Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е менителница?

Featured Replies

току-що, Mickey_Mouse_love написа:

Хич не ти и вярвам. Ти си някаква луда. Ходи се лекувай, сериозно не си у ред.

Мисля баща ти да ни излекува и двете. Е теб ще те бие повече, нормално. 

• Отговори 396
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

https://bg.wikipedia.org/wiki/Менителница

• Колев 74
    Колев 74

Анке! Секса е каруцарска работа и няма да ти е интересен. И при него се започва със свирки, а ти не го умееш това. Наблегни на астрономията за сега.

• Така е, тя историята е комплексна наука не е само 20  век който е следствие на предходните векове

Публикувани изображения

• Автор
преди 2 минути, Birma написа:

Мисля баща ти да ни излекува и двете. Е теб ще те бие повече, нормално. 

Ти наистина си някаква не у ред. Близките ми не са добре здравословно, ОСТАВИ НИ НА МИРА!

С ТВОЯ ИДИОТ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ОТДАВНА!

НЯКОЯ НЕГОВА БИВША ЛИ СИ?

ПИТАМ, ЗА ДА ЗНАМ КАКВА ТИ Е ОБСЕСИЯТА ОТ НЕГО!

Ти наистина си някаква не у ред. Близките ми не са добре здравословно, ОСТАВИ НИ НА МИРА!

С ТВОЯ ИДИОТ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ОТДАВНА!

НЯКОЯ НЕГОВА БИВША ЛИ СИ?

ПИТАМ, ЗА ДА ЗНАМ КАКВА ТИ Е ОБСЕСИЯТА ОТ НЕГО!

Винаги така казваш. А, вашите живи и здрави. В гроба ще ги вкараш за да не се оплаче някой от теб. Китолино номерата ти са ми ясни. Едно и също ВСЕКИ ПЪТ

преди 4 минути, Mickey_Mouse_love написа:

ТВОЯ ИДИОТ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ОТДАВНА!

"Хубавице и умнице" нямам нищо общо с черно-синият по който се подмокряш. Тоя черньо само ти и жена му ревете за него. Схвана ли или да обяснявам отново? 

преди 15 минути, Birma написа:

Платен трол/бот не съм сигурна какво си.

Тролче съм бре лелче, и то най сладкото.
Но по-добре сладко тролче отколкото злобна лелка. ;)

latest?cb=20190313184825%26path-prefix=f

• Автор

Сега вече те спипах. Не познаваш семейството ми, иначе щеше да знаеш, че и двамата ми родители са болни, ама много болни, баща ми има рак на червата, а майка ми също не е добре.

А ти тогава защо го споменаваш този, щом нямаш нищо общо с него? И защо жена му да реве за него, нали си е с него?

Ти си някаква сбъркана, тръгнала от скука да тормози хората по форумите. За психото си.

току-що, Bubbles написа:

Тролче съм бре лелче, и то най сладкото.
Но по-добре сладко тролче отколкото злобна лелка. ;)

latest?cb=20190313184825%26path-prefix=f

Каква злоба, ако не чупеше китки на всички възможни страни, бих се обидила. 

Не се срамувай излез от килера. Ще се успокоиш. 

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Сега вече те спипах.

Не думай. Притесних са😀😀😀😀

• Автор

Някой да я докладва тази на полицията. Или на професионален психиатър. Лази ми по нервите вече. Втръсна ми да се обяснявам, че с него вече не се занимавам.:angry22:

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Някой да я докладва тази на полицията. Или на професионален психиатър. Лази ми по нервите вече. Втръсна ми да се обяснявам, че с него вече не се занимавам.:angry22:

Пача, аз съм полицията. Да дойдем да те приберем за да ти го докажа. Искаш ли? 

• Автор
преди 1 минута, Birma написа:

Пача, аз съм полицията. Да дойдем да те приберем за да ти го докажа. Искаш ли? 

Каква полиция си ти? Нещо в тази жега са ти се развихрили налудните ти фантазии.

Сериозните, истински полицаи, дори и да имат профили в интернет като цивилни лица, не си позволяват просташки език и грубо поведение. Е, освен ако не са пенсионирани лелки от паспортната канцелария, които имат в дома си портрет на Бойко Борсов и припадат по него и просташкия му език. Да ме извиняваш много, но нито имаш правомощия за нещо, нито ме стряскаш.

Истинските полицаи се държат професионално и сериозно. Ти си се вживяла твърде много в американското кино. По - добре го спри.

Каква полиция си ти? Нещо в тази жега са ти се развихрили налудните ти фантазии.

Сериозните, истински полицаи, дори и да имат профили в интернет като цивилни лица, не си позволяват просташки език и грубо поведение. Е, освен ако не са пенсионирани лелки от паспортната канцелария, които имат в дома си портрет на Бойко Борсов и припадат по него и просташкия му език. Да ме извиняваш много, но нито имаш правомощия за нещо, нито ме стряскаш.

Истинските полицаи се държат професионално и сериозно. Ти си се вживяла твърде много в американското кино. По - добре го спри.

За това ли те е страх? 

Спокойно психично болните не ги бием-МНОГО

преди 2 минути, Mickey_Mouse_love написа:

току-що, Birma написа:

За това ли те е страх? 

Спокойно психично болните не ги бием-МНОГО

Не ти се подигравам, но си жалка. 

Вие двете все едно се познавате от училище още...

преди 1 минута, ice_lion__01 написа:

Я не обиждай. С 15 г. съм по малка

• Автор
току-що, ice_lion__01 написа:

Не, не я познавам, не я знам коя е тази луда. само върви след мен и ме тормози.

Така стана, като по времето на Бойко Мутрата пуснаха лудите от лудниците, защото нали, и те имали права, и те били хора............

току-що, Birma написа:

Я не обиждай. С 15 г. съм по малка

Тогава каква полицайка си? Сигурно си някоя простакеса, киснеща по дискотеки. аз съм на 37, ти на колко си?

Не, не я познавам, не я знам коя е тази луда. само върви след мен и ме тормози.

Така стана, като по времето на Бойко Мутрата пуснаха лудите от лудниците, защото нали, и те имали права, и те били хора............

Тогава каква полицайка си? Сигурно си някоя простакеса, киснеща по дискотеки. аз съм на 37, ти на колко си?

И затова ли те е страх, защото нищо не мога да направя, а псевдочифут? 

Помисли малко, замина ти чифутският профил, защо? 

• Автор
току-що, Birma написа:

И затова ли те е страх, защото нищо не мога да направя, а псевдочифут? 

Помисли малко, замина ти чифутският профил, защо? 

Хрумна ми нещо, доста невероятно, но все пак...........времето лети, децата растат.............

Надявам се само да не си Й, защото това е вече много грозно.

Съветвам те да си вървиш при приятелите, и да не се занимаваш с мен. Малка си и нищо не разбираш, а езикът, който използваш, е много, ама много грозен и недопустим за твоята възраст.

По - добре си гледай ваканцията и приятелите. Не се меси на възрастните. Не им знаеш отношенията и проблемите. И не ти е и работа, де.

Хрумна ми нещо, доста невероятно, но все пак...........времето лети, децата растат.............

Надявам се само да не си Й, защото това е вече много грозно.

Съветвам те да си вървиш при приятелите, и да не се занимаваш с мен. Малка си и нищо не разбираш, а езикът, който използваш, е много, ама много грозен и недопустим за твоята възраст.

По - добре си гледай ваканцията и приятелите. Не се меси на възрастните. Не им знаеш отношенията и проблемите. И не ти е и работа, де.

Стига занимавала хората с глупостите си. Изкъпи се. 

Цялото ти семейство се отричат от теб. Всички се срамуват от теб. 

Съжалявам ги

• Автор
току-що, Birma написа:

Съжалявам ги

Щом смени темата, значи си.

Слушай какво малката - не се меси там, където не ти е работата. Вашето поколение тепърва ще има да учи много за живота и това, че имате достъп до мобилни телефони и интернет от 7 - годишни, хич не означава, че знаете всичко за живота. Липсва ти житейски опит!

Да обиждаш непознати възрастни е много грозно, да имаш такъв език - също, но то какво ли се учудвам, предвид кой е баща ти и той какъв речник имаше в училище.

Малка си и нямаш право да имаш профил тук. Потърси си нещо тийнейджърско, нещо като за теб. Казвам ти го с най - добро.

И ме остави на мира. Не се занимавам със семейството ти.

преди 3 минути, Birma написа:

Съжалявам ги

Аз имам идея-изкъпи се. Започни да работиш и плати някоя сметка. Тогава ще казваш, кой какво, къде и кога ще прави. ЯСНО

Щом смени темата, значи си.

Слушай какво малката - не се меси там, където не ти е работата. Вашето поколение тепърва ще има да учи много за живота и това, че имате достъп до мобилни телефони и интернет от 7 - годишни, хич не означава, че знаете всичко за живота. Липсва ти житейски опит!

Да обиждаш непознати възрастни е много грозно, да имаш такъв език - също, но то какво ли се учудвам, предвид кой е баща ти и той какъв речник имаше в училище.

Малка си и нямаш право да имаш профил тук. Потърси си нещо тийнейджърско, нещо като за теб. Казвам ти го с най - добро.

И ме остави на мира. Не се занимавам със семейството ти.

Я слез на земята. Цял живот си на гърба на вашите.И майка ти като я няма... 

преди 37 минути, Mickey_Mouse_love написа:

... и двамата ми родители са болни, ама много болни, баща ми има рак на червата,....

Това са малко лични работи. Родителите ти съгласни ли са и знаят ли, че разправяш из форумите кой от какво бил болен? Особено баща ти. Неговите черва са си негова работа. Може да не иска целия интернет да знае за тях.

преди 8 минути, Birma написа:

Съжалявам ги

Смееш се, но утре кой ще ти мие вмирисаният дебел г@з. Тогава ще се смея АЗ

• Автор
преди 1 минута, ice_lion__01 написа:

Това са малко лични работи. Родителите ти съгласни ли са и знаят ли, че разправяш из форумите кой от какво бил болен? Особено баща ти. Неговите черва са си негова работа. Може да не иска целия интернет да знае за тях.

А тя защо заплашва да ми тормози близките? Да ги вкара в гроба ли иска? Да ми създава още проблеми, при положение, че отдавна не се занимавам с него и всичко е в нейната глава? Не мога да търпя това - заплахи, тормоз..........Някой трябва да вземе мерки срещу нея.

преди 1 минута, Birma написа:

Смееш се, но утре кой ще ти мие вмирисаният дебел г@з. Тогава ще се смея АЗ

Защо се месиш там, където не ти е работата? Гледай си смотания инстраграм и ме остави на мира!

преди 2 минути, ice_lion__01 написа:

Първо:ЛЪЖЕ. 

ВТОРО:ПАК ЛЪЖЕ

Всичко проверявайте, тя лъже за всичко

А тя защо заплашва да ми тормози близките? Да ги вкара в гроба ли иска? Да ми създава още проблеми, при положение, че отдавна не се занимавам с него и всичко е в нейната глава? Не мога да търпя това - заплахи, тормоз..........Някой трябва да вземе мерки срещу нея.

Защо се месиш там, където не ти е работата? Гледай си смотания инстраграм и ме остави на мира!

Когато тормозиш хора, аз съм длъжна да се намеся. Кълнеш, лъжеш и т. н. 

Просто е време да си получиш заслуженото. ЯСНО? 

преди 11 минути, ice_lion__01 написа:

ЛЪЖЕЕЕЕ. 

• Автор

НЕ ЛЪЖА ИЗОБЩО!

Ти  обаче лъжеш коя си!

Й. , малка си, не ти е мястото тук изобщо. Разбирам, че случайно си попаднала на всички онези работи, изписани тук и в космото, но не съм аз виновна за всичко.

Когато пораснеш и хлътнеш по някого, тогава може би ще разбереш по - добре какво е да хлътнеш по някой готин тип, а той да не ти обърне внимание и да предпочете друга, която вместо образование и морал, има други качества.

Моля те най - любезно и възпитано да оставиш мен и близките ми на мира.

Не лъжа за нищо, родителите ми наистина са болни, макар външно да не им личи. Малка си и още не си се сблъсквала с истинския живот, явно вашите страшно много те пазят.

Трудностите в живота се отразиха зле на моите родители, а и не са млади вече (на по 60+ са). Баща ми дълги години беше активен пушач от нерви, после това му докара здравословни проблеми с белите дробове и спря цигарите. После го диагностицираха с диабет, а сега му откриха и рак. На майка ми преди години и откриха зрителен проблем, сега и тя има сериозен здравословен проблем. Това са хора, преживяли всички трудности, проблеми и негативи на прехода и живота при демонокрацията. Баща ми смени много професии. Няма как това да не му се е отразило.

Малко безгрижно същество като теб обаче, няма как да го знае. Вие си живеете добре и нямате никакви проблеми.

НЕ ЛЪЖА ИЗОБЩО!

Ти  обаче лъжеш коя си!

Й. , малка си, не ти е мястото тук изобщо. Разбирам, че случайно си попаднала на всички онези работи, изписани тук и в космото, но не съм аз виновна за всичко.

Когато пораснеш и хлътнеш по някого, тогава може би ще разбереш по - добре какво е да хлътнеш по някой готин тип, а той да не ти обърне внимание и да предпочете друга, която вместо образование и морал, има други качества.

Моля те най - любезно и възпитано да оставиш мен и близките ми на мира.

Не лъжа за нищо, родителите ми наистина са болни, макар външно да не им личи. Малка си и още не си се сблъсквала с истинския живот, явно вашите страшно много те пазят.

Трудностите в живота се отразиха зле на моите родители, а и не са млади вече (на по 60+ са). Баща ми дълги години беше активен пушач от нерви, после това му докара здравословни проблеми с белите дробове и спря цигарите. После го диагностицираха с диабет, а сега му откриха и рак. На майка ми преди години и откриха зрителен проблем, сега и тя има сериозен здравословен проблем. Това са хора, преживяли всички трудности, проблеми и негативи на прехода и живота при демонокрацията. Баща ми смени много професии. Няма как това да не му се е отразило.

Малко безгрижно същество като теб обаче, няма как да го знае. Вие си живеете добре и нямате никакви проблеми

Темата ти е правилна-ДРЪН-ДРЪН-ДРЪН. 

Хайде честито, взехмете на сериозно

• Автор

Защо се заяждаш с мен, какво искаш? Кажи ми какво? Не можеш ли да си сериозна поне веднъж? Кажи си какво искаш. Само не несериозни неща като това да се махна от форума.

Нали вашите са заедно? Какво искаш?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.