Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Смееш се, но ...

https://fakti.bg/bulgaria/658793-obshtestvenici-dadoha-idei-na-kiril-petkov-kak-da-se-spre-agresivnata-proputinska-propaganda-u-nas

Всички НПО-та крякат.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 30 минути, M.Николов написа:

ми да си пискат, в статията пише дадоха идеи - но дали идеите не са противоконституционни

по важното е сега че този месец трябва да се засее зърното в украйна - иначе борсите, веднага ще реагират с скок на ценните

преди 2 часа, absurt написа:

Абе, Тошев, не ти ли писна да си плазмодий? Зор да свалите Борисов, че да си изберете един въздухар, при когото покупателната способност на пенсийката ти драстично спада, а ти го защитатаваш като единия Матросов, щото, видиш ли, тя инфлацията и по света растяла. Не го разбирам аз този облъчен мазохизъм.

А като се връзваш на герберската риторика, че Радев е виновен за всички по- хубаво ли ти става? Хем си наясно, че който и да беше, щеше да е все тая след като инфлацията е налице в целия ЕС. Ако искаш истинския виновник, той се казва Володя Путин. Твоето е политическо бъркане в носа и вадене на безполезни изкопаеми.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Не разбира се, обаче лошите Радев и Слави свалиха Боко от власт и по някакъв чудодеен начин успяха да счупят не само държавата Му ами и целият свят. Първо докараха световна пандемия, а после запалиха и война в Украйна...

Къде си Бащице? Върни се на бял джип и оправи света :help:  

Темата няма нищо общо с "бащицата", а със сегашното некадърно управление.

преди 14 минути, andreygg написа:

Темата няма нищо общо с "бащицата", а със сегашното некадърно управление.

Именно де. Сега управлението е некадърно и счупи целият свят с действията си, докарвайки световна пандемия и война в Украйна. Ееееех, ако беше на власт бащицата с Джипкатаа....

Пандемията щеше да е свършила още преди година, Нямаше да разреши на Путин да нахлуе в Украина и щеше да спре  световната инфлация. Пак се размечтах.

преди 24 минути, ivottoshev написа:

Именно де. Сега управлението е некадърно и счупи целият свят с действията си, докарвайки световна пандемия и война в Украйна. Ееееех, ако беше на власт бащицата с Джипкатаа....

Пандемията щеше да е свършила още преди година, Нямаше да разреши на Путин да нахлуе в Украина и щеше да спре  световната инфлация. Пак се размечтах.

в такъв случай какво по различно прави Петков от Бойко - нали уж за по различно го направихме , каточе ли всичко бе, кой да взима високоплатените държавни длъжности

преди 3 часа, _nib_ написа:

...,а на бежанците дават по 40 лева на ден?

Тия по 40 кинта на ден, ще идат за нови Ферари-а, на циврещите мутрохотелиери по бетономорието и в други части на страната.

Ето къде е Костадинов - националният ни Герой !!!

Не , като просто киро , който отзова дипломатите ни от Украйна и остави хиляди Българи на произвола на съдбата !

https://neli76.bgvest.eu/735758/

току-що, _sirena_ написа:

Ето къде е Костадинов - националният ни Герой !!!

Не , като просто киро , който отзова дипломатите ни от Украйна и остави хиляди Българи на произвола на съдбата !

https://neli76.bgvest.eu/735758/

:D смешната психоложка  - тук доста имат нужда от теб

още им е виновен ГЕРБ въпреки че ГЕРБ вече година ги нема

преди 4 часа, M.Николов написа:

Нищо смешно няма- Аглая ни облъчва с опорките вече куп време. А, тя е стара и добре обучена соросова кадърка. 

преди 3 часа, Лудар написа:

А като се връзваш на герберската риторика, че Радев е виновен за всички по- хубаво ли ти става? Хем си наясно, че който и да беше, щеше да е все тая след като инфлацията е налице в целия ЕС. Ако искаш истинския виновник, той се казва Володя Путин. Твоето е политическо бъркане в носа и вадене на безполезни изкопаеми.

Радев, че е виновен, задето ни натресе ПростоКиро и сие, няма две мнения. Е, без плиткоумата подкрепа, нямаше да стане. Но, за мен, Радев в момента се опитва да се захапе по- отзад, дето не може да се стигне- толкова е доволен от дивотиите, които сътвори. И не, не го обвинявам за това, което сътворява правителството- съвсем очаквано беше да го сиктеросат и да вървят плътно по изискванията на истинските си господари.

Аз пък си мисля, че простият Киро му го натресоха и на Радев.   Даже и той сега се чуди какво да прави...

преди 1 минута, attj написа:

Аз пък си мисля, че простият Киро му го натресоха и на Радев.   Даже и той сега се чуди какво да прави...

то се видя че му го натресоха - неговия любимец Янев, бе отстранен точно от кирчо

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

то се видя че му го натресоха - неговия любимец Янев, бе отстранен точно от кирчо

Янев бе успешен премиер за кратко.   Петков е безнадежден случай.  Никой не знае кога на какво му дрънчи...

преди 7 минути, attj написа:

Янев бе успешен премиер за кратко. 

и в какво е успеха му - дори президента ни неможе да се меси в международни отношения, все пак затова сме в НАТО (международна организация)

тй е избран за в БГ. и правата му свършват до границата ни

току-що, attj написа:

Янев осигури условия за подмяната на Петков.

да с фейкове - но все пак е важен резултата

и мисля че не Янев, а Радев го направи - но Радев неискаше да е премиер - премиера, трябва да взимаш решения, но военен и решения са 2 несъвместими думи

преди 1 час, attj написа:

Аз пък си мисля, че простият Киро му го натресоха и на Радев.   Даже и той сега се чуди какво да прави..

Ми то си почна с нежната революция с рибарска лодка край Росенец, сценарий на сапунка from usa, тиквата беше привикан и му се съобщи, че вече няма да играе собственик на отбора, включиха се моШно пионерс...пардон, децата на баш комунягите from usa, canada and all of lbgtquia+++ westworld. Хем се опита да се откупи с предплащане на милиарди за чертежи на ковбойски фърчила от памтивека. Разиграха си сценките с протестите. Покрай професионалните актьори понабиха и няколко невинни статисти. Абе да изглежда филма като истински. Само не съм уверен, че въпреки разни публикации кирчококорчо е свързан с г-н Радев. Така се опитваха, то май и не са спирали де, да внушават.

Другари, нема да се плашите таз вечер за 20 часът, има платен на скалперския пазар ден напред ток за промишлеността по 883лв. за мегаватчас...Чакаме стоките скалъпени с електричество купено на такава цена. Готови ли сте да плащате на чалгарския енергиен министър, на който вероятно цялото образование и доста от биографията, може би са плагиатство и фейк.

преди 49 минути, Sliderum2 написа:

Другари, нема да се плашите таз вечер за 20 часът, има платен на скалперския пазар ден напред ток за промишлеността по 883лв. за мегаватчас...Чакаме стоките скалъпени с електричество купено на такава цена. Готови ли сте да плащате на чалгарския енергиен министър, на който вероятно цялото образование и доста от биографията, може би са плагиатство и фейк.

Нали не си забравил чие правителство реши да има прекупвачи на ток, демек още едно звено хиени между производителите на ток и небитовите абонати? Е, ако все пак си забравил, аз ще ти припомня:

на 11.08.2021 г. в 0:20, ivottoshev написа:

Цената на тока полудя за фирмите, защото уж в името на конкуренцията, Боко ни натресе още едно звено прекупвачи по веригата от електроцентралите до потребителите. От 1.10.2020г всички небитови абонати са на свободния пазар, демек при прекупвачите. Тези, които не бяха избрали кой да ги цоца допълнително, автоматично бяха включени  към досегашните си доставчици на типови договори, чийто срок изтече на 30.06.2021г. Е, след първи юли спасение за фирмите вече няма. Щеш не щеш - плащаш си и на прекупвача. 

Това за енергийните скалпери ни е заповядано от ЕС и тиквеника, макар да не го харесвам, го отлага до последно. Така че, няма вътрешна вина на доста от съвременните управляващи. Ние всички сме си виновни, че не елиминирахме изродите, които ни вкараха в тоя пакт преди да се случи не само влизането, но дори и предприсъединителните преговори.  Нещо, което многократно си го заслужиха.

преди 40 минути, ivottoshev написа:

Нали не си забравил чие правителство реши да има прекупвачи на ток, демек още едно звено хиени между производителите на ток и небитовите абонати? Е, ако все пак си забравил, аз ще ти припомня:

аз доколкото виждам Петков не иска да закрие тази комисия, а просто слага негови хора на държавна длъжност

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31640949.html

преди изписвахте по 3 страници че при ГЕРБ олиото станало 3 лв. което е високо - а сега нито един пост - за дребни стотинки сте се оставили да ви купуват

Олиото вече се търгува над 6 лв. за литър в Благоевград

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

преди изписвахте по 3 страници че при ГЕРБ олиото станало 3 лв. което е високо - а сега нито един пост - за дребни стотинки сте се оставили да ви купуват

Олиото вече се търгува над 6 лв. за литър в Благоевград

Цитат

В същото време в горяма хранителна верига от понеделник пускат олио на цена 2,99 за литър, но има ограничение до 12 броя да се дава на клиент.

На теб ти трябват 2 тона олио точно в неделя ли? Както се вижда от статията, олиото изобщо не е поскъпнало, просто спекулантите си правят каквото си поискат. Същото е и с горивата. КОй има достатъчно власт и интерес да го прави? ГЕРБ. Съвсем съзнателно и целенасочено създават хаос, с всички възможни средства. Саботирайки на местно ниво, работата на държавата.

преди 2 минути, Лудар написа:

На теб ти трябват 2 тона олио точно в неделя ли? Както се вижда от статията, олиото изобщо не е поскъпнало, просто спекулантите си правят каквото си поискат. Същото е и с горивата. КОй има достатъчно власт и интерес да го прави? ГЕРБ. Съвсем съзнателно и целенасочено създават хаос, с всички възможни средства. Саботирайки на местно ниво, работата на държавата.

Ти, даваш ли си сметка какво твърдиш? Че цяла България е в услуга на ГЕРБ, въпреки че не е на власт почти година? Ами, стягай се, тогава- до месец- два ще се върнат на власт и всички, дето много знаете да олайвате от клавиатурата- на пангара. Треперете, щото на фона на "гербероробите", които не гласуваха въобще и които гласуваха за ГЕРБ и "статуквото", сте капка в морето. И дупе да ви е яко!KC9uW.gif.c152923b765db84574c13fb77d1c3e82.gif 210838473_download(16).gif.f124e4c7db5882252a28f9d7a3744b52.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.