Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

Да, той е командван, и даже не от България. Нали ти цитирах как си го коткат в руските медии и какъв е имиджа там ? Същия като на другия Зелен Чорап от дондуков2 :)  :) :)  

Мирча, колко пъти съм ти показвал колко си неадекватен?

Ето това е от любимият ти Г.Марков:

"Първи прогнозира раждането на новата формация бившият конституционен съдия и ексдепутат на ГЕРБ Георги Марков. "Партията на президента е готова предсрочно. Това следва от отстраняването на министър Янев, който вероятно ще се върне в президентството и ще оглави нова ляво-либерална партия. Тя ще се яви още на предсрочните парламентарни избори и ще измести БСП", коментира Марков във Фейсбук.

Той поясни, че партията ще е пронатовска: "Янев е в списъка на посланик Нанси Макълдауни като надежден. Днес тя е военен съветник на вицепрезидента Харис."

:hush:

https://fakti.bg/bulgaria/657864-stefan-anev-pravi-partia

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

И аз не харесвам Киро и компания, не съм гласувал за тях, но това със снежната топка е простотия.

иронията е, че доста сред тия са гласували за Киро, който пък със куража си да застане открито пред тия диваци, печели други привърженици - все повече взе да ми допада този човек, в актива си има два броя путлеристи вън от властта + че се оказа враг на всички путлеристи в България.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Мирча, колко пъти съм ти показвал колко си неадекватен?

Ето това е от любимият ти Г.Марков:

"Първи прогнозира раждането на новата формация бившият конституционен съдия и ексдепутат на ГЕРБ Георги Марков. "Партията на президента е готова предсрочно. Това следва от отстраняването на министър Янев, който вероятно ще се върне в президентството и ще оглави нова ляво-либерална партия. Тя ще се яви още на предсрочните парламентарни избори и ще измести БСП", коментира Марков във Фейсбук.

Той поясни, че партията ще е пронатовска: "Янев е в списъка на посланик Нанси Макълдауни като надежден. Днес тя е военен съветник на вицепрезидента Харис."

:hush:

https://fakti.bg/bulgaria/657864-stefan-anev-pravi-partia

И как направи връзка "колко съм неадекватен"  с тази "новина" ?

Дори да направи партия, това променя ли ФАКТА как е отразяван в руските медии ? И че заедно с човека на Решетников, там са с имидж "пропутинските  слуги в България"  ??

:)

Нали не си правиш илюзии как гледат на нас натовските ни партньори ? И колко пробито звено сме ?

Дори на фона на поредния шпионски скандал и изгонени двама разведчици, този имидж едва ли е променен.

та.. колко съм "неадекватен" не знам, но знам че много хляб имаш да ядеш докато стигнеш моето ниво :)

• Автор
преди 4 минути, insec написа:

иронията е, че доста сред тия са гласували за Киро, който пък със куража си да застане открито пред тия диваци, печели други привърженици - все повече взе да ми допада този човек, в актива си има два броя путлеристи вън от властта + че се оказа враг на всички путлеристи в България.

Май ще се окаже добър премиер.  Но тия дни, от началото на войната, все повече ми се издига в очите. 

преди 4 минути, miro20 написа:

И как направи връзка "колко съм неадекватен"  с тази "новина" ?

Дори да направи партия, това променя ли ФАКТА как е отразяван в руските медии ? И че заедно с човека на Решетников, там са с имидж "пропутинските  слуги в България"  ??

Нали не си правиш илюзии как гледат на нас натовските ни партньори ? И колко пробито звено сме ?

Дори на фона на поредния шпионски скандал и изгонени двама разведчици, този имидж едва ли е променен.

та.. колко съм "неадекватен" не знам, но знам че много хляб имаш да ядеш докато стигнеш моето ниво :)

А бе, Мирча, ти можеш ли да четеш?

преди 11 минути, M.Николов написа:

току-що, M.Николов написа:

А бе, Мирча, ти можеш ли да четеш?

преди 13 минути, M.Николов написа:

Мога мога... нали и мухльото с юмручето самия ти май бе цитирал с колко награди е от САЩ и отзиви какъв натовски генерал е :) :)

Обаче... Поделата ще ги познаете. :hush:

Затова за мен най верния ориентир е... руската пропаганда. Там поне открито си казват кой смятат за свой и кой за натовец :giggle1:

И Щирлиц е бил публично верен есесовец, нали  :) 

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

И аз не харесвам Киро и компания, не съм гласувал за тях, но това със снежната топка е простотия.

Големи и.диоти живеят явно в България.

Той и затова Радев не отиде, знаеше че ще има циркове. Кирил отиде въпреки това. Както и знаеше, че единствено ще го освиркат на протеста срещу сертефикатите.

преди 2 часа, insec написа:

Поне не, докато не се появи армията на Путин и на наша територия.

Ето, отново демонстрираш непознаването на историята. Руснаците са преминали два пъти през наша територия. Веднъж, когато са ни освобождавали от турците и втори път, когато ги посрещаме като освободители, без пушка да пукне- на 05.09.1944г. Това, което едва ли ще запомниш е, че и двата пъти не остават в страната, а си продължават по пътя. Та, ако не се правим на по- големи католици от Папата и не се врем между шамарите, няма да имат причина да си губят времето с въшка като нас. 

преди 5 минути, absurt написа:

Ето, отново демонстрираш непознаването на историята. Руснаците са преминали два пъти през наша територия. Веднъж, когато са ни освобождавали от турците и втори път, когато ги посрещаме като освободители, без пушка да пукне- на 05.09.1944г. Това, което едва ли ще запомниш е, че и двата пъти не остават в страната, а си продължават по пътя. Та, ако не се правим на по- големи католици от Папата и не се врем между шамарите, няма да имат причина да си губят времето с въшка като нас. 

Не е само това.. не е ...  Незнанието ти е покъртително . 

Преминаха  /но не ни освободиха/ и  във войната 1828-1833 г.

Когато стигнаха почти до Константинопол, но после в одринския мирен договор разменят нашите земи за други в Кавказ някъде.

И се изтеглят и ни оставят обратно в ръцете на османлиите, които после ни обсипват с цветя ,хляб и сол....  толкова че цели региони са обезлюдени и опожарени . Благодарение на "братушките" които ни изоставиха както са ни изоставяли винаги и не са ни брояли за народ камо ли за държава.

И преди съм ти казвал - чети повече история, не промита соц пропаганда.  "различни гледни точки " не означава да четеш веднъж в.Дума, и после "Поглед инфо"  или сайтове като соц.бг   например :giggle1:

преди 10 минути, absurt написа:

когато са ни освобождавали от турците

Айде бе ?  https://breaking.bg/analizi/kakvo-praznuvame-na-3-mart/

Това също ще ти е интересно :

https://breaking.bg/novini/zashto-odrinskiyat-dogovor-ot-1829-g-ne-e-nacionalen-praznik-na-garciya-sarbiya-i-rumaniya/

Или май не. :)

• Автор
преди 13 минути, N1K17Y написа:

Терористите на герб

M8O1gky.jpeg

Не е ли забранено да се пълни бензин в туби? Защото тук е забранено.

Заради рискът от пожар, мисля че беше.

преди 12 минути, miro20 написа:

Мога мога... нали и мухльото с юмручето самия ти май бе цитирал с колко награди е от САЩ и отзиви какъв натовски генерал е :) :)

Именно, Мирча, именно!

https://www.dw.com/bg/абсолютно-недопустимо-румен-радев-остро-осъди-нападението-на-русия-над-украйна/a-60895296

https://www.dnevnik.bg/sviat/2022/02/28/4318103_radev_se_podpisa_za_priemane_na_ukraina_v_es/

току-що, M.Николов написа:

И защо не ме доцитира ? Отговора отново е именно това което си спестил :hush:

Цитат

Затова за мен най верния ориентир е... руската пропаганда. Там поне открито си казват кой смятат за свой и кой за натовец :giggle1:

И Щирлиц е бил публично верен есесовец, нали  :) 

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Много неща са забранени но... Ганьо не го ловят законите. Вече е пълно с всякакви смехории. Един си качил бидоните за зеле в микробуса и ги пълни на Лукойл. 

преди 1 час, symanbg написа:

275175445_517282826629879_8331556044461190111_n.jpg

щях да предложа някой да направи меме

русия бензиностанция с бензин и  ракети

българия бензиностанция без бензин и без ракети 

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

не е забранено

там при вас е забранено да се притежава оръжие

а ако се постави в тубата един парцал и се запали става бомба 

1 ч.  ·

Нямам намерение да браня Кирил Петков, че го замервали от "Възраждане" със снежни топки. Това не го прави нито по-умен, нито по-адекватен да управлява държавата. Не го героизирайте! Само защото не одобрява войната в Украйна. Това не му е предимство, това е съвсем в реда на нещата. Да не говорим, че не зависи от него. Елате на себе си! Имаме детска градина, която ни управлява в много сложен и опасен за държавата ни момент. При това алчна детска градина! Делян Добрев: „В деня, в който започна войната в Украйна, само двайсет и няколко часа след старта на военните действия, между 2 и 3 часа през нощта, е извършена сделка на газовата борса за 4200 мегават/часа. Огромно количество на половин цена. Ако през целия ден цената е била между 230 и 250 лева, тази сделка посред нощ, докато всички телевизии показват бомбардировките в Украйна, е извършена на 120 лева. Днес газът е с рекордна цена от 400 лева. Заради тези действия увеличението на цената на газа от 1 април ще е брутално в България. Вероятно над 50%. Утре цената на тока ще е рекордна за всички времена, а следващата седмица ще е още по-висока. От 1 април няма да има един лев компенсация нито за тока, нито за газа...“
преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

Май ще се окаже добър премиер.  Но тия дни, от началото на войната, все повече ми се издига в очите. 

няма да е добър премиер прекалено си личи че е е америкаска подлога 

Тия бай Ганьовци дето си напълниха бидоните и тубите , дали осъзнават че след няколко месеца, ако не ги изхарчат тези количества , качеството на горивото се срива драстично ?

преди 12 минути, miro20 написа:

И защо не ме доцитира ? Отговора отново е именно това което си спестил :hush:

преди 34 минути, miro20 написа:

Тук където признаваш, че вярваш на руска пропаганда ли?

:giggle1:

преди 13 минути, miro20 написа:

Не е само това.. не е ...  Незнанието ти е покъртително . 

Преминаха  /но не ни освободиха/ и  във войната 1828-1833 г.

Когато стигнаха почти до Константинопол, но после в одринския мирен договор разменят нашите земи за други в Кавказ някъде.

И се изтеглят и ни оставят обратно в ръцете на османлиите, които после ни обсипват с цветя ,хляб и сол....  толкова че цели региони са обезлюдени и опожарени . Благодарение на "братушките" които ни изоставиха както са ни изоставяли винаги и не са ни брояли за народ камо ли за държава.

И преди съм ти казвал - чети повече история, не промита соц пропаганда.  "различни гледни точки " не означава да четеш веднъж в.Дума, и после "Поглед инфо"  или сайтове като соц.бг   например :giggle1:

Айде бе ?  https://breaking.bg/analizi/kakvo-praznuvame-na-3-mart/

Това също ще ти е интересно :

https://breaking.bg/novini/zashto-odrinskiyat-dogovor-ot-1829-g-ne-e-nacionalen-praznik-na-garciya-sarbiya-i-rumaniya/

Или май не. :)

Ми, не, не ми е интересно. Не понасям вечно ревящите, че не им е дадено достатъчно. Никой в този живот, не е длъжен на никого. Същото важи и за държавите. И ако някоя държава е решила, покрай своите интереси, да защити поне част от твоите, които ти не можеш да защитиш, трябва да го отчетеш и да благодариш. Ако комплексите ти не ти пречат. На теб и на другите яхниени патриоти, доста ви пречат. Голяма гордост е да изревете "Ох, горките ние- оставени и недодондуркани от лошите руснаци." Ми, вървете и питайте англичаните и немците и другите, защо пък не ни додондуркаха те? Човек срам да го хване в какво хленчещо племе са се превърнали една част от българските мъже. 

преди 3 минути, miro20 написа:

Тия бай Ганьовци дето си напълниха бидоните и тубите , дали осъзнават че след няколко месеца, ако не ги изхарчат тези количества , качеството на горивото се срива драстично ?

фейк новини

ти кога си имал бензин

имам в туби бензин и бутилки от минерална вода и качеството си е същото от както е купуван поне преди 2 години

днес мислех да ходя да напълня 10 литра но бензиностанцията е свършила бензина 

• Автор
преди 36 минути, Banesc написа:

няма да е добър премиер прекалено си личи че е е америкаска подлога 

Викаш, по-добре руска подлога?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Викаш, по-добре руска подлога?

Ми, не. Не можеш ли да си представиш да не си подлога? Поне за минутка?

преди 1 час, Banesc написа:

фейк новини

ти кога си имал бензин

имам в туби бензин и бутилки от минерална вода и качеството си е същото от както е купуван поне преди 2 години

днес мислех да ходя да напълня 10 литра но бензиностанцията е свършила бензина 

Ами ей на сега е време за подрязване на овошки това онова, никой не държи в резачките си миналогодишно гориво. Познай защо.

Само байганьовци като тебе де :) 

преди 28 минути, absurt написа:

цоциалистка путинистка говори за подлоги... :giggle1:

• Автор
преди 43 минути, absurt написа:

Мога, ама ти не можеш, защото си между САЩ и Русия. А какво има между два крака?

absurt.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.