Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Ти май или не си четеш собствените статии, или и да ги четеш, не разбираш какво пише. 

тъпо....

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

и вярваш на пиар - виш колко хора немогат да четат и са го харесали - :D

тъпо...че мъй срам че мий и граЦку...

който фАнАл ку...пардон....хуморо-фанал...другото е тъпо

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Ъъъ, Абе чета, мисля, пак чета и пак мисля. Питане: Що си мислите, че ако не се прати (официално)военна техника на бандерите, квото и друго подмолно и гадно да правим, няма да ни въвлече във войната? Щото така ни учат през мисирчите медиЙ? Щото Пилат петков, си изми ръцете, че (сега в този момент)нямало да праща?

да ама искат от нашите продажни подлоги, дето ни вкарват във война, всичко до си е официално....

утре като ни треснат 4 до 6 руски ракети, дали ще сваря да видя и взрива че Атия е близо, ще стане белнИ...

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Ъъъ, Абе чета, мисля, пак чета и пак мисля. Питане: Що си мислите, че ако не се прати (официално)военна техника на бандерите, квото и друго подмолно и гадно да правим, няма да ни въвлече във войната? Щото така ни учат през мисирчите медиЙ? Щото Пилат петков, си изми ръцете, че (сега в този момент)нямало да праща?

Щото половин Европа им праща оръжия, а не виждам да са във войната. 

преди 8 минути, _nib_ написа:

тъпо....

По-тъпо от това да не схващаш какво сам публикуваш, нема. 

преди 1 час, insec написа:

на мен тия атаки ми изглеждат съвсем премерено неуспешни. Вярно, че колкото и да е кух милицонера рашков, то така или инак много добре знае, че с тая акция само ще му пръдне на оная работа на борисов. Аз без да съм правист още от първите кадри, които гледах, от първите минути ми стана ясно, че всичко това е парлама, дори на офцата й стана ясно.

Така е. Но с нищо друго не разполагат. Затова и се генерират фейкове и предварително обречени "операции" .

Смятай - цялата днешнамилиция и всички бивши служби и ДС агентура с връзките им и скатавани компромати, нищо не могат да изровят за Борисов.

Не искам да го идоло-гизирам , но е факт колко са обсебени / и вероятно притиснати/  да ровят и фабрикуват фейкове за ББ.

С цената на всичко, дори погазване на законовите процедури  в стремежа си да елиминират съдебната власт.

Ако успеят - отиваме директно в графа диктатура и произвол .

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Чърчил го е казал по друг повод, но важи и за твоя въпрос

- Между позора и войната избрахте позора. Но ще получите и позора и  войната.

Страховете дали ще ни въвлекат във война ако окажем помощ ,отдавна са опровергани , и тук вече бе цитирана една табличка :

https://www.facebook.com/BGATLANTIC/posts/1030111920912039

преди 26 минути, _nib_ написа:

тъпо....

тъпо...че мъй срам че мий и граЦку...

който фАнАл ку...пардон....хуморо-фанал...другото е тъпо

да ама искат от нашите продажни подлоги, дето ни вкарват във война, всичко до си е официално....

утре като ни треснат 4 до 6 руски ракети, дали ще сваря да видя и взрива че Атия е близо, ще стане белнИ...

Не е зле, човека казва нещата без заобикалки. Ама докато само ги слушам като приказки, не вършат работа.

П.П. Мирко, Чърчил е боклук. При това не го е крил.

преди 34 минути, N1K17Y написа:

Щото половин Европа им праща оръжия, а не виждам да са във войната.

вчера сложих линк, че Гърция не дава и тя - а според тази новина е дала - според мен ни взимат за канарчета

преди 45 минути, miro20 написа:

Не искам да го идоло-гизирам ....

Ма то не си ти бре мирчо. То нема нужда бре брато. Две години стана ме занимават с тоя борисов . Аман бре. Борисов, та Борисов. Аман. АМАН!!! До кога с тоя борисов бе маааа му деба. Какво ми пука за тоя шибаняк. Ма кой щял да го такова, кой щял да го онакова - да му правят генгбенг, ако щат, да го трепят, до колят, все ми е тая. Омръзна ми всеки да ми излиза с риторика за борисов. Медии, политици, социолози, политолози, мисирки, "разследващи журналисти", прокурори, пиари, анализатори, бе всеки навсякъде все за борисов се обяснява. По едно дърво да се засаждаше, когато се споменава борисов, до сега да сме задминали амазонската джунгла и сибирската тайга едновременно. 

Ние тука държава ли сме или революционен анти- борисовски комитет?! Ще се появят ли най- сетне политици, които да говорят и правят политика? Последните две- три години се прибраха  мои приятели и роднини от чужбина, хора с професии, с пари, с идеи, със желание и стремеж да се развиват и живеят тука, в България, с намерение да останат завинаги. Ми те вече взе да им писва, пак стегнаха куфарите. Е тая вечер ми звънят роднини - ще търпят още малко, багажа им нагласен. То освен за борисов, в тая държава за нищо друго не се говори, нищо не се обсъжда, нищо не се планува и нищо не се прави. Нищо. А да - и гешев. Големия зор гешев. Е, и като манат гешев, и си сложат техен човек, и какво? Пак за борисов ли ще ми мънкат. Пак да слушам оправдания, че космоса им крив. Сякаш гешето, като е ортак с бою, има някой вкаран зад решетките ли?

У кой век живеем ние, че да ми превръщат вендетата срещу некъв, без значение кой, като национална политика и идеали. Основна цел и приоритет на държавата, на правителството. Кошмарна война се води на 200 километра от нас, един компот не сме пратили на украинците, в България пълен хаос, цела Европа ни се чуди на акълищата, те с борисов ме занимават - новина номер едно у всички медии. И какво? Нищо. Ако имало, ако нямало, ако бил, ако таковата.

И сега? Какво? Пак избори - сваляме правителството, нови избори. Е тъ? Че то вече не става дума за кого да гласувам, а защо да гласувам. Да ми каканижат по цял ден, от едната страна колко велик бил борисов, от другата страна какъв престъпник бил борисов - и с това изчерваме цялата ни политическа активност и съдържание: с дискусии на тема борисов.

Ние отиваме натам, че у всичката световна история, българите ще са народа, който сам затри държавата си.

Начи, темата и секцията не е философска, ама мисля че има нужда от леко разяснение в тоя формат. Има два типа, едните са хора с топки, които си имат собствена позиция и собствен път в живота, другият тип са нагаждачи, няма да ги описвам колко жертви правят със себе си и с хората около тях, за да се носят с течението, защото те не го възприемат като жертване. 

преди 15 часа, miro20 написа:

Болгария решила отказаться от российского газа из-за войны в Украине

Об этом сообщил (https://bnr.bg/post/101618451/asen-vasilev-kakvoto-i-da-poiskat-amerikanskite-partnyori-ot-nas-reshenieto-e-na-balgaria#:~:text=%D0%A4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%20%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80%20%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%87%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0%2C%20%D1%87%D0%B5%20%D0%B2%20%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0%20%D1%81%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%20%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%20%D1%81%20%22%D0%93%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%22%20%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%20%D0%B4%D0%B0%20%D0%B8%D0%BC%D0%B0%3A) вице-премьер Асен Василев. Текущий контракт Болгарии с "Газпромом" истекает в конце 2022 года, переговоров о его продлении не будет.

"В этой братоубийственной войне между двумя славянскими народами есть одна нация, которая подверглась нападению, и одна нация, которая напала на нее", – подчеркнул Василев

Мирча, този не беше ли от червената мафия, бре?

:giggle1:

Толкова тъпотии от "силно компетентни" индивиди! Европа, Германия, Австрия не могат да се откажат, ама видиш ли, ние ще сме байрактарите.

преди 1 час, M.Николов написа:

Мирча, този не беше ли от червената мафия, бре?

:giggle1:

Мирча следва позивни. Николов, тия работи като не ги разбираш, що му се месиш  :)

Надпиши го, ако можеш! Покажи, че си better и може да му вземеш хляба.

Милен Матеев: Никой не даде на това правителство 100 дни

Коалицията е единна и вот на недоверие няма да мине, смята депутатът от ПП

преди 2 часа, Мойра написа:

Милен Матеев: Никой не даде на това правителство 100 дни

Коалицията е единна и вот на недоверие няма да мине, смята депутатът от ПП

как да не му дадоха 100 дни - та от година го няма ГЕРБ:laughing4:

България няма алтернатива на руския газ. Асен Василев изпълнява американски поръчки (epicenter.bg)

Цитат

Вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев заяви, че правителството няма да преговаря с "Газпром" за подписване на нов договор за доставка на природен газ, защото спазва наложените на "Газпром" санкции върху доставките на природен газ в ЕС.

"Чудесна" новина, Честито на индустрията и битовите потребители!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Разбира се, ние ще бъдем първите, ако не и единствените от ЕС. 

преди 4 часа, Coco1 написа:

2022 Е ПАК СЪЩОТО, ЗАЩОТО НА ТЕЗИ ОТ 90-те ДЕЦАТА НИ УПРАВЛЯВАТ

Какви деца бре бако - Рашков и Гечев, дечица ли са. Тия не, че от 90- те, ами от 80- те ги изровиха от нафталина.

преди 30 минути, Без умствен капацитет написа:

"

Цитат

Чудесна" новина, Честито на индустрията и битовите потребители!

Странно е обаче защо няма да подпишем договор с "Газпром", след като ЕС не наложи санкции върху доставките на нефт и газ за Европа. А може би на Асен Василев вече са му съобщили, че след като България е в списъка на неприятелските за Русия страни, доставки на природен газ от "Газпром" няма да има.

Но може и да сме зрители на второ действие от пиесата "Маккейн-Орешарски" , в което този път главни действащи лица бъдат премиерът Кирил Петков и шефът на Пентагона.
Въпреки оптимизма на управляващите, с доставките на LNG ще възникнат и някои "дребни" проблеми, като например факта, че този газ няма как да стигне до България, защото няма ривърсна връзка с Турция и Гърция за това трасе, макар че Асен Василев твърди друго.

преди 33 минути, Без умствен капацитет написа:

koга ще дойдеш да бучнем няколко климатика в тролската централа

Троловете да си слагат каквото искат. Нали тука сте се събрали , обменете  опит бре ... тролопитеци мамини сладки. 

пп.

Цитат

Отказът от подписване на нов договор за доставка на природен газ с "Газпром" напомня за анекдота за циганина и коня. Циганинът бил беден и решил да приучи коня си да не яде. Всичко вървяло добре и обучението вече било към края си, но конят умрял от глад.

И ся ще мрете без газ ли бре. Стана ганьовеца модерен човек - освен кибабчета и бири, го вълнува вече и газта, най- вече да е руZка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.