Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

че ще се повиши, не е одобрено, но и то малко да е - ще има увеличение

И за това разбира се ще са виновни "новите", но не и вожда ти, по времето, на който беше приета зелената стратегия на ЕС.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

току-що, Без умствен капацитет написа:

не, просто ще има повишение на цените на всичко и от това, на фона на това че храните в момента в световен мащаб - ще има доста протести

Чеверме акциза намалява с 4 ст и ще има увеличение на цената .Да те питам като се кандидатира за трол да не би да ти дадоха задачи по математика за трети клас а и ти да се издъни на тях

преди 4 минути, ninov написа:

Чеверме той и до сега беше толкова и то въведен от шефа ти Борисов та ходи да му благодариш

и който и да е щяхме да разпишем. - Тръмп се опита да се опъне, но не успя - какво остава за страна като нашата

току-що, ninov написа:

Чеверме акциза намалява с 4 ст и ще има увеличение на цената .Да те питам като се кандидатира за трол да не би да ти дадоха задачи по математика за трети клас а и ти да се издъни на тях

да позна - боб ли хвърля да познаеш

преди 2 минути, ninov написа:

Всъщност е прав, зелките в Брюксел ни вдигат акциза на дизела, а селската техника туй гори. Обаче там си има субсидии за горивото и често отделно се отказва държавата от прибиране на акциза на дизела ползван от земеделците. Така че, в крайна сметка единствените пострадали ще са притежателите на дизелови леки коли и може би и повечето превозвачи, тия с тировете и част от разносвачите на стоки с по-малките камиони. 

преди 1 час, M.Николов написа:

Ами запитай го защо ме питаш мен. Аз за себе си го проверих и установих че е прав че в регистъра  "доктора" е заведен преди 3 дни . Казах ти какво съм видял ,ти предпочете да си затвориш очите -твоя работа. Всъщност за мен не е толкова съществено доктор ли е или не е . Толкова много въздухари с научни звания съм видял че те не ме впечатляват. Проблемът е че някои се опитват да омаскарят Лилов а човекът просто си върши работата. Защо и ти се опитваш да се правиш на тъп само и само да пригласяш на тази кампания не знам и не ме интересува. Та както казах въпросите директно към Лилов знаеш къде да го намериш и предполагам че ще ти отговори.

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Много ми допада, че сега се гледат всякакви детайли. Как е облечен Слави, къде е седнал, каква е професията на бъдещия премиер, какво има на масичката до скъпия диван, другия кандидат за премиер, който го обявиха медиите, после го махнаха. Бил масон, бил в една фирма с майката на Пеевски.

Василев и той. Бил с тройната коалиция.

За разлика и контраст от последните години, един премиер обикаляше с джипката без винетка, без застроховка, с бензин от народните пари. Не е припарвал в парламента.

Брифинги от дома си, от болницата. Купони с плеймейтки във вилата.

Уволнява и после пак ги връща на работа. Или им намира друго работно място. Лобира си закони, както му е удобно. Далавери да има.

Бръщолеви някакви глупости, обиди, псувни. От сутрин до вечер.

Никой не обръщаше внимание, какво говори този човек, какви са тези хора, които предлага. Как са облечени, какво вършат. Нищо. Пустиня.

На автопилот е държавата. На изкуствено дишане.

Не знам защо сравняваш с Тиквата. И маймуна да е премиер ще сме по-добре. Сегашното правителство е служебното и с него ще се правят сравнения. А някои от министрите  поставиха летвата високо. Иронично (и глупаво) от ИТН точно тях министри решиха да атакуват, защото.... ъъъ, май няма причина.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

А някои от министрите  поставиха летвата високо. Иронично (и глупаво) от ИТН точно тях министри решиха да атакуват, защото.... ъъъ, май няма причина.

Истината е, че и мен ме озадачават тези техни действия.Приемам го като опит да вдигнат летвата още по-високо, но дали ще успеят да задържат това ниво.

преди 6 минути, lsmurf написа:

Аз за себе си го проверих и установих че е прав че в регистъра  "доктора" е заведен преди 3 дни .

Еми не, не е зведен преди 3 дни и това ясно е посочено в статията!

"Според промените в Правилника за прилагане на закона за развитие на академичния състав в Република България, сегашната електронната база данни е преместена в "Регистър на лицата, придобили образователна и научна степен "доктор" и/или научната степен "доктор на науките", на защитените дисертационни трудове и на хабилитираните лица в Република България" (РАС), поддържан от НАЦИД.

Партидата на Пламен Николаев Николов в РАС е преместена на 3 октомври 2018 г. без никакви промени от първото й прехвърляне на 12 юли 2011 г."

преди 12 минути, lsmurf написа:

Казах ти какво съм видял ,ти предпочете да си затвориш очите -твоя работа.

Тоест не аз, а ти си затваряш очите!

И защо се обръщам към теб ли?

Ами защото ти разпространи тази невярна информация публикувана от Лилов!

преди 15 минути, lsmurf написа:

Проблемът е че някои се опитват да омаскарят Лилов а човекът просто си върши работата.

Много е лесно да се очерни човек, трудно е после да се поправи "белята"!

Ако работата му е да очерня, да, свършил си е работата!

преди 32 минути, N1K17Y написа:

Не знам защо сравняваш с Тиквата. И маймуна да е премиер ще сме по-добре. Сегашното правителство е служебното и с него ще се правят сравнения. А някои от министрите  поставиха летвата високо. Иронично (и глупаво) от ИТН точно тях министри решиха да атакуват, защото.... ъъъ, май няма причина.

Първото, което те си позволиха да коментират без позволението на ИТН, че са били поканени за министри.

Защо ли не искат? Не знам. 
Как ще продължават като редовно, след като не искат да са зависими. Нали това бе изтъкнато като една от причините.

Тъй, че те не искат. Предложено им е.

Те какво искат? Никой не знае.

преди 33 минути, Sliderum2 написа:

Всъщност е прав, зелките в Брюксел ни вдигат акциза на дизела, а селската техника туй гори. Обаче там си има субсидии за горивото и често отделно се отказва държавата от прибиране на акциза на дизела ползван от земеделците. Така че, в крайна сметка единствените пострадали ще са притежателите на дизелови леки коли и може би и повечето превозвачи, тия с тировете и част от разносвачите на стоки с по-малките камиони. 

Не само на дизела.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/prognoza-benzinat-i-dizelat-skachat-do-nad-3-20-lv-za-2-g.html

преди 4 минути, M.Николов написа:

Нали ще махат ДВГ? Двигатели, които се нуждаят от бензин и нафта.

Може би заради това.

преди 40 минути, Sliderum2 написа:

Обаче там си има субсидии за горивото и често отделно се отказва държавата от прибиране на акциза на дизела ползван от земеделците. 

И тук имат. 

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Нали ще махат ДВГ? Двигатели, които се нуждаят от бензин и нафта.

Може би заради това.

А може би заради друго. 

преди 7 минути, Michigan111 написа:

И тук имат. 

А може би заради друго. 

В България не знам, но в Германия наложиха данък върху CO2.

Сигурно и в България е това.

https://bg.wiki2.wiki/wiki/Carbon_tax

преди 1 час, attj написа:

Сакскобургите успешно доведоха България единствено до национални катaстрофи.

И сега ако имахме един държавник като цар Борис,  хората нямаше да се чудят пожарникар или чалгар 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

В България не знам, но в Германия наложиха данък върху CO2.

Сигурно и в България е това.

Пак че още не са наложили върху О2

преди 4 минути, Michigan111 написа:

И сега ако имахме един държавник като цар Борис,  хората нямаше да се чудят пожарникар или чалгар 

Пак че още не са наложили върху О2

Нали има маски? Така се ограничава О2 и се увеличава CO2.

преди 12 минути, M.Николов написа:

Нали знаеш, че тия прогнози се правят от аналлизатори, а те не работят безплатно. Кой има изгода да ни зомбират, че цената на бензина ще се дига, освен някой картел на големите вериги бензиностанции. Да вдигаш цената оправдано с намален акциз не може да бъде. Оправдано заради увеличени заплати, евентуално и транспортни разходи от данъчният склад до бензиностанциите има повече смисъл, защото повишава разходите, но разликата от тия повишения е далеч недостатъчна да оправдае цени като предвижданите. Да не говорим че преди седмица и повече, Русия и ОПЕК се договориха да повишат производство и петрола падна...Остава единствено алчността на картел от големите вериги да надува балона, през устите на аналлизаторите.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

В линка пише, че е заради много скъпи нови биодобавки... дрън-дрън.

Е то причини винаги ще се намерят. Просто ми е странно, хората толкова ли са тъпи да вярват. Ама квото- такова. 

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Първото, което те си позволиха да коментират без позволението на ИТН, че са били поканени за министри.

Защо ли не искат? Не знам. 
Как ще продължават като редовно, след като не искат да са зависими. Нали това бе изтъкнато като една от причините.

Тъй, че те не искат. Предложено им е.

Те какво искат? Никой не знае.

И това какво общо има, че трябва да се сравнява и ИЗИСКВА работата на ИТН (ако им приемат кабинета) да е над тази на служебните министри, вместо на маймуната Бойко ? 

Какво са искали, няма значение, не са се разбрали, окей. Тъжно, защото вършат добра работа и имат високо одобрение, ама щом ИТН смятат, че имат по-добри кадри, нека са те. Ама да плюеш по тях, след като имат таково високо одобрение сред "суверена" ? Абсолютно безсмислено и граничи с тъпотия (или пък зависимости от няКОЙ)  А да вадиш компромати, защото са ти отказали или пък "не били искали разрешение да коментират"?? И ти дори одобряваш това мутренско и просташко поведение ала Буци ? 

Тоест не аз, а ти си затваряш очите!

И защо се обръщам към теб ли?

Ами защото ти разпространи тази невярна информация публикувана от Лилов!

Проверил съм освен че се доверявам на Лилов. Това че на теб спря да ти зарежда компа 😆 когато спря да ти изнася си е твой проблем.

Ако работата му е да очерня, да, свършил си е работата!

Не така ти я разбираш . Работата на журналиста е да информира за да знаят власт имащите че няма скрити неща. Когато не го правят журналистите се превръщат в "мисирки" както правилно ги наричаше Борисов.

преди 1 час, lsmurf написа:

Ами запитай го защо ме питаш мен. Аз за себе си го проверих и установих че е прав че в регистъра  "доктора" е заведен преди 3 дни . Казах ти какво съм видял ,ти предпочете да си затвориш очите -твоя работа. Всъщност за мен не е толкова съществено доктор ли е или не е . Толкова много въздухари с научни звания съм видял че те не ме впечатляват. Проблемът е че някои се опитват да омаскарят Лилов а човекът просто си върши работата. Защо и ти се опитваш да се правиш на тъп само и само да пригласяш на тази кампания не знам и не ме интересува. Та както казах въпросите директно към Лилов знаеш къде да го намериш и предполагам че ще ти отговори.

Чак конспирации му се привидяха на Григорчо. КОй се е опитвал да го омаскари? Той сам се омаскари така, че "разследванията" му вече са приравнявани с басни. Бързаше да блесне а? Такива бързания не са случайни, викат им поръчка.

преди 1 минута, lsmurf написа:

Не така ти я разбираш . Работата на журналиста е да информира за да знаят власт имащите че няма скрити неща. Когато не го правят журналистите се превръщат в "мисирки" както правилно ги наричаше Борисов.

Само дето в случая Лилов НЕ информира, а ДЕЗИНФОРМИРА! Конспирация си съчини. И се оказа, че е ИЗЛЪГАЛ. Бил проверил... Създаде кампания с малоумното си проверяване, щото всички мисирки те тва чакаха и надуха гърлата веднага. Щетите нанесени от него на Свободата на Словото, са по- големи от тези дето ги нанасят и сатрапи като Бойко!

преди 32 минути, N1K17Y написа:

И това какво общо има, че трябва да се сравнява и ИЗИСКВА работата на ИТН (ако им приемат кабинета) да е над тази на служебните министри, вместо на маймуната Бойко ? 

Какво са искали, няма значение, не са се разбрали, окей. Тъжно, защото вършат добра работа и имат високо одобрение, ама щом ИТН смятат, че имат по-добри кадри, нека са те. Ама да плюеш по тях, след като имат таково високо одобрение сред "суверена" ? Абсолютно безсмислено и граничи с тъпотия (или пък зависимости от няКОЙ)  А да вадиш компромати, защото са ти отказали или пък "не били искали разрешение да коментират"?? И ти дори одобряваш това мутренско и просташко поведение ала Буци ? 

Суверенът избра и ГЕРБ, това значи ли да се съобразяваме с това?

Също така суверенът избра и ДПС, също и БСП. 
Преди всичко ИТН трябва да отстоява своите принципи и защитава интересите на своите избиратели. 25 процента от гласувалите.

Другите, които не са гласували, щом нямат претенции и не са гласували, сега да не дават акъл. Да бъдат така добри пак да нямат претенции и да мълчат.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Суверенът избра и ГЕРБ, това значи ли да се съобразяваме с това?

Свободни сте да не се съобразявате. Само да не излезе Слави пак на лайв да ни се кара колко сме тъпи, че не харесахме Ястреба от НДСВ, или ако останали 75% негласували за него да го изритат с едни протести. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Свободни сте да не се съобразявате. Само да не излезе Слави пак на лайв да ни се кара колко сме тъпи, че не харесахме Ястреба от НДСВ, или ако останали 75% негласували за него да го изритат с едни протести. 

Протестирай, ако искаш. Щом искаш. Щом още нищо не си видял. За какво ще протестираш? Слави има златна ноздра ли? Или Недялко бил го видял да вечеря с някаква мистериозна дама?

преди 3 минути, N1K17Y написа:

или ако останали 75% негласували за него да го изритат с едни протести. 

Като изтипосат един локдаун и ще видиш протести през крив макарон. Тези % ги мързи да идат да гласуват, пък на протест да идат...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.