Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Дишай бате, че ще пукнеш. Ей сега, малко остана. Април пада правителството. 

Да не върнете отново Борисов за спасител?  Евентуално с друга  коалиция!?  

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 10 минути, attj написа:

Да не върнете отново Борисов за спасител?  Евентуално с друга  коалиция!?  

Зависи колко реално русороби има тук. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Зависи колко реално русороби има тук. 

Повечето русофили открай време са в БСП.  А Корнелия направи необходимото вече да не са много. Такива като Волен Сидеров са на изчезване.

преди 12 минути, attj написа:

Повечето русофили открай време са в БСП.  А Корнелия направи необходимото вече да не са много. Такива като Волен Сидеров са на изчезване.

Във всички партии има русофили, но предпочитат да мълчат по въпроса или да лъжат.

току-що, Мойра написа:

Във всички партии има русофили, но предпочитат да мълчат по въпроса или да лъжат.

Според мен докога Кирчо ще бъде премиер не зависи най-много точно от подобни хора.     Едва ли всички със занижена покупателна способност са русофили.  Скоро всичко ще е с още по нови цени - след управленията  на правителствата на Радев и на Кирчо. Или все за всичко са виновни Борисов, Гешев и международното положение!?

преди 5 минути, attj написа:

Според мен докога Кирчо ще бъде премиер не зависи най-много точно от подобни хора.     Едва ли всички със занижена покупателна способност са русофили.  Скоро всичко ще е с още по нови цени - след управленията  на правителствата на Радев и на Кирчо. Или все за всичко са виновни Борисов, Гешев и международното положение!?

Дрън-дрън.

Важно е да сме живи и здрави.

преди 23 минути, Мойра написа:

Важно е да сме живи и здрави.

Не знам, не знам. На фармата е изгодно само да сме живи, но категорично не е изгодно да сме здрави. Не ми се прави преглед по вид корпорации. Да не се окаже накрая, че с развитието на техниката, като се тегли чертата на интересите, да се окаже че от народа полза няма и че стотина хиляди, или дори по-малко богаташи и наследниците им са си самодостатъчни. Фабриките ще им бачкат автоматично, роботите ще ги обслужват, ще си имат имения по 5000+км2. То като останат толкова, може спокойно да захвърлят парите на боклука няма да са им нужни, няма да има стадо, за управление на което да се употребяват, в ролята на морков/тояга.

ти тея богаташи ги изкара инженери, механици, технолози, животновъди, земеделци, ит специалисти и още куп науки, в които са експерти

преди 1 час, Мойра написа:

И защо се крият и лъжат ?

Дали защото разбират че са фенове на престъпен режим  ? И са на принципа гузен негонен бяга....

Защо на мен никога не ми е проблем да кажа че съм русофил, но не и путинист, че на първо място съмбългарин и приветствам евроатлантическия път на България, за членството ни в ЕС и НАТО  ?

Вас що ви е срам че сте на обратна позиция ? Дали защото знаете че нямате абсолютно никакви аргументи за ползите /и вредите/ на обратната теза ?  :) 

преди 55 минути, insec написа:

ти тея богаташи ги изкара инженери, механици, технолози, животновъди, земеделци, ит специалисти и още куп науки, в които са експерти

Общо взето да, има достатъчно от богатите, които да са високообразовани. Само че техниката, която произвеждат за себе си, е малко по-напред(то и не е нужно да е много напред) от тая за масите, пък и не е включено планирано остаряване в дизайна. Така че, нуждата от хора за поддържане на техниката вече е нулева от тяхна гледна точка. Ти кво, да не си някво инженерче ниска степен и да се надяваш това да ти е билета за оцеляване?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Общо взето да....

което обяснява, защо затънахте в калта

преди 5 минути, insec написа:

което обяснява, защо затънахте в калта

Не знам с кои ме асоциираш, аз лично съм си добре и не съм "затънал".  Би ли се обяснил?

току-що, Sliderum2 написа:

....

в северна корея всички сте добре

оставка, много станаха поправителните на Кирчо

Четвъртото отлагане на оценката на Европейската комисия за българския план за възстановяване е с още един месец, като от Брюксел казаха, че е със съгласие на българското правителство
преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

оставка...

нато рече, да хващаш подир руския кораб 😄

да гледат как правят гърците

Гърция е сред първите 5 държави в ЕС, които са с одобрен план за възстановяване - По света и у нас - БНТ Новини

Гърция е сред първите пет държави в Европейския съюз, чиито национални планове за възстановяване бяха одобрени от Европейската комисия. Председателят...

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

....

Боко гледаше и им подари тръба с наши пари.

преди 8 минути, Мойра написа:

на мен тези депутатчита от България дет казват какво да прави Европа са си за уволнение - те са избрани за в България, просто ни показват как не мислят за България

Инцеста пак се обърка и прати овсЪтЪ в Русия. Абе хич не е хубаво, като почнеш да "харчиш" своите. 😁😁😁

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Инцеста пак се обърка ...

ти пак си се объркал, че аз съм се объркал 🤪

преди 7 минути, insec написа:

ти пак си се объркал, че аз съм се объркал 🤪

Совершено секретно/Май не стигат сащ парите за тролстващите, някои са твърде алчни и има вътрешна конкуренция? Гледат да си подложат крак, за да се дели сумата между по-малко реципиенти?/ Добре, че тук си нямаме тролове!

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Совершено секретно/Май не стигат сащ парите за тролстващите, някои са твърде алчни и има вътрешна конкуренция? Гледат да си подложат крак, за да се дели сумата между по-малко реципиенти?/ Добре, че тук си нямаме тролове!

заради войната доста хора станаха против Русия - и си мисля че при едни избори сега националистите ще доближат резултата на ДПС

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.