Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Нещо яко се размирисва откъм итн. Май ще е герп на кубична степен. Неграмотни, с фалшиви дипломи, купешки дисертации, фейк биографии, писани с краката в Уикипедия наскоро, въобще легендата им се скалъпва сега. А как кандидат премиера е стигнал дори до позицията на която е работел за шнорхелната компания. Ми с топки е стигнал и с наглост. Ся не ме карайте да давам линкове, това си ми е мое си разсъждение, което се базира на усещания, не на конкретни факти. Освен, ако някъде ги няма тия факти, а мен просто да ме мързи да ги намеря, че даже и да ги донеса тук.

Ето това искат да мислите. Че са по- неграмотни и по- големи мръсници от герб. КОй иска да мислите така? Хунтата разбира се. Тя има пари да подкупи всеки, все пак 13 гдини ви ограбва. И тя подкупи "всеки", в лицето на Григор Лилов, който иначе е неин противник, но... ние добре знаем, че парите не миришат. После редовните и клакьори надуха фанфарите и... злото е сторено. Въпреки опровержението от МОН, се повлия на общественото мнение доста негативно. Ами да си ви е честит отново Бойко. Той е грамотен, образован, доктор на науките... Отдал живота си за България. Нали така?

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 43 минути, Sliderum2 написа:

Повечето грешки са заради липсата на разстояние или многото разстояние оставено, също така има и сгрешена главна буква. Сгрешени главни букви.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Повечето грешки са заради липсата на разстояние и сгрешена главна буква. 

Конкретно - при изписване на ПП „Има Такъв Народ“ - става дума както за име, така и за абревиатура!

Вие ... как си пишете трите имена - с Главни букви?

преди 34 минути, Радул написа:

КОй иска да мислите така? Хунтата разбира се

КОй предложи Ники Василев.

Ся, да не ме разбереш погрешно. Не казвам, че не е хунтата.

преди 19 минути, jhoro написа:

Конкретно - при изписване на ПП „Има Такъв Народ“ - става дума както за име, така и за абревиатура!

Вие ... как си пишете трите имена - с Главни букви?

Ако с това темпо и хъс имаха повечето хора, да проверяват всяка една запетая и точка, то Борисов щеше да има само един мандат.

Но явно е прав Оруел.

Народ, избиращ корумпирани политици и предатели, не е жертва, а съучастник.

Не знам защо се притеснихте, че съм написал че итн мяза на ГЕРБ на трета степен. Безкрайните (простотия и наглост) на каквато и степен да ги повдигне човек, пак си остават безкрайни.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Ако с това темпо и хъс имаха повечето хора, да проверяват всяка една запетая и точка, то Борисов щеше да има само един мандат.

За целта си има „автокоректор“ или както го пише в моя браузър - „Проверка на правописа при въвеждане на текст“.

• Автор

Цитат от Иво Мирчев - заместникът на Христо Иванов:

Цитат

И за финал - В петък сутринта от ПГ на ИТН извикаха Христо, за да му представят новия премиер Петър Илиев. 2 часа говориха само за него. Представили са го и на другите партии. До 15:30 часа премиер беше Илиев. В 15:30 заявиха, че го сменят без да кажат с кой. В 17:00 при президента отиде г-н Пламен Николов. Не разбирам защо трябва да се лъже, че Петър Илиев не е спряган за премиер, след като бе обявен на всички партии, а неофициално и на журналистите в кулоарите на НС.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Не знам защо се притеснихте, че съм написал че итн мяза на ГЕРБ на трета степен. Безкрайните (простотия и наглост) на каквато и степен да ги повдигне човек, пак си остават безкрайни.

И аз не знам и не разбирам - защо реши, че ... сме притеснени!

Нито съм гласувал за тази партия, нито съм харесвал продукциите на „Шоуто на Слави“ („7/8 ТВ“ не съм гледал никога, така че нямам мнение).
Но понеже достатъчно хора гласуваха за тях - чакам официални позиции. Чак тогава ще си формирам становище!

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Не знам защо се притеснихте, че съм написал че итн мяза на ГЕРБ на трета степен

Слави не заслужава от стъпките на Бойко вода да пие. Но Бойко е свършен. Хунтата са гърчи и са мята и опря до Слави. Ма на Слави толкоз му е акъла.

преди 3 минути, Филипов написа:

Хайде спрете с приказките в стил „на пазара една жена каза“!

Вместо цитат - да беше сложил видеоматериал от интервю или нещо подобно.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Само дето с Бойко е свършено.

Как точно да ни е честит ?

Остави го той проверява вечер под кревата за Бойко. 😆

преди 2 минути, jhoro написа:

чакам официални позиции

чакаме е правилното число

Една идея след гонга. Ал сана прозрачност !

преди 1 минута, jhoro написа:

Хайде спрете с приказките в стил „на пазара една жена каза“!

Една жена на пазара каза, че Славиту предложило Ники Юпиту.

Да вярвам ли ?

преди 4 минути, jhoro написа:

Нито съм гласувал за тази партия, нито съм харесвал продукциите на „Шоуто на Слави“ („7/8 ТВ“ не съм гледал никога, така че нямам мнение).
Но понеже достатъчно хора гласуваха за тях - чакам официални позиции. Чак тогава ще си формирам становище!

И аз така. Сега като гледам как се развиват нещата може да ходя да гласувам за тях ако има скоро избори. Но нека изчакаме да видим щото приказките са едно а делата друго нещо.

преди 8 минути, jhoro написа:

Щото сте като влюбени в итн и склонни да неглижирате разни неща. Ако ставаше въпрос на обикновени доверие, пак бихте били повече критични.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Как се развиват нещата ?

Че те ... навити ли са?

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Щото сте като влюбени в итн и склонни да неглижират разни неща. Ако ставаше въпрос на обикновени доверие, пак бихте били повече критични.

Това е истината.

Ама то вече на ачика просветна, че имат достъп до библиотеката да четат книжки

току-що, Sliderum2 написа:

Щото сте като влюбени в итн и склонни да неглижират разни неща. Ако ставаше въпрос на обикновени доверие, пак бихте били повече критични.

Тъй като говориш в множествено число явно включваш и мен там. Не , не съм влюбен в ИТН просто искам да видя какво ще направят с надеждата да се окажат по различни. За останалите в парламента знам тях просто не мога да ги понасям.

преди 16 минути, Филипов написа:

По Нова Тошко Йорданов обясни, че Христо Иванов е обсъждал това.
Йорданов му е казал, че е готов да защитава всеки един член на ИТН.

Защото според Иванов имало кадри съмнителни в ИТН.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Йорданов му е казал, че е готов да защитава всеки един член на ИТН.

Ама много бързо отреагира със защитата и остави съмнение за достъп до библиотеката

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама много бързо отреагира със защитата и остави съмнение за достъп до библиотеката

Зад Иванов стои кръг Капитал, Прокопиев, доколкото разбрах от декларацията на ДПС.

https://bg-voice.com/дпс-в-кръга-капитал-влизат-политичес/

В очертанията на кръга „Капитал“ влизат политическите шамани, начело с Иван Кръстев – Българският Конфуций според бившия премиер, както и НПО-ата от българските поделения на международната Сорос мрежа. Христо Иванов е заложник на една организирана, олигархично-медийна НПО политическа група.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Христо Иванов е заложник на една организирана, олигархично-медийна НПО политическа група

Най вероятно е така. Но не е Христо Иванов на дневен ред.

Сега Слави е на пангара

преди 26 минути, Sliderum2 написа:

Защото не е вярно. Изглежда страдате от сериозна късопаметност, за да напишете това. Или ви липсва онова отзад с 200.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Най вероятно е така. Но не е Христо Иванов на дневен ред.

Сега Слави е на пангара

Не. Ние сме на пангара. Спънем ли Слави, връщаме Бойко. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.