Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 42 минути, vlado1985 написа:

ще ти го повторя пак като на невминяем нищо лично не целя да те обидя или нещо подобно качил съм снимки с локацията на програмата ти си имаш глава на раменете за мислене а не за красота такаче бъди добър и седни и помисли

Защо не седнеш сега ТИ да помислиш какво си сторил? Публикувал си изпълнение на програмата под Windows 7! А ние говорихме за Windows 10 и Windows 11. Това, че ти си с няколко епохи назад и го премълчаваш, говори за груб манипулатор, подобно на наглите журналисти, купени от НАТО, които се стремят да флудят с лъжлива пропаганда.

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 746k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Това не е вярно, Владо! Ако IMAGE-а е направен преди да бъде спряна услугата като възстановиш пак няма да е спряна. Това ще е валидно само ако вече си направил IMAGE на спряна услуга, но тогава това щ

Публикувани изображения

преди 1 минута, Клонинга написа:

Защо не седнеш сега ТИ да помислиш какво си сторил? Публикувал си изпълнение на програмата под Windows 7! А ние говорихме за Windows 10 и Windows 11. Това, че ти си с няколко епохи назад и го премълчаваш, говори за груб манипулатор, подобно на наглите журналисти, купени от НАТО, които се стремят да флудят с лъжлива пропаганда.

Не мислиш ли че вече прекаляваш с глупостите ? Темата е за win11 а това че аз съм дал снимки под win7 неозначава нищо и за твое сведение не съм няколко епохи назад качвал съм си win11 и всяка една друга версия на операционната система windows и не мисля че ти си човека който може и ще ми каже какво да ползвам и коя ос. А сега най добре седни и се успокои защото ти отне близо 2 часа докато измислиш поредната си глупост че съм те бил излъгал нещо с незнам си какво бил съм манипулатор подобно на някакви си нагли журналисти.

преди 1 час, vlado1985 написа:

Темата е за win11 а това че аз съм дал снимки под win7 неозначава нищо.

Ами чети бе, аз ли да ти чета?! Писал съм ясно под каква система тази програма не работи. Изведнъж идваш и обявяваш, че програмата е ОК и си бачка, уж под Win 10 / Win 11. Огледай се пак с какво даваш пример. Друг път дано осъзнаеш в кой форум си влязъл.

преди 45 минути, Клонинга написа:

Ами чети бе, аз ли да ти чета?! Писал съм ясно под каква система тази програма не работи. Изведнъж идваш и обявяваш, че програмата е ОК и си бачка, уж под Win 10 / Win 11. Огледай се пак с какво даваш пример. Друг път дано осъзнаеш в кой форум си влязъл.

Ама ти наистина си бил много зле. Според теб другите версии на операционната система windows какви са? или май не можеш да ми отговориш. Да написах го в предишния си пост на win10 програмата си бачка без никакви проблеми и не само на 10 а това че ти  ръсиш глупости до безкрай си е твой проблем не мой

преди 8 минути, vlado1985 написа:

Да написах го в предишния си пост на win10 програмата си бачка без никакви проблеми и не само на 10 а това че ти  ръсиш глупости до безкрай си е твой проблем не мой

Ето, фалшив си! За Windows 10 си седнал да даваш пример чрез Windows 7, твърдейки, че под Windows 10 работи. Все едно аз да твърдя, че с Трабантче развивам 250 км/ч и да демонстрирам това с Бугати и да обявя, че Трабантчето се движи с толкова. Нали знаеш кой дава такива примери? Ако си ламер - кажи си.

преди 2 минути, Клонинга написа:

Ето, фалшив си! За Windows 10 си седнал да даваш пример чрез Windows 7, твърдейки, че под Windows 10 работи. Все едно аз да твърдя, че с Трабантче развивам 250 км/ч и да демонстрирам това с Бугати и да обявя, че Трабантчето се движи с толкова. Нали знаеш кой дава такива примери? Ако си ламер - кажи си.

Хайде да се съобразяваш какво пишеш и да вземеш малко да се успокоиш щото явно си се изпотил и от незнание на тъпотията си избиваш ама нещо не те огрява. С глупоста си какво постигаш точно нищо капацитета ти на интелигентност господин програмистче е като на кокошка в цикъл

И пак ти казвам за 2 път в предишния си пост го написах сега пак ще ти го напиша вземи се спри с глупостите и престани с този спам. Темата не е за твойте глупости и малко или много трябва да уважим темата на автора а не да я осираме както го демонстрираш в момента.

• Автор
преди 14 часа, Клонинга написа:

Писал съм ясно под каква система тази програма не работи.

Под 10 и 11 работи ! Факт и точка по въпроса ! Чак и клипче да ти правя, няма да се занимавам !

2.png

Ако не можете да се справите с вградения WD е друг въпрос. KSCF е все още "либерален" към клиентите и не създава никакви проблеми.

преди 24 минути, Joss Bomon написа:

KSCF е все още "либерален" към клиентите и не създава никакви проблеми.

Всъщност и той не е, но поне като се добави в изключенията и повече не "писка" (поне за последните версии).. Но пък в Русия и без това нали легализираха пиратството официално така че може и да го махнат от дефинициите си (ако вече не са де, защото скоро не съм проверявал). А и, както каза и @цър-вул торент клиентите не е необходимо да се използват само за теглене на пиратски файлове, та подобно засичане е по-скоро връзване на гащите и да са и те "Барабар Петко с мъжете". :)

Image-295.png

• Автор
преди 22 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Всъщност и той не е, но поне като се добави в изключенията и повече не "писка" (поне за последните версии)..

KSCF - 21.3.10.391 (h) не ми е "мрънкал" за точно 2.2.1 на uTorrent и никога не съм го добавял в изключенията.

image.png

Така или иначе няма кой да пусне прахосмукачката, поне да стане ясно кое как е и да се приключва с тая програма. 

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

KSCF - 21.3.10.391 (h) не ми е "мрънкал" за точно 2.2.1 на uTorrent и никога не съм го добавял в изключенията.

Така или иначе няма кой да пусне прахосмукачката, поне да стане ясно кое как е и да се приключва с тая програма. 

Аз не съм имал предвид 2.2.1, а по принцип. А и лично аз ползвам последната (мое си решение с което не задължавам никого) и за нея мрънка. Споделих информативно.

• Автор
преди 38 минути, цър-вул написа:

А не в %programfiles(x86)%\utorrent

В C:\Program Files (x86)\uTorrent има само стартиращ файл, докато C:\Users\Jossbomon\AppData\Roaming\uTorrent е основната директория.

И да, създават се .dmp файлове, но с размер 90-100КВ, което не виждам защо ще е проблем, след като и други програми си правят логове с подобни размери...

Някакви идеи защо не се случва?

image.png.5df20bf11967187fd60ded976adaeb12.png

Пробвах няколко пъти. Ползвах и NetFxRepairTool. 

преди 11 минути, dioib написа:

Някакви идеи защо не се случва?

image.png.5df20bf11967187fd60ded976adaeb12.png

Пробвах няколко пъти. Ползвах и NetFxRepairTool. 

Има ли инсталирана Visual Studio на системата? Ако има го обнови. 
Ако няма - пробва ли отстраняване на проблеми?

преди 15 минути, Joss Bomon написа:

В C:\Program Files (x86)\uTorrent има само стартиращ файл, докато C:\Users\Jossbomon\AppData\Roaming\uTorrent е основната директория.

При новите версии дори стартиращ файл няма в %ProgramFiles%. Всичкото е в %appdata% (В момента съм с версия 3.5.5.46206).

преди 41 минути, цър-вул написа:

Има ли инсталирана Visual Studio на системата? Ако има го обнови. 

Благодаря! -> След обновяване всичко е ОК. 

Айде и аз да се изфукам... снощи на две чаши вино боцнах флашката и вкарах rufus в акция.... след около 30 минути ъпгрейда беше на лице....

PS: Още си търсим лисицата у лево....

Untitled.jpg

Харесвам новото старт меню. Най-сетне го оправиха.

преди 10 минути, S197 написа:

Харесвам новото старт меню. Най-сетне го оправиха.

Според мен има още доооооста работа - все още долу има неща, които се пречкат (а може да ги няма), все още е прекалено малко и все още не може да подреждаш визуално нещата като икони на работния плот (както можеше в 10).

преди 2 минути, killchain написа:

Според мен има още доооооста работа - все още долу има неща, които се пречкат (а може да ги няма), все още е прекалено малко и все още не може да подреждаш визуално нещата като икони на работния плот (както можеше в 10).

Поне ги няма тия метро-джендърски изпълнения.

PS: Сега почистих и старата инсталация и вече няма връщане назад. :P

преди 9 часа, Joss Bomon написа:

И да, създават се .dmp файлове, но с размер 90-100КВ, което не виждам защо ще е проблем, след като и други програми си правят логове с подобни размери...

Как не е проблем, като под Windows 7 uTorrent 2.2.1 не прави никакви дъмп логове! Има несъвместимост с новата система и тези логове доказват разминаването! Така че ти може и да си мислиш, че работи правилно. За нас програмата не работи гладко. Но не пречи на ламери да я използват като решение да си вържат гащите с рекламите. :) 

преди 25 минути, Клонинга написа:

Как не е проблем, като под Windows 7 uTorrent 2.2.1 не прави никакви дъмп логове! Има несъвместимост с новата система и тези логове доказват разминаването! Така че ти може и да си мислиш, че работи правилно. За нас програмата не работи гладко. Но не пречи на ламери да я използват като решение да си вържат гащите с рекламите. :) 

Освен теб, тук никога не е имало друг ЛАМЕР!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.