Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

photo_2022-03-09_22-34-21.jpg

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

първо Янев сега друг от БСП - като че ли новите разбраха от коя партия са некадърниците

ПП нападна остро БСП заради назначенията в горите

преди 15 минути, absurt написа:

Съжаляват, ама  са резнали достъпа. Културно ни цензурират.

Доставчик на интернет слугуващ на простия Киро.   Познавам Пламена -майка на две малки деца.   40 лв са детските на месец за децата български - колкото на ден е утвърдено за един бежанец...  БГ майките са прави да реагират.  Пламена пише - Срам ме е от всички, които избраха тази "промяна"! 

преди 1 час, attj написа:

Доставчик на интернет слугуващ на простия Киро.   Познавам Пламена -майка на две малки деца.   40 лв са детските на месец за децата български - колкото на ден е утвърдено за един бежанец... 

Тези 40лв. не били за бежанците, а за хотелиерите които ги приютяват. Тези които са приютили бежанци в частни домове няма да ги огрее.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/po-40-lv-na-den-za-hotelierite-prieli-bezhanci-ot-ukrajna.html

Цитат

Няма да има финансова подкрепа за гражданите, които помагат със свое жилище.

За сега бежанците у нас няма да получават никаква финансова помощ от държавата. По 40лв. на ден финансова подкрепа ще има единствено за хотелиерите....

40-те лева финансова помощ ще са за нощувка, храна и туристически данък....

Бежанците имат право да работят...

И как Кирчо ще го обясни това на българските майки и пенсионери?   Пак ли е сгафил!?   

преди 24 минути, attj написа:

И как Кирчо ще го обясни това на българските майки и пенсионери?   Пак ли е сгафил!?   

За щастие, и майка ми, и баба ми не са някакви изроди, които да скачат срещу хора бягащи от война. Жалко, че твоите внуци не са случили на дядо. 

Македония кърши спекулата с основните храни както е правилно да постъпи нормална държава.

А тук някаква дребна недоклатена проверка за спекула на олиото, все едно само олио ядем.

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Македония кърши спекулата с основните храни както е правилно да постъпи нормална държава.

А тук някаква дребна недоклатена проверка за спекула на олиото, все едно само олио ядем.

е нали знаеш Корнела обича да имитира дейност (уж тя проверява -Нинова сезира КЗК за спекула с цените на олиото)

преди 7 часа, Без умствен капацитет написа:

е нали знаеш Корнела обича да имитира дейност (уж тя проверява -Нинова сезира КЗК за спекула с цените на олиото)

Верно, другарката си направи доста мазен PR. Но то никъде по света паразитите не ходят да работят, а само нареждат, макар че кой знае, може и да намериш някое изключение и да ме затапиш.

преди 9 часа, N1K17Y написа:

За щастие, и майка ми, и баба ми не са някакви изроди, които да скачат срещу хора бягащи от война. Жалко, че твоите внуци не са случили на дядо. 

Не си ме разбрал -нека САЩ ни осигурят необходимото допълнително финансиране за бежанците.  Те за едни самолети  F 16 ни мотаят с години.  И кога ще си сменят управниците в Украйна?  Зеленски се моли на Германия -хем да не купуват суровини от Русия, хем да помогнат ускорено на Украйна за приемане в ЕС. Германия се дърпа и не желае заповеди от САЩ в комбинация с бандеровски лъжи от Киев.   Наш Кирчо пък бързо се произнесе, че мястото на Украйна е в ЕС.  Без въобще да го питат и защото е решил другите проблеми на България.  Не искам такъв неадекватен премиер, не искам и такава Украйна в ЕС и в НАТО!

Хахаха, енергийния мундар, току що на парлама контрола каза, че страната която основно доставя газ на ЕС, е във война с ЕС. кирчококорчо, само минуси трупа от тоя чалгар - идиот в кабинета.

преди 47 минути, Sliderum2 написа:

Хахаха, енергийния мундар, току що на парлама контрола каза, че страната която основно доставя газ на ЕС, е във война с ЕС. 

А, добро утро.

Цитат

кирчококорчо, само минуси трупа от тоя чалгар - идиот в кабинета.

А, няма значение, гледам че още спиш.

преди 51 минути, Sliderum2 написа:

Хахаха, енергийния мундар, току що на парлама контрола каза, че страната която основно доставя газ на ЕС, е във война с ЕС. кирчококорчо, само минуси трупа от тоя чалгар - идиот в кабинета.

Налага се да се подправя. Не било още парламентарен контрол, а изслушвания на министри по некви планове. Следваща поправка, тоя чалгар на кирчококорчо, дето съобщи война между целокупното ЕС, в това число и България и Русия, не е енергийния министър от итн, ами асен василев финансовия палач и вицепремиер.

преди 14 часа, attj написа:

Не мисля, че е постъпено грешно в случая. Това са хора, бягащи от войната- с деца. Нормално е, вместо да фалират хотелиерите, държавата хем да ги подпомогне тях, хем да помогне на бежанците. Няма да им се сбърка на майките и пенсионерите. Тази майка, която визираш, че имала 2 деца, ако попадне в същата ситуация, какво правим? 

преди 42 минути, absurt написа:

Тази майка, която визираш, че имала 2 деца, ако попадне в същата ситуация, какво правим? 

Тя визира, че държавата има пари и ще плаща по 40 лв на калпак за бежанец на приютилите ги хотелиери, а месечните детски са около толкова за цял месец.     Хотелиерите не са бедни хора, а намират пари за тях. Няма да ги дават на бежанците.    Петков съвсем дозабатачва България     https://www.dnes.bg/politika/2022/03/11/borisov-nie-sme-v-komunisticheska-ikonomika.523073

преди 26 минути, attj написа:

Тя визира, че държавата има пари и ще плаща по 40 лв на калпак за бежанец на приютилите ги хотелиери, а месечните детски са около толкова за цял месец.     Хотелиерите не са бедни хора, а намират пари за тях. Няма да ги дават на бежанците.    Петков съвсем дозабатачва България     https://www.dnes.bg/politika/2022/03/11/borisov-nie-sme-v-komunisticheska-ikonomika.523073

Ти завиждаш ли, ако мутрохотелиери печелят по 120000лв месечно, за всеки 300 бежанеца "приютени" в стаи предвидени за 130-40 почиващи? 

преди 29 минути, attj написа:

Ми, не е права, според мен. Хотелиерите изнемогват, защото хора по хотелите, по това време, няма. От друга страна, държавата няма къде да ги натика тези бежанци, защото те не са мъжищата, юрнали се на запад. Това са жени и деца, цивилизовани, в голямата си част с български корени. Тия 40 лева за покрив, пак в нашата икономика влизат. Помагат на 2 вида нуждаещи се. Писах за детските- да по толкова са, но майчинските колко станаха и защо този факт се подминава? 

преди 19 минути, absurt написа:

Ми, не е права, според мен. Хотелиерите изнемогват, защото хора по хотелите, по това време, няма. От друга страна, държавата няма къде да ги натика тези бежанци, защото те не са мъжищата, юрнали се на запад. Това са жени и деца, цивилизовани, в голямата си част с български корени. Тия 40 лева за покрив, пак в нашата икономика влизат. Помагат на 2 вида нуждаещи се. Писах за детските- да по толкова са, но майчинските колко станаха и защо този факт се подминава? 

Как точно изнемогват хотелиерите, като държавата ги подпомага и за електричеството(това извън въпросните 40лв за бежанец, колкото там конкретно потребява този бежанец) и отделно и с 60/40? Да не говорим, че те си казаха, за обслужване на бежанци, че не плащат заплати на персонала, а се работи доброволно. Кой точно не е чел?

Управляващите си викат помежду си мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ управляваше нямаше нито един спрян еврофонд или програма. Сега са нула програмите. Нямаше нито едно похарчено не на място евро, а сега няма и План за възстановяване. Катастрофа.

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.  А ние тук си спорим за хотелиери, бежанци и детски надбавки.

преди 22 минути, insec написа:

https://www.mediapool.bg/niderlandskite-iztrebiteli-f-35-idvat-u-nas-vapreki-saprotivata-na-bsp-news333226.html

Ще имаме възможност да видим на живо F35 + как комунистите квичат. (те не, че не ореваха орталъка)

Голема придобифка е да видиш на живо летяща тухла, в която пилота се намира само за чучело и ако имаше как да се даде на него да управлява полета, сигурно ще успее за няколко секунди да не падне. Ще ходиш ли да целуваш колелата на ф-ките, на колене разбира се, както се полага на роб да постъпи с техниката на господаря си, ама сериозна целувка, с език.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.