Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 16 минути, Мойра написа:

Дано успеят да се съсредоточат върху работата си и да престанат да се съобразяват с всяко мнение, изказано в парламента или в медиите.

Малко да си сдържа нервните тикове Кирето,че напоследък му трепери джуката като го питат какво според негово лично мнение е национална сигурност.

Отидоха в киреча вече. Сега ако има избори и са аут всички барабар с ДъБъ и ИтНъ

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 минута, nikssi написа:

Малко да си сдържа нервните тикове Кирето,че напоследък му трепери джуката като го питат какво според негово лично мнение е национална сигурност.

Отидоха в киреча вече. Сега ако има избори и са аут всички барабар с ДъБъ и ИтНъ

Бойко ли ще идва пак на власт?

преди 25 минути, Мойра написа:

Така е.

Не им е никак лесно да управляват при пандемия, а сега и при война.

Дано успеят да се съсредоточат върху работата си и да престанат да се съобразяват с всяко мнение, изказано в парламента или в медиите.

Не може да се угоди на всички.

между другото - освен на пшеница, Украйна е голям износител на стомана - строителството ще поскъпне, така че на 97% съм сигурен че България няма да строи ветрови паркове, а ще заложе на фото-волтаици

а и един евентуален АЕЦ ще ни излезе доста по скъпо - абе накратко строителството на каквото и да е ще поскъпне

преди 2 минути, nikssi написа:

Нищо чудно при такива неадекватници и нерваци. 

и пак да дойде Бойко, пак няма да си изкара мандата - идват криза след криза

преди 16 минути, nikssi написа:

Кирил Петков се опитва да върши по няколко важни неща наведнъж, а това изтощава и изнервя.

Предполагам, че не си доспива, за да свърши повече работа и ако не престане да го прави, съвсем скоро ще рухне физически и психически.

Дано това правителство издържи на натоварването, защото ако мечтата на ГЕРБ се сбъдне и се върнат на власт, тежко ни и горко.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Бойко ли ще идва пак на власт?

Пази боже!

преди 1 минута, Мойра написа:

Предполагам, че не си доспива, за да свърши повече работа и ако не престане да го прави, съвсем скоро ще рухне физически и психически.

Има решение. Отива да спинка. 

преди 3 минути, Мойра написа:

Кирил Петков се опитва се да върши по няколко важни неща наведнъж, а това изтощава и изнервя.

значи не става за премиер - решението, подава си оставката, служебен кабинет и избори

• Автор
преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

значи не става за премиер - решението, подава си оставката, служебен кабинет и избори

В тази криза без правителство, не е ли малко глупаво?

Война, пандемия, инфлация... Бежанци идват.

преди 2 минути, nikssi написа:

Има решение. Отива да спинка. 

Има, но наскоро каза, че откакто е премиер никога не се е прибирал вкъщи преди полунощ, а сутрин излизал рано, за да отиде пеша до МС.

Този режим ужасно изтощава, а и ако заспива трудно, му остава твърде малко време за сън.

И най-здравия човек не би издържал дълго на такъв режим.

(А наш боко си лягаше когато му скимне и нанкаше сладко до пачките, кюлчетата и пистолетчето.)

В момента няма особено значение кой ще е на власт - с изключение да внимава с риториката относно войната. Изчакайте тя да приключи, па тогава си правете поредната утопично инфантилна революцийка за големите промени .... се надявам тоя път, поне някоя цицеста чалгаджийка да се развихри как ще ни оправя, че то е ясно - ще кълвете още много години на кука без стръв.

И да не си мислите, че се цепя от колектива - един от хората, за които съжалявах, че не съм гласувал, едва днес разбрах какъв кукурилник е: иде реч за Богомил Бонев, предполагам, че путинофилите сега ще го харесате много, яко се е оял с дивотии, като за вашия вкус. Пък щом, дори аз се обърквам, щом дори и Джепа се обърка (със Копейкин), тия дето все още не сте открили логиката, как пък ще уцелите на сляпо - треа сте бахти късметлиите. (но пък не е невъзможно все пак)

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

В тази криза без правителство, не е ли малко глупаво?

Война, пандемия, инфлация... Бежанци идват.

Глупаво е, но пък се осъществява желанието на ГЕРБ-аджиите - предсказанието на Алена, че боко се връща на бял кон се сбъдва :D

преди 2 минути, Мойра написа:

Глупаво е, но пък се сбъдва желанието на ГЕРБ-аджиите - предсказанието на Алена, че боко се връща на бял кон :D

Аз съм сигурен, че ако не беше хунтата на Радев да направи преврата, сега война нямаше да има. Ако Зелката и Путя много се ежиха все пак, щеше да ги предизвика да играят дузпи и да ги ошамари. 

преди 5 минути, Мойра написа:

Глупаво е, но пък се сбъдва желанието на ГЕРБ-аджиите - предсказанието на Алена, че боко се връща на бял кон :D

Предлагаш да му го нахендрат.

:D

преди 5 минути, M.Николов написа:

Свърши ли с коопрекламата?

Рекламата е във вашата специалност, така като гледам до сега все разочаровани оставате от резултата на собствения си продукт, та ...... Аз съм само по фактите. Коги ви приказвах за Слави - ама оооо, ама ааааа, ама от девет кладенеца вода. Бързо го забравихте, толкова много да ви изложи. Кога ви приказвах за простотокире - пак същата, ма туй, ма онуй, ся "май сбъркахме". Не, че май, ами всеки месец от годината ще сбъркате, тъй че - дано имате късмет, щото логика нямате никаква.

преди 5 минути, Мойра написа:

предсказанието на Алена, че боко се връща на бял кон

Предполагам помниш какви данни бяха извадени за великата нумероложка ?? Как чрез едни фирми получава парични преводи от Гербавата измет . Тоест , нищо ново под слънцето .  :cool:

преди 1 минута, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Предполагам помниш какви данни бяха извадени за великата нумероложка ?? Как чрез едни фирми получава парични преводи от Гербавата измет . Тоест , нищо ново под слънцето .  :cool:

Помня, добре че т.н. пророчества на Алена не се сбъдват.

преди 4 минути, insec написа:

Рекламата е във вашата специалност, така като гледам до сега все разочаровани оставате от резултата на собствения си продукт, та ...... Аз съм само по фактите. Коги ви приказвах за Слави - ама оооо, ама ааааа, ама от девет кладенеца вода. Бързо го забравихте, толкова много да ви изложи. Кога ви приказвах за простотокире - пак същата, ма туй, ма онуй, ся "май сбъркахме". Не, че май, ами всеки месец от годината ще сбъркате, тъй че - дано имате късмет, щото логика нямате никаква.

За това са изборите, напушен.Изпращаш в Парламента някои с идеята да свършат определени неща, ако не се справят на следващите избори ги сменяш и те така.

Докато се получи.Или поне се доближи до целта.

Другия вариант е твоя, само седиш отстрани и ги одумваш, и ние знаем, че не са цвете, но работим с това, което има.

преди 6 минути, Мойра написа:

пророчества на Алена не се сбъдват.

Целта на занятието бе друга ! Тя умело всеки ден ни облъчваше от Босфор ТВ колко велик , умен ,мъдър , успешен e Боцко . Как трябва да сме благодарни и щастливи ,да благодарим на Господ какъв премиер ( не премиер, а Божество  )  ни управлява . :lol6::lol6:

току-що, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Целта на занятието бе друга ! Тя умело всеки ден ни облъчваше от Босфор ТВ колко велик , умен ,мъдър , успешен и Боцко . Как трябва да сме благодарни и щастливи ,да благодарим на Господ какъв премиер ( не премиер а Божество  )  ни управлява . :lol6::lol6:

Пък народът ни неблагодарен взе, че свали боко и сега яко е загазил без него, ама много яко :D

Егати лошия мат'риял се оказахме :getout:

:lol6:

току-що, M.Николов написа:

... ако не се справят на следващите избори ги сменяш и те така.

Какви следващи избори, като вече ги подхвърляме на промоция три пъти годишно. Тия са толкова ясни, че нищо няма се справят, че ...... Но пък виж - сега всички ще имат оправдание за липсата на резултати. И може да не ти се вярва, но всички ще се възползват, без значение кои са и кои ще бъдат. Следващия път да търсят някой финансов гуру от по- далечна и мътна държава, некъде от Африка или Латинска Америка, знам ли, ма да е по- трудно да бъде проверен що за шарлатанин е. Имал бил бизнес за милиарди хахахахах деба и мишока му смотан, тоя милиарди и на снимка не е виждал, ма бил имал, в Канада, а Опрата всяка сутрин му носи кафенцето в леглото хахахахахах и една заран станал и си рекъл "бе бал съм ги в милиардите и бизнесите и всичко - отивам да помагам на България, щот съм мнооо умен и иновативен, и имам харвардска хартия, и направо съм пичага от бъдещето" пляс една шепа гел на косата, стегната вратовръзка, тънка скромна усмивчица, едно Ленче да блести до него и готов: за министър батко.

преди 26 минути, M.Николов написа:

Предлагаш да му го нахендрат.

:D

и идва желанието на червеното форумното коткудяк - ГЕРБ да не е на власт:D

преди 15 минути, Мойра написа:

Пък народът ни неблагодарен взе, че свали боко и сега яко е загазил без него, ама много яко :D

Егати лошия мат'риял се оказахме :getout:

:lol6:

ако си спомнях и супер неадекватните думи относно Русия - осъжда ме е, но не подкрепяме санкциите

ми на какво тогава е осъжда - но какво може да роди главата на червена лелка, дет прати детето си да се изучи в лошия САЩ

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

и идва желанието на червеното форумното коткудяк - ГЕРБ да не е на власт:D

Ни чел, ни разбрал, но "мнение" написАл :D

Що е то?

преди 16 минути, Мойра написа:

Ни чел, ни разбрал, но "мнение" написАл :D

Що е то?

май се разпозна в израза "форумното коткудяк":D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.