Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 8 часа, Coco1 написа:

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'курнела бсп радев бкп бсп-ген ерал рещет решетников саш-москва стретегически съвет- Moc ква ககல предложил назначен удобрил'

Ама защо с печатни грешки?:angry:

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 2 минути, JKirilov написа:

Ама защо с печатни грешки?:angry:

такива правят в фейса - да не мислиш че си играе да прави монтаж на снимки

преди 55 минути, M.Николов написа:

Толкова са грамотни.

Е, като нашето прасе.

:giggle1:

Кои са те и кое е прасето 

Те сега тук ли са 

Или Рашков те обърка !? Признай си 

преди 5 часа, Мойра написа:

*Статията е дълга и ако искате да я прочетете, последвайте заглавния линк.

Прочетох я, но не - това, което Петков не разбира или отказва да разбере е, че в случая тази акция наистина се счита за политическа репресия. Герб са ти основна опозиция да не казвам единствена, лидера им е бивш премиер в продължение на десетилетие, задържан е за 24 часа по безсмислено ускорена процедура, спешен случай довел до процесуално нарушение. И няма повдигнато обвинение. Няма нищо. Тогава защо бе всичко това? За да застанеш сега и да кажеш, че няма никой над закона? Та по този начин тъкмо ти си този, който е над закона. Ти се задължаваш този човек да има обвинение - позволявайки да се направи тази акция, ти се ангажираш и отговаряш да има повдигнато обвинение, това е минимума, който си длъжен да постигнеш. Инак не си си свършил работата добре, никак даже. Така нямаш положителен резултат. Един вид - не си продуктивен. И се оказваш във форма на саморазправа или по друг начин речено: на политическа репресия. Сега ти използваш държавния апарат, като бухалка. Сега си в позиция, в която се оправдаваш, цялата ти реч е оправдания, чудиш се как да се измъкнеш "защо не си си написал домашното".   

Голяма грешка е да се поставя изобличаването на Борисов, като самоцел. Такъв вид политика вече не се приема охотно, това е отживелица. А още повече, когато целта е едър рогат добитък, като Борисов, ти се целиш много високо, за такава стрелба се иска точност, прецизност и най- вече резултати. Ако сега Борисов хване да съди държавата и успее, това му дава още една и то солидна цитадела, която трябва да пробиеш, той става още по- трудна мишена. Първо постигни резултати в съдебната реформа - да закриеш спец. прокуратура и да свалиш Гешев не е реформа. Като се види, че има резултати там, тогава подемаш Борисов и ще имаш резултати срещу него, а не обратно, защото те на - нямаш резултати срещу Борисов, само 24 часа мънкяне за какво аджеба е задържан, пък искаш доверие, че ще постигнеш резултати в съдебната реформа.

п..п. и на капак - европрокуратурата няма нищо общо с този арест, опита някак да се скриеш под полата на Кьовеши е меко казано неуместен: Европейската прокуратура няма си сложи таралеж в гащите мой човек, ако Кьовеши пипаше, Бою още щеше да търка наровете.

преди 9 часа, Мойра написа:
преди 9 часа, absurt написа:

Извинявай, ама не те ли е гнус да го сложиш тоя тук точно сега? Този човек има проблем- виж му погледа на снимката.

А теб не те ли е гнус да подкрепяш Бойко Борисов и шайката му?

Не че ви се меша, но аз за пореден път се ГОРДЕЯ че  подкрепям ГЕРБ и ББ като единствена дясна опозиция на сегашната озверяла червена Чашкова мафия и слуги на олигарсите.

И че за кой ли път се оказвам прав в изводите си за този цирк който ни спретнаха за да угодят на Черепа и настъпаните мафиоти  дето ГЕРБ им настъпаха интересите.

Аз и теб съм те питал много отдавна , не те ли е гнус да защитаваш мафията и тяхната вендета срещу законите , прокуратурата и дръжавата  ??

преди 16 часа, attj написа:

Няма никой над закона - това e написал премиерът Кирил Петков във фейсбук -във връзка с ареста на Борисов.   Той май въобще не е бил противоконституционен лъжец - министър   през миналата година!?   

Цялата им шуробаджанашка шайка е извън закона. Освен многото морални казуси , като това например - уволнена за корупция заедно с пеевски , сега да е вице.

Далавераджия с данъчни измами и сламени човеци - сега шеф на НАП.  Милионер от транспортна фирма - министр на транспорта, кокорчо  с фалирана собствена фирма за милиони  и измамил съдружниците си - финансов министър... Владо кузов - министър намладежта и спорта...

/ последното си го измислих, но е принцип на сегашното "управление"  :)  /

Но някои им се радват и даже са гласували за тези престъпници

И въобще даже не ги е гнус. :tease2:

преди 13 часа, Мойра написа:

Не са много, малко са.

Аз даже си бях въобразила, че и Митрофанова отзовават, ама...

Ех, мечти...

Абе и аз я пращах за Масква , ама се сетих че все пак трябва да има един представител на който да се връчват нотите .

преди 16 часа, insec написа:

А след войната, най- добре да направим и един референдум за излизане от ЕС и НАТО, че да си опозорим държавата за няколко поколения напред и да пцуваме злия запад, дето не ни дава 40 леФа.

Всъщност, на Путлер не му е изгодно да сме извън . Нали пРезилд...Щирлиц трябва да работи и донася натовски секретни документи.

Като излезем, няма да има кой да снима компютрите си с натовски секретни бумаги :) 

Затова и ще сме просто пробитото корито, троянския кон в НАТО и ЕС.

А за ЕС колкото и да ограничиха и спряха кранчетата, пак ще намерят вратичка за паспортчета за "отговорни московски другари" да се възползват от благинките на Европа :) 

пп

Сега по БТВ говори адвоката на ББ

Попиля про100кировците и Чашков.

:)

Кирчо е бил свидетел на Черепа за изнудване и рекет - за да стане възможен ареста на Борисов!?  Божковците безплатно ли го правят?  Или акъла им е като на българския седмокласник Кирчо Петков!?  

• Автор
преди 2 часа, miro20 написа:

Не че ви се меша, но аз за пореден път се ГОРДЕЯ че  подкрепям ГЕРБ и ББ като единствена дясна опозиция на сегашната озверяла червена Чашкова мафия и слуги на олигарсите.

И че за кой ли път се оказвам прав в изводите си за този цирк който ни спретнаха за да угодят на Черепа и настъпаните мафиоти  дето ГЕРБ им настъпаха интересите.

Аз и теб съм те питал много отдавна , не те ли е гнус да защитаваш мафията и тяхната вендета срещу законите , прокуратурата и дръжавата  ??

Цялата им шуробаджанашка шайка е извън закона. Освен многото морални казуси , като това например - уволнена за корупция заедно с пеевски , сега да е вице.

Далавераджия с данъчни измами и сламени човеци - сега шеф на НАП.  Милионер от транспортна фирма - министр на транспорта, кокорчо  с фалирана собствена фирма за милиони  и измамил съдружниците си - финансов министър... Владо кузов - министър намладежта и спорта...

/ последното си го измислих, но е принцип на сегашното "управление"  :)  /

Но някои им се радват и даже са гласували за тези престъпници

И въобще даже не ги е гнус. :tease2:

Абе и аз я пращах за Масква , ама се сетих че все пак трябва да има един представител на който да се връчват нотите .

Всъщност, на Путлер не му е изгодно да сме извън . Нали пРезилд...Щирлиц трябва да работи и донася натовски секретни документи.

Като излезем, няма да има кой да снима компютрите си с натовски секретни бумаги :) 

Затова и ще сме просто пробитото корито, троянския кон в НАТО и ЕС.

А за ЕС колкото и да ограничиха и спряха кранчетата, пак ще намерят вратичка за паспортчета за "отговорни московски другари" да се възползват от благинките на Европа :) 

С кое по-точно се гордееш с ГЕРБ? Свободата на словото стигна на 112 място. Може би се гордееш, че със служебна кола се вози без регистрация и без да плаща бензин из всякакви дупки в България.

Или милионите иззети субсидии от такива като, които гласуват за такива индивиди.

Може би се гордееш, че всеки ден по лошите пътища, без маркировка, дупки, некачествен асфалт за загиват стотици души по пътя.

Може би се гордееш, че повечето хора нямат лекарства. Диабетици и онкоболните.

Или може би се гордееш със здравната система, където няма медицински персонал и хората събират пари ,за да се лекуват в чужбина.

Или може би се гордееш, че от 9 млн население, България стана 5 млн.

Добър ден, знаете ли що няма вотове за недоверие. Щото няма нужда. Кабинет самосвал.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

знаете ли що няма вотове за недоверие.

Щото никой не иска горещ картоф, а и алтернативата е слаба и недоразбрана...

преди 8 часа, insec написа:

...

Според мен няма самоцел, а цел - да бъдат изобличени и подведени под съдебна отговорност всички, ограбвали години наред държавата.

За жалост, докато Гешев е главен прокурор, това няма как да стане.

Европрокуратурата е наясно как стоят нещата и предполагам, че рано или късно ще има намеса от нейна страна.

преди 9 минути, Мойра написа:

Според мен няма самоцел, а цел - да бъдат изобличени и подведени под съдебна отговорност всички, ограбвали години наред държавата.

Европрокуратурата е наясно как стоят нещата и предполагам, че рано или късно ще има намеса от нейна страна.

Колежке, ако бяхме приели истанбулската конвенция, можеше да пратят гревио да направи на гешев блоу джоб. А сега като не сме и това не може.

П.П. Ако беше сам се подхлъзнал, да престъпи буквата на закона, покрай бокошоу щеше да може, ама...

преди 18 часа, Мойра написа:

Не са много, малко са.

Аз даже си бях въобразила, че и Митрофанова отзовават, ама...

Ех, мечти...

Управляващите са аджамии не е ли ясно? А и мафията не се премахва лесно.Италия още се бори Мафиотската държава на Борисов е пуснала навсякъде корени, и изобщо лесно няма да се махне! Защо си мислите че тези аджамии ще се оправят с един удар? Заложени са им стотици бомби и те почват да гърмят една по една, и вече дават резултат! Не си ли давате сметка какво става? Цените летят стремително нагоре без всякакъв контрол. Едрия капитал е свързан с мафията и държавата. Мафията е пуснала дълбоко пипалата си в всички структури на държавния апарат. А и войната помогна! Това са шепа хора които са успели да се вградят на ключови позиции и защитени от закона. Иначе като поддръжници имат малко хора, видяхте ги оня ден на площада - шепа хора. Борбата с тая мафия нито ще е кратка нито ще е лесна. Аджамиите с този си глупав ход, реабилитираха доста Тиквата.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

С кое по-точно се гордееш с ГЕРБ? Свободата на словото стигна на 112 място. Може би се гордееш, че със служебна кола се вози без регистрация и без да плаща бензин из всякакви дупки в България.

Или милионите иззети субсидии от такива като, които гласуват за такива индивиди.

Може би се гордееш, че всеки ден по лошите пътища, без маркировка, дупки, некачествен асфалт за загиват стотици души по пътя.

Може би се гордееш, че повечето хора нямат лекарства. Диабетици и онкоболните.

Или може би се гордееш със здравната система, където няма медицински персонал и хората събират пари ,за да се лекуват в чужбина.

Или може би се гордееш, че от 9 млн население, България стана 5 млн.

Пишеш глупости. Дори няма смисъл да ти обяснява човек. 

преди 1 час, Мойра написа:

Заслепението е опасно за вашето здраве!

Реджепе, темата за Украйна ако ти е тясна, направи си собствена и продължи с вълненията си. Няма нужда да омазваш всички теми.

преди 1 час, Мойра написа:

Цитат

„Европейската прокуратура не се занимава с казуса“, добави още Менков. „Кирил Петков и Бойко Рашков очакват европейската прокуратура да задържи този, който те искат да бъде задържан. Европейските делегирани прокурори нямат правомощия да извършват такива разследвания, това са спекулации и лъжи“, категоричен е адвокатът.

БОРИСОВ ОТВРЪЩА НА УДАРА: Дава Петков на прокуратурата

преди 2 часа, Мойра написа:

Европрокуратурата няма да си мръдне пръста! Не е ли ясно, че нашите аджамии се командват от САЩ? Тоя арест на Борисов не е случаен, точно когато дойде американския министър на отбраната, и ми звучи като предупреждение! Не се занимавай повече с политика и остави властта на мира.Кирето е послушен а на САЩ именно такъв трябва. За Америка, Борисов е отдавна аутцайдер.Дали Борисов е разбрал, времето ще покаже. Още от времето на потоците - особено турския. Когато кокетничеше с Путин, стане несимпатичен на САЩ, хеле пък последната тръба към Сърбия. На Тиквата не му стана явно ясно, че САЩ не желаят да я има тая тръба. Та според мен това е едно леко предупреждение към Тиквата "Внимавай защото можем да станем и по лоши" колко Тиквата и гербертчетата ще я правилно разберът, ще се види.

Може би думите на Тиквата: "Следващият път ще ме убият" - не са чак толкова лишени от съдържание!

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Европрокуратурата няма да си мръдне пръста! Не е ли ясно, че нашите аджамии се командват от САЩ? Тоя арест на Борисов не е случаен, точно когато дойде американския министър на отбраната, и ми звучи като предупреждение! Не се занимавай повече с политика и остави властта на мира.Кирето е послушен а на САЩ именно такъв трябва. За Америка, Борисов е отдавна аутцайдер.Дали Борисов е разбрал, времето ще покаже. Още от времето на потоците - особено турския. Когато кокетничеше с Путин, стане несимпатичен на САЩ, хеле пък последната тръба към Сърбия. На Тиквата не му стана явно ясно, че САЩ не желаят да я има тая тръба. Та според мен това е едно леко предупреждение към Тиквата "Внимавай защото можем да станем и по лоши" колко Тиквата и гербертчетата ще я правилно разберът, ще се види.

Едно не мога да разбера- недоволен си, че Борисов си е позволил да не разбере под какъв ъгъл да им стои наведен? Склонна съм да се съглася, че им стана неудобен, след като реши да ни прави хъб на Балканите и не се съгласи да изреже руския клон до дъно, че да останем на втечнения газ на янките. Лошото е, че докато ние сме заети да гоним на кило дипломати и да облизваме разни натовски части, гърците решиха да станат този хъб. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.