Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 4 минути, Coco1 написа:

Толко си можеш Коле не се оправдавай. Отдавна си ме убедил.

Ти си гледай отпуската, че този път са те изтървали по никое време от Карлуково.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

яяяяяяяяяяяяя виж ти кой саботирал, проверките на Кирчо

Прокуратурата обвини МВР в бездействие за списъка с имена, предоставен от Петков

На това му казваха "да те действат по устав"! Циркът е пълен, а Простокировци и сие ще видят кон боб яде ли. Голям майтап настава в милата ни Родина.

току-що, absurt написа:

На това му казваха "да те действат по устав"! Циркът е пълен, а Простокировци и сие ще видят кон боб яде ли. Голям майтап настава в милата ни Родина.

то майтап майтап ама...

на голо такова си е живо онакова.....

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Даже не ме пита за бисквитки.

Направо ми ги изпече и ми ги сервира.

Сега трябва да ги хвърлям на боклука.

Screenshot_20220222-172410.png

правиш си кафе инка....

тОпиш...киснеш и мЕзиш....бисквити...катеричка

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Ти си гледай отпуската, че този път са те изтървали по никое време от Карлуково.

Комуне, не издавай местоположението си :halloween10:

Ако си послушен щи уредя едно местенце в комуната на bootlicker

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Специален поздрав, за феновете на социологията :D 

zx780_4315262.jpg

аз като гледам най много са тези, които не харесват никой от списъка

• Автор

3 години слушам за корона, сега 3 години за Украйна ли ще слушаме, тъкмо се зарадвах, че оставиха Македония.

Скоро сигурно ще ни трябва и 

pervitin.jpg

maxresdefault.jpg

https://www.dw.com/bg/кирил-петков-българия-осъжда-решението-на-русия-да-признае-републиките-за-независими/a-60867801

Кирил Петков: България осъжда решението на Русия да признае "републиките" за независими

току-що, АСПЕКТ написа:

3 години слушам за корона, сега 3 години за Украйна ли ще слушаме, тъкмо се зарадвах, че оставиха Македония.

Скоро сигурно ще ни трябва и 

maxresdefault.jpg

по точно замазват положението - че храната е най скъпа в Бг - с прекомерен шум за украйна

коя война са отразявали по цял ден - ами никоя

ЕКСПЕРИМЕНТ НА NOVA: Колко храни можем да купим със средна заплата у нас и в Европа

Подкрепям правителството в борбата му срещу бившите управляващи мутри и за възстановяването на нормалния живот в България. Що се отнася до външната политика съм абсолютно против, но осъзнавам, че тя не може да е друга ... и кухия да беше, би ги ял същите. Русия нарушила международното право ... като че ли тези, които я осъждат за това не са го нарушавали многократно. Осем години не можаха да накарат укропитеците да изпълняват Минските споразумения, хиляди мирни жители загинаха от техните бомби, а сега Русия нарушавала международното право, да, ще остави да избиват сънародниците им пред очите на целия свят. Ако там коренното население бяха американци (каквото и да означава това), отдавна окрайна нямаше да съществува като самостоятелна държава и никой нямаше да се сети за международното право, както не се сетиха и в случая с Югославия, Ирак, Сирия, Либия и ... да изброявам ли още ... тогава международното право друго ли беше?! И да, срам ме е, че членуваме в нато, това е изживяла времето си организация, която не прави нищо друго освен да увеличава напрежението в света.

Но в борбата с мутрите съм твърдо с правителството, както веднъж вече казах, трябва да си оправим собствения двор и да ликвидираме последиците от разрушителното за държавата управление.

• Автор

Виждам, кой победи в Афганистан. Талибаните срещу НАТО. 

Талибаните управляват.

https://www.dw.com/bg/позорният-провал-на-запада-в-афганистан/a-58819511

Тая сутрин рано по радио "Хоризонт", са се активирали...а може и повторение да е било, не хванах началото...за студенти, които протестират против насилието в учебните заведения. Странно как по време на предаването звучаха и музики на Куинс. Мама Фреди Меркюри, демек внушаваха връзка на лгбтиазп+++ с борбата срещу насилието. Споменаха и ПП израждане, че те също имали сходни виждания. Имаше интервю с организаторка на протеста, тя каза че нямало нищо общо с израждане, просто имало съвпадение на преследваните интереси. Но все пак, на мен по-интересно е отношението на радиото, изразено с музикалния педерафон. Национална медия пропагандира транссексуализЪма. Макар и без свои думички в случая.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Тая сутрин рано по радио "Хоризонт", са се активирали...а може и повторение да е било, не хванах началото...за студенти, които протестират против насилието в учебните заведения. Странно как по време на предаването звучаха и музики на Куинс. Мама Фреди Меркюри, демек внушаваха връзка на лгбтиазп+++ с борбата срещу насилието. Споменаха и ПП израждане, че те също имали сходни виждания. Имаше интервю с организаторка на протеста, тя каза че нямало нищо общо с израждане, просто имало съвпадение на преследваните интереси. Но все пак, на мен по-интересно е отношението на радиото, изразено с музикалния педерафон. Национална медия пропагандира транссексуализЪма. Макар и без свои думички в случая.

Само в едно ще те поправя, за да не си разпиляваш фокуса, който е правилен, по принцип. Фреди Меркюри беше бисексуален. Няма джендър, няма транс и манс- чукаше и жени, и мъже. И винаги се е идентифицирал като мъж. Имаше някъде, преди време, едно изследване, според което, огромната част от мъжете си пада би. Но, не смее да си признае, че да не ги помислят за обратни.

преди 11 минути, absurt написа:

Имаше някъде, преди време, едно изследване, според което, огромната част от мъжете си пада би. Но, не смее да си признае, че да не ги помислят за обратни.

А жените - почти 100%. Както казвахме едно време - 99,99%.

Не виждам НИКАКВО значение - кой какъв е. Стига да не пречи на другите.

преди 1 минута, jhoro написа:

Така е, ама когато се явят едни кресливи, които държат да им признаем правото всеки ден да са флуидни- от мъж до жена и какъвто хибрид там се сетиш, котж си сблъскам с "това нещо" в женската тоалетна и като ми се яви на старта на спортно състезание за жени, ми иде в повече. Що се отнася до жените- мъжки мокри сънища са това, че всичките са би. Няма такова нещо. Ама на вас ви е хубаво да си го мислите и представяте..

преди 1 минута, absurt написа:

Така е, ама когато се явят едни кресливи, които държат да им признаем правото всеки ден да са флуидни- от мъж до жена и какъвто хибрид там се сетиш, котж си сблъскам с "това нещо" в женската тоалетна и като ми се яви на старта на спортно състезание за жени, ми иде в повече. Що се отнася до жените- мъжки мокри сънища са това, че всичките са би. Няма такова нещо. Ама на вас ви е хубаво да си го мислите и представяте..

Вече ми е все тая - какви сте.

Гледам освиркването на ПростоКиро, който се опитва да каже нещо на протеста. Двамата му гавази са като хрътки от двете му страни и изглежда са нови, защото са се вцепенили от шубе. Викат "Оставка", Кирчо се пъне на микрофона, никой не го чува и слуша. Държи се като недомаслен и по- безопасно ще е да се омете, че да не му скочи някой лумпен.

преди 29 минути, absurt написа:

Повечето мъже били би, пък жените не са, само мъжки фантазии. Ех тия двойни стандарти :D 

• Автор

Просто Киро на протеста.

{^^13 години са ви крали...^^

^^К..к..Кога е имало, кога е било премиер да дойде протест.^^}

Мъка, мъка...Най-лесно е със сценарий от Херо Мустафа.

😄

преди 1 час, absurt написа:

Само в едно ще те поправя, за да не си разпиляваш фокуса, който е правилен, по принцип. Фреди Меркюри беше бисексуален. Няма джендър, няма транс и манс- чукаше и жени, и мъже. И винаги се е идентифицирал като мъж. Имаше някъде, преди време, едно изследване, според което, огромната част от мъжете си пада би. Но, не смее да си признае, че да не ги помислят за обратни.

Не знам с кво се е идентифицирал, помня една песна, дето беше жена и чистеше с прахосмукачка.

преди 43 минути, АСПЕКТ написа:

Просто Киро на протеста.

{^^13 години са ви крали...^^

^^К..к..Кога е имало, кога е било премиер да дойде протест.^^}

Мъка, мъка...Най-лесно е със сценарий от Херо Мустафа.

😄

Най-лесно е да плюеш всичко и всички. Включително коалиционните си партньори.

Мисля, че Кирил Петков не трябваше да присъства на протеста.

Отдавна е ясно, че Възраждане са купени от ГЕРБ.

преди 1 минута, Мойра написа:

Мисля, че Кирил Петков не трябваше да присъства на протеста.

Отдавна е ясно, че Възраждане са купени от ГЕРБ.

Що пък. Ясно, че е безсмислено да се опитва да се води диалог и да се държиш, като с хора, с подобни идиоти, но поне да видят останалите, колко са прости изродените, ако още не са. 

• Автор
преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Не знам с кво се е идентифицирал, помня една песна, дето беше жена и чистеше с прахосмукачка.

Но не видя John Deacon в песната облечен като бабичка?

8f5114d6decb8e8fa529333d849ddd21.jpg

Не видя в песната и Roger Taylor?

latest?cb=20190317005348

Само хвърли око на Фреди нали? Е, да той е по-голям сладур и хваща окото.  😁

преди 1 час, jhoro написа:

Ма то не става въпрос за пречене на другите, само че пропагандата по националният ефир, макар и по описаният от мен начин, в страна в която официално сме против конвенцията и без значение какво се мисли от някои по отношение сексуалността на мъжете и на жените, с изсмукани от нечии кирливи крака какви са им сексуалните предпочитания, фактите са, че официално огромна част от хората се идентифицират с биологичният си пол съгласно външните си полови белези. Това че има голям, макар и не преобладаващ процент българи, които вече са толерантни в някаква степен към поне обичайните ЛГБТ (ония без допълнителните букви и знаци, а именно главно, или само към гейове, лесбийки и би) не е признак и че те самите са транс, или че имат хомосексуални желания. Та да се връзват в един кюп сексуални предпочитания, в това число и адски извратени, с освобождаването от антиковид мерките, в случая основно от зеления сертификат и въобще ограниченията за придвижване и местопребиваване, ми изглежда, сякаш националното ни радио е корумпирано от няко/е/и общоизвестни с лошата си слава чуждестранни НПО, пребиваващи в милата ни родина. За това ли плащаме данъци, да ни се пропагандират западните пороци и мании.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.