Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 55 минути, Реджеп Иведик написа:

Казва, че се бори със злото, а се среща с библиотекарите.

Щом ходи в библиотеката, вероятно е чел повече от Винету...Ма кой знае тая библиотека, дали не е специализирана за книги наръчници от типа на: "как да станете най-добрият престъпник"; как да печелим максимално от наркотрафик и наркоразпространение; Рекетът от А до Я.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Щом ходи в библиотеката ...

... или - в БУТИЛКОтеката!

Ако искате да се пробвате къде най-лесно се раздават банани, влезте във фейса на ИТН и напишете каквото и да е което не им отърва, без значение дали нарушава което и да е от общите правила на фейса, или реагирайте  на страницата или на публикация в нея, с нещо различно от вдигнат палец, или онзи емотикон със сърчицата. Най-често след това, повече няма да имате достъп до тая страница. Не е невъзможно тая политика да се промени в случай че ме прочетат тук как ги храня.

П.С. Филипов, кой е тоя Борисов и що ми го тикаш сега в очите? Да не сте дружки :D

• Автор

Това е Коментар който прочетох някъде в интернет:
“Чалгаря постигна това за което бе проектиран! Успя да измести народната омраза и гняв от ДПС,Гешев и Борисов към него и сбирщината му. Вниманието сега е насочено към него, какъв състав на правителство ще предложи и кои ще го подкрепят! Борисов пое глътка въздух! И това е целта- престъпленията му са се размиват напред във времето! Чалгаря увери че няма да има нито един представител от служебното правителство , чийто рейтинг е 60%. Най висок за изпълнителна власт от промените! Проектирания в лабораториите на мафията и олигархията от ДПС и ГЕРБ успешно върши своята роля. Но зимата всичкия народен гняв ще се стовари върху него и както бе казал политическия анализатор Октай " от тях няма да остане ни партия , ни телевизия".

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Казва, че се бори със злото, а се среща с библиотекарите.

Това че се среща с библиотекарите кой ти го каза или щом не е с нас е против нас и ще му препишем всички грехове

преди 57 минути, lsmurf написа:

не знам защо считаш че библиотекарите са злото

Аха, значи и Слави не знае, щом ти не знаеш

преди 1 минута, ninov написа:

Това че се среща с библиотекарите кой ти го каза

Мойра.

Виж видеото с Осман Октай

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Аха, значи и Слави не знае, щом ти не знаеш

Какво знае и какво не знае Слави можеш да питаш него. А също и с кого точно се е срещал и с кого не. Аз съм просто човек който засега се интересува от ИТН. Другите в парламента за мен са отдавна отписани.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Ако искате да се пробвате къде най-лесно се раздават банани, влезте във фейса на ИТН и напишете каквото и да е което не им отърва, без значение дали нарушава което и да е от общите правила на фейса, или реагирайте  на страницата или на публикация в нея, с нещо различно от вдигнат палец, или онзи емотикон със сърчицата. Най-често след това, повече няма да имате достъп до тая страница. Не е невъзможно тая политика да се промени в случай че ме прочетат тук как ги храня.

П.С. Филипов, кой е тоя Борисов и що ми го тикаш сега в очите? Да не сте дружки :D

Не е вярно. Аз съм там. Не заблуждавай хората.

преди 24 минути, Sliderum2 написа:

Ма кой знае тая библиотека, дали не е специализирана за книги наръчници от типа на

Библиотека е партизанското име на архива с компромати. 

преди 1 минута, lsmurf написа:

Аз съм просто човек който засега се интересува от ИТН

Значи, ще черпиш, дето те светнах за библиотекарите

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ама ти лайкваш, а той ги плюе

преди 7 минути, lsmurf написа:

Какво знае и какво не знае Слави можеш да питаш него. А също и с кого точно се е срещал и с кого не. Аз съм просто човек който засега се интересува от ИТН. Другите в парламента за мен са отдавна отписани.

Другите не могат да разберат, че Слави, ако искаше власт. Щеше да даде там министерства, ще се коалира с ляво, с дясно, с център и така ще си остане в течението. 

В момента той плува срещу течението. И всичката мизерия идва върху него. Медиите, другите така наречени партии, милеещи за ма...йка България. 30 години, къде бяха?

Раздаваха карти заедно с Борисов, който изведнъж им стана черен. Сигурно, като им спряха порциите. Същото, което Слави сега направи с тях и стана черен.

112 място даже е много за България. 200 място.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

За кое точно си ме светнал дай линкове да се запозная така както хвърляш в пространството някакви твърдения ми се вижда малко лековато.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама ти лайкваш, а той ги плюе

Аз не отивам в профила на Борисов и да го плюя.

Или на Иво Прокопиев, пардон Христов.

току-що, lsmurf написа:

За кое точно си ме светнал дай линкове да се запозная така както хвърляш в пространството някакви твърдения ми се вижда малко лековато.

Ти или си много зле, или издевателстваш. Преди един пост отговорих на Нинов.

Лековато. Цяла България научи, че библиотекарите направиха пътека до Слави, ама ти, понеже много се интересуваш от ИТН, не си разбрал.

току-що, АСПЕКТ написа:

Аз не отивам в профила на Борисов и да го плюя.

Ама той за Слави пише

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти или си много зле, или издевателстваш. Преди един пост отговорих на Нинов.

Лековато. Цяла България научи, че библиотекарите направиха пътека до Слави, ама ти, понеже много се интересуваш от ИТН, не си разбрал.

Ама той за Слави пише

След като му е неприятен Слави, защо отива и го плюе. Ако иска някаква критика, коментар може. Все пак не сме в диктатура. Поне така се води.

Но нападки, клевети, жълтини нормално ли е?

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Това че си там, какво трябва да  говори? И аз да вляза и да се държа както им отърва и мен няма да ме пипнат. Май трябваше да напиша, че онова в предишният коментар не се случило на мен, макар и както е написано нищо не подсказва за личен опит, а четох на други места коментари от потърпевши и обобщих на едно място. Реших да не ги цитирам дословно, не съм искал разрешение да го правя.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Но нападки, клевети нормално ли е?

Не. Но коментари по принцип всички разрешават всякакви.

Не знам за Слави, не мога да го търпя и научавам от вас.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Това че си там, какво трябва да  говори? И аз да вляза и да се държа както им отърва и мен няма да ме пипнат. Май трябваше да напиша, че онова в предишният коментар не се случило на мен, макар и както е написано нищо не подсказва за личен опит, а четох на други места коментари от потърпевши и обобщих на едно място. Реших да не ги цитирам дословно, не съм искал разрешение да го правя.

Пробвай на живо. Върви в офисите на ИТН и изговори нещата, които си написал. 

Примерно, Слави има златна ноздра.

https://petel.bg/m/index.php?action=view&id=15431

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Е, това е клевета.

Но има златни пирони в крака си

Да, това е много важно за страната и за политиката. 

Все важни теми. Сега се пише за шнорхели. Продавачът на шнорхели се очаква да бъде премиер. Издигнат от продавачът на мартеници.

Само продавачи в тази страна.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Пробвай на живо. Върви в офисите на ИТН и изговори нещата, които си написал. 

Примерно, Слави има златна ноздра.

Ох, диамантена трябваше да напишеш, сега само със златна го унижаваш фераридавеца. Нъл' го знаеш колко е гаден дори когато не ти се мръщи за нещо и не е пред камерите, да трябва да се хили, на зор.

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

А други - малко по-нагоре!

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Нъл' го знаеш колко е гаден дори когато не ти се мръщи за нещо и не е пред камерите, да трябва да се хили, на зор.

Знам ... че НЕ БЕШЕ нищо особено като поведение.
Освен ако - доброто възпитание и учтивото държане - не са в графата „гадно“!

преди 14 минути, jhoro написа:

Освен ако - доброто възпитание и учтивото държане - не са в графата „гадно“!

Ммм, аз си правя извод от разни подмятания от членове на  куку бенд в различни броеве от шоутата на дългия, какво е зад кулисите. Щото може и да си е част от сценария такова подмятане, ама може и да не е .

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Е, това е клевета.

И аз имам. Виж, ако има и златни зъби - е тогава вече не мога де се боря с него :D

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Ммм, аз си правя извод от разни подмятания от членове на  куку бенд в различни броеве от шоутата на дългия, какво е зад кулисите. Щото може и да си е част от сценария такова подмятане, ама може и да не е .

Може и да е, а може и да не е, но ти си си НАПРАВИЛ ИЗВОД?!? И на каква база, след като не знаеш дали е истина? На базата "така ми изнася"?

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Може и да е, а може и да не е, но ти си си НАПРАВИЛ ИЗВОД?!? И на каква база, след като не знаеш дали е истина? На базата "така ми изнася"?

Всеки пише това, което му изнася. Ако не беше така, щеше да е странно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.