Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо все повече жени страдат daddy issues и лекува ли се това?

Featured Replies

преди 16 часа, VeeeSeLa написа:

Ти, като уважаван, женен мъж ли стигна до тия заключения? Или ми предлагаш да опитам с кон?

Не ми трябва да бъда женен за да стигна до тези заключения миличка….

Ще ти цитирам една източната мъдрост: Глупаците не се учат от грешките си. Умните се учат от собствените си грешки. А гениалните се учат от грешките на другите.

преди 17 часа, dioib написа:

Ти може да уважаваш всички и мъже и жени

Бай Диоде, далеч съм от мисълта да уважавам всички мъже и жени……

Уважението е нещо, което трябва да бъде заслужено във времето с много кръв и пот….. Нещо като доверието. Моето уважение не го давам на всеки човече. Моето уважение е като диамант. Скъпо струва, рядко се среща и има много фалшификати.

преди 17 часа, VeeeSeLa написа:

Или ми предлагаш да опитам с кон?

Малко си дъртичка за мен. Не страдам от Едипов комплекс ,,мамче,,……. 

преди 18 часа, Banesc написа:

ще ставам на 37 години но изглеждам като 17 щото ми искаха лична карта да ми продават алкохол

а на акъл съм като на  12

тъй че ще е добре да си намеря някоя кака на  20-22

е сиренчето уж по твърдения  е на 30 но някъде се пише че 47 а си харесва мъже 50 +

а има едно момче знам на 45 и бил на хероин  около 15 години и изглежда като мен и постоянно като го видя ходи като заспал 

в смисъл най-много да му се дадат 25 години да е 

Сиренчото е дърта марЯ та дрънка. 45г+ И страда яко от ,,Бащин комплекс,, веднага я надуших, че я бие съчмата яко. 

на 3.11.2021 г. в 17:09, Бял Кон написа:

Какъв е проблема на тези жени? И лечим ли? Проблемът на тези жени е, че са израстнали без баща или без бащинска обич, и те търсят в бъдещите си партньори точно това. Търсят баща си. Обаче от друга страна да ли това не са едни непорастнали деца, които търсят някой, който цял живот да ги дундурка, някой, който да взима решения вместо тях, някой, който да поема техните отговорности?

Ти какъв мъжкар си да се лигавиш така с подобни псевдо психологически "разсъждения"?

Вярно е, че е кофти да не ти пускат 30 годишните и да си лягат с 50 годишни вместо с тебе, ама трябва да се научиш да губиш с достойнство.

На една братчедка щерката е на около 44г а мъжлето ѝ е на почти 70.
Срам и позор, ама ум царува, ум робува, ум патици пасе.

Аз като правих брачна агенция преди години, нашенките трудно се навиваха да отговарят на мъж по-дърт от повече от 10 години от тях. А това беше преди 2007г. когато още не ги пускаха да живеят тука както си искат и им трябваше съпруг да ги приюти.
Та тия дето ти си ги бил забелязвал, ще да са пренебрежимо малък процент от общото население.
Ама то там при тебе с толкова много откачена пропаганда по телевизиите и за африканци се женят даже.

Защото жените и по-специално българките, нямат морал. Виждали били стабилност, в тези дето са по на години... Каква стабилност, те мъжете след 40 гледат на тях, като на секс кукла или нещо подобно, т.е. само ги използват. Да, ама тъпите българки не вдяват това и продължават да си ходят с чичковците. А може би и родителите на тези българки, ги учат да са такива.

преди 5 часа, Mystery__22 написа:

Каква стабилност, те мъжете след 40 гледат на тях, като на секс кукла или нещо подобно, т.е. само ги използват. 

Нормалните мъже винаги гледат на всички жени като на секс кукла.
Нормалните мъже ги търсим жените точно заради секса с тях.
Иначе за какво са ни изтрябвали с техния женски акъл?

И съответно си избираме една за съпруга измежду всички възможни и изпробвани секс кукли.
Виновна е еволюцията която е изобретила да има два секса , което способства за мутациите и възникването на различни видове бозайници например.
Ако ги нямаше двата различни секса, нямаше да може да еволюираме и да станем хомосапиенси, даже и маймунки сме нямали да можем да станем.

Та така, разни златотърсачки мразещи секса с мъже си избират по-дърт и заможен, щото така и така тая работа в леглото те и с млад пак не си я обичат. Има си бисексуални лесбийки които си лягат с някой чичко паричко, ама си продължават да се гушкат с други лесбийки.

преди 15 часа, Бял Кон написа:

Не страдам от Едипов комплекс

преди 15 часа, Бял Кон написа:

Сиренчото е дърта марЯ та дрънка. 45г+ И страда яко от ,,Бащин комплекс,, веднага я надуших, че я бие съчмата яко. 

Ами като си "запознат" с двата основни "комплекса" на неизживяното детство защо ти е чудно, че има жени, които все още не могат да преодолеят "бащиния образ" и го проектират у мъжете, с които са и имат некви претенции към?!? Верно е "малко" противоречиво, за което ти реагираха още в първия чужд на твоя пост.... 

на 4.11.2021 г. в 22:42, Бял Кон написа:

че я бие съчмата яко. 

тва са специални "съчми" - вселенски. Вибрират любовно и издават шизофренен писък, в розово...

Любимата й играчка, вместо вибратор, е фантазния розов еднорог. А любимия й образ е на светната по сексуалните и любовните въпроси. Само между другото е и специалистка по революциите, свободата, ваксините, психопатиите, конспирациите - но задължително всички тия са в розово и между игрите с еднорога. Много обича да е в центъра на манежа и много добре надушва комплексари като нея... с които си играе чудесно.

една дума - съчмите бият във вселенско-розово и много тропат.

преди 11 часа, kipen написа:

Ами като си "запознат" с двата основни "комплекса" на неизживяното детство защо ти е чудно, че има жени, които все още не могат да преодолеят "бащиния образ" и го проектират у мъжете, с които са и имат некви претенции към?!? Верно е "малко" противоречиво, за което ти реагираха още в първия чужд на твоя пост.... 

Не ми е чудно, че има такива жени, а че стават все повече. Което си има и своите причини. Примерно Пена дигала краката по университетите, пълни ли и фурната знайни и незнайни, после си вика ми ще си го гледам сама.Да ама това не е филм по битивито, че да си го гледаш сама, а човешко същество, което цял живот ще бъде белязано психически поради определени липси. Такива осакатени индивиди често стигат и до психиатрии, стават негодни за обществото и т.н.  Това всичко струва пари на данъкоплатеца. Ей го белгиеца например, утре мама Белгийка като го натири, той минава на пълен абонамент към социални грижи, защото е негоден да оцелява без някоя по зряла жена покрай него. Обаче тия пари за социални помощи идват от моя джоб, пък аз не виновен, че той е имал не здрава връзка с майка си като дете.

Нe бъди лековерен! Белгейца вече 17 години строи легенда за 30 години щастие. 1982г веднага след казармата седи на спирката. Пие лимонада на прах и опаа, рипа като ръгбист, за да надене в чувала рус ангел. И колкото повече повтаря една лъжа, толкова повече адепти кълват на кукичката му - плочата на живота му. Тенекиите по двора, дачия комби, бидони тъпкани с нафта - това са елементи от пъзела му. Убягват ти малките детайли, а там е скрит дявола. Книжки по психология или цветова гама на десктопа, която отнова е променена (съмнения за далтонизъм). Нестиковката идва от изригването му в форума. Ползва браузър Opera и китайски VPN, че даже се жалва в подфорума. Каква Белгия, какви 5 евро? Този е регистриран в Червената книга. Мaмa Рус ангел е абстракция. Истинската мaмa е била кондукторка и се омъжва на 16г за баща му - драйвер на КрАЗ. Разковничето идва след като споделя, че е малкия син, затова с такъв хъс плюе срещу всеки от родата му. Недоимък и липса на любов.

spacer.png

Добрата новина за теб е, че минаваш ситото и засега не си в "кошарата". Нидерландия все пак, а не там Клатидренково монтанско.

преди 9 часа, Бял Кон написа:

Ей го белгиеца например, утре мама Белгийка като го натири, той минава на пълен абонамент към социални грижи, защото е негоден да оцелява без някоя по зряла жена покрай него. Обаче тия пари за социални помощи идват от моя джоб, пък аз не виновен, че той е имал не здрава връзка с майка си като дете.

А тя мама Белгийка е цели 4 години по-млада от мене.
И за ужас на завистниците си ме обича и си ѝ трябвам.

преди 24 минути, Белгиеца написа:

А тя мама Белгийка е цели 4 години по-млада от мене.
И за ужас на завистниците си ме обича и си ѝ трябвам.

По паспорт може и да е по-млада, обаче по умствено развитие и зрялост е поне 20, 25 години по-възрастна от теб. Опитай да си отговориш на въпросите ,,Защо спиш в отделна стая и си отлъчен от семейното ложе?,, 

А ми не е редно мама да спи с порасналия си син в едно легло. 

Елементарно Уотсън.
Тя бачка, следователно ваксинирана. Русата Магда диванен експерт, за чий да се ваксинира и хайде по креватите, че утре пак съм на бач.
И 55-4 е вече все тази, кой как спи. Шушулката отдавна е в хербария.

Ако тя е 51г., а малкия е на 14г. значи е родила на 37г. , което си е доста рисково за детето и има големи шансове да се роди с някакви недъзи или в последствие да се появят тези недъзи, умствено изоставяне и т.н. Белжо, ако имаше два грама сивак, трябвало да и надуе стомаха много по-рано, а не на дърти години. Ако въобще той е бащата или е просто само гледач на малкия.

преди 51 минути, Бял Кон написа:

Белжо, ако имаше два грама сивак, трябвало да и надуе стомаха много по-рано, а не на дърти години. 

Аз като бях младок един набор разправяше за един друг малко по-дърт от нас, че се надявал булка му да роди с цезариево сечение, за да си и остане пак тясна ... като на младо момиченце, а не да се е разширила и изпонакъсала и шевове и т.н.

И по-късно аз като се задомих си ми беше готино да си имам младолика булка да ѝ се радвам и да си я обичам. На нея чак до 35 лета ѝ викаха госпожице разни чичковци, щото е русичка и младолика. Каква е щяла да ми е файдата да ми реве бебе на главата на по-млади години?

Като нямаш нито куче нито хлапе си ходите където си искате из Европата бе, СВОБОДА !
Па си купиш и къща да си собственик много по-бързо, отколкото ако се е пръкнало дете.
В наши дни има противозачатъчни, не е както едно време когато баба ми се е омъжила. Тогава за всички е било - "Тази година булка, а догодина люлка."

преди 3 часа, Profruit написа:

Елементарно Уотсън.

да, елементарен е. Но най-ми е чудно защо точно с елементарни хора се занимават други хора.

Изтрещелите из форума не са само той или "оная от Берковица" - особено ако надникнете в религиозния раздел. Но кое ги прави толкова важни че цели теми да се отварят за тях? За "белгиеца" вече колко теми - в състезание да го разконспирирал някой... Какво му е интересното на комлексарите като него са като пясъка - има ги навсякъде...

Какво да се каже за сливенският алкохолен мъдрец, дето е комунист, теолог, инженер, програмист, строител, поет... или "будиста"-пожарникар, "капитанът-прросветлен", "реалния фанатик" и "вселенската любовчийка и революционерка, с розовия еднорог от "гепи.ме"... Вместо да правят теми за тях други, те си правят сами театъра... и така е от години. Да не говорим за политическите тролове.

А какво да се каже за "блоговете" на форума - не виждаме ли редовно едни и същи имена там? И дали никой не вижда от толкова години какво се снася?

А тия неща определят облика на целия форум, защото са като своеобразен шел в него. А някои са станали направо част от "кернел-а" ...

• 4 седмици по-късно...

То като гледам акаунтът "Бял Кон" го няма вече, та малко задочно....

на 6.11.2021 г. в 1:41, Гост написа:

Не ми е чудно, че има такива жени, а че стават все повече.

Липсва допускането, че наблюдателя е започнал да ги забелязва по-често. Съответно не е сигурно дали стават повече или са си били винаги толкова (или поне като %, щото вече сме 9млрд), но не е било толкова показно проявявано.

преди 4 часа, kipen написа:

То като гледам акаунтът "Бял Кон" го няма вече,...

Я, верно !
Може да се е омъжил човекът, все едни такива домакински теми за перални пускаше и пишеше че "у тях" той бил забранил, без да уточнява дали забраната се отнася към жена или мъж.
Да му пожелаем щастлив семеен живот по холандски.

@Белгиеца домакинята у вас си ти. Ти даже се хвалиш с това от 20 години. Потискан си вече 20 години от жена си, и те яд, на другите мъжкари, че имат свободата да бъдат мъжкари, а ти си прелъстен и скопен и нямаш на къде, защото си изгубил най-важното качество на един мъжкар, а именно да оцеляваш. Русата Магда, ако ти спре пенсията, ти спира и въздуха мамин. 

преди 2 часа, Христофор_1 написа:

@Белгиеца 

Русата Магда, ако ти спре пенсията, ти спира и въздуха мамин. 

Русата Магда бях аз тука преди 2006г. бе мамин, жена ми не се казва Магда.

преди 10 часа, Белгиеца написа:

Русата Магда бях аз тука преди 2006г. бе мамин, жена ми не се казва Магда.

Абе щом си бил и Русата Магда си ми ясен. Темата е закончила.

Абе друго си е да те мислят за мацка пичовете и да се пробват да те свалят на лична поща.
Дедко Еврейко какви прочувстени писъмца ѝ пишеше на Русата Магда, ехееее ... 
Всички се бяха хванали на въдицата, включително и модераторите.
Това е то да ги видиш колко им е акъла на "мъжкарите" налитат на женско име, без да знаят кой се бъзика яко с тях.
Аз и на сателитния форум се правих на разведена жена с дете и лично админа се хвана на въдицата и се правеше на мил и добър, да ми предлага да слагам Линукс вместо ХП на стария компютър който ползвах за измамата. Па и на ресторант ме каниха там, да обсъдим дружески антените и някои други работи. Усетиха се чак като им лепнах една снимка правена от мен на една готина мадама в гръб, по която се заглежда един белгийски льольо.
То и ти си същото шаранче, преди нали ѝ обясняваше на една къде си щял да я водиш и ала бала, а ...
В интернет всичко е виртуална измама, свестните жени не си търсят мъж по форуми.

преди 12 часа, Белгиеца написа:

Абе друго си е да те мислят за мацка пичовете и да се пробват да те свалят на лична поща.
Дедко Еврейко какви прочувстени писъмца ѝ пишеше на Русата Магда, ехееее ... 
Всички се бяха хванали на въдицата, включително и модераторите.
Това е то да ги видиш колко им е акъла на "мъжкарите" налитат на женско име, без да знаят кой се бъзика яко с тях.
Аз и на сателитния форум се правих на разведена жена с дете и лично админа се хвана на въдицата и се правеше на мил и добър, да ми предлага да слагам Линукс вместо ХП на стария компютър който ползвах за измамата. Па и на ресторант ме каниха там, да обсъдим дружески антените и някои други работи. Усетиха се чак като им лепнах една снимка правена от мен на една готина мадама в гръб, по която се заглежда един белгийски льольо.
То и ти си същото шаранче, преди нали ѝ обясняваше на една къде си щял да я водиш и ала бала, а ...
В интернет всичко е виртуална измама, свестните жени не си търсят мъж по форуми.

Абе харесва ти, явно да си пасивната страна и да те ухажват мъже. Абе Белжо излез от гардероба най-после бе човек! Цял живот ли ще се криеш там? 21 век напълното нормално ще те примат в Белгия. Гейовете на запад ги уважават, обаче педерасите ги мразят на всякъде.

преди 8 часа, Христофор_1 написа:

Абе харесва ти, явно да си пасивната страна и да те ухажват мъже.

Не позна.
Харесва ми да се бъзикам с наивници мислещи се за голяма работа.
Особено такива със садистични наклонности най-много стават за бъзици.

Абе я дай акъл как да се избъзикам на женския форум с ония мъжкараните там.
Дали да не им се направя на лесбийка там, ха ха ха ... голям смях ще пада.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.