Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Ей - ама и вие като не си доспивате - големи глупости приказвате!

преди 2 часа, Мойра написа:

Кирил Петков се опитва да върши по няколко важни неща наведнъж, а това изтощава и изнервя.

Предполагам, че не си доспива, за да свърши повече работа и ако не престане да го прави, съвсем скоро ще рухне физически и психически.

Дано това правителство издържи на натоварването, защото ако мечтата на ГЕРБ се сбъдне и се върнат на власт, тежко ни и горко.

Пази боже!

Точно това му е проблема - че се опитва, а не ги върши! И се е преекспонирал!

Сун Дзъ е казал - „Да управляваш много хора е същото, като да управляваш малко – въпрос на организация.“

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

значи не става за премиер - решението, подава си оставката, служебен кабинет и избори

Да става е едно, да е готов в момента - съвсем друго!

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

От социалните мрежи: Путин към Кирето.-"Кире не се бъзикай с мен ,защото на 3 март фоерверките  ще са от мен"

преди 8 часа, insec написа:

И да не си мислите, че се цепя от колектива - един от хората, за които съжалявах, че не съм гласувал, едва днес разбрах какъв кукурилник е: иде реч за Богомил Бонев, предполагам, че путинофилите сега ще го харесате много, яко се е оял с дивотии, като за вашия вкус. Пък щом, дори аз се обърквам, щом дори и Джепа се обърка (със Копейкин), тия дето все още не сте открили логиката, как пък ще уцелите на сляпо - треа сте бахти късметлиите. (но пък не е невъзможно все пак)

Отдавна забелязах че го пере яко сачмата :) :)

преди 8 часа, M.Николов написа:

и ние знаем, че не са цвете, но работим с това, което има.

Точно затова Борисов и ГЕРБ поне за сега се доказа че нямат алтернатива.

Толквоа простотии и гафове първо от служебните хунти на Зеления Чорап, после пк Простокиро ни забавлява всеки божи ден с поредните си изцепки, които ако ги правеше Боко тиквата, щяхте да ревете до небесата :) 

Ама сега  си налягате парцалките с оправдания " знаем че не са цвете.. ама... " :) 

преди 8 часа, Мойра написа:

Има, но наскоро каза, че откакто е премиер никога не се е прибирал вкъщи преди полунощ, а сутрин излизал рано, за да отиде пеша до МС.

Този режим ужасно изтощава, а и ако заспива трудно, му остава твърде малко време за сън.

И най-здравия човек не би издържал дълго на такъв режим.

(А наш боко си лягаше когато му скимне и нанкаше сладко до пачките, кюлчетата и пистолетчето.)

А от твоя патосен пасквил се сетих за подмокрената комсомолка ...  :giggle1:

преди 8 часа, Мойра написа:

Кирил Петков се опитва да върши по няколко важни неща наведнъж, а това изтощава и изнервя.

Предполагам, че не си доспива, за да свърши повече работа и ако не престане да го прави, съвсем скоро ще рухне физически и психически.

Дано това правителство издържи на натоварването, защото ако мечтата на ГЕРБ се сбъдне и се върнат на власт, тежко ни и горко.

тежко и горко ни сега. Сегашните простокировци не могат да се доближат ни на йота до ББ

В пъти по зле и откъм шутобаджанащина , раздута нищонеправеща администрация и съветници, в пъти повече  новокалинки / всичко това е крещящо очевидно/  и вероятно огромна корупция.

преди 9 часа, Мойра написа:

При него езикът изпреварва мисълта, а това много му пречи.

Ако успее да коригира този си недостатък в най-кратък срок, ще продължи да бъде премиер, но ако не успее, да се сърди на себе си.

преди 9 часа, Мойра написа:

Ти пак не си разбрал какво казвам, но ще ти обясня, дано разбереш.

Петков се изказва, преди да е обмислил много добре това, което ще каже.

Въпрос на характер е, не на нещо друго.

Гласувах за ПП и би ми било много неприятно, ако не успеят да се задържат на власт.

Ама ти верно си по зле от Деница симеонова :giggle1::lol6:

Харесва ми, когато Христо ме цитира с няколко месеца закъснение.
Да, уважаеми, прави се нов проект, на практика е направен.
Междувременно се прави още един, който ще се опита да направи коалиция с първия.
Успоредно предишният проект все още не е направил НИТО една крачка да се регистрира.
Едната от трите коалиции (плюс Слави) е съставена от партия, която НЕ съществува.
Мога и в аванс да ви кажа кои ще са следващите двама гласувани бъдещи екс-министри, ама няма.
Очаквам следващото нещо, което Христо да признае, да са обстоятелствата около сборната атака към властта (тогава беше срещу властта) с онази лодка през 2020-та.
Да си знаете.
16 ч.  ·

Има ли нова коалиция в Парламента?
С едва 9 гласа "против" руското мекере на поста военен министър беше заменено с по-удобната от предложените за пазарлък две кандидатури, една след друга.
Изхарчихме малко парици, за да пратим авион до Брюксел, който да събере новото министро.
Остава надеждата, че когато се гласуват оставките на останалите руменрадеви проруски фашуги, това съглашение в НС ще оцелее.
Защото си спомням, че известна част от почтените братя възразяваха преди две години, че Иван Гешев прави нещо нередно, като изобличава президента, че е руска матрьошка.
Е, днес в НС почтени братя почти без изключение гласуваха за същото.
Чудя се дали това няма да е финала на напъните за отстраняване на главния прокурор.
Защото той сякаш беше прав - на Дондуков обитават руски шпиони, и те определят политиката на страната ни.
Припомням, че Украйна е в тоза състояние, защото през 2014-та си позволи публично да посочи руската ченгеджийница начело на държавата.

Попитали бащата на just Kiro:
Къде е синът ти?
–Ами сега завърши Харвард.
А сега какво ще прави?
– Сега ще мести скелето на съседния университет!

България постигна още един рекорд -първо място за население, което не е в състояние да поддържа дома си топъл поради бедност!

https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/sdg_07_60/default/table

26924.jpeg

Ivan Geshev

@IvanGeshevPG

Поздравявам Специализираната прокуратура и ДАНС за поредното разследване за шпионаж в полза на Руската Федерация, застрашаващ националния интерес на РБ. Надявам се, политическите идеи за закриване на специализираните структури да не са в резултат именно на тези успехи.

9:11 AM · Mar 2, 2022

---------------------------

Какъв е националния интерес на РБ?Това е някаква шега!

А другото,че Русия ни шпионира е направо смешно!Това е равносилно ние да шпионираме Сиера Леоне или Бурунди или най-богатата от най-бедните страни!

преди 1 час, glen написа:

България постигна още един рекорд -първо място за население, което не е в състояние да поддържа дома си топъл поради бедност!

Статистиката показва само едно, че има още много соц-русороби които чакат партията да ги храни, както едно време.

• Автор
преди 3 часа, miro20 написа:

:yanim:

То винаги е имало диверсанти и чуждопоклонници в България. Ту се гърчеят, турчеят, русироби, американороби, но никога българофили и за България.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Диверсия

Чл. 106. (Доп. – ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да отслаби властта или да ѝ създаде затруднения унищожи или повреди обществени сгради, строежи, инсталации, съоръжения, транспортни или съобщителни средства или друго значително обществено имущество, се наказва за диверсия с лишаване от свобода от 5 до 15 години, а в особено тежки случаи – с лишаване от свобода 20 години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.

Кабинета на лудияткиро, може би тайно се готви за (включване във?) война. Дали такава ще се реализира непременно и дали става въпрос за война на териториите на днешна РБ, едва ли някой знае със сигурност. Какво предполагате вие. Има данни за вероятно умишлено препятстване износа на хлебна пшеница с устни нареждания и митнически проверки.

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Кабинета на лудияткиро, може би тайно се готви за (включване във?) война. Дали такава ще се реализира непременно и дали става въпрос за война на териториите на днешна РБ, едва ли някой знае със сигурност. Какво предполагате вие. Има данни за вероятно умишлено препятстване износа на хлебна пшеница с устни нареждания и митнически проверки.

Почти е готова войната, сега правим списък на всички пишещи против Велика Америка и като почне, идват нацистите да ви взимат от къщите ви и право в Белене като предатели. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Почти е готова войната, сега правим списък на всички пишещи против Велика Америка и като почне, идват нацистите да ви взимат от къщите ви и право в Белене като предатели. 

Май от теб ще се почне, с тоя никнейм, дето ми звучи все едно е руски. Да не си роднина на Путин?

току-що, Sliderum2 написа:

Май от теб ще се почне, с тоя никнейм, дето ми звучи все едно е руски. Да не си роднина на Путин?

Бяхме заедно в КГБ, ама един път го бих на карате и от тогава ми праща наемни убийци и не му говоря. Даже и руската салата ограничих в последно време. 

преди 57 минути, Sliderum2 написа:

Кабинета на лудияткиро, може би тайно се готви за (включване във?) война. Дали такава ще се реализира непременно и дали става въпрос за война на териториите на днешна РБ, едва ли някой знае със сигурност. Какво предполагате вие.

Не знам назад в темата дали някой е писал но-

Българският премиер Кирил Петков заяви, че София е решила да достави на Украйна 16 МИГ-29. Съобщава се, че украинските пилоти могат да извършват бойни полети от територията на Полша.

Инициативата се противопостави на министъра на отбраната на страната Стефан Янев. Той каза, че това ще въвлече републиката във война с Руската федерация. Сега прозападното население настоява за оставката му.

Веднага щом чужди военни самолети влязат в Украйна, за да ударят руските сили, руските ракети вероятно ще ударят чуждите летища, като по този начин ще се насочат към територията на НАТО.

Източник-https://southfront.org/nato-countries-join-war-in-ukraine/

-----------------------

Не знам дали това е напълно вярно,но ако е истина този човек трябва да се отстрани незабавно!

преди 2 минути, glen написа:

Българският премиер Кирил Петков заяви, че София е решила да достави на Украйна 16 МИГ-29. Съобщава се, че украинските пилоти могат да извършват бойни полети от територията на Полша.

Инициативата се противопостави на министъра на отбраната на страната Стефан Янев. Той каза, че това ще въвлече републиката във война с Руската федерация. Сега прозападното население настоява за оставката му.

Веднага щом чужди военни самолети влязат в Украйна, за да ударят руските сили, руските ракети вероятно ще ударят чуждите летища, като по този начин ще се насочат към територията на НАТО.

-----------------------

Не знам дали това е напълно вярно,но ако е истина този човек трябва да се отстрани незабавно!

Кьорфишек!

преди 3 минути, glen написа:

-----------------------

Ами ние имаме всъщност доста повече самолети, независимо от колегата дето ти е писал нещо на турски, можем да направим такава доставка. Разбира се, става въпрос за самолети с "изчерпан" ресурс, които не се използват, защото вече не е гарантиран живота на пилотите и щетите при проява на опасен дефект от производителя, или от фирмата извършила последните ремонти. Това НЕ значи, че не могат да летят и да водят въздушен бой.

преди 44 минути, Sliderum2 написа:

За роднина- не знам, но никът, под който се подвизава години наред в един друг форум е Аглая Епанчина. 

преди 2 минути, absurt написа:

За роднина- не знам, но никът, под който се подвизава години наред в един друг форум е Аглая Епанчина. 

Аз се бъзикам с колежката. :) Да видя как ще реагира.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ами ние имаме всъщност доста повече самолети, независимо от колегата дето ти е писал нещо на турски, можем да направим такава доставка. Разбира се, става въпрос за самолети с "изчерпан" ресурс, които не се използват, защото вече не е гарантиран живота на пилотите и щетите при проява на опасен дефект от производителя, или от фирмата извършила последните ремонти. Това НЕ значи, че не могат да летят и да водят въздушен бой.

Ако можехме да ги дадем на Украйна, в замяна някоя европейска страна да ни даде свои самолети, щеше да е добър ход. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Ако можехме да ги дадем на Украйна, в замяна някоя европейска страна да ни даде свои самолети, щеше да е добър ход. 

Хаха, детенце, що не идеш да си учиш уроците. 

преди 31 минути, Sliderum2 написа:

Хаха, детенце, що не идеш да си учиш уроците. 

Единия ми вика лелка в менопауза, другия ми вика детенце. Големи каръци сте :giggle1:

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Единия ми вика лелка в менопауза, другия ми вика детенце. Големи каръци сте :giggle1:

Може да не е оценявал умствената зрялост, да не си му показала своя снимка?

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Може да не е оценявал умствената зрялост, да не си му показала своя снимка?

И пола не можеш уцели. Дано в реалния живот познаваш по-добре, че ще има инзенади, като "ѝ" свалявш полата. 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

И пола не можеш уцели. Дано в реалния живот познаваш по-добре, че ще има инзенади, като "ѝ" свалявш полата. 

Тая тема не за нечий пол(включително биологичен) иначе бих се постарал.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.