ви се струва, че той вас е засегнал. Но уважението към повече живелите е задължително.

МОЛЯ ВИ.

преди 3 часа, Iztre6tel написа:

Не така с рогите, моля ви, заради вас самия. Допускам, че сте спец, но и доктор Менгеле е притежавал завидна дарба в медицината.

Отговорете си сам, какво предизвикват включванията ви след толкова несправедлива обида към Стефан. Какво получихте ката награда за това, че изругахте кроткия човек? Удовлетворение? Не ви вярвам.

Ако нямаме какво добро на хората да кажем, да бяхме си останали под завивките, докато ни се оправи настроението. Пък, ако сме чак така силно изнервени, бива да спестяваме злобна дума. Опитайте, помага.

И се извинете на Стефан, ще ви олекне както дори не подозирате.

Вижте, ние знаем, че адът – това са другите. Всички сме егоисти. Но щом сме в комюнити, община, общество, сме длъжни да пазим приличие, ако искаме да ни оценят тестовете на железариите.

Знам. Наверно ви се струва, че той вас е засегнал. Но уважението към повече живелите е задължително.

МОЛЯ ВИ.

Тази бележка я отправете към прословутия Стефан. Той се включва волю и неволю от време навреме без повод за да започне да обижда, без да има някакъв повод. Ей така, защото омразата му е насадена и трябва да излее яда си върху нерешен проблем, в който е изпъкнал някак глупаво. Като човек с високо мнение за себе си, не може да преглътне победата в спор, в който той е крив, затова трябва да малтретира защото е същият този саможив човек, който трябва винаги да е над всичко, независимо цената. Нещо като с Украйна - победата трябва да се постигне с лъжа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.