Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Преди един пост отговорих на Нинов.

Лековато. Цяла България научи, че библиотекарите направиха пътека до Слави, ама ти, понеже много се интересуваш от ИТН, не си разбрал.

Тоест взимаш това което казва Осман Октай за чиста монета. На мен ми се видя манипулационно изказването му затова и не обръщам внимание на това което казва. Когато виждаш че един човек се опитва да те преметне за едно нещо е най малкото наивно да му вярваш за останалите неща които казва. И като знаем кой е всъщност Октай няма как да се информирам точно от него. По скоро слушам понякога подобни особи за да си направя сметка какво не трябва да се прави. Много е лесно - не бива в никакъв случай да се прави това което те твърдят че трябва.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

• Автор

20 стъпки да няма такава държава: 

1. Правиш партия с основната цел да въведеш мажоритарен вот за НС.
2. Правиш програма – обещаваш абсолютна прозрачност и никакви преговори с ДПС, БСП и ГЕРБ.
3. Прозрачността в цялата кампания се изразява да не дадеш нито едно интервю, никъде.
4. Отиваш на избори, влизаш в парламента – казваш, че сега не е момента за да въвеждаш мажоритарен вот за НС. Лицето, заради което съществува партията отказва да е депутат.
5. Дават ти мандат за правителство – казваш, че няма да правиш правителство и след това предлагаш кабинет и веднага след това се отказваш от него.
6. Нови избори - ставаш първа политическа сила.
7. Преди приключването на изборите предлагаш кабинет с нулева прозрачност, но с македонец в космоса, като приоритет. За министър председател слагаш неуспешен политик от преди 20 години в унисон с обещанието „Промяна, а не подмяна“.
8. Отказваш се от кабинета и веднага след това даваш пресконференция на тема „Визия и приоритети на кабинета“, от който току-що се е отказал. Част от журналистите показват лека форма на шизофрения – питат за неща, който знаят, че няма да станат.
9. Каниш БСП и ДПС на преговори за подкрепа на правителство въпреки, че си обещал да не преговаряш с тях. Електората ти се прави, че не се е случило и си пускаш „Танго на БСП“ от първия албум на Слави.
10. Другите ти казват, че с ДПС е вредно да преговаряш. Почваш да плюеш по другите, ДПС се включват и почвате да говорите едни и същи неща.
11. Каниш част от служебните министри за постове в кабинета. ДПС казват, че няма да подкрепят служебни министри. Отказваш се от тях и казваш, че са крадци и мошеници. Цитираш ПИК. ДПС цитира ПИК.
12. Пускаш слух и го потвърждаваш пред медиите за нов кандидат-премиер.
13. Медиите питат за прозрачност – ти им казваш, че няма такъв филм.
14. Няколко часа преди да ти дадат мандата се отказваш от кандидат-премиера и предлагаш друг човек.
15. Новия човек няма опит, познания и кариера в това, за което го издигаш. Отказваш да отговаряш на въпроси, защо си го избрал – казваш само, че е от телевизионен кастинг от преди 2 години.
16. Казваш, че поемаш цялата отговорност, но ако другите не се съгласят те ще са отговорни.
17. Не желаеш да поемеш конкретни ангажименти за това, какво новия човек би свършил. Казваш на всички, че те са виновни.
18. Плюеш по всичко, което мърда и не е съгласно с теб. Казваш, че това е волята на народа, нищо, че за теб са гласували общо 10% от имащи правото на глас.
19. Другите, като виждат, че няма да поемеш конкретни ангажименти започват да те питат кои поне ще са хората в кабинета. В тона на абсолютната прозрачност, която си обещал им казваш, че няма да им кажеш, и че те са виновни и ще върнат ГЕРБ на власт.
20. Зачестяваш с видеата в ФБ и започваш да плюеш основно по четвъртата политическа сила, защото питат разни неща и искат от теб да поемеш отговорност. Казваш им, че мандата е при теб, но отговорности е при тях! Обмисляш съвместен лайв с Б. Борисов най-накрая да го съсипете тоя Христо.

(преписано от друг форум)

преди 24 минути, Филипов написа:

20 стъпки да няма такава държава: 

1. Правиш партия с основната цел да въведеш мажоритарен вот за НС.
2. Правиш програма – обещаваш абсолютна прозрачност и никакви преговори с ДПС, БСП и ГЕРБ.
3. Прозрачността в цялата кампания се изразява да не дадеш нито едно интервю, никъде.
4. Отиваш на избори, влизаш в парламента – казваш, че сега не е момента за да въвеждаш мажоритарен вот за НС. Лицето, заради което съществува партията отказва да е депутат.
5. Дават ти мандат за правителство – казваш, че няма да правиш правителство и след това предлагаш кабинет и веднага след това се отказваш от него.
6. Нови избори - ставаш първа политическа сила.
7. Преди приключването на изборите предлагаш кабинет с нулева прозрачност, но с македонец в космоса, като приоритет. За министър председател слагаш неуспешен политик от преди 20 години в унисон с обещанието „Промяна, а не подмяна“.
8. Отказваш се от кабинета и веднага след това даваш пресконференция на тема „Визия и приоритети на кабинета“, от който току-що се е отказал. Част от журналистите показват лека форма на шизофрения – питат за неща, който знаят, че няма да станат.
9. Каниш БСП и ДПС на преговори за подкрепа на правителство въпреки, че си обещал да не преговаряш с тях. Електората ти се прави, че не се е случило и си пускаш „Танго на БСП“ от първия албум на Слави.
10. Другите ти казват, че с ДПС е вредно да преговаряш. Почваш да плюеш по другите, ДПС се включват и почвате да говорите едни и същи неща.
11. Каниш част от служебните министри за постове в кабинета. ДПС казват, че няма да подкрепят служебни министри. Отказваш се от тях и казваш, че са крадци и мошеници. Цитираш ПИК. ДПС цитира ПИК.
12. Пускаш слух и го потвърждаваш пред медиите за нов кандидат-премиер.
13. Медиите питат за прозрачност – ти им казваш, че няма такъв филм.
14. Няколко часа преди да ти дадат мандата се отказваш от кандидат-премиера и предлагаш друг човек.
15. Новия човек няма опит, познания и кариера в това, за което го издигаш. Отказваш да отговаряш на въпроси, защо си го избрал – казваш само, че е от телевизионен кастинг от преди 2 години.
16. Казваш, че поемаш цялата отговорност, но ако другите не се съгласят те ще са отговорни.
17. Не желаеш да поемеш конкретни ангажименти за това, какво новия човек би свършил. Казваш на всички, че те са виновни.
18. Плюеш по всичко, което мърда и не е съгласно с теб. Казваш, че това е волята на народа, нищо, че за теб са гласували общо 10% от имащи правото на глас.
19. Другите, като виждат, че няма да поемеш конкретни ангажименти започват да те питат кои поне ще са хората в кабинета. В тона на абсолютната прозрачност, която си обещал им казваш, че няма да им кажеш, и че те са виновни и ще върнат ГЕРБ на власт.
20. Зачестяваш с видеата в ФБ и започваш да плюеш основно по четвъртата политическа сила, защото питат разни неща и искат от теб да поемеш отговорност. Казваш им, че мандата е при теб, но отговорности е при тях! Обмисляш съвместен лайв с Б. Борисов най-накрая да го съсипете тоя Христо.

(преписано от друг форум)

Тюх да му се не види . Ще вземат тези варвари да съсипят лепа държава създадена с толкова труд от комунистите преди 1989 год и ченгетата от ДС след това. Толкова неуморен труд на вятър. Е сега като прочетох това ги видях тези от ИТН колко са лоши. Ами не щат да играят по свирката на истинските господари. Ужасни са. :lol6:

преди 39 минути, Филипов написа:

преписано от друг форум

Това ... щото нямаш собствени мисли ли?

И преписвач ли стана?

Аз викам ако не вземат целия служебен кабинет 1:1 въобще да не ми се мяркат нито итн, нито каквато и ще да е коалиция. Другия вариант е пак всички се отказват от мандатите и да следва още 2 месеца служебно правителство. Междувременно, ако им е увряла главата на партиите, предлагат постижими обещания за това което е и важно да се работи, предлагат ги качествено и разбираемо и евентуално печелят подкрепа. Предлагам на електората да отсвири всяка партия, която се опитва да яхне вълна от помийната яма мятайки кал наоколо. Може да си отличен каломет, това го може всеки агенг провокатор от ДанС, или дори просто ченге, не успяло да мине школата в Симеоново и да си отрицателна личност, с липсата на качества нужни да управляваш правилно.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Аз викам ...

Няма нужда да викаш - чуваме те!

Нали затова ще има вот! Ако „ДА“ - правителство, ако „НЕ“ - план „Б“.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Аз викам ако не вземат целия служебен кабинет 1:1 въобще да не ми се мяркат нито итн, нито каквато и ще да е коалиция.

Май сценария на Октай за президентска република ти е най на сърце...

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Аз не отивам в профила на Борисов и да го плюя.

Или на Иво Прокопиев, пардон Христов.

"Четвъртия никаквец е най-голямото зло за България" - ДПС и ГЕРБ. 

Май вече и ИТН ще го повтарят по фейсбукЪ 

преди 1 час, lsmurf написа:

На мен ми се видя манипулационно изказването му затова и не обръщам внимание на това което казва

От какъв зор да лъже ? 

Добре, ако бай Осман лъже, което не знам откъде ти хрумна, тогава откъде Тошко Африкански е като светкавица с компроматите ?

Преди намколко години намкой откраднал компютър, в който имало код...

Ти телевизор нямаш ли си у вас ?

преди 15 минути, Joss Bomon написа:

Май сценария на Октай

Нещо много го споменавате тоя, да не сте го чели по стълбовете? 

Нещо много го споменавате тоя

Много си смел, да пишеш за политика, без да знаеш кои са Осман Октай, Ренета Инджова и Росен Миленов.

Не за друго, ми много лесно можеш да станеш за смях.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Ко станало, ко съм спуснал???

У дома има талавизор, ма ... не баца бе бате!

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Много си смел, да пишеш за политика, без да знаеш кои са Осман Октай, Ренета Инджова и Росен Миленов.

Виж ма мене - ем знам кои са, ем ги познавам и ... си мълча, по политическите въпроси!

преди 4 минути, jhoro написа:

Ко станало, ко съм спуснал???

Тошко Африкански изкара дълбок компромат по телевизора. Ма сякаш е бил там.

Не, че ще им уврат тиквите на слепите фенове на Чалгаря

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Не за друго, ми много лесно можеш да станеш за смях.

Поети на риволюцията, която не се състоя? Лаловци с големи усти има хиляди. Когато всеки такъв известен говори различно, тогава все някое тяхно лалане ще съвпадне с мое, или твое виждане кое най-много ми/ти отърва в момента. Случайно съвпадение. А дали не знам коЙ са изброените от тебе ли, не знам да се радвам или да плача, да не раздават 100левки за туй знание? Как направи релацията че ми харесва как бачка служебният кабинет с желание за промяна на държавното устройство по определен начин? Не съм декларирал нищо подобно, никога. Ако ти харесва обаче мога да го направя. Ще е също толкова все едно и ако НЕ го направя, няма да промени нищо в реалността, само тук може да спечеля, или да не спечеля няколко палеца и цитирания на някоя моя умнотия, хаха.

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

От какъв зор да лъже ? 

Добре, ако бай Осман лъже, което не знам откъде ти хрумна, тогава откъде Тошко Африкански е като светкавица с компроматите ?

Преди намколко години намкой откраднал компютър, в който имало код...

Дали лъже от някакъв зор или му е просто навик, кой го знае. Може да му е професионално изкривяване от времето когато е бил агент на ДС . 

За телевизор - да имах един в къщи ама го подарих на един приятел щото ме беше ядосал нещо. 😆

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Лаловци с големи усти има хиляди.

Да, и ти си един от тях, щом не слушаш горепосочените политически анализатори.

Когато всеки такъв известен говори различно

Как ще говорят различно, като казват истината бе ?

Колко истини има ?

Можеш лесно да ме опровергаеш с контрапример. Но не те съветвам да се хабиш да търсиш.

Много ми допада, че сега се гледат всякакви детайли. Как е облечен Слави, къде е седнал, каква е професията на бъдещия премиер, какво има на масичката до скъпия диван, другия кандидат за премиер, който го обявиха медиите, после го махнаха. Бил масон, бил в една фирма с майката на Пеевски.

Василев и той. Бил с тройната коалиция.

За разлика и контраст от последните години, един премиер обикаляше с джипката без винетка, без застроховка, с бензин от народните пари. Не е припарвал в парламента.

Брифинги от дома си, от болницата. Купони с плеймейтки във вилата.

Уволнява и после пак ги връща на работа. Или им намира друго работно място. Лобира си закони, както му е удобно. Далавери да има.

Бръщолеви някакви глупости, обиди, псувни. От сутрин до вечер.

Никой не обръщаше внимание, какво говори този човек, какви са тези хора, които предлага. Как са облечени, какво вършат. Нищо. Пустиня.

На автопилот е държавата. На изкуствено дишане.

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

щом не слушаш

Ако ме земат на заплата ще съм послушен. Аз си имам глава на раменете, не ми трябва друг да мисли вместо мен.

На автопилот е държавата. На изкуствено дишане.

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!
преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Най-добре за всички ще е, да обявим война на Швейцария и Япония и да им се предадем... ама дали ще дойдат да ни превземат...

За Швейцария разбирам но за Япония защо да бачкаме като луди и да ни управлява император

преди 13 минути, ninov написа:

но за Япония защо да бачкаме като луди и да ни управлява император

Има други стойностни неща, които може да се взаимстват. 

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Има други стойностни неща, които може да се взаимстват. 

Яденето на супа с пръчици?

току-що, Sliderum2 написа:

Яденето на супа с пръчици?

Сепукото, когато си се компрометирал или си извършил нещо недостойно... примерно.

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Сепукото, когато си се компрометирал или си извършил нещо недостойно... примерно.

Ако Императора ти разреши!
Иначе - на бесилката!

Справка - Четиридесет и седемте ронини

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.