Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

Ей, много е трудно да кликнеш с десен бутон по осветения ред ои да го копираш....
Ай, сега дай и инфо (картинка на раздел Driver) за инсталираните драйвъри.

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19351/windows-10-and-windows-11-wi-fi-drivers-for-intel-wireless-adapters.html
image.png.9ae4692f8568a9ab33a1377cbdf89d1c.png

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19344/intel-graphics-windows-dch-drivers.html

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 746,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Това не е вярно, Владо! Ако IMAGE-а е направен преди да бъде спряна услугата като възстановиш пак няма да е спряна. Това ще е валидно само ако вече си направил IMAGE на спряна услуга, но тогава това щ

Публикувани изображения

В command prompt (Admin) изпълни

powercfg /availablesleepstates >%userprofile%\desktop\sleep.txt
type %userprofile%\desktop\sleep.txt clip

След като изпълниш командата, влез тук в темата и в полето за писане натисни [Ctrl]+[V]
Публикувай резултата

Изпълни и командата

powercfg /SleepStudy /output %USERPROFILE%\Desktop\sleepstudy-report.html

На десктопа ще се появи файл sleepstudy-report.html 
Направи архив с него и го качи тук или на https://dox.abv.bg/ и дай линк към него

преди 19 минути, monster75 написа:

И ъпдейта на драйвъри не помогна,синия екран си присъства при събуждане.За сега се връщам на 10-ката.

да те питам, деинсталира ли старите драйвъри...ама всичко, не трябва да остане следа от тях
премахването им може да стане с DISM++, а ако не си доволен от превода, сърди се на цър_вул, щот той е преводача
аз съм доволен от превода, мисля че и ти ще си доволен

преди 18 минути, цър-вул написа:

В command prompt (Admin) изпълни

powercfg /availablesleepstates >%userprofile%\desktop\sleep.txt
type %userprofile%\desktop\sleep.txt clip

След като изпълниш командата, влез тук в темата и в полето за писане натисни [Ctrl]+[V]
Публикувай резултата

Изпълни и командата

powercfg /SleepStudy /output %USERPROFILE%\Desktop\sleepstudy-report.html

На десктопа ще се появи файл sleepstudy-report.html 
Направи архив с него и го качи тук или на https://dox.abv.bg/ и дай линк към него

За съжаление вече върнах 10-ката.Благодаря за напътствията.

• Автор
току-що, monster75 написа:

За съжаление вече върнах 10-ката.Благодаря за напътствията.

Имаше и още неща, които трябваше да пробваш, но... нищо не си загубил реално...

преди 5 минути, дръндю написа:

да те питам, деинсталира ли старите драйвъри...ама всичко, не трябва да остане следа от тях
премахването им може да стане с DISM++, а ако не си доволен от превода, сърди се на цър_вул, щот той е преводача
аз съм доволен от превода, мисля че и ти ще си доволен

Драйверите са за win10/win11,след качването към 11 бе направен ъпдейт през асус,уиндос и накрая през интел.

преди 1 минута, monster75 написа:

Драйверите са за win10/win11,след качването към 11 бе направен ъпдейт през асус,уиндос и накрая през интел.

баси, една камара драйвъри

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Имаше и още неща, които трябваше да пробваш, но... нищо не си загубил реално...

В следващите дни ще ми трябва стабилна работа на системата,така че ще експериментирам с 11-ката на по-късен етап.

Здравейте приятели!

В момента върви новото мартенско обновяване на Win 10 и Win 11, както и това на LTSB и LTSC  

За Вин 11 - Кумулативно обновяване от 22000. XXX към  22000.556

Всичко мина много бързо и отлично. Лека вечер на всички ВАС!

ScreenShot004.jpg

ScreenShot005.jpg

ScreenShot006.jpg

Windows 11 Insider Preview Build 22572

Оправиха най-после проблема с десния клик върху старт менюто. И все пак ми е чудно защо се допуска и как се получават въобще такива проблеми. И то елементарни. Написана е някаква нова функция ли или нещо друго и тя да оказва влияние на това. И така 3-4 билда да не могат да го оправят. На някакви първокусници-програмисти ли им е дадено да тренират и да се обучават?

Поправки

[Общ]

• Коригиран е проблем за устройства от изданието Enterprise, преминаващи през настройката (OOBE), при която екранът за добавяне на мрежа е пропуснат при първия опит.
  • .........................
  • [Лента на задачите]

• Поправихме проблема, който причиняваше срив на explorer.exe, ако щракнете с десния бутон върху бутона Старт или използвате WIN + X.
  • Облекчено е блокиране на explorer.exe, което може да се случи в последните няколко полета, свързани с визуалния индикатор в лентата на задачите при споделяне на прозорец в Microsoft Teams.
  • Коригираната е чувствителността толкова бързо, че плъзгането на мишката по иконата на джаджи по пътя към отворено изскачащо меню или меню вече няма да го отхвърли.
  • Направена промяна, за да помогне за справяне с изтичане на памет в Shell Experience Host при многократно отваряне и затваряне на Центъра за уведомяване.

Разгеле, доживях, и аз се уредих с 11 –ка.

Като излезна, се спекох от изискванията и престанах да следя темите. Но в петък поподнах на статия, че Майкрософт са олабили примката. И това ми трябваше.

Дръпнах имиджа. Сторих си бутваща с флашка, с режим безхаберен към изискванията за Уиндоус  11. Монтирах чисто нов SSD на една машина, извадих нейния зареждащ SSD.

Набучих флашката, пуснах компа, само след минути ми се ухили супер приветливото лице на новата ОС. Лелее, че кеф.

Докато настройвах тъмна тема, езикови настройки итн, надникнах към активацията. Там пишеше, че съм активиран с цифров лиценз. Ебати инджоя.

Днес инсталирах доста софт, за да проверя как се държи. Държи се супер, без разлика от 10 –ката.

От чиста суета си проверих My IP,  за да прочета, че съм с уин 11. Е, на няколко места, все си пишеше, че съм с 10. Това да е проблемът. Допускам, че това е така, понеже не съм с машина, отговаряща на пълните изисквания.

Както не веднъж сме разправяли тук, добра система е тази, която не те занимава със себе си, а тихо те обслужва до последно. Струва ми се, че 11 изби рибата. За 2 денонощия не ми е създала капчица ядове.

11.jpg.37cc98db76702f2e99822b13839263b4.jpg

12.jpg.882185495c8d8324cc088f3336bff22b.jpg

преди 30 минути, Iztre6tel написа:

Като излезна, се спекох от изискванията и престанах да следя темите. Но в петък поподнах на статия, че Майкрософт са олабили примката. И това ми трябваше.

И какво им е на изискаванията да имаш TPM ама и без него става рам памет макс 4гб а като гледам ти покриваш двойно изискванията за рам

Опитах с всички инструменти на ОС и с външна програма да изтрия хронологията на защитата и не можах. Там има препратка за премахване на ПОП , която не намерих-имам усещането, че някои неща нарочно са направени в грозна бъркотия, сиромахът да не може да ги намери. Най-лесно е да ги оставя така, ама... няма да съм аз. Някой дали знае повече?

22.png

23.png

преди 12 часа, Joss Bomon написа:

Това пробва ли?

Много благодаря,щом седна на този компютър, ще опитам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.