Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 18 минути, vpvelev написа:

Що си на английски баце?

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 716,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

Въпрос : Според информация на Майкрософт под Уиндоус 11 Диспечърът на задачите(Task manager) ще може да извиква с комбинацията Ctrl+Alt+Escм при мен обаче този пиниз не работи на нито една машина, та само аз ли съм така или чакаме някакво обновяване?

преди 5 минути, B-boy/StyLе/ написа:

Що си на английски баце?

Ако е за сайта, наистина гугъл не го превежда. Вероятно така е направен сайта.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Въпрос : Според информация на Майкрософт под Уиндоус 11 Диспечърът на задачите(Task manager) ще може да извиква с комбинацията Ctrl+Alt+Escм при мен обаче този пиниз не работи на нито една машина, та само аз ли съм така или чакаме някакво обновяване?

Аз си го стартирам с десен бутон на старт менюто. Почти толкова е бързо, колкото шорткъта.

2021-10-27-23-04.png

преди 14 минути, killchain написа:

Дойде. За съжаление при мен все още го има проблемът със синия екран при събуждане.

Нали пробвах при мен пък се рестартираше компютъра. Така че ако направиш чиста инсталация и при теб вероятно ще започне да се рестартира вместо син екран. Явно не са оправили нещо от M$.

преди 1 час, vpvelev написа:

Ако е за сайта, наистина гугъл не го превежда. Вероятно така е направен сайта.

Не е за сайта. За системата е въпрос. Четеш на английски. При мен инсталиран стар Dev Channel, който вече е приключил и се обнови до последния финален Windows 11 Build 22000.194 - на английски е само страницата за ъпдейт, същото както при теб. Цялата страница е английска в тази настройка. Останалите страници на настройките са на български. Ако инсталирам финалния знам, че ще стане на български изцяло. При положение, че вече има българско меню е странно да не се предлага чрез ъпдейтите.

преди 5 минути, B-boy/StyLе/ написа:

Ако инсталирам финалния знам, че ще стане на български изцяло.

Няма нужда - влез в магазина и си обнови съдържанието и ще ти доди...

За съжаление при мен спането продължава да не работи.

преди 2 часа, vpvelev написа:

Нали пробвах при мен пък се рестартираше компютъра. Така че ако направиш чиста инсталация и при теб вероятно ще започне да се рестартира вместо син екран. Явно не са оправили нещо от M$.

Поне го освидетелстваха. Освен мен поне още някой е писал за това във Feedback Hub, и в reddit ми отговориха, че го имат предвид и че ако още хора се оплачат, ще го мръднат по-нагоре като приоритет.

На компютъра с уиндоус 10 и уиндоус 11, минаха сума актуализации за 10, но не идва опит за надграждане до 11. Явно се отчита по някакъв начин наличието на 11 на съседния дял на ССДто. Ето какво стана на жена ми с компа (Леново, 10 хоум) преди доста време, така би трябвало и да е при мен.

2223.png

.

преди 25 минути, дpъндю написа:

.

преди 6 часа, NEVADA написа:

На компютъра с уиндоус 10 и уиндоус 11, минаха сума актуализации за 10, но не идва опит за надграждане до 11. Явно се отчита по някакъв начин наличието на 11 на съседния дял на ССДто. Ето какво стана на жена ми с компа (Леново, 10 хоум) преди доста време, така би трябвало и да е при мен.

2223.png

Как очакваш да дойде, като системата отчита несъвместим хардуер? Това, че на друг дял/диск има друга ОС няма никакво значение за Windows 10!

преди 18 минути, цър-вул написа:

очакваш

очаквам да прочетеш по-внимателно всичко-картинката е от нейния компютър, нещо такова би трябвало да получа и аз. 

преди 19 минути, цър-вул написа:

има друга ОС няма никакво значение

има значение, явно се държи под внимание всичко на компютъра.

преди 16 минути, NEVADA написа:

очаквам да прочетеш по-внимателно всичко-картинката е от нейния компютър, нещо такова би трябвало да получа и аз. 

има значение, явно се държи под внимание всичко на компютъра.

то и при мен не е дошъл като ъпдейт а като цъкна на линка от дясно  на който пише да провериш дали компютъра отговаря на изискванията ми излиза информация че майкрософт правят тестове дали хардуера е съвместим

преди 49 минути, NEVADA написа:

и аз се подведох и за това си изтрих поста
тъй де, навреме го видях за какво става въпрос

• Автор
преди 59 минути, NEVADA написа:

има значение, явно се държи под внимание всичко на компютъра

Няма да има "опит за надграждане", защото първо идва ъпдейт, който прави проверка за съвместимост. 

преди 1 час, NEVADA написа:

очаквам да прочетеш по-внимателно всичко-картинката е от нейния компютър

А защо показваш едно, а коментираш друго? 

За N-ти път - Windows не се вълнува какви ОС-ми има по другите дялове! 

Да не би на твоя комп да е LTS* версия

Ами моя комп е съвместим и отговаря на изискванията и на 10ката също не ми идва опция за надграждане(не че ми трябва),като имам 11ка на друг дял.Аз съм с enterprise версията,но без LTSC.

преди 45 минути, Слави Маринов написа:

Ами моя комп е съвместим и отговаря на изискванията и на 10ката също не ми идва опция за надграждане(не че ми трябва),като имам 11ка на друг дял.Аз съм с enterprise версията,но без LTSC.

Според мен предлагането на ъпдейта към 11 става поетапно, а не за всички наведнъж. Така беше и продължава да е и с 10. В противен случай, хем на MS биха паднали сървърите, хем се лишават от възможността да НЕразпространят до всички дадени бъгове.

Може да е заради версията при мен.............сега се сетих,че на лаптопа съм също с enterprise 10ка,без да имам там сложена 11ка и също не ми е идвало предложение за надграждане.

преди 1 час, Слави Маринов написа:

Може да е заради версията при мен.............сега се сетих,че на лаптопа съм също с enterprise 10ка,без да имам там сложена 11ка и също не ми е идвало предложение за надграждане.

Има логика - корпоративните версии би трябвало да се ъпгрейднат с още по-голямо закъснение, защото там стабилността е доста важна. 👍

преди 3 часа, TSPP написа:

Според мен предлагането на ъпдейта към 11 става поетапно, а не за всички наведнъж.

Ами те от MS си казаха още преди време - 9 месеца ще продължи процесът поетапно да се предлага на потребителите ъпгрейд към Windows 11 след релийза му през октомври тази година.

Microsoft hopes to have offered Windows 11 to every compatible machine by mid-2022

Така че, който не му се чака лична покана от Майкрософт да не се тутка и да ъпгрейдва ръчно през ISO още сега. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.