Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Кирил Петков: България няма да ходи на война

*Текст и видео

МВнР обяви 10 руски дипломати за персона нон грата

Цитат

Теодора Генчовска, министър на външните работи.

По предложение на компетентните власти на Република България, съгласувано с министър-председателя Кирил Петков, България обяви днес 10 руски дипломати, акредитирани у нас, за персона нон грата, като им даде 72-часов срок да напуснат страната.

Заместник-министърът на външните работи Васил Георгиев връчи в този смисъл съответната вербална нота на посланик Елеонора Митрофанова.

Съгласно информацията на компетентните власти, посочените служители на посолството на Руската федерация у нас са осъществявали на територията на Република България дейност, несъвместима с Виенската конвенция за дипломатическите отношения.

Руският посланик Елеонора Митрофанова възприема този акт на българските власти като изключително недружелюбен. Москва си остава правото за реципрочни действия, добави тя.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

Това значи ли, че човекоподобното същество от руZия ще стяга куфарите - ще й се не види мършата долна.

Няма никой над закона - това e написал премиерът Кирил Петков във фейсбук -във връзка с ареста на Борисов.   Той май въобще не е бил противоконституционен лъжец - министър   през миналата година!?   

Може би се е обсъдило вече във "военните" теми. Ама мисля, че тук повече му е мястото. Кирчококорчо е допуснал увеличаване бройката "натовски", да се разбира американски солджъри с още 900 бройки и те са вече докарани и разположени. Цифрата може да не е вярна, но такава ми попадна пред погледа докато диагоналствах из медиите. Да питам за бомбоубежищата, дали по спешност ги обновиха и докопаха до към 200+ метра дълбочина, че да пазят и от атом?

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Може би се е обсъдило вече във "военните" теми. Ама мисля, че тук повече му е мястото. Кирчококорчо е допуснал увеличаване бройката "натовски", да се разбира американски солджъри с още 900 бройки и те са вече докарани и разположени. Цифрата може да не е вярна, но такава ми попадна пред погледа докато диагоналствах из медиите. Да питам за бомбоубежищата, дали по спешност ги обновиха и докопаха до към 200+ метра дълбочина, че да пазят и от атом?

Радев категорично заяви, че не бива да даваме оръжие и че ако това стане, ще е директно влизане във войната. А, решението трябва да се вземе от НС. ПростоКиро уж потвърди, че няма да даваме оръжие, ама ще видим какви ще ги свърши на срещата. Що се отнася до скривалищата. Като се обърна палачинката, ги занемариха, а част от тях ги дадоха под наем за складове и дискотеки дори. Добре, че старото строителство и така презираните панелки, са строени и за тази цел. В мазетата има и специални стаи за тази цел, както и вода. А, тежките метални врати, с които са отделени, не са поради излишък на метал. Същото е правено с мазетата на училищата.

Пентагона, ако му рече, ще прати всичкото ни оръжие от няколко калашника. А след войната, най- добре да направим и един референдум за излизане от ЕС и НАТО, че да си опозорим държавата за няколко поколения напред и да пцуваме злия запад, дето не ни дава 40 леФа.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Много бре!

Не са много, малко са.

Аз даже си бях въобразила, че и Митрофанова отзовават, ама...

Ех, мечти...

преди 57 минути, Мойра написа:

Не са много, малко са.

Аз даже си бях въобразила, че и Митрофанова отзовават, ама...

Ех, мечти...

то доколкото си спомням преди като имаше протест от 5 човека срещу ГЕРБ - казваше че е голям, пък ся

Коко, тука не е тема за г-н Радев. Добре ли си, вземи термометър, изтръскай го да се прибере живака и го постави под дясната мишница за 3 минути. Имаш ли още вкус, а обоняние?

Кирил Петков: Ще застане ли прокуратурата на страната на народа

*Статията е дълга и ако искате да я прочетете, последвайте заглавния линк.

преди 1 минута, Мойра написа:

Извинявай, ама не те ли е гнус да го сложиш тоя тук точно сега? Този човек има проблем- виж му погледа на снимката.

преди 3 минути, Мойра написа:

Кирил Петков: Ще застане ли прокуратурата на страната на народа

*Статията е дълга и ако искате да я прочетете, последвайте заглавния линк.

Прокуратирата е винаги на страната на ЗАКОНА!

преди 1 минута, absurt написа:

Извинявай, ама не те ли е гнус да го сложиш тоя тук точно сега? Този човек има проблем- виж му погледа на снимката.

А теб не те ли е гнус да подкрепяш Бойко Борисов и шайката му?

преди 3 минути, Мойра написа:

И с какво ги подкрепих? Къде написах, къде казах, че ги подкрепям? Ти, можеш ли да осмисляш прости изречения или не? Или просто не ти позволяват да го направиш?  Аз пиша къде газят закона- давам линк към членовете и алинеите, ама то трябва поне елементарна функционална грамотност......

Аз не знам прокуратурата да е задължена да взема (политическа)страна. Обаче дали не може да се самосезира за разни изяви на кирчококорчо и ивайло мирчев във фейса, дето бяха едва ли не приключили боко, пък...Бива, айде някоя дребна лъжа от непублични личности се допуска, ама от тях, дето може да подведат плебса от хардвербг, да си изхабят шампанското на халост! 😁😁😁

току-що, Sliderum2 написа:

Аз не знам прокуратурата да е задължена да взема (политическа)страна. Обаче дали не може да се самосезира за разни изяви на кирчококорчо и ивайло мирчев във фейса, дето бяха едва ли не приключили боко, пък...Бива, айде някоя дребна лъжа от непублични личности се допуска, ама от тях, дето може да подведат плебса от хардвербг, да си изхабят шампанското на халост! 😁😁😁

Бате, що не си седиш в хардвербг и там да си пишете, ами ни носиш клюките тук ? 

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Прокуратурата няма право да взима страна. Тя е адвокат на държавата. Който се почувства засегнат от нещо, може да сигнализира и така да привлече внимание, предварително производство и т. н.

преди 3 минути, absurt написа:

И с какво ги подкрепих? Къде написах, къде казах, че ги подкрепям? Ти, можеш ли да осмисляш прости изречения или не? Или просто не ти позволяват да го направиш?  Аз пиша къде газят закона- давам линк към членовете и алинеите, ама то трябва поне елементарна функционална грамотност......

Не ми е приятно да общувам с агресивни потребители, склонни към обиди.

Ще те блокирам.

току-що, Мойра написа:

Ще те блокирам.

Чудесно. И без това ми идваш в повече с капаците си и ниската си камбанарийка.

преди 53 минути, Мойра написа:

А теб не те ли е гнус да подкрепяш Корни и шайката и ?

преди 35 минути, Мойра написа:

Ще те блокирам.

тии и мен блокираш от 2 години:D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.