Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

24 часа слуги на Борисов. Дневник също, Новини.бг, също. Да не ги изброявам всичките поръчкови медии и слуги на Борисов.

За Дневник си в грешка. Той е на Прокопиев.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 8 минути, miro20 написа:

Имало е и ще има далеч по зле от ГЕРБ.

С такива далавераджии ли ще "громим корупцията" ? :)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6213322

https://tribune.bg/bg/politika/itn-predlaga-grozdan-karadzhov-za-ministar-na-transporta-chieto-ime-nashumya-pokray-razsledvane-za-iztochvaneto-na-telenor/

хубаво ги показваш тия неща  обаче преди  да станеш гербажия   не беше ли от реформаторския блог  и върл фен на Трайчо ?

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Не къде ми се мярка, че тоя Караджов беше писал в полза на една терористка, която се беше врязала с таратайчето си в част от протестиращите миналото лято, ей така да минела през трупове, за да стигне където се била запътила по най-удобния, сигурно и най-къс маршрут. Само дето протестиращите бяха успели да спрат колата и поне се опитаха малко да ѝ смачкат кокаиновото самочувствие, и предния джам на татарайката. Та тоя Караджов, заплю протеста, как така били спирали невинната млада жена, и т.н. която прекрасно е знаела че има протест и него ден ще се блокира движението по точно определени пътни артерии. Ма карай да върви. Караджов го наречи и повече не го обиждай.

Аха, "терористка", която се връщаше с децата си- 2, на задната седалка, у дома, и поиска да мине на светофара, а не да обикаля половин София по късна доба. А, кротките и мили протестъри, нападнаха колата, счупиха предното стъкло и бяха готови да я линчуват пред очите на децата й. Всичко това го даваха по телевизията. 

И тогава се питаха хората, докога шепа вандали ще тероризират 2 милионен град? Защо полицията не си свърши работата- да не им позволи да нарушават правата на 99.99% от населението на града? 

Ако това са му прегрешенията на Караджов, ще има подкрепата на болшинството гласували.

преди 1 час, M.Николов написа:

Ха, ама това същия Караджов от реформаторския блок ли е?:eek:

Еее, не!

Все си мислех, че правят неволни грешки, но две поредни еднакви грешки вече сигнализират за нещо съвсем друго.

Явно представите ни с ИТН за "нови хора" и "нова политика" са много различни.

По-добре да се ходи на нови избори.

Я си припомни министрите на Боцко и пак си помисли. Ако не си ги спомняш аз да ти ги припомня- Барни Ръбъл, студента Горанов, Мариана Английска, Красен Кралев, Каракуфара, Ангелкова, Цачева, Сачева....

Само с 2 клика и ти става ясно, какъв сайт е TRIBUNE

https://tribune.bg/bg/za_nas/

Аделина Николова-Симеонова, редактор

https://www.24chasa.bg/novini/article/9871662

16 - Коалиция "Българските патриоти" (ВМРО, Воля и НФСБ)

Аделина Борисова Николова

Другата 

Андреа Драганова, автор и репортер

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/15-godini-vljubeni-aktyorat-vasil-draganov-i-saprugata-mu-andrea-draganova.html

преди 16 минути, ncl написа:

За Дневник си в грешка. Той е на Прокопиев.

ГЕРБ е проект на Иван Кръстев и Иво Прокопиев

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/conev-gerb-e-proekt-na-ivan-krystev-i-ivo-prokopiev-2243705

20 министри от кръга "Капитал" са били членове на кабинета на Борисов

преди 8 минути, absurt написа:

Ако това са му прегрешенията на Караджов, ще има подкрепата на болшинството гласували.

Всъщност само това е достатъчно, за да му изстине министерското кресло.

преди 1 минута, Радул написа:

Я си припомни министрите на Боцко и пак си помисли. Ако не си ги спомняш аз да ти ги припомня- Барни Ръбъл, студента Горанов, Мариана Английска, Красен Кралев, Каракуфара, Ангелкова, Цачева, Сачева....

Знае се мнението ми за министрите на Бойко, но това няма как да е оправдание да предложиш Караджов за министър!

Човек, та аз ТОЗИ,  именно ТОЗИ Караджов съм го давал като ЛОШ пример за политик!:no-no:

преди 13 минути, absurt написа:

не да обикаля половин София по късна доба

Я дай маршрута, да виждам как ако не е искала да гази протестиращи, се е налагало да обикаля половин София? А че е взела и децата да се оправдава с тях и да се скрие зад гърбовете им ако се наложи, направо чест ѝ прави. Никаква провокация не беше това, направо тероризъм!

току-що, M.Николов написа:

Знае се мнението ми за министрите на Бойко, но това няма как да е оправдание да предложиш Караджов за министър!

Човек, та аз ТОЗИ,  именно ТОЗИ Караджов съм го давал като ЛОШ пример за политик!:no-no:

И какво те притеснява? Аз съм давал Слави за лош пример за човек.  :)

И да беше първа грешка, хайде иди-дойди, но вече след Н. Василев и този, не.

И какво те притеснява? Аз съм давал Слави за лош пример за човек.  :)

Да де, ама сега ги избираме за политици, не за хора.

преди 3 минути, M.Николов написа:

И да беше първа грешка, хайде иди-дойди, но вече след Н. Василев и този, не.

Това прозвуча, сякаш политиците не са хора и не се избират от хора в услуга на хората. 

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Я дай маршрута, да виждам как ако не е искала да гази протестиращи, се е налагало да обикаля половин София? А че е взела и децата да се оправдава с тях и да се скрие зад гърбовете им ако се наложи, направо чест ѝ прави. Никаква провокация не беше това, направо тероризъм!

Тероризъм бяха вандалските ви прояви месеци наред, с които нарушавахте правата на 2 милиона души, живеещи в София. Що за наглост е да обявиш за терорист човек, който е решил да си ги упражни в свободна държава? Дали ти мина през ума, че ако останалите 99.9% от жителите на града, не бяхме проявили здрав разум, а се бяхме поддали на откровеното насъскване на оня, с вдигнатия юмрук, гражданската война ни беше в кърпа вързана? 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Именно.

Макар че се съмнявам този кабинет да мине, но нека изчакаме. Нови избори ще върнат част от позициите на ГЕРБ, което хич не ме радва.

преди 2 минути, absurt написа:

Тероризъм бяха вандалските ви прояви месеци наред, с които нарушавахте правата на 2 милиона души, живеещи в София. Що за наглост е да обявиш за терорист човек, който е решил да си ги упражни в свободна държава? Дали ти мина през ума, че ако останалите 99.9% от жителите на града, не бяхме проявили здрав разум, а се бяхме поддали на откровеното насъскване на оня, с вдигнатия юмрук, гражданската война ни беше в кърпа вързана? 

Ти никога ли не си протестирала?

преди 1 минута, absurt написа:

Я се гръмни бе! Те 2 милиона души живеят баш на Орлов мост. И недей да се изкарваш 99% ако обичаш. Нямате и 10%

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Само с 2 клика и ти става ясно, какъв сайт е TRIBUNE

https://tribune.bg/bg/za_nas/

Аделина Николова-Симеонова, редактор

https://www.24chasa.bg/novini/article/9871662

16 - Коалиция "Българските патриоти" (ВМРО, Воля и НФСБ)

Аделина Борисова Николова

Другата 

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/15-godini-vljubeni-aktyorat-vasil-draganov-i-saprugata-mu-andrea-draganova.html

не търсите професионално

намерих гербажиики

и залитания към манолова  да не забравяме че бб я назначи омбуцман като я изгониха от бсп 

и към служебния министър на културата 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Това прозвуча, сякаш политиците не са хора и не се избират от хора в услуга на хората. 

Да се изразя по-точно избираме ги в качеството им на политици, не на хора.

Че са хора е ясно.

Именно.

Макар че се съмнявам този кабинет да мине, но нека изчакаме. Нови избори ще върнат част от позициите на ГЕРБ, което хич не ме радва.

Все повече започва да ми харесва идеята на Манолова за служебното правителство.

преди 5 минути, Радул написа:

Именно.

кое не те радва

ще има дупки по пътищата

нови 5 милиарда км магистрали

ще имаш работа да поправяш коли 

преди 1 час, absurt написа:

Не виждам какви добри шансове е имало. Ако не се предложи бивш политик, който долу-горе знае за какво иде реч, се рискува да се съберат група хора не знаещи да плуват, но хвърлени в дълбоки води, от които се очаква да правят рекорди или поне да поемат щафетата без фалшстарт. Същото е и за заместник-министрите. Бившите политици са си "инвентарни номера", свързани през годините с разните обръчи. ИТН, ако искат да изпълнят обещанието си, не трябва да припарват до тях. Само че,  необременени от нищо, хора няма. Поне не и сред тези, които са се опитвали да развиват бизнес или каквато и да е дейност извън висенето на заплата в НПО, например, като Христо Иванов. Само който го е правил знае, че в такава обстановка, да не фалираш през годините поне веднъж, е знак че си се прислонил под нечие силно крилце. Затова и не могат да се намерят ангелоподобни, ама и водили своите битки, кандидати. що се отнася до предложеният за премиер- той е пример, че направо не си заслужава човек да си причини тия простащини и злоба, които се изливат в момента от хора, които нито го познават, нито знаят на какво е способен, нито им е проблем. Но пък им е идеален обект за изливане на личната неудовлетвореност.

Я ... изненада! Можело и смислени неща ...

Само една бележка - „висенето в НПО“ на някои не е било просто висене!

преди 11 минути, absurt написа:

Не съм ходил на протести, случая го гледах по телевизията. Протестите не бяха удобни за герп, тия на хранилка към тях и на успелите да се напечелят, които имат самочувствието давано от големия кеш да се чувстват "елит", нещо повече от хората от народа и купили скъпи жилища в района където бяха протестите, на които им пречила врявата на кефа. Да разбирам ли, че се числиш към някои от изброените?

преди 5 минути, M.Николов написа:

Все повече започва да ми харесва идеята на Манолова за служебното правителство.

Тя на всички харесва, но трябва да се внимава с идеите на Манолова.  :)

преди 7 минути, ncl написа:

Ти никога ли не си протестирала?

Протестирала съм, но не и така. И по площадите съм скачала, и в големите митинги съм участвала, но не и така просташки, нито с мисълта да тормозя всички останали. Защото, както вече писах- всички, които не одобряваха начина на протест, не се присъдиниха към вандалите, а изгубиха симпатиите си към тях. И ако нямаха здрав разум, и интелект, биха отвърнали със същото- от другата страна на светофара, което би помело шепата вандалстващи, но би било брат срещу брата и родители срещу деца. нарича се Гражданска война. 

преди 1 минута, absurt написа:

Протестирала съм, но не и така. И по площадите съм скачала, и в големите митинги съм участвала, но не и така просташки, нито с мисълта да тормозя всички останали. Защото, както вече писах- всички, които не одобряваха начина на протест, не се присъдиниха към вандалите, а изгубиха симпатиите си към тях. И ако нямаха здрав разум, и интелект, биха отвърнали със същото- от другата страна на светофара, което би помело шепата вандалстващи, но би било брат срещу брата и родители срещу деца. нарича се Гражданска война. 

Щом си участвала, представи си някой червен боклук тогава да се опита да те прегази с колата си, защото му пречиш да се прибере. Сигурно ще си добра и мила с него? Може да не си мислела да тормозиш всички останали, което не означава, че не си го правила. Тези протестиращи също не са излезли с идеята да тормозят всички останали. И това, че протестиращите са били малко, не означава че биха ги помели. Защото тогава щяха да се включат всички недоволни от ГЕРБ и тогава верно можеше да се стигне и до гражданска война. Затова и полицията не се намесваше и то напълно правилно.

преди 13 минути, Радул написа:

Тя на всички харесва, но трябва да се внимава с идеите на Манолова.  :)

Заради Рашков ли ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.