Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 2 часа, Лудар написа:

Бих.

- Ало Ваньо...

- Здравейте господин... за малко да не ви позная.

- Нямам време, слушай ся. Утре олиото 6 лева. Ше минат едни хора да снимат. Айде.

- А после?

- После щи са обада да говорим. Спокойно.

Та така. Нали го знаеш "Ало Ваньо".

Лесно се случва. Шефовете са шефове. Заповедите се изпълняват от други. Или не се изпълняват.

Ми, без извинение, и двата ти примера са за дебили- избиратели на ПростоКиро.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

в момента не говорим за промоциите - те са ограничени по количество и време - значи се пълнят 4 чекмеджета като на боко, а петков седи като препикано мушкато

Ква промоцията те гони, в магазина до нас олиото е 3.20, необикновено евтино, тия в каушканда, правят фейк примоция. Къде им е доказателството, че преди това цената е била 4 лева? Между другото, явно цените се натискат надолу изкуствено в момента, щото народа беше почнал да роптае в края на миналата година и първите седмици на тази, когато увеличенията се случваха всяка седмица .

преди 13 минути, absurt написа:

Ми, без извинение, и двата ти примера са за дебили

Ми тука бяхте само ти и капацитета...

току-що, Лудар написа:

Ми тука бяхте само ти и капацитета...

Това имам предвид- сбърка публиката, Радулчо. 

преди 3 минути, absurt написа:

Това имам предвид- сбърка публиката, Радулчо. 

Надцених ва викаш.

преди 1 минута, =Alex&Vanko= написа:

Кат не ви харесва Кирчо си върнете Бойко!

Как да не ни харесва? Мен много ма кефат. Кирчо и Кокорчо... като Макс и Мориц са. :D

преди 2 минути, Лудар написа:

Надцених ва викаш.

Надцени себе си, Радулчо.

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Ква промоцията те гони, в магазина до нас олиото е 3.20, необикновено евтино, тия в каушканда, правят фейк примоция. Къде им е доказателството, че преди това цената е била 4 лева? Между другото, явно цените се натискат надолу изкуствено в момента, щото народа беше почнал да роптае в края на миналата година и първите седмици на тази, когато увеличенията се случваха всяка седмица .

В Кауфланд винаги е скъпо, ако няма "промоция". Реално, "промоцията" е реалната цена по магазините, може би -5-10% за някои продукти.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

В Кауфланд винаги е скъпо, ако няма "промоция". Реално, "промоцията" е реалната цена по магазините, може би -5-10% за някои продукти.

Начи сметай от кви магазини пазари капацитета. Некви за тежки баровци. После вика- скъпо е, правителството е виновно. Ми земи си от евтиното ве. Не, то не е от щастливи герберски слънчогледи. Спешъл хибрид лейбъл иска.

преди 7 минути, absurt написа:

Надцени себе си, Радулчо.

Аха...:wub:

преди 13 минути, Лудар написа:

Как да не ни харесва? Мен много ма кефат. Кирчо и Кокорчо... като Макс и Мориц са. :D

и на мен почна да ми харесва - прави това което ГЕРБ правят/казват - будаленце:D

• Автор
преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

ето в Бургас - от вчера навсякъде е така - чакам да ми обясниш как се вдигат цените с силовия метод

Литър олио в Бургас гони 6 лева

Свинска мас няма ли?

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

преди изписвахте по 3 страници че при ГЕРБ олиото станало 3 лв. което е високо - а сега нито един пост - за дребни стотинки сте се оставили да ви купуват

Олиото вече се търгува над 6 лв. за литър в Благоевград

Чиста спекула!

Кога е произведено това олио и с каква суровина?

С тази, която се очаква да поскъпне лятото ли?

Има ли контролни органи в тази държава?

Христо Иванов: Не можем да си позволим нови избори, които да бъдат спечелени с решаващата помощ на руската армия

"“Демократична България” е твърдо за изпращане на оръжие и боеприпаси на Украйна, ще настояваме за това в управляващата коалиция, но няма да плашим с разпадане на коалицията."

Вие със сигурност не можете, но кой ще ви пита?

Във война ли искате да ни вкарате бе, глупаци?

Направо х.иванофф да нарамва веслата и да ходи с лодката да се бие, ама да се пише не българин, а наемно пушено. Може да земе и ммирчив с него и кирчококорчо нали са канадец, ако ще въвлича някой във войната да е клековият лист с трюфела дето управлява таме, нема да ми липсват.

на 5.03.2022 г. в 10:31, Sliderum2 написа:

Газът на ЕС борсата ударил цена от $2400. Красота! А дори не е спряна главната тръба на Газпром. Бюджета на БГ вече не чини, кирчококорчо? Май няма издържи до лятото, по плана да се преразглежда на 6 месеца, а още през този месец март?

Днес вече е над $3000, честито! Златен медал, до края на седмицата, може и диамантен да спечели. Бюджетът на страната, стана от бедняшки на просешки. 

преди 8 часа, M.Николов написа:

Христо Иванов: Не можем да си позволим нови избори, които да бъдат спечелени с решаващата помощ на руската армия

"“Демократична България” е твърдо за изпращане на оръжие и боеприпаси на Украйна, ще настояваме за това в управляващата коалиция, но няма да плашим с разпадане на коалицията."

Турция във война ли се вкараха ? Полша ? 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Турция във война ли се вкараха ? Полша ? 

Ние не сме нито Турция 90 млн. и втората най-голяма армия в НАТО, нито Полша.

Между-другото и Полша се отказаха да пращат самолети на Украйна, след като от Русия предупредиха, че ще считат това за намеса във войната.

Я и аз да те питам нещо, руската армия кога е завладяла България, та Иванов се страхува че ще изгуби изборите с нейна помощ?

Цитат

Държавата тегли половин милиард лева дълг на 14 март. Следващия понеделник Българска народна банка ще проведе аукцион за продажба на лихвоносни съкровищни облигации със срочност три години и шест месеца (1 277 дневни) от отворен тип с фиксиран лихвен процент от емисия. Това съобщиха от финансовата институция.

Отворена ще бъде емисията от 17 ноември, която е със срочност 3,5 години. Падежът е на 17 май 2025 г.

От съобщението на БНБ става ясно още, че Министерството на финансите си запазва правото да отхвърля всички, респективно да одобрява определени поръчки, както и да одобрява количество, различно от предварително обявеното.

Тази година беше прието новопоетият дълг да бъде до 7,3 млрд. лв.

Вече свикнахме... Чак банално ..  и не прави впечатление никому . :getout:

преди 10 часа, M.Николов написа:

Покорна главица сабя не я сече.

Хора без топки. Военни без топки.

Няма никой от Европа, от "партньорите" ни в ЕС и НАТО , които да са с толкова мекушава робска психика и пропаганда, въпреки че съм сигурен , никой от тях не иска война в държавата му.

Голям страх  тука , голямо напикаване.

И то на най високо ниво  от нашите военоначалници най вече.

преди 10 минути, miro20 написа:

Няма никой от Европа, от "партньорите" ни в ЕС и НАТО , които да са с толкова мекушава робска психика и пропаганда, въпреки че съм сигурен , никой от тях не иска война в държавата му.

https://novini.bg/sviat/rusia/707741

Отново греда, Мирча!

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ние не сме нито Турция 90 млн. и втората най-голяма армия в НАТО, нито Полша.

Между-другото и Полша се отказаха да пращат самолети на Украйна, след като от Русия предупредиха, че ще считат това за намеса във войната.

И като не сме какво ? Великата руска мечка не смее да обяви война на Турция или Полша, щото са голяма работа и ще ги смажат. Сигурно :) 

А докато си развиваш тези теории, украинците си направиха песен за турските дронове, а поляците вкарват оръжията. Орбан също се включи преди час и сега ще разполагат войници на НАТО на тяхна територия. Що тъй ? И той голема работа. Само Ганьо Путинофилски се снишава и за най-елемнтарните неща, като министъра ни да осъди войната, вместо да повтаря лъжите на Путин, ти вика "АМА ВИЕ ВЪВ ВОЙНА ЛИ ИСКАТЕ ДА НИ ВКАРВАТЕ БЕ ИЗРОДИ"

Цитат

Я и аз да те питам нещо, руската армия кога е завладяла България, та Иванов се страхува че ще изгуби изборите с нейна помощ?

Ми, 45-та примерно. И до днес сме си руска колония. Армия с пушки няма, но си имаме армия от тролове и руски васали. Да ти посочвам коя партия печели изборите след соца ? Да ти посочвам кой премиер обслужваше агент Сава до преди 2 години ? 

Турските дронове бяха поръчани преди започването на войната, турците изрично посочиха, че това не е военна помощ, а изпълнение на сключена месеци преди това търговска поръчка.

Я ни обясни какво друго оръжие е изпратила Турция в Украйна?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.