Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 2 часа, insec написа:

достатъчно, че герберските тролове да останат без заплатки

Сиреч, не е важно аз да съм добре, важното е Вуте да е зле!? Типично по български- няма нужда от пазач пред  казана с катрана в ада. Австрийците са се хванали за главата, че след 50 години евтин газ от Русия- на 80%, ще трябва зорлем да търсят по- скъп. А, тук кипи всеобща радост, че герберските тролове щели да останат безработни. После се питаме, кога ще ги стигнем. Ми, никога.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 1 час, absurt написа:

....

30 години плащаме като попове за тая руZка газ - и германци, и австрийци, и цяла Европа купува на по- ниски цени. Ай сиктир от путински памперси, дето обясняват как сме щели да ги стигнем .... сомалийците.

преди 33 минути, insec написа:

30 години плащаме като попове за тая руZка газ - и германци, и австрийци, и цяла Европа купува на по- ниски цени. Ай сиктир от путински памперси, дето обясняват как сме щели да ги стигнем .... сомалийците.

Я дай малко цифри, не бъди скромен. Ти знайш ли колко страни има в есср, а колко на континента Европа и що Израел играе на европейските първенства, нищо че не е в Европа.

преди 37 минути, insec написа:

О, на мен ми писна от американски памперси, от които тече и смърди на километри! Сиктир ще викаш на жена си или на гуруто си, чийто задник целуваш. Тъкмо реша, че си нормален човек, написвайки разумен пост, и тичаш да си заработиш надницата с поредната тъпотия. Всички, които купуват на по- ниски цени, така са си сключили договорите. Не са заплашили с нападение руснаците. Това, че ние сме купували на висока цена, показва само колко корумпирани са били тези, които са подписвали договорите от наша страна. Елементарно е, ама като решиш да заработваш, си принуден да приравниш интелекта си с този, на шимпанзе. Че и по- ниско да паднеш. 

преди 11 минути, absurt написа:

Това, че ние сме купували на висока цена, показва само колко корумпирани са били тези, които са подписвали договорите от наша страна.

и кои са "тези" - трудно ти е да изречеш името им ли, както казах: ай СИКТИР от използвани памперси.

преди 14 минути, insec написа:

и кои са "тези" - трудно ти е да изречеш името им ли, както казах: ай СИКТИР от използвани памперси.

Не ми е трудно, но ми е по- лесно да ти покажа кои не са.

"Бившият министър Делян Добрев говори за връщането на посредниците между "Газпром" и „Булгаргаз“. Той сравнява ситуацията с времето отпреди 2012 г., когато първото правителство на ГЕРБ сключи 10-годишен договор за доставка от "Газпром", който изтича през 2022 г.

Преди 2012 г. „Булгаргаз“ купуваше руския газ през три фирми посредници - „Винтерсхал“, „Овергаз инк“ и „Газпром експорт“. 

Последните две бяха дъщерни дружества на руската „Газпром“, а „Винтерсхал“ също беше свързана с гиганта.

Накрая, включително и с помощта на европейските директиви, на пазара остана само „Газпром експорт“, която директно да продава на „Булгаргаз“, без сделките да се оскъпяват от посредниците."

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31705266.html

преди 1 час, absurt написа:

...

Супер, но така или инак един от тези, които СА - да не казвам, че е главното действащо лице, доколкото е останало лице от него -  така или инак почнаха да го "готвят".  Последния министър, който го бяха подхванали със първо задържания, после преминали в арести, сетне в обвинения - завърши със случайно прелитащ куршум. Днес сме все пак в 21век. държава от ЕС, в крайна сметка, ако се наложи ще помагат от европейската прокуратура, която със сигурност забеляза едно нещо: че в тоя знаменателен ден, гешев само си бъркаше в носа. Прочее не откривам негово изявление по случилото се - не казвам, че няма, ала някак е странна така да се каже тази негова незабележимост, предвид, че до скоро с камери се снимаше как задържа казани за ракия. Вероятно и той прилага тактиката по "снишаване".

преди 9 часа, absurt написа:

О, на мен ми писна от американски памперси, от които тече и смърди на километри! Сиктир ще викаш на жена си или на гуруто си, чийто задник целуваш. Тъкмо реша, че си нормален човек, написвайки разумен пост, и тичаш да си заработиш надницата с поредната тъпотия. Всички, които купуват на по- ниски цени, така са си сключили договорите. Не са заплашили с нападение руснаците. Това, че ние сме купували на висока цена, показва само колко корумпирани са били тези, които са подписвали договорите от наша страна. Елементарно е, ама като решиш да заработваш, си принуден да приравниш интелекта си с този, на шимпанзе. Че и по- ниско да паднеш. 

Всъщност, преди да минем на "свободния" пазар, цените ни за газа по договор бяха сходни с тези за Сърбия днес(имаше договори и с по-ниски и с по-високи цени, но с не особено съществена разлика) които са над 10 пъти по-ниски от достиганите "свободни" върхови цени на пазара. Бяхме облагодетелствани спрямо западна есср в цената, поне през '90-е и първите няколко години след 2000, Абе общо взето нещата се орезилиха по времето на Боко, може просто така да се е случило, може да е натежал увеличилият се уклон на управлението и тролските бригади по славословието на запада и плюенето по Русия. По времето когато нещата се влошиха за президент беше назначен плювню и той яко акаше и меташе по Русия...Та, Инсекта лъже най-нагло и ти не знам как му повярва, че когато имаше дългосрочни договори всички други страни са били с по-ниски цени. Цената не зависи само от нивото на корупцията, а и от майсторството в сделките на представителите на договарящите се страни, от разни фактори, които могат да повлияят решението, които са различни от корупция, примерно транспортни разходи, различни видове риск и др., а и съвсем просто...от количествата. Нима ние потребяваме и купуваме съответно колкото някоя от топ 5 от най-големите есср държави. Колкото Германия, Франция, Испания, Полша, Англия(още си беше в есср, през 85%+ от тия "30 години)

Странно, никой не смее да коментира диверсификацията на природния газ, дето продължаваме измамата се опитват да промотират в публичното пространство и как в реалността няма физическата възможност да се осъществи, поне в близката една година поради ред причини. За финансовите щети, дори не искам да мисля.

Докога за лошото икономическо и политическо развитие на нещата в България все ще са виновни Борисов, Гешев и международното положение?  Докато простият Кирчо каканиже лъжи с глупости и се занимава само с шуробаджанаци, гледайте какво стана    https://nova.bg/news/view/2022/03/21/361872/за-една-година-ръст-от-30-в-цените-на-хранителните-стоки-у-нас/

преди 1 минута, attj написа:

Докога за лошото икономическо и политическо развитие на нещата в България все ще са виновни Борисов, Гешев и международното положение?  Докато простият Кирчо каканиже лъжи с глупости и се занимава само с шуробаджанаци, гледайте какво стана    https://nova.bg/news/view/2022/03/21/361872/за-една-година-ръст-от-30-в-цените-на-хранителните-стоки-у-нас/

Кое правителство хвърли всичките фирми в ръцете на прекупвачите на ел. енергия и по този начин повиши разходите им? 

Битовите абонати не са на борсата и за тях повишение на тока реално няма, но за фирмите? Те що трябва да плащат на едно допълнително звено от алчни спекуланти, което Боко удобно намести по веригата от производителя до тях?

Тъй нареченият свободен пазар на енергийни ресурси(далеч не става въпрос само за природният газ) ни е заповядан от есср. Не е по желание на боко. Ай да видим, дали кирчококорчо ше има топки да върне в регулирания сектор всички небитови потребители. :)

Какво говорите?  Киро и Кокоро искат да арестуват бивши управници и още не знаят, че без доказателства не може. Каква е тяхната неотложност за арести след изтекли 2 години време!?   Искат да сменят Гешев без да са наясно как.  Всъщност нямат право да се намесват в съдебната власт по такъв начин.  Един план за възстановяване ни го връщат 4 пъти от Брюксел, защото са некадърни да го съставят.   Всички техни шуробаджанаци явно също са некомпетентни.   Нима не изгонихме Орешарски дори за по-малко поразии?   Или да чакаме пак  да фалира България като при Виденов!?  

Много сложни отношения на бизнес и политика,но не разбирам как през България ще преминава евтина газ например за Унгария а ние ще търсим 5 пъти по скъпа от не знам откъде,защото е европейската комисия не знае?

преди 1 час, attj написа:

Какво говорите?  Киро и Кокоро искат да арестуват бивши управници и още не знаят, че без доказателства не може. Каква е тяхната неотложност за арести след изтекли 2 години време!?   Искат да сменят Гешев без да са наясно как.  Всъщност нямат право да се намесват в съдебната власт по такъв начин.  Един план за възстановяване ни го връщат 4 пъти от Брюксел, защото са некадърни да го съставят.   Всички техни шуробаджанаци явно също са некомпетентни.   Нима не изгонихме Орешарски дори за по-малко поразии?   Или да чакаме пак  да фалира България като при Виденов!?  

Питаше до кога ще обвиняваме Боко за състоянието на икономиката, и аз ти посочих че правителството на Бочко има най-голямата вина в случая. На второ място са настинката и войната и чак на трето място идва неадекватният Кирчоикокорчо. Ако не ти изнася истината - продължавай да обвиняваш единствено канадчето и си живей с твоята "истина", но не я натрапвай на другите, защото изглеждаш смешно.

преди 46 минути, ivottoshev написа:

Питаше до кога ще обвиняваме Боко за състоянието на икономиката, и аз ти посочих че правителството на Бочко има най-голямата вина в случая. На второ място са настинката и войната и чак на трето място идва неадекватният Кирчоикокорчо. Ако не ти изнася истината - продължавай да обвиняваш единствено канадчето и си живей с твоята "истина", но не я натрапвай на другите, защото изглеждаш смешно.

ох да ти имам "логиката" ... Пак си нарамил спекуалциите като с аквариума и старшинката :) :)

Ще ти го кажа кратичко и ясно . Правителствата на ББ направиха максимума който можаха за диверсификация на енергийните ни ресурси.

Не идеално и всичко/но ти се хващаш и за най малкото/  , но спрямо всички останали явни и най вече неявни лобистки рашистки сили които са изключително мощни , направиха най много от всички до сега.

:hush:

Относно мухльовците които ни управляват и как си личат че работят за мафията и таквиа като Черепа :

5 ч.  ·

Нескопосаните опити на Васил Божков и братята Бобокови да вкарат в затвора онези политици, които искат да ги вкарат в затвора, придобива гротескно измерение.
Вече няма значение дали си опоскал завод, бизнес партньор, град или финансов инструмент, като семейство Баневи, за да бъдеш защитаван на живот и смърт от министър, в случая секретарка на секретарката на комсомолски секретар, простете г-жо Йорданова.
Не е важно дали си обрал хотел, верига хотели или от това си изпрал ДДС за 100-200-300 милиона годишно, простете, семейство Арабаджиеви.
Дори не е от значение, че с жена ти сте популярни като поръчкови хора, няма публично известни и потвърдени от самите вас факти, които демонстрират, че имате достъп до съдебни решения преди да бъдат взети, кадрувате в Президентството или държите за топките - в буквалния смисъл на думата - политици чрез нежните си и красиви половинки, извинявам се на другарите Бобокови.
Ако сте заравяли киселина от акумулатори в ТКЗС-та, ако сте ликвидирали химически гигант, ако сте купували и продавали ирански нефт, ако сте приватизирали рафинерия, с 20 годишна гаранция да нямате ревизия, ако сте собственик на политически парцел, включващ разбирателство с Ахмед или Костя, ако сте обикновен спекулант, тип Галиче, няма как да не сте разбрали, че държавата е на самотек, а случващото се почва и свършва върху диваните в МС.
Всеки петък ще е така.
Запомнете, онези няма да се спрат, докато не изтребят виталното и можещото.
Справка: съдбата на семейство Вазови.
Забравете Борисов, той е вече история. Помнете предишните, мислете за бъдещите.

Тези, които не доказват никога нищо от всичките си  твърдения си доведоха подобен безхаберник за премиер.  Кой и как открадна толкова милиарди от къде ли не!?   Радвайте се и на следващите глупости и изцепки на промяната-щом Ви харесва.  И за втори мандат си го изберете Кирчо Петков - белким понаучи поне  нещо дотогава.

преди 22 часа, nikssi написа:
Цитат

Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек ... набива"

Капиш ?

Добре че ме подсети. Да оставим на страна че ББ е изключително прав ,но по ми е интересно .. какво стана , има ли разследване кой е направил от коридорите на резиденцията или жилището на ББ тези записи ?

защото освен аранжировките счекмеджетата в абсолютно празната резиденция,  излязоа тези прословути записи, които ми е мн интересно защо не се води дело или разследване .

Или е напълно нормално и не касае сигурността на държавата това че всеки може да си записва и шпионира водещи и управляващи политици ?

Питам се и онзи стар въпрос който задавах от времената на Цв Цв - как така се оказва че ... набедените за най подлсушващи и злоупотребяващи със службите, се оказаха всъщност... най подслушвани и с най много компромати СРЕЩУ тях. ?!?!?

И никакви компромати и репресии нямаше за тогавашната опозиция. 

Странна работа а ?

941328541__2022-03-21_17-03-59.png.853e25adbafc6d6c2f7b9407ca4ca2cd.pngДобър ден ,ТЪГА!

преди 1 час, miro20 написа:

ох да ти имам "логиката" ... Пак си нарамил спекуалциите като с аквариума и старшинката :) :)

Щом стигнахме да "старшинката и аквариума" положението е ясно - нямаш аргументи :getout:

преди 1 час, miro20 написа:

Ще ти го кажа кратичко и ясно . Правителствата на ББ направиха максимума който можаха за диверсификация на енергийните ни ресурси.

Не идеално и всичко/но ти се хващаш и за най малкото/  , но спрямо всички останали явни и най вече неявни лобистки рашистки сили които са изключително мощни , направиха най много от всички до сега.

Бла-бла-бла, общи приказки изкопирани от стенвестника в антрето на Тролската централа. 

Единственото по-значимо нещо което направиха е... газопровод на Путин с 3млрд наши пари.

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Щом стигнахме да "старшинката и аквариума" положението е ясно - нямаш аргументи :getout:

Бла-бла-бла, общи приказки изкопирани от стенвестника в антрето на Тролската централа. 

Единственото по-значимо нещо което направиха е... газопровод на Путин с 3млрд наши пари.

какво стана нали Нинова правеше проверки, за да намали цената на олиото - оправдава си заплатата на хранилката, нищоправене

В магазин в Ямбол олиото стигна 8,40 лв. за литър

Стига с това олио, вземете си банани, апнете си.

Ако некой си мисли, че е свободен, да погледне синята каишка,  с която господарят е вързал робът си. Робът забравя за каишката докато мляска банана, щото му е толкоз функционалната грамотност, не може да следи две неща едновременно:

Ако случайно  някой трол намери този форум и прочете този коментар и яде банан в същото време, не вярвам да разбере каквото и да е.

Кирчо без да иска, каза че миналата година, служебните - нищо не са правели по газовата връзка с Гърция/ почвам да ме кефи как тънко казва колко некадърни са служебните, преди седмица имаше подобно изказване за друго:D

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

Кирчо без да иска, каза че миналата година, служебните - нищо не са правели по газовата връзка с Гърция/ почвам да ме кефи как тънко казва колко некадърни са служебните, преди седмица имаше подобно изказване за друго:D

В смисъл, яд го е че някой е откраднал нещо, което той си е правил сметката да открадне? Все ми е едно какво е казал, аз така схващам за какво го е яд.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.