Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 11 минути, Лудар написа:

На теб ти трябват 2 тона олио точно в неделя ли? Както се вижда от статията, олиото изобщо не е поскъпнало, просто спекулантите си правят каквото си поискат. Същото е и с горивата. КОй има достатъчно власт и интерес да го прави? ГЕРБ. Съвсем съзнателно и целенасочено създават хаос, с всички възможни средства. Саботирайки на местно ниво, работата на държавата.

Още миналта година някой беше постнал снимки от румънски Кауфланд и българско олио. Там цената беше нещо от сорта 2.20-2.50, докато тук беше 3лв. Толкова. 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 10 минути, absurt написа:

Ти, даваш ли си сметка какво твърдиш? Че цяла България е в услуга на ГЕРБ, въпреки че не е на власт почти година? Ами, стягай се, тогава- до месец- два ще се върнат на власт и всички, дето много знаете да олайвате от клавиатурата- на пангара. Треперете, щото на фона на "гербероробите", които не гласуваха въобще и които гласуваха за ГЕРБ и "статуквото", сте капка в морето. И дупе да ви е яко!KC9uW.gif.c152923b765db84574c13fb77d1c3e82.gif 210838473_download(16).gif.f124e4c7db5882252a28f9d7a3744b52.gif

На местно ниво властта е все още в гербавите. Не ми се прави на много остра.

преди 28 минути, Лудар написа:

На теб ти трябват 2 тона олио точно в неделя ли? Както се вижда от статията, олиото изобщо не е поскъпнало, просто спекулантите си правят каквото си поискат. Същото е и с горивата. КОй има достатъчно власт и интерес да го прави? ГЕРБ. Съвсем съзнателно и целенасочено създават хаос, с всички възможни средства. Саботирайки на местно ниво, работата на държавата.

и защо тази голяма разлика - Петков защо позволява все повече парите да отиват в някое нощно шкафче

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Още миналта година някой беше постнал снимки от румънски Кауфланд и българско олио. Там цената беше нещо от сорта 2.20-2.50, докато тук беше 3лв. Толкова. 

и според теб защо разликата става все по голяма и преди отиваха тези 50 за бутилка стотинки в чекмеджето на бойко - сега тези 3 лева разлика за бутилка - колко ли чекмеджета пълнят

преди 8 минути, Лудар написа:

Благоевград конкретно е на ИТН - Не ми се прави на много остра. - затова избрах град да не е на ГЕРБ да не го каже това от  някой, но както винаги има някой който се прави на разсеян

преди 44 минути, Без умствен капацитет написа:

преди изписвахте по 3 страници че при ГЕРБ олиото станало 3 лв. което е високо - а сега нито един пост - за дребни стотинки сте се оставили да ви купуват

Олиото вече се търгува над 6 лв. за литър в Благоевград

преди 56 минути, Без умствен капацитет написа:

и защо тази голяма разлика - Петков защо позволява все повече парите да отиват в някое нощно шкафче

и според теб защо разликата става все по голяма и преди отиваха тези 50 за бутилка стотинки в чекмеджето на бойко - сега тези 3 лева разлика за бутилка - колко ли чекмеджета пълнят

Благоевград конкретно е на ИТН - Не ми се прави на много остра. - затова избрах град да не е на ГЕРБ да не го каже това от  някой, но както винаги има някой който се прави на разсеян

Кмета е на ИТН. Благоевград от край време си е червен град. Място където Петков и правителството нямат никакво влияние. Що не пробват такава спекула в София?

преди 7 минути, Лудар написа:

Кмета е на ИТН. Благоевград от край време си е червен град. Място където Петков и правителството нямат никакво влияние. Що не пробват такава спекула в София?

5 лева е слънчогледовото - по еттино е  от соя

https://www.ebag.bg/categories/olio/629

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

5 лева е слънчогледовото - по еттино е ГМО-то от соя

https://www.ebag.bg/categories/olio/629

Тва онлайн бе.

Брошура на Кауфланд - 28.02.2022 - 06.03.2022 - стр. 5 *

828295-900-100000.jpg

преди 16 минути, Лудар написа:

Тва онлайн бе.

828295-900-100000.jpg

в момента не говорим за промоциите - те са ограничени по количество и време - значи се пълнят 4 чекмеджета като на боко, а петков седи като препикано мушкато

преди 1 час, Лудар написа:

Не ти се правя на остра, а те карам да мислиш. След като властта по места е в герберите, има 2 възможности. Да ги принуждават насила да остават верни на ГЕРБ или хората да остават верни по свое желания. Ако мислиш, че ги карат насила, след като всички силови методи са в ръцете на новите и след като са сменени от почти година шефовете и на районните МВР дори, с какво ли биха ги държали верни, бившите? А, ако по собствено усмотрение са верни, като прибавиш и семействата им, дали не ти се завърта и друга мисъл за причините? И дали не те полазват тръпки, че съм права и тайно дори от себе си, се страхуваш, че пак ще бъдат избрани?

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

в момента не говорим за промоциите - те са ограничени по количество и време - значи се пълнят 4 чекмеджета като на боко, а петков седи като препикано мушкато

Това е цената в кауфланд за последната седмица. Преди това е била по- висока както се вижда. И се вижда че е такава и в Благоевград. И става въпрос за слънчогледово олио. Край на спора. Сульо Пулев може да си сложи и цена 20 лева и да си я снима за да прави сензации у фейса. Край на спора.

преди 26 минути, Лудар написа:

Тва онлайн бе.

828295-900-100000.jpg

Не съм чула още, веригите да обикалят селата и да продават промоциите си. Във всички останали места, където са обикновените бакалии, че и българските вериги, цената е различна. На всички продукти. И не защото, Суульо и Пульо си слага каквито цени иска, а защото само големите 2-3 вериги, които са опасали градовете , извиват ръцете на производителите и смъкват цените. Редуват се, ако не си забелязал. Всички останали са под ножа.

преди 3 минути, absurt написа:

Не ти се правя на остра, а те карам да мислиш. След като властта по места е в герберите, има 2 възможности. Да ги принуждават насила да остават верни на ГЕРБ или хората да остават верни по свое желания. Ако мислиш, че ги карат насила, след като всички силови методи са в ръцете на новите и след като са сменени от почти година шефовете и на районните МВР дори, с какво ли биха ги държали верни, бившите? А, ако по собствено усмотрение са верни, като прибавиш и семействата им, дали не ти се завърта и друга мисъл за причините? И дали не те полазват тръпки, че съм права и тайно дори от себе си, се страхуваш, че пак ще бъдат избрани?

ГЕРБ е партия от съветско- милиционерски тип. Естествено че ги карат насила.

преди 2 минути, Лудар написа:

как, би ли обяснил силовия метод

преди 6 минути, absurt написа:

Не съм чула още, веригите да обикалят селата и да продават промоциите си.

И аз не съм. Но пък съм чувал та и виждал, селата да обикалят веригите. Даже по 2 пъти седмично ги обикалят.

преди 4 минути, Лудар написа:

Интересно ми е, след като ти напомних, че новите смениха всички шефове на районни управления на МВР, под ръководството на изучилия занаята по соц. време, Рашков, как си представяш накарването насила? Щото, милиционерско- съветския стил Рашков го владее идеално- доказа го с акциите по предотвратяване на купуването на гласове. Разкажи ми как действат бившите, че да държат в страх всички и да ги принуждават да бойкотират държавата?

преди 3 минути, Лудар написа:

И аз не съм. Но пък съм чувал та и виждал, селата да обикалят веригите. Даже по 2 пъти седмично ги обикалят.

А, да си се запитал, като обикалят веригите, на колко им стъпва промоцията, като сметнеш цената на рейсовете от и до града? 

преди 4 минути, Лудар написа:

ето в Бургас - от вчера навсякъде е така - чакам да ми обясниш как се вдигат цените с силовия метод

Литър олио в Бургас гони 6 лева

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

как, би ли обяснил силовия метод

Бих.

- Ало Ваньо...

- Здравейте господин... за малко да не ви позная.

- Нямам време, слушай ся. Утре олиото 6 лева. Ше минат едни хора да снимат. Айде.

- А после?

- После щи са обада да говорим. Спокойно.

Та така. Нали го знаеш "Ало Ваньо".

преди 4 минути, absurt написа:

Интересно ми е, след като ти напомних, че новите смениха всички шефове на районни управления на МВР, под ръководството на изучилия занаята по соц. време, Рашков, как си представяш накарването насила? Щото, милиционерско- съветския стил Рашков го владее идеално- доказа го с акциите по предотвратяване на купуването на гласове. Разкажи ми как действат бившите, че да държат в страх всички и да ги принуждават да бойкотират държавата?

А, да си се запитал, като обикалят веригите, на колко им стъпва промоцията, като сметнеш цената на рейсовете от и до града? 

Лесно се случва. Шефовете са шефове. Заповедите се изпълняват от други. Или не се изпълняват.

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

ето в Бургас - от вчера навсякъде е така - чакам да ми обясниш как се вдигат цените с силовия метод

Литър олио в Бургас гони 6 лева

Къде е това навсякъде? Как се казва магазина?

преди 6 минути, Лудар написа:

Къде е това навсякъде? Как се казва магазина?

например Бургас си има местна веригаа магазини - Болеро, а и кварталните е толкова - няма да ходя до края на града да купя 2 бутилки олио - ще трябва и билетче да платя

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

например Бургас си има местна веригаа магазини - Болеро, а и кварталните е толкова - няма да ходя до края на града да купя 2 бутилки олио - ще трябва и билетче да платя

Кауфланд и Била в Бургас.

Screenshot 2022-03-06 at 18-36-44 Кауфланд Седмична брошура.png

Screenshot 2022-03-06 at 18-39-55 Billa Billa Седмична брошура.png

преди 2 минути, Лудар написа:

Ето ти ги и шестте магазина на Била в Бургас. Все ще има някой наблизо.

Screenshot 2022-03-06 at 18-43-47 Billa Бургас Работно време и телефони.png

Ето ти и 4 на Кауфланд.

Screenshot 2022-03-06 at 18-45-30 Кауфланд Бургас Работно време и телефони.png

сега остава да кажеш че има магазини в 99% от населените места в Бг.

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

Пеша не може ли?   Колко такива магазини още има?    

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

ти ли ще идеш до кауфлана да ми купиш

Щото Бургас е Ню Йорк ли? Бургас е по- малък от ЖК Тракия в Пловдив, ще отидеш пеша.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

сега остава да кажеш че има магазини в 99% от населените места в Бг.

Като гледам колко много са в Бургас, май мога смело да го кажа.

преди 33 минути, absurt написа:

Щом обикалят значи им стъпва добре, не мислиш ли?

Хехе. Сега гледам битиви. Петков издърпал ушите на Митрофанова, за непремереното и изказване. Тьотката се извинява. Май не е толкова лек, колкото си го мислите а? :wub:

преди 1 час, Мойра написа:

да, по тв-то даваха някакъв психолог ((не журнале) дет каза че Путин има психичен проблем и дори описа кое какво значи според психологиятасега идва въпроса който му възхвалява режима - по болен от него ли е или е като него

както се казва по големи откачалки от него или просто уплашени:laughing4:

Цитат

Светът на Путин става все по-подреден в манийно-параноидните фантазии, нараства тревожността от контакта с хората. Манията го  кара да надхвърли възможностите си и да повлече народа си в бездната". Това заяви криминалният психолог Росен Йорданов в "Офанзива".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.