Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 23 минути, miro20 написа:

Проф. Костадин Ангелов, фейсбук

Когато БСП дойдат на власт думите спекула, задкулисие, мафия, кражби, инфлация, девалвация стават модерни.

Бизнесът е виновен, а държавата стъпва с кални обувки върху свободния пазар.

Супер. Отивай за олио в "матушката" :) :)

Само че...

И ти, след като се би за олио, даваш пример с тия рехави опашчици? 

Ей, ти опашка с фитнес......

Black-friday-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

• Автор

Искам да отдам почта си за хората, които си купиха олио.

Стихотворението е старо, но мисля, че е още актуално

Четете го с плам и апломб!

george c scott salute GIF by 20th Century Fox Home Entertainment

О, Лидъл! - БЛОГодаря (bozho.net)

О, Лидъл!

Три часа бабички и лелки
пред входа му чакат.

Сивите панелки
трепетно повтарят на Тотю гласът.
Пристъпи ужасни!

Дванайсетий път
гъсти орди лазят по плочките криви
и тела се блъскат, и псувни изливат.
Бури подир бури! Рояк след рояк!
Данчето Фандъкова сочи входа пак
и вика: „Търчете! Ниски са цените!
И ордите тръгват с викове сърдити,
и „Банани!“ мощно въздуха разпра.

Лидълът отвръща с други вик: ура!
И с нов дъжд от лакти и псувни на майка
лелки, пенсионери спират да се вайкат,
влизат и се блъскат, без сигнал, без ред,
всякой гледа само да бъде напред

и гърди висящи на щанда да сложи
и един банан повеч в торбата да положи.
Бабичките блъскат. Лелките крещят,
персоналът жално ги моли да спрат.

Няма вече олио! Има хекатомба!
Всеки банан меч е, всяко киви – бомба,
всяка стока – удар. Всяка душа – срам.
Свинско и сланина изчезнаха там.
….
Персоналът тръпне, друг път не видели
така да се блъскат овци подивели.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
И днес йощ кварталът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
срамът му дивен като някой ек
от дупка на дупка и от век на век!

преди 3 часа, miro20 написа:

Приликите са:

- БСП на власт;
- растяща инфлация;
- шоково увеличение на цените;
- предстои зърнена криза;
“Ще постигаме леви цели с десни политики.”
Постигнахте.
Опашки и фалити.

От къде се появи тази инфлация и това шоково повишение на цените?Кое правителство хвърли всички небитови абонати на прекупвачите на ток и по този начин покачи разходите на производителите двойно и тройно. Дали не беше Боко, а?

преди 13 минути, ivottoshev написа:

От къде се появи тази инфлация и това шоково повишение на цените?Кое правителство хвърли всички небитови абонати на прекупвачите на ток и по този начин покачи разходите на производителите двойно и тройно. Дали не беше Боко, а?

Много добре знаеш, че манипулираш. Когато, по искане та ЕС, се взе това решение, нищо не подсказваше какво ще стане със света в съвсем скоро време. Нито пандемия се задаваше, нито инфлация, нито военни действия. Така че, намерението беше добро- като бели хора да сме на борсата, та да се възползваме от конкуренцията и да купуваме по- евтино. В цял свят е така, а нали все с тях искаме да се равняваме. За прекупвачите- прав си и ми е интересно ако имаш някакви имена. Да ги видим от кои кръгове са, че много се съмнявам да са от един. По- скоро, са навързани като свински черва от години.

преди 44 минути, ivottoshev написа:

А дали инфлацията не е умишлено провокирана от бившите управляващи?

Според ме е.

Ето какво ни очаква занапред според Бабикян.

Напълно съм съгласна с написаното от него.

Арман Бабикян: Чакайте слухове за захар, капачки за буркани и тоалетна хартия. Левски гледа отгоре

преди 1 час, ivottoshev написа:

следствие от това че Украйна е износител на слънчоглед - а и казват по новините че е в опасност най големия АЕЦ в европа

преди 50 минути, Мойра написа:

Според ме е.

Арман Бабикян: Чакайте слухове за захар, капачки за буркани и тоалетна хартия. Левски гледа отгоре

само фрог може да нагнетява инфлацията - а ти да всяваш паника сред потребителите

кой казва че в Русия няма инфлация имат в всеки един сектор

Руснаците щурмуваха ИКЕА като разбраха, че си тръгва

phprxejpk_559x345.jpg

преди 26 минути, adersa написа:

На Петков инфлацийката отиват към Виденова зима

-------------------

Официално обявената инфлация е 10%; реалната инфлация в България вече е над 20%. Това си е хипер-инфлация...

2022-03-02 10.09.36 tradingeconomics.com 43.png

Бедност е това. И несправяне с инфлацията от страна на държавата. Къде е планът за възстановяване? Къде са меркште? Повишенията? Май само МОД увеличиха, че средната класа да стане още по-бедна.

това не е промяна , а подмяна

sshot-258fdf1c228e50c03.png

Кофти, много съм зле. Мирко като го четох, в първия момент прочетох простишутката костадин ангелов, а то било професор. Колкото Мирко е инжекцион. Много съм зле.

преди 21 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Не си струва усилията . Най-уместно е като видиш пост на русенския Педерунгел просто го подминаваш или маркираш Х и проблема е решен .  :cool:

А с какво да се забавлявам. 

Мирко, благодаря ти, че те има*

*Шоколадиера няма да пращам.

преди 1 час, Филипов написа:

Чудесни размишления, чудесно припомняне на американската история, чудесен призив към българите. Дали някой ще го чуе, ме съмнява.

преди 4 часа, absurt написа:

Много добре знаеш, че манипулираш. Когато, по искане та ЕС, се взе това решение, нищо не подсказваше какво ще стане със света в съвсем скоро време. Нито пандемия се задаваше, нито инфлация, нито военни действия. Така че, намерението беше добро- като бели хора да сме на борсата, та да се възползваме от конкуренцията и да купуваме по- евтино. В цял свят е така, а нали все с тях искаме да се равняваме. За прекупвачите- прав си и ми е интересно ако имаш някакви имена. Да ги видим от кои кръгове са, че много се съмнявам да са от един. По- скоро, са навързани като свински черва от години.

Не аз манипулирам, а твоят колега от Тролската централа. Обвинява комунетата и кокорчовците за инфлацията и шоковото поскъпване, все едно Бочко не е главният виновник да сме с такива цени на тока.

Може Тиквун да е бил с добри намерения (което мнооооого ме съмнява), но фактът е че цените се дигнаха заради неговите действия, а не заради Кикорчо.   

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Не аз манипулирам, а твоят колега от Тролската централа. Обвинява комунетата и кокорчовците за инфлацията и шоковото поскъпване, все едно Бочко не е главният виновник да сме с такива цени на тока.

Може Тиквун да е бил с добри намерения (което мнооооого ме съмнява), но фактът е че цените се дигнаха заради неговите действия, а не заради Кикорчо.   

мисля че все още е ниско - а опашките ще са оправдани - по тв-то казват че има олио, но не казват че вече ще е на по висока цена, по това съдя че бягат от явно неудобния въпрос

Гърци пазаруват у нас по-евтини бензин и храна

уж Борисов бе лош щот се подмазва на ердоган - сега същото прави и кирчо:D

Кирил Петков се срещна с Ердоган

Ако всеки купува олио само колкото му е нужно, цената ще падне.

Тези дето са се втурнали да купуват със стекове какво ще спестят?

5-10лв!

И то при условие, че трябва в момента да похарчат 50-100лв за олио.

преди 12 минути, M.Николов написа:

Ако всеки купува олио само колкото му е нужно, цената ще падне.

Тези дето са се втурнали да купуват със стекове какво ще спестят?

5-10лв!

И то при условие, че трябва в момента да похарчат 50-100лв за олио.

Като си гледам шишето с олио, пише, че има срок още една година. Аз съм го купувал пред 4-5 месеца. Тия може би пържат картофи всеки ден, ама все ми се струва, че повечето няма да знаят какво да го правят това олио, преди да му мине срока на годност. 

Радулов: В тази коалиция нямаме намерение да арестуваме никой, който не е извършил престъпление

Цитат

В рамките на тази коалиция нямаме намерение да арестуваме никой, който не е извършил престъпление. Изчегъртването е метафора. Това коментира пред БНТ проф. Николай Радулов от ИТН. Тези арести трябва да стават обосновани с достатъчно доказателства, а не да стават пиар акции, подчерта той.

Spoiler

Според него, конфронтации в коалицията няма. Има търкане, което е нормално за различни партии, събрани на едно място.

По темата за специалните служби Радулов заяви:

"От началото на демократизирането на обществото имаше състезание между партиите, които идваха на власт, да поставят колкото се може свои хора в управлението на службите. С всяка следваща промяна на властта управленската система беше обезкървена и сега имаме некомпетентни хора на много важни места, от които зависи вътрешната и външната сигурност на България".

В специалните служби има остатъци от хората, които по една или друга причина са били свързани с бившия Съветски съюз. Проблемът обаче е в това, че дълги години хората, които би трябвало да са подготвени за управление на специалните служби, са заменяни с удобни хора без възможности да изпълняват компетенциите, които мястото ги задължава, отбеляза той.

Службите ни не са добре финансирани. Балансът във финансирането на службите е нарушен.

"Видя се, че когато разузнаването не е добре финансирано, резултатите са очевидни - управлението не може да взима съответните решения", категоричен е той.

Русия разполага с много сериозни инструменти като например качване цената на газа. Ако Европа иска да получава руски газ, тя трябва да го плаща. Икономически и финансово Русия не е съвсем затворена, смята Николай Радулов.

Той изтъкна, че освен това става въпрос за страна с невероятни ресурси - тя разполага с около 50 тона злато, а когато парите не могат да бъдат в употреба, всичко може да се купува със злато. В исторически план това вече се е случвало.

По думите на Радулов по-решителните мерки на ЕС, на НАТО, на САЩ, които иска Зеленски, е желание да се разпали световна война, а това е много опасно.

Като част от НАТО, България е длъжна да се съобразява със стратегията и тактиката, която избере Алиансът. "В този конфликт и в тази ситуация, в която сме поставени, ние нямаме самостоятелна воля", подчерта той.

Излишно е да коментирам казаното.

преди 20 часа, Мойра написа:

Според ме е.

Ама разбира се.

Аз пък се чудя има ли нормален човек който да приема толкова безрезервно думите на краля на фейкнюз у нас. Камо ли  сайта на Черепа фрогнюз

:getout:

преди 18 часа, absurt написа:

И на това му викаш щурм?

Ето ти щурм. 

Black-friday-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0

Разликата е че това са черни петъци, в които има истински / а не измамни / намаления .

Другата разлика е че в РФ магазините затварят за неопределено време и руснаците грабят като за последно щото вече  и парите /колкото и да имат/ няма да могат да си харчат заради ограниченията и забраната за купуване на валута  , а  това в САЩ  е редовна кампания, в която наистина можеш да си вземеш нещо за без пари .

преди 18 часа, Sliderum2 написа:

Кофти, много съм зле. Мирко като го четох, в първия момент прочетох простишутката костадин ангелов, а то било професор. Колкото Мирко е инжекцион. Много съм зле.

Радвам се че си се осъзнал :) 

преди 16 часа, absurt написа:

Дали някой ще го чуе, ме съмнява.

Не,мерси. Волгин е рашистки пропагандатор и комуне. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.