Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 12 часа, Sliderum2 написа:

Аз, колкото ми е нужно знам. Май и ти знаеш колкото ти е нужно? Няма да мелим брашно заедно.

Ами, не, аз съм се погрижила да знам истината, а тя не се определя от "колкото ми е нужно." 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 1 час, absurt написа:

Ами, не, аз съм се погрижила да знам истината, а тя не се определя от "колкото ми е нужно." 

Видно е колко е нужно на Лена Бориславова,тя каза: Не очаквам МВР да предостави информация на прокуратурата.  Да я пита човек що въобще рови в Гугъл -поне я прекръстиха на Гуглена... Лена- Гуглена...

преди 20 часа, M.Николов написа:

Мирча, още една опорка отпадна.

https://fakti.bg/bulgaria/654642-uendi-sharman-balgaria-e-otlichen-sauznik

Да да :)  ама говори за домакинството ни на ученията последната година :giggle1:

Ти сериозно ли вЕрваш че НАТО ни смята за пълнорправен, ценен , лоялен съюзник  ??? Дето сме на път да откажм с някаква формалност за забавяне Ф16  / както ти сам  радостно бе цитирал/  ??

:)

От друга страна... гледай къде гледа Митрофанова . Там по си личат нещата.

Последно не и хареса че изявихме подкрепа към Украйна и сме солидарни с всички останали цивилизовани страни / е то оставаше и да не сме с тях поне на думи/  но виж как се радваше за позицията Крим е руски к'ъф да е 

:)

За удобната социология към Простокировците:

Цитат

25 мин  ·

Социологията в България е смешна. И жалка.
Преди няколко дни “Алфа Рисърч” показа социологическо проучване как “Продължаваме промяната” продължава да бъде първа политическа сила, как хората са потресени от растящите цени, но подкрепят правителството и много харесват Кирил Петков… последва земетресение от критики, съмнения и откровени ругатнѝ, ето как Боряна Димитрова днес се извъртя и се защити.
“Управлението се намира на кръстопът - обикновено правителствата в началото се радват на бурна обществена подкрепа и значителен период на толерантност, но виждаме скъсен хоризонт. Ако на едната страна на кръстопътя са политическите ресурси, то на другата стоят рисковете, които могат да предопределят много по-бърз обществен развой на настроенията“.
Тя подчерта, че има инфлация в икономиката, но има и в политиката – „инфлация на думи, очаквания и ангажименти“:
„Когато в политиката има инфлация - обедняват управляващите, защото този процес подкопава най-ценния им ресурс - доверието и подкрепата. Гръмко заявеният нов управленски подход се посреща със скептицизъм от хората. Не повече от 40% вярват, че не се облагодетелстват близки до властта лица и кръгове.
Дали в управлението влязоха компетентни хора? Към това също има значителен скепсис – заявки има, но реално решаване на поредицата кризи има съмнения.
Друго важно - бавно стартиращи реформи с противоречиви изказвания. Външнополитически кризи с противоречиви сигнали от страна на управляващите и с противоречиво обществено мнение също има. Червени линии наблюдаваме между симпатизантите на управляващите партии кои действия на правителството подкрепят и кои не“, каза социологът.” (БНР)

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Просто Киро

Добро е, ама са пропуснали последните изцепки за 'протеста е важна форма на протест'...

И как ще борим корупцията с ценни съвети от оня от Руанда с геноцида.

Последния гаф кърти мифки ... Дето от пресцентъра на Простокиро изрязали снимката с македноския премиер , и са оставили само хАмериканеца с Простокиро.

:) :)

Това пък с каква цел са го напраивли "умните" пи-ар съветници на Простокиро, идея си нямам, но така ще си загубят работата :) :)

Простотия след простотия, гаф след гаф... :getout:

преди 38 минути, miro20 написа:

И как ще борим корупцията с ценни съвети от оня от Руанда с геноцида.

Ти кажа мен тая изцепка в интерес на истината по- малко ме вълнува, отколкото въпроси, като дали имаме българи в Руанда, ако има кои са те, с какво занимават. За тия 30+ години нямам абсолютно никакъв спомен да се е споменавало каквото и да е било в общественото пространство във връзка с Руанда, било то дори и слух, клюка, някаква мълва по улицата, ако щеш нещо от рода на "Мето Илиенски живее в Руанда", като заглавие във вестник Уикенд примерно.

преди 1 час, miro20 написа:

За уобната социология към Простокировците:

Добре, че си добавил, че социологията е удобна само към Киро, че иначе как ще твърдиш в другата тема, изборите са фалшифицирани, защото резултатите се различават от социологическите проучвания. След десетките ти усирания си се сетил да си вържеш гащите тоя път :D 

преди 1 час, insec написа:

Ти кажа мен тая изцепка в интерес на истината по- малко ме вълнува, отколкото въпроси, като дали имаме българи в Руанда, ако има кои са те, с какво занимават. За тия 30+ години нямам абсолютно никакъв спомен да се е споменавало каквото и да е било в общественото пространство във връзка с Руанда, било то дори и слух, клюка, някаква мълва по улицата, ако щеш нещо от рода на "Мето Илиенски живее в Руанда", като заглавие във вестник Уикенд примерно.

Всъщност, оказа се че за срещата с Бореца с корупцията от Руанда, разбрахме от чуждите медии. Както и за срещата с македонския премиер с посредата хАмериканеца :) 

Може да бъде изображение с 6 души, изправени хора и текстово съобщение

преди 47 минути, N1K17Y написа:

Добре, че си добавил, че социологията е удобна само към Киро, че иначе как ще твърдиш в другата тема, изборите са фалшифицирани, защото резултатите се различават от социологическите проучвания. След десетките ти усирания си се сетил да си вържеш гащите тоя път :D 

Акцента тук е обясненията на оная от Алфарисърч.

Ама толкова ти е акъла да схванеш. Тази която се осира пак си ти  с повърхностното елементарно мислене :giggle1:

преди 1 час, N1K17Y написа:

След десетките ти усирания си се сетил да си вържеш гащите тоя път :D 

твоите гащи затова ли все падат - вържи ги и ти твоите, че си заприличал на Асен Василев:D

преди 2 часа, miro20 написа:

Всъщност, оказа се че за срещата с Бореца с корупцията от Руанда, разбрахме от чуждите медии. Както и за срещата с македонския премиер с посредата хАмериканеца :) 

Та какво точно се опита да кажеш?

:giggle1:

преди 2 часа, miro20 написа:

Може да бъде изображение с 6 души, изправени хора и текстово съобщение

Винаги съм знаел, че феновете на Герб са бавни в мисленето, но това чупи тъпомера!

преди 11 часа, M.Николов написа:

Та какво точно се опита да кажеш?

Винаги съм знаел, че феновете на Герб са бавни в мисленето, но това чупи тъпомера!

Винаги съм знаел че комунетата са с квадратни прави мозъци, но ти чупиш тъпомера :)

Какво обяснение ти трябва  ? Като то всичко е очевидно ? Не виждаш ли разликата между открит политик и някакъв дребен канадски мошенник ,обграден с още по неадекватни пи-ари ?

Хайде за бавните още веднъж обяснено : https://breaking.bg/svyat/kiril-petkov-zabarka-poreden-skandal-s-makedoniya-izryaza-makedonskiya-premier-ot-snimka-s-blinken/?fbclid=IwAR3cXQwKWGSxHhzs1jljuGsn8ull1GzAUExIZJJpZ41j1JIUzII016JQUac

Тази сутрин Зайкова отново направи на пух и прах неадекватниците  за които си гласувал

https://news.bg/politics/mika-zaykova-upravlyava-se-neshto-kato-nishto.html

А както казва и нейния събеседник икономист в студиото , няма експерт който да се изкаже положително за политиките на тоталните неадекватници от "поДмяната'.

преди 14 минути, miro20 написа:

Тази сутрин Зайкова отново направи на пух и прах неадекватниците  за които си гласувал

https://news.bg/politics/mika-zaykova-upravlyava-se-neshto-kato-nishto.html

Сега се опираш на мнение на Мика Зайкова, преди известно време цитираше Ники Василев.... 

Преди по-малко от година плюеше по двамата, сега ги даваш за пример. Не вярвах, че ще ти дойде акъл в главата и ще почнеш да се доверяваш на хората на Слави и ИТН, но ето че почват да идват наченки на разум дори и при теб. Браво!

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Сега се опираш на мнение на Мика Зайкова, преди известно време цитираше Ники Василев.... 

Преди по-малко от година плюеше по двамата, сега ги даваш за пример. Не вярвах, че ще ти дойде акъл в главата и ще почнеш да се доверяваш на хората на Слави и ИТН, но ето че почват да идват наченки на разум дори и при теб. Браво!

Не другарю спекулант. Общия знаменател в казваното от различни хора и различни политици, е "некадърното управление на Простокировците" .

Всъщност, това спомена и Биков. В коментара му за пРезилдента за критиките към Простокиро.

Ах да.. само това не си казал - Че съм станал фен на пРезилдента :giggle1: Щото видиш ли , и той почна да критикува Простокиро :lol6:

Какъв смисъл намираш да плямпаш такива спекулации, лъжи и заяжданици, аз идея си нямам, винаги съм се чудел колко енергия губиш в такива елементарни простотии и тролене.

ама ти си знаеш.... :getout:

преди 11 минути, miro20 написа:

Не другарю спекулант. Общия знаменател в казваното от различни хора и различни политици, е "некадърното управление на Простокировците" .

Не, Троло, общият занаменател е че си лицемер и спекулант.

Миналата година същата Зайкова плюеше по Боко, но тогава била "лъжкиня", сега плюе по Кирчоикокорчо и изведнъж стана най-искрената и най-компетентната. Щом приемаш че сега е права, приемаш ли и че преди година също е била права?

преди 16 часа, M.Николов написа:

и aз мисля същото за авторите на постовете които харесва Мойра - като този

Много приказки, нищо казано. А г-н Кирил Петков, май той де(?) рече нещо за палене на зеуените цертификейшъни на 22 март. Или мисирките грешно са разбрали?

Не е глупав Кирчо.  Глупави са тези, които го избраха за министър и после за премиер, без да отговаря на условията за това.  Кирчо просто слага навсякъде свои хора.  Всички премиери преди него нима не правиха същото!? Подмяна е в сила и пак е време за протести!

преди 59 минути, N1K17Y написа:

А ако не само викат, ами почнат и да стрелят, униформените имам предвид, че нали са въоръжени, дали няма да получат? Фактически милицията и жандармерия са по-големи от армията...Пък знае ли се дали последните няма да подкрепят исканията, нищо че са волнонаемни, или тъкмо поради това. Не биха се отказали от повече пари и войскарите.

преди 1 час, N1K17Y написа:

промени, за по малко харчове - а дупката в бюджета по голяма:laughing4:лов на канарчета

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Отлично!

Надявам се да удържи на натиска.

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Не, Троло, общият занаменател е че си лицемер и спекулант.

Миналата година същата Зайкова плюеше по Боко, но тогава била "лъжкиня", сега плюе по Кирчоикокорчо и изведнъж стана най-искрената и най-компетентната. Щом приемаш че сега е права, приемаш ли и че преди година също е била права?

Всъщност, това спомена и Биков. В коментара му за пРезилдента за критиките към Простокиро.

Ах да.. само това не си казал - Че съм станал фен на пРезилдента :giggle1: Щото видиш ли , и той почна да критикува Простокиро :lol6:

Какъв смисъл намираш да плямпаш такива спекулации, лъжи и заяжданици, аз идея си нямам, винаги съм се чудел колко енергия губиш в такива елементарни простотии и тролене.

ама ти си знаеш.... :getout:

преди 47 минути, M.Николов написа:
преди 3 часа, N1K17Y написа:

Отлично!

Надявам се да удържи на натиска.

И защо трябва да има реформи за да им дадат пари ??

Пожарната не се справя ли ? За какви скандали или примери за неефективна организация си чувал за пожарната ?

Защо трябва да си измислят "реформа' за да им се компенсира инфлацията, намалените доходи или да се отпуснат повече пари за екипировка , техника и т.н. ??

Кокорчото е тотален тъпак за да говори подобни глупости

А ти виждам си мн доволен да ти се намалят доходите и не искаш никакви конпенсации.

Браво браво. Многоси умен николофффф много ...

преди 34 минути, miro20 написа:

Аз само питам защо вярваш на Зайкова за тези думи, а не вярваш на думите ѝ от преди година? Какво се е променило у нея, та преди е лъжела, а сега говори истината?

преди 37 минути, miro20 написа:

Биков и друго беше споменал преди време:

Цитат

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.