Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Два дена след тази актуализация излезе по-нова 5010474, инсталира ли я? Вярно е и това, че не бива да се бърза с новите ъпдейти.

Бяха и двете инсталирани и за това и двете ги махнах!

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 746,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Това не е вярно, Владо! Ако IMAGE-а е направен преди да бъде спряна услугата като възстановиш пак няма да е спряна. Това ще е валидно само ако вече си направил IMAGE на спряна услуга, но тогава това щ

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Бяха и двете инсталирани и за това и двете ги махнах!

Не намирам никъде оплаквания за губене на картината след тези ъпдейти. Тук също всички ги инсталираха и никой не е споменал за такъв проблем...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Не намирам никъде оплаквания за губене на картината след тези ъпдейти. Тук също всички ги инсталираха и никой не е споменал за такъв проблем...

Странно и за мен , но факт ! Може и някакво съвпадение да е но на какво тогава се дължи тази аномалия?

на 27.02.2022 г. в 18:53, цър-вул написа:

Тогава пак там посочи иконата на отворен експлорър. 

image.png.9da23ce3fb0f583f18d7e806738db210.png

Ето така става като се посочи иконата на Windows Explorer - появява се скритият диалогов розорец - по-горе съм очертал този полускрит в случая прозорец.
И при превключване с [Alt]+[Tab] също може да бъде избран - диалоговият прозорец е видим(избираем).

не знам какъв ви е меракът с тази единайска
някои програми не тръгват, интерфейса все повече заприличва на линукс с което ми напомня за версия на джама 3,11
опс, то пъ в 3.11 нямаше меню
ми не се радвам на квадратчета и правоъгълничета
прилича ми на прехода от експи към седмица...тъй де, нещо като виста в съвременен вариант
белким дванайската се окаже стабилна като експи, седмица, осемедно и десятка, макар че заради интерфейса, осемедно не я тачеха

преди 1 час, цър-вул написа:

Кои? При мен всичко работи

разбира с че ще работи при теб
предполагам че всички портативки редовно ги обновяваш
трябваше да сменя версията на DISM++ с по-нова версия, за да не дава грешка при почистване
и System Ninja трябваше да я сменя и още една камара портативки ги смених с по-нови версии заради единайската
няма я обратната съвместимост...някой сигън я краднал...не съм аз
на десетката съм пущал pinball от джам 95 и една камара игри  от 98 съм пускал a на единйската дудук
до сега, десетката е най-доброто което е направено от микромеките ...тъй де, не ангажирм никой с моите впечатления през годините
всеки си има вкус
та на кот квот муй вкусну

преди 4 минути, дръндю написа:

предполагам че всички портативки редовно ги обновяваш

И инсталаторите - паякът ми дьобне у мрежата и кат са появи новинка се засмуква. И повечето се преобразуват в портативки с мои скриптове.

Не съм такъв специалист по операционните системи, но и не забелязвам нищо притеснително или проблеми по новата операционна система от август, миналата година. А твоите проблеми Дрънди съм ги описал в по горен пост! Само дето не четеш а гледаш как някоя мома си тръска циците по екрана на компютъра ти.

преди 4 часа, дръндю написа:

на десетката съм пущал pinball от джам 95 и една камара игри  от 98 съм пускал a на единйската дудук

Пробвай дали върви Karateka на Windows 11 :)

преди 2 часа, vpvelev написа:

Пробвай дали върви Karateka на Windows 11 :)

287552588_(9).png.ed2cd158edaac71c1cf4f2d9d709db3f.png

преди 2 минути, цър-вул написа:

Що си в самолетен режим, ве?

щот натисках сичкуту нарет без да искам...тъй де, уж вин+принт, а съм засегнал и друг бутон

Ама с Edge "снимаш" само в браузъра. А с външна програма има 1000 екстри за целта. Прихващане на произволна рамка, на активен прозорец,..., допълнителна обработка на прихванатото.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.