Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 18 часа, цър-вул написа:

Теглиш и стартираш

Като администратор, някакви неща се изтриха, но това, което трябваше да се изтрие, си остана. Опитах предложеното от Джосчо, но нещо има разминаване в постановката-на края няма такива прозорци.  Втория метод, през Event Viewer, също е недостъпен-след изтриването със скрипта тази услуга вече не може да се отвори-началният й екран стои и нищо не става. Най-важното-остатъците от Viddly не можах да намеря къде са-къде са тези "Функции на приложенията на Уиндоус".

33.png

34.png

222.jpg

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 746k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Това не е вярно, Владо! Ако IMAGE-а е направен преди да бъде спряна услугата като възстановиш пак няма да е спряна. Това ще е валидно само ако вече си направил IMAGE на спряна услуга, но тогава това щ

Публикувани изображения

Погледни този линк дали няма да ти помогне в търсенето:  https://support.microsoft.com/bg-bg/windows/поправяне-на-приложения-и-програми-в-windows-e90eefe4-d0a2-7c1b-dd59-949a9030f317

ScreenShot001.jpg

преди 8 минути, Kolev72 написа:

няма да ти помогне

Всичко това е много гот, но дефендера не е приложение, а част от уиндоуса, естествено го няма в списъка.

преди 1 минута, цър-вул написа:

имаш ли файлове:

Празна е.

44.jpg

преди 20 минути, цър-вул написа:

Тази команда

Този уиндоус 11 е версия хоум, не знам дали изобщо ще може да я изпълни. Току що направих възстановяване на системата на точка от вчера, ще приключа с това, явно за сега няма информация за повече. 

Само да допълня-вече три пъти програмата БитКомет става причина дефендера да покаже балон със съобщение за намерено (ала бала) , три пъти я разрешавам и той обещава повече да не я пипа и само след секунди всичко отново. В тая си част 11 се държи като жена ми, дето казва ,че няма да пуши и само след минути пак е запалила. 

Мога да ти пратя( но ти сам можеш това) която искаш операционна система и кутия хубави цигари за жена ти. Второто го мога - ВЕДНАГА.

Защо постоянно ги сменяш тези 11-ки? А и защо си приел такава позиция - на един диск, 2-3 операционни системи? От 1 година това няма човек, който може да МЕ УБЕДИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВЯ. Приеми го като лично мое мнение и въпрос. Аз със десятката и 11-ката нямам до този момент ни един проблем. Единствено което малко ме дразни, че не успях и едва ли ще успея да я накарам да работи както 10-ката - с домашна мрежа  и споделяне. Това е единственото нещо което не ме е довело до твърдо минаване на Win 11. Ако го направя, всичките ми машини се инсталират  със Win 11 и си сядам на задника!

преди 21 минути, Kolev72 написа:

Защо постоянно ги сменяш тези 11-ки

На този комп имаше едно време 8.1, после му инсталирах LTSC, за двете съм давал пари , когато 8.1 остаря , я ъпгрейднах до 11 и тя се активира сама. Имам 1тб диск ССД самсунг, какво пречи за две ос? Добре е да има алтернатива , че тези неща днес работят, утре не се знае какво ще им хрумне. А и имам интерес към новото, нали знаеш-информираните живеят по-добре. Между другото, 8.1 съм го купил за 200лв от Технополис, как да го захвърля, за LTSC съм дал пари за продуктов ключ от Ибей, те са си мои. И аз нямам десет компютъра...

Забравих да напиша, че на лаптопа имам уиндоус 7, при който ги няма тези проблеми.

преди 28 минути, Joss Bomon написа:

Ами смени го тоя BitComet. Не е като да няма с какво

Допускам, че тази "враждебност" на Майкрософт не се простира само към БитКомет, явно на прицел са всички средства за подобен род дейност. Все пак, знаеш ли с какво да опитам, което да тегли торентите от Замунда? Щото, като се огледам , почти всички програми, видеоклипове, филми, сериали-всичко е от там.

Можеш временно да пробваш с мТорент стара версия 1,8 или 2.2. С Бит Торент също можеш да пробваш. Аз съм от дълги години и с двете. Еднократно, след като го вкараш в Дефендера, после не би трябвало да имаш проблем. Да ти търся ли мТорент 2.2.1 - това е една от найдобрите, издадена през 2013 година - поне за мен.

Наблюдавам че Микрософт имат враждебност и към друг софтуер но това, тракерите  са основно предпочитани да се трият от дефендъра. Най интересното е как все още не е попаднал между тях и  rutracker.

utorrent_2.2.1.rar

BitTorrent_7.10.5.45857
https://dox.abv.bg/download?id=fa45677510

• Автор
преди 37 минути, NEVADA написа:

Все пак, знаеш ли с какво да опитам, което да тегли торентите от Замунда?

Аз също съм с uTorrent 2.2.1 със спряно обновление от сума ти години, и на всички ОС от ХР насам ползвам само него. Ще ти пусна портативка и инсталатор на лични.

преди 17 минути, Joss Bomon написа:

Аз също съм с uTorrent 2.2.1 със спряно обновление от сума ти години, и на всички ОС от ХР насам ползвам само него. Ще ти пусна портативка и инсталатор на лични.

То това е най важното да направиш с mTorent 2.2.1. Още в началото, при самата инсталация ще те попита за  обновяване и трябва категорично да му откажеш всякакви такива дейстия с премахване на отметката в първият или вторият екран. Много лесна, на български, със абсолютно изчистен интерфейс и работи просто...безотказно. Сега че някой си ни е оплюл че имала разни недостатъци в сигурноста - аз не забелязвам такова нещо за толкова години.  Ако ще съм болен пароноик за сигурноста и като зная че не съм нито от ЦРУ, нито от КГБ, пука ми на сайдера, че Микрософт ме следял. Баш с мен или теб ще се занимават при наличието на милиарди хора с техен акаунт.

ScreenShot002.jpg

преди 3 минути, vlado1985 написа:

А защо не и utorrent1.8.3 аз си карам на нея от маса години без да я сменявам и си ми бачка екстра

"Можеш временно да пробваш с мТорент стара версия 1,8 или 2.2"   Мой цитат.

И без това сте започнали с проби, защо не пробвате и други торенти. Например ползвам Deluge от не помня кога и е супер.

Без думи...

Екранна снимка (54)_cr.png

• Автор
преди 2 часа, NEVADA написа:

Без думи...

VirusTotal - File - c69524d3d18894a0403726d7ec9759b2cf76b2e2943f29998e665657ee4f48c5

Цитат

PUA показва потенциално нежелано приложение, а не злонамерен софтуер на вашия компютър.

Това всъщност не е вирус, просто приложение, което е било вероятно инсталирано заедно с някои софтуер и Defender счита, че е нежелан и потенциално причинява проблеми.

Това може и да е Crypto Currency Miner, или може да е Utorrent или BitTorrent

на 17.03.2022 г. в 15:53, Kolev72 написа:

да направиш с mTorent 2.2.1. и работи просто...безотказно. Сега че някой си ни е оплюл че имала разни недостатъци в сигурноста - аз не забелязвам такова нещо за толкова години.  Ако ще съм болен пароноик за сигурноста и като зная че не съм нито от ЦРУ, нито от КГБ, пука ми на сайдера, че Микрософт ме следял. Баш с мен или теб ще се занимават при наличието на милиарди хора с техен акаунт

Тази програма, която се хвалиш че ползваш, е несъвместима с Windows 10, несъвместима и с Windows 11. На всеки пуск ти произвежда дъмп файлове от бъгване. За 1000 пускания имаш на компютъра си 1000 отрочета, рожба на гламавост.

Последните версии на BitTorrent имат някакво нововъведение с употребата на скорост, която екстра вече се активира ако си вързан с мрежата да си онлайн, само трябва да се нанесат нови настройки, защото старите настройки не са съвместими с новата версия BitTorrent. :)

Забравил съм да те питам, когато съм я инсталирал 2.2.1  А и най малкото ти ще си човекът, когото ще питам. Ако имаш да питаш или казваш нещо съществено, давай. В противен случай нали знаеш, че когато пишеш в тази тема, хората ти прескачат постовете. Наистина си гламаво хлапе. Изчезвай от тук!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.