Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 6 минути, miro20 написа:

Сложна задача.

Направо е невъзможно САЩ и РФ да бъдат управлявани.   Руснаците обстрелваха от своя територия обекти в Сирия като ракетите им прелитаха над Турция.   Някой да ги санкционира?   Не е имало кой да посъветва бандеровците  какво рискуват.  Сега последствията вече са върху Украйна.  И ООН не може да спре Путин при възможно вето от Китай и РФ.   И всичко това заради една широка автономия на ЛДНР!?   Нека в ООН я препоръчат и бързо да свършва военния конфликт!   Това да предложи Кирил Петков -та да е с нещо полезен.  Стига е папагалил за нови  санкции.     

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 22 минути, miro20 написа:

Просто наистина Путлер тества докъде всичко ще му се разминава.

Светът е изправен като в класна стая срещу хулиган /с оръжие/  който троши ,бие и не се съобразява с нищо.

Класния трябва да се справи с гамена, обаче да спазва добрия тон, да предприеме мерки с които да възпитава, да не налага сила, както и да осигури нормален час за останалите.

Сложна задача.

Хи,хи! И класният е разбира се, Байдън. Не ти ли се изприщи езика от облизване, бе Мирко Путлеров?

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

дали Лукоил ще спре

Да не започна да пресмяташ, на колко ще ни излезе бензин и дизел доставени от краварите ?! 

Те хубаво ще ги замразят, ама така ще си навредят сами на себе си. Не могат да заменят напълно Газпром с втечнен газ. Тия дни дори и Катар каза, че пренасочването на допълнителни количества към Европа ще са проблем, защото имат подписани договори. Ако го направят, въпреки това, е това е вече идиотщина. 

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

Да не започна да пресмяташ, на колко ще ни излезе бензин и дизел доставени от краварите ?! 

да, защото това значи внос на горива и инфлация - а то и сега инфлацията е висока

а и хранилищата ни на газ са на дъното си, а и тези средношни продажби и на малкото което ни бе останало - си е доста притеснително

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

фон дер Лейен предлага замразяване на всички руски активи в ЕС - дали Лукоил ще спре

крайно време е

преди 7 минути, insec написа:

крайно време е

Въпросът е, как ще се отразят тези санкции на самата Европа? Кой ще изгуби повече?

преди 17 минути, absurt написа:

Въпросът е, как ще се отразят тези санкции на самата Европа? Кой ще изгуби повече?

Ако Европа остави болшивиките да се разрастват, ще изгуби неимоверно в пъти повече.

току-що, insec написа:

Ако Европа остави болшивиките да се разрастват, ще изгуби неимоверно в пъти повече.

Там в Руската Федерация вече няма такива.  Даже отдават почит на белогвардейци,които са воювали с болшевиките.

преди 1 минута, insec написа:

Ако Европа продължава да приема руснаците като болшевики, ще се захапе за едно труднодостъпно място, си мисля. Защо все още се заблуждавате, че тук иде реч за идеология и ценности, като става въпрос за печалбите на военната индустрия на САЩ? Като начало, янките осигуриха спирането на Северен поток 2, срещу когото години наред бяха против и клиенти за втечнения си газ.

преди 1 минута, absurt написа:

....

тия ги приказвай на путинофилите - аз се познавам с украинци и знам, че дори неволно да се объркаш, да ги наречеш руснаци, си просиш боя.

преди 6 минути, attj написа:

Там в Руската Федерация вече няма такива.  Даже отдават почит на белогвардейци,които са воювали с болшевиките.

То и в България вече няма комунисти. 🤨

преди 8 минути, insec написа:

тия ги приказвай на путинофилите - аз се познавам с украинци и знам, че дори неволно да се объркаш, да ги наречеш руснаци, си просиш боя.

То и в България вече няма комунисти. 🤨

Ами, кога съм твърдяла обратното? Аз пък, познавам руснаци, които не биха позволили повече да ги третират като втора категория само защото са попаднали в чертите на Украйна. И също би си изпросил боя, ако ги наречеш украинци.

преди 16 минути, insec написа:

това е в дългосрочен план

току-що, absurt написа:

Ами

не виждаш ли че корнела не бе съгласна с санкции, и Петков и три сол на главата и тя клекна

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

това е в дългосрочен план

краткосрочни в случая няма

на 23.02.2022 г. в 16:47, Реджеп Иведик написа:

Реджи, има ли къде по-ниско да паднеш?

Да качваш интервю с Колтуклиева!!!

Тая мисирка на Бойко!

:speak:

преди 3 часа, absurt написа:

Ако Европа продължава да приема руснаците като болшевики, ще се захапе за едно труднодостъпно място, си мисля. Защо все още се заблуждавате, че тук иде реч за идеология и ценности, като става въпрос за печалбите на военната индустрия на САЩ? Като начало, янките осигуриха спирането на Северен поток 2, срещу когото години наред бяха против и клиенти за втечнения си газ.

Що пък приравняваш "руснаците" до това какво решил да върши и завладява Путин ?

преди 5 часа, absurt написа:

Хи,хи! И класният е разбира се, Байдън. Не ти ли се изприщи езика от облизване, бе Мирко Путлеров?

Да ти отговоря с твоя език - теб не ти ли се изприщи езика да облизваш на Путлер ...диктаторската пи...пропаганда ?

Кефят те малоумни диктатори ли ? Това си е твой проблем и избор. Аз уважавам избора ти  и не се дразня както ти на всяка моя критика към диктатора малоумник.

Ти сама си се наказала :) 

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Що пък приравняваш "руснаците" до това какво решил да върши и завладява Путин ?

Това е само в твоята глава, разбира се.  

преди 3 часа, absurt написа:

Колко литра  бензин струва един човешки живот че си готова да се продадеш и да поставиш на кантар кой колко ??

преди 6 минути, miro20 написа:

Колко литра  бензин струва един човешки живот че си готова да се продадеш и да поставиш на кантар кой колко ??

Глупав въпрос, който не би задал и първолак. Но, промивката не прощава.33274747_download(21).gif.d1007de89cfd3437e5db6658896f5522.gif

преди 1 минута, absurt написа:

Глупав въпрос, който не би задал и първолак. Но, промивката не прощава.33274747_download(21).gif.d1007de89cfd3437e5db6658896f5522.gif

Правилно разбра намека ми че въпроса ми е зададен към глупаци и промити мозъци . Кой ще се разпознае, вие си знаете :) 

Откраднато от фейса:

Цитат

Бързам да Ви кажа новината:

Путин се обадил на Испанският Крал Филипе и го попитал какъв Х¥й търсят испанските изтребители в акваторията на Черно море и защо така с лека ръка слага черно петно върху Руско- Испанската дружба.

Негово величество любезно отговорил, че са лоялен член член на НАТО и се налага да демонстрират единство.

Путин пък споделил небрежно, че като става дума за единство, в деловодството на Руската Дума е постъпило писмо от каталунската общност в Испания с молба да ги признаят за самостоятелна държава и като такава без сформирана армия предлагат на Русия да оформят и "Договор за отбрана и взаимопомощ", като искрено се надяват Русия да изгради военни бази на тяхна територия. Испанският крал точно в тоя момент силно се закашлял и кашлянето продължило около 5 минути, след което обещал, че испанските изтребители няма да търсят никакъв Х¥й в акваторията на Черно море.

:D

ето приблизително колко ще изгубим от евентуално затваряне - Лукоил е регистрирана в Швейцария. Има и около 10 хил. частни акционери.

BEZ-IMEe3e4e3c3e519f36b.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.