Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 3 часа, Мойра написа:

Според мен няма самоцел, а цел - да бъдат изобличени и подведени под съдебна отговорност всички, ограбвали години наред държавата.

За жалост, докато Гешев е главен прокурор, това няма как да стане.

Европрокуратурата е наясно как стоят нещата и предполагам, че рано или късно ще има намеса от нейна страна.

и затова даде правото да не се сезира прокурор а направо европрокорор - но на някои им утърва да казват че без гешев нестава - нали знаеш какви са тези хора

преди 45 минути, Hristo52 написа:

Европрокуратурата няма да си мръдне пръста! Не е ли ясно

по добре се замисли, защо никой не сигнализира там - за точно този проблем

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 43 минути, Hristo52 написа:

Европрокуратурата няма да си мръдне пръста! Не е ли ясно, че нашите аджамии се командват от САЩ? Тоя арест на Борисов не е случаен, точно когато дойде американския министър на отбраната, и ми звучи като предупреждение! Не се занимавай повече с политика и остави властта на мира.Кирето е послушен а на САЩ именно такъв трябва. За Америка, Борисов е отдавна аутцайдер.Дали Борисов е разбрал, времето ще покаже. Още от времето на потоците - особено турския. Когато кокетничеше с Путин, стане несимпатичен на САЩ, хеле пък последната тръба към Сърбия. На Тиквата не му стана явно ясно, че САЩ не желаят да я има тая тръба. Та според мен това е едно леко предупреждение към Тиквата "Внимавай защото можем да станем и по лоши" колко Тиквата и гербертчетата ще я правилно разберът, ще се види.

Може би думите на Тиквата: "Следващият път ще ме убият" - не са чак толкова лишени от съдържание!

-----------

бою е окончателно компрометиран пред американските ни партьори. Американците не щат повече да го виждат.

Може би тези арести бяха просто предупреждение, че ако не спре да лае и да пречи на новата власт, го чакат други обвинения, и може да му образуват още наказателни производства, по които пак може да бъде арестуван.

преди 3 минути, gagodrago написа:

-----------

бою е окончателно компрометиран пред американските ни партьори. Американците не щат повече да го виждат.

Може би тези арести бяха просто предупреждение, че ако не спре да лае и да пречи на новата власт, го чакат други обвинения, и може да му образуват още наказателни производства, по които пак може да бъде арестуван.

това звездите ли ти го говорят:laughing4:

Имам чувството, че на някои въобще не им е ясен казуса. "Престъплението", даради което се игра цирка, е по твърдение на Черепа, че е дал 60 милиона на Борисов, Арнаудова и Горанов в периода 2014-2019г. Точка. Затова няма начин Европейската прокуратура да се занимае. Не й е в правомощията. Нито на нашите делегирани прокурори. Т.е. от тази трънка няма как да излезе европейски заек. Друг разказ е, как се омаца КироПросто с твърдението, че бил говорил с Кьовеши и тя направо се била заинтересувала..........което, явно пред извиканите в кабинета му разследващи полицаи и пияндето, е било представено като ангажираност от нейна страна.

преди 3 часа, Мойра написа:

Според мен няма самоцел, а цел - да бъдат изобличени и подведени под съдебна отговорност всички, ограбвали години наред държавата..

Самоцел е, защото основния им стремеж е да изкарат кирливите ризи на Борисов, без оглед на средствата и последствията. Представи си един холивудски екшън, където главния герой, нашия човек, добрия обръща един цял град, да речем Ню Йорк с краката нагоре, само и само да убие шефа на лошите - избухват сгради, по магистралите гонки, полицейски коли на калъп, стрелби по улиците, разруха пълна, НО! победихме лошия. Поставят ли Борисов на съдебната скамейка, като обвиняем, еле пък успеят ли да го тикнат зад решетките, те са свършили работата - това ще им бъде визитната картичка за години напред, която ще им отваря широко всякакви врати. Нема си мръднат пръста за нищо повече.

Във момента държавата има огромна необходимост от политика, а не от полицейщина. Ковид кризата създаде много проблеми, сега с войната ще ни предстоят още повече проблеми - тепърва. А ние нямаме никакво лице пред ЕС, цяла Европа ни гледа какви сме двуличници по отношение на тази война. Дори не можем да се организираме, като хората да приемем бежанците - говоря за държавата. Позора е страшен, срама голям. Никъде в Европа няма да намериш да се дава такава гласност на хора, като волгин и тая мутрафонова, за поведението на янев, за поведението на нинова, това са министри, не какви да е  - тия ни сриват и последната капка имидж в Европа, правят ни за смях. Тази нелепо проведена и даже идиотска акция отеква във цяла Европа, медии, политици, бизнесмени, дори обикновения гражданин чете как в България някакви се опитват реално да НАКИСНАТ бивш министър- председател, накисване е, защото нямат факти, нямат доказателства, нямат обвинения, само разни циркове/ сензация/ гореща точка/ шокиращи новини.

Като не можеш да се справиш по ЗАКОНЕН начин с един огромен престъпник, като Борисов, тогава по- добре не го закачай. Поради тази причина Борисов си остана само със заканите, как щеше да разследва Станишев, как щеше да търси отговорност на Орешарски, та дори и на Доган - зарече се, даже обеща, но всичко си остана само и единствено на думи, защото той не можеше да им направи нищо, резултат нямаше да постигне никакъв и всичките му действия, ако беше предприел такива, щяха да са в негов ущърб. Разследванията срещу политически фигури е много по- различен процес от разследване срещу лица от криминалния контингент или срещу бизнесмени. Срещу политик, всичко трябва да ти е по закон, от- до, всяка една стъпчица ще се гледа не под лупа, а под микроскоп. Различно е, примерно във Дубай човек, като Божков може да се скрие, може да си плати на шейховете да го вардят, но дори и те не биха покрили политик от чужда държава - Борисов, колкото и пари да има, колкото и да са му близки отношенията с едни такива хора, никой няма да го покрие, ще го натоварят на самолета и "върви се оправяй, нас не ни занимавай".

Лично мен ме е яд, че ще го отнесе Петков, а виновника за този цирк е Рашков. Сега Рашков трябва да поеме отговорността за провала на тази акция, за сринатия имидж на правителството, за некадърно свършената работа. В момента не ни трябват нови избори, идеята е много лоша, а с този провал дават страхотен шанс на герберите да гътнат правителството и Борисов ще се опита да се възползва, той е дебелокожо говедо и не му пука, и най- вероятно ще успее. Един път да имаме министър- председател, който да не е със соц. минало, за 30 години това е първия човек, който ги няма тия зависимости и не можахме да го опазим, дори една година мандат.

Цитат

Лично мен ме е яд, че ще го отнесе Петков, а виновника за този цирк е Рашков. Сега Рашков трябва да поеме отговорността за провала на тази акция, за сринатия имидж на правителството, за некадърно свършената работа.

И мен ме е яд, че ще го отнесе Петков, но виновникът не е Рашков.

Скоро ще разберем кой е виновникът.

Като начало, прочети това:

Spoiler
Във връзка с ареста на Бойко Борисов и на Владислав Горанов и излизането им без повдигнати обвинения министър Асен Василев коментира, че "това е провал на прокуратурата, а не на правителството". Вицепремиерът е категоричен, че вътрешният министър Бойко Рашков действа по устав и не се разглежда вариант за неговата оставка. "Г-н Гешев трябва да си подаде оставката. Това, което видяхме вчера, е причината за ситуацията, в която живеем", посочи той.

"Виждаме отказ на прокуратурата да образува досъдебно производство и да започне събиране на доказателства. Това ще е един дълъг процес на изчистване на страната. Няма значение как се казваш, за всички трябва аршинът да е еднакъв. Това, което виждаме, се случва всеки ден. Това е най-нормално следствено действие. Нищо не беше показно. МВР извърши нормално следствено действие. Този процес ще продължи. Прокуратурата не е отказала да образува досъдебно производство, чака допълнително информация", каза още Василев пред БНР.

изт.

Асен Василев не лъже!

Не знам що засягате тръбата. Тя е правилно действие. Ако войната Русия-сащ на украинска територия загрубее и се гръмне тръбата през Украйна, (български поток, както можеше да се казва) ще е единственият тръбен провод, който няма да чака и да се пита, има ли няма ли танкери за втечнен газ, или сащ са сметнали че им е по на сметка да карат за друг клиент. 

преди 51 минути, insec написа:

Лично мен ме е яд, че ще го отнесе Петков, а виновника за този цирк е Рашков. Сега Рашков трябва да поеме отговорността за провала на тази акция, за сринатия имидж на правителството, за некадърно свършената работа.

Мен пък ме изненада намесата на про100Киро. Че и свидетел се набута, и изявления по аутокю чете...

С доста ококорена и стрестната физиономия.

Защо ли ми се струва че сякаш някой го е стреснал и декламира и действа като по инструкции ?

Зад всичко това, зад целия цирк прозира дългата ръка на Задкулисието и Черепа.

Вероятно не само на Черепа, но поне знаем за неговата лична вендета, в която вендета е включена цялата институционална мощ на държавата срещу тримата които се закле да удари.

Как ли не се въртяха, какви ли не процедурни, законови , явни и неявни врътки се правеха само и само да се натопи Бористов, само и само да се махне Гешев . Горанов не е министър отдавна, но и той в кюпа за вендетата.

Поразително е какво влияние и възможности има мафията за да натиска играе и да се фокусира единствено заради фобията на Черепа ,само  и само да се удари ГЕРБ и Борисов най вече.

На фона на далеч по големи проблеми за държавата, война , скъп ток и горива , инфлация, фалиращи фирми, обедняващ народ и т.н. и тн.

Ама не.. всичките простокировци се занимават с Гешев и ББ, който от година дори имунитет няма.

А погазването на всякакви законови процедури, арести в 8 вечерта, претърсвания и тормоз пред семействата , седене на скамейка 24 часа без разпит , и т.н. е най вероятно също умишлено и предварително планирано  за унижение и демонстрация "да се сети от кого е" .

Което е още по ужасно.

Преди мутрите имаха такива методи, сега - от държавата в лицето на старото комуне Чашков.

Не знам кой нормален човек може да одобрява тези простотии от тоталните некадърници които ни управляват.

преди 28 минути, Мойра написа:

И мен ме е яд, че ще го отнесе Петков, но виновникът не е Рашков.

Скоро ще разберем кой е виновникът.

че то всичко приключи и незнаеш кой е виновника за излагацията на МВР - ми шефа на МВР е виновен

Не съм гледала среднощните оправдания на пияндето и простокиро, та ми е интересно. Казаха ли думичка поне за това, че не са провели разпит със задържаните, след като са им били на разположение 24 часа? Казаха ли да са намерили нещо у тях, защото те твърдят, че нищо не са им иззели? 

преди 1 час, miro20 написа:

....

Заобиколен от тия дърти милиционери, дали не е, като агне сред вълци. Бесепетата дотук освен да работят изцяло против интересите на България, нещо друго да са показали? Рашков .... дали не се познава лично със станалия още на 17 годишна възраст професионален доносник Божков. Не знам, дали ще му се размине този път, но ако Петков продължава да угажда на тия и да им се води по съветите, скоро ще изгори безславно и без възможност за връщане.

Болгария решила отказаться от российского газа из-за войны в Украине

Об этом сообщил (https://bnr.bg/post/101618451/asen-vasilev-kakvoto-i-da-poiskat-amerikanskite-partnyori-ot-nas-reshenieto-e-na-balgaria#:~:text=%D0%A4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%20%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80%20%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%87%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0%2C%20%D1%87%D0%B5%20%D0%B2%20%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0%20%D1%81%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%20%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%20%D1%81%20%22%D0%93%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%22%20%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%20%D0%B4%D0%B0%20%D0%B8%D0%BC%D0%B0%3A) вице-премьер Асен Василев. Текущий контракт Болгарии с "Газпромом" истекает в конце 2022 года, переговоров о его продлении не будет.

"В этой братоубийственной войне между двумя славянскими народами есть одна нация, которая подверглась нападению, и одна нация, которая напала на нее", – подчеркнул Василев

преди 37 минути, insec написа:

Заобиколен от тия дърти милиционери, дали не е, като агне сред вълци.

Защо допусна такива около себе си ? Дали е "угаждане" ?

Или е тяхна марионетка , на когото са казали - виж сега - прави си милионите, тегли заеми и кради колкото можеш заедно с шайката си , но не се пречкай на Черепа, остави политиката и тънките игри и ченгесарски номера на нас / червената мафия и олигархия/  . А кой му го е казал ? Този който го доведе и вкара в политиката - главния ни мухльо пРезилдент.

Бесепетата дотук освен да работят изцяло против интересите на България, нещо друго да са показали?

Вече спрях да броя колко пъти в новата ни история , когато червените съсипници се докопат и върнат на власт, всеки път доказано се провалят с гръм и трясък, често и предсрочно.

Това се превърна в правило :)

Рашков .... дали не се познава лично със станалия още на 17 годишна възраст професионален доносник Божков.

Да не забравяме онази "малка подробност" руска връзка при бягството му в Дубай

https://darik.bg/rusnaci-sa-se-zastapili-pred-vlastite-v-oae-za-puskaneto-na-vasil-bozkov-ot-aresta

https://fakti.bg/bulgaria/446325-lichno-shefat-na-ruskoto-razuznavane-hodataistval-za-bojkov-pred-arabite

И разбира се дългата посредническа ръка на ДС , с която Черепа няма как да няма тесни връзки

https://desebg.com/drugi/4286-2020-02-13-11-32-04

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

Защо допусна такива около себе си ?

не е просто до "допускане" - три пъти поред ходихме на избори, от някакво правителство нуждата стана твърде належаща, масата от гласували е анти- борисов, а Д(П)С не са толкова улави, че да се хванат на правителствено хоро при създалото се положение. Дървените философи, трябва да спрат да играят на "неутралност" и да осъзнаят, че са също толкова отговорни, колкото и всички останали гласоподаватели. Щото те го яркия пример в Украйна, как "чистата им съвест", че не са гласували, е просто една лигавщина, без никаква реална стойност.

п.п. а руската връзка няма как да се забрави - то пък остана и Божков да ми го пробутват за проевропейски натегач.

преди 3 минути, insec написа:

то пък остана и Божков да ми го пробутват за проевропейски натегач.

Въобще не го казах в този смисъл. А че това дава обяснение за координираните атаки на Чашковци, пРезилденти, министри и червената ДС олигархия ,  срещу ББ и ГЕРБ.

Всъщност , като видимост на този синхрон, можем да кажем че за пръв път явно  се видя с организираните платени агитки на Черепа с юмручето на пРезилдента.

И всичко след това.

току-що, miro20 написа:

....

на мен тия атаки ми изглеждат съвсем премерено неуспешни. Вярно, че колкото и да е кух милицонера рашков, то така или инак много добре знае, че с тая акция само ще му пръдне на оная работа на борисов. Аз без да съм правист още от първите кадри, които гледах, от първите минути ми стана ясно, че всичко това е парлама, дори на офцата й стана ясно.

преди 5 минути, _nib_ написа:

Драга Сийке, ела да сложиш пранги на министър-председателя*

https://www.flagman.bg/article/262623

:D

Автор
Диана ДАМЯНОВА, пиар на Продължаваме промяната

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

то си го пише най-отдолу...

нисъй крилъ гуспуджата

преди 30 минути, _nib_ написа:

Драга Сийке, ела да сложиш пранги на министър-председателя*

https://www.flagman.bg/article/262623

Ти май или не си четеш собствените статии, или и да ги четеш, не разбираш какво пише. 

преди 8 минути, _nib_ написа:

то си го пише най-отдолу...

нисъй крилъ гуспуджата

и вярваш на пиар - виш колко хора немогат да четат и са го харесали - :D

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

виш колко хора немогат да четат и са го

Да,да,да...Пише се "виЖ"...Не можеш нито да четеш,нито да пишеш...

Ъъъ, Абе чета, мисля, пак чета и пак мисля. Питане: Що си мислите, че ако не се прати (официално)военна техника на бандерите, квото и друго подмолно и гадно да правим, няма да ни въвлече във войната? Щото така ни учат през мисирчите медиЙ? Щото Пилат петков, си изми ръцете, че (сега в този момент)нямало да праща?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.