Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

Да, точно тази опция имах предвид, но не под Windows, а в Windows PE среда.

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 717,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

преди 12 минути, цър-вул написа:

Да, точно тази опция имах предвид, но не под Windows, а в Windows PE среда.

❤️❤️❤️ 

"Успя ли да инсталираш бг исото?

22000.1761.230321-1537.CO_RELEASE_SVC_PROD3_CLIENTMULTI_X64FRE_BG-BG"

Купих два нови SSD диска по 512 гига и скоро ще го направя на единия, за да видя как ще работи. Очаквам и една нова компилация от много добър специалист в тази област , за да мога да пробвам и нея и тогава ще взема окончателно решение коя от двете ще ползвам. Както ти обещах, обезателно ще я пробвам. Доколкото разбрах от нея при направата на Boot flash, твоята ще иска вграден TPM2.0 и акаунт към Микрософт. С това лесно ще се справя. Може тук, а може и на лично да ти съобщя резултата. Предварителни благодарности!  ❤️

Започна некъф Титаничен ъпдейт  на Windows 11-ката, ако не е грешка и/или съвпадение с размера на Windows дяла ми. :rolleyes:

https://prnt.sc/4xl7F-rcpP-N

A ве, да не ми го вкарват ГиПиТи-ту предсрочно?? :lol6:

• Автор
преди 2 часа, MZ/X написа:

Започна некъф Титаничен ъпдейт  на Windows 11-ката, ако не е грешка и/или съвпадение с размера на Windows дяла ми. :rolleyes:

https://prnt.sc/4xl7F-rcpP-N

A ве, да не ми го вкарват ГиПиТи-ту предсрочно?? :lol6:

Сакън, бягай от него -> KB5025239 причинява сериозни проблеми с Windows 11 за някои потребители (www-windowslatest-com.translate.goog)

При мен дойде на 12-ти, но не забелязвам посочените проблеми... за сега...

Преди малко ми завърши успешно ъпдейтът, беше доста по-дълъг по време от обичайното в сравнение с други кумулативни. Не забелязвам някакви поражения засега.

Потвърждавам проблем с производителността на Lenovo Ideapad с nvme диск след инсталиране на ъпдейта. Като цяло машината е неизползваема. Not responding

След деинсталиране и рестарт се възстановява производителността на системата.
За последните 2 месеца това е втора кумулативна актуализация, която срива производителността.

https:// sergeistrelec. name

Ново издание:WinPE 11-10-8 Sergei Strelec (x86/x64/Native x86) 2023.04.18 English version
Промените:

Spoiler

Various improvements
Error correction
Updated programs:
DiskGenius Professional 5.5.0.1488
NIUBI Partition Editor 9.5
Acronis Cyber Protect Home Office Build 40338
R-Drive Image 7.1 Build 7105
TeraByte Image for Windows 3.58a
EaseUS Data Recovery 16.0.0 Build 20230412
AIDA64 Extreme 6.88.6400
HWiNFO32 7.42
AnyDesk 7.1.11
TightVNC 2.8.78
UltraVNC 1.4.2.0

Сваляне

Spoiler

Checksums (*.iso file):
CRC32: D405A98D
MD5: 4F78271F773D458392EFFBF327ADFD3D
SHA-1: 559B062EB4CA5E3E1F4BC5E003CD566A507466B5

MEGA
fex.net
Google Drive
pcloud.com

Кръпка за предходната версия WinPE11_10_8_Sergei_Strelec_x86_x64_2023.03.21_English

Spoiler

MEGA
fex.net
Google Drive
pcloud.com
download.ru

Password for archive:  strelec

Хора, да трия ли DripsWatchdog... dmp.  Доста голям файл е.

Намира се C:\Windows\LiveKernelReports

преди 1 минута, цър-вул написа:

Можеш да го изтриеш, но не е добре да имаш такъв дъмп. Някой крашва

Обикновено там са крашовете на видеодрайвера (или е показател за проблем с VRAM на самата видеокарта).

Това не е към теб. Цитирам само за да допълня.

преди 20 минути, цър-вул написа:

Можеш да го изтриеш, но не е добре да имаш такъв дъмп. Някой крашва

Това е системата от лаптопа и не съм видял нещо да крашва. Сега последих и сканирах да видя, кои са големите файлове и къде се намират.

И аз, като някои колеги, да развея байрака-тази сутрин имаше кумулативна актуализация. Свали се нормално и така се инсталира. Още не знам какви промени прави, видимо няма.

Ще използвам това, за да попитам-имам 11 на два компютъра. Единият не ще да издава звук при зареждане, а всички други звуци му  са нормални. Пет пъти му прегледах всички настройки, има чек за това , сравнявах ги с другия комп, е не ще и не ще. Каква е причината?

Екранна снимка 2023-04-26 064801.png

Windows 11 Insider Canary Build 25352.1 - April 28

Интересното е че официално М$ съобщават само за една промяна в тоя билд, но вероятно има и още промени, но от Майкрософт още преди съобщиха, че няма да "документират" всички промени и новости специално за Canary канала. Така че ако някой ползва това и се интересува от новостите може да открие и други промени :)

да, акто за начало "комуникацията" с периферия, hid и дори безични дисплеи е все едно през български пощи

преди 6 часа, vpvelev написа:

Windows 11 Insider Canary Build 25352.1 - April 28

Интересното е че официално М$ съобщават само за една промяна в тоя билд, но вероятно има и още промени, но от Майкрософт още преди съобщиха, че няма да "документират" всички промени и новости специално за Canary канала. Така че ако някой ползва това и се интересува от новостите може да открие и други промени :)

Доста странно решение. Интересно какъв процес използват, че да не могат да генерират списък с промени... Или пък могат, но по някаква причина не искат.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.