Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

https://www.dnevnik.bg/politika/2021/12/22/4296992_pravitelstvoto_predlaga_na_parlamenta_da_odobri_12/

Има разлика с кабинета Борисов, нали?

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 8 часа, M.Николов написа:

Този да не го осъдят пак за клевета?

Ще му стане навик.

Мирча, особено удоволствие ли ти прави да цитираш доказани лъжци?

:giggle1:

Пак спекулираш . делото е дето нарекъл някой си че е на ДПС. Ау каква присъда. И то не е окончателна, а както ти казах, има и обжалване.

На теб харесва ли ти това за което говори Димчев ?

За Ковачки кандидат ? Кеф ли ти е ? За реставрацията на ДС задкулисие ?

За въртележките на алоМаджото ? за подигравката с едни празненства  богоизбрани... и т.н. и т.н. което съм цитирал и в други негови постове ?

Очевидно много те радват новините които той критикува.

Което не ме учудва..  нали уж "не си комуне"  . Само че нещо което мирише  на комуне, действа като комуне,  мисли като комуне, приказва като комуне, най вероятно си е комуне :) 

преди 9 минути, attj написа:

Правилно ли? Това е изнудване, което си има предистория. Първо, за да си осигурят избиратели- 120 лв. на месец, после, за догодина- 60 лв. добавка, защото по незнайна причина, преизчислението се отлага. накрая- 75 лв. за пенсионери, които са направили 3 дози. Нали се сещаш кога ще си получат тия 15 лева горница? 

• Автор
преди 28 минути, attj написа:

Ако беше правилно, нямаше да има стимули. Такава пандемия, която се наемат професори, математици, актьори, че да агитират хората, че това е нещо опасно. 

Ако е опасно и застрашаващо живота на всеки един, нямаше да има никакви стимули.

Хората щяха сами доброволно без стимул.

Когато си гладен, имаш ли нужда от стимул, за да отидеш да си купиш хляб

В Германия повечето си сложиха ваксина, защото нямат пари и всеки ден ги принуждават. Ако не беше принудително, сигурно 10 процента щяха да си сложат тази течност. Даже 5 процента.

преди 18 минути, absurt написа:

Първо, за да си осигурят избиратели- 120 лв. на месец, после, за догодина- 60 лв. добавка, защото по незнайна причина, преизчислението се отлага. накрая- 75 лв. за пенсионери, които са направили 3 дози.  

Я, колко удобно пропусна първите 50лв. с които Боко се опита да купи пенсионерите, а изреди всички добавки за пенсионери, отпуснати от политическите му опоненти. 

Сега к'во? Пак ще ми развиваш теории как не си герберастки трол :lol6:

Както вече казах по твой адрес:

преди 17 часа, ivottoshev написа:

Когато нещо се държи като Боков трол, пише като Боков трол, плюе като Боков трол - то най-вероятно е Боков трол!

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Я, колко удобно пропусна първите 50лв. с които Боко се опита да купи пенсионерите, а изреди всички добавки за пенсионери, отпуснати от политическите му опоненти. 

Сега к'во? Пак ще ми развиваш теории как не си герберастки трол :lol6:

Както вече казах по твой адрес:

Много си прост, без извинение! Темата е "Всичко за кабинета Петков", затова отбелязвам какво те са дали, въпреки че, не са 120 лева, а 70 отгоре- да, Баце даде 50 лева и не се е отмятал и усуквал. Ларж съм, ама ти не спря да олайваш, без грам акъл да влагаш. Друго, освен да обявяваш всеки, който не пее в хора ти за трол, не можеш. А, да- можеш да ревеш като вдовица, че си бил зависим 15 години лично от Борисов. Интересно, къде ли пък ви се пресякоха пътищата, та така рязко изпадна в зависимост? 1630745347_download(16).gif.255eacfe072069b2cd0c927d7249f67c.gif

преди 35 минути, absurt написа:

Правилно ли? Това е изнудване, което си има предистория. Първо, за да си осигурят избиратели- 120 лв. на месец, после, за догодина- 60 лв. добавка, защото по незнайна причина, преизчислението се отлага. накрая- 75 лв. за пенсионери, които са направили 3 дози. Нали се сещаш кога ще си получат тия 15 лева горница? 

Нали Тиквата почна тоя номер с "добавките". Ако служебните или Петков ги бяха спряли, щеше да ревеш, че дошли лошите комунисти и окрадоха пенсионерите. Прекалено сте елементарни в ПИК. А как точно е "изнудване" е друг въпрос. 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Нали Тиквата почна тоя номер с "добавките". Ако служебните или Петков ги бяха спряли, щеше да ревеш, че дошли лошите комунисти и окрадоха пенсионерите. Прекалено сте елементарни в ПИК. А как точно е "изнудване" е друг въпрос. 

Както и очаквах- тичаш да се включиш в олайването по тролски. Не коментираш по същество, защото нямаш достатъчно живи сиви клетки. Аглайке, скоро ще те опъдят от соросоидното нпо, защото удряш дъното все по-  неспасяемо.

преди 7 минути, absurt написа:

Както и очаквах- тичаш да се включиш в олайването по тролски. Не коментираш по същество, защото нямаш достатъчно живи сиви клетки. Аглайке, скоро ще те опъдят от соросоидното нпо, защото удряш дъното все по-  неспасяемо.

Сива клетке, тука само тебе са те изритвали от форуми поради некадърност :giggle1: Аз мярката си я подкрепям, нямам какво друго да коментирам. Отдавна трябваше да се въведе.

преди 15 минути, N1K17Y написа:

:giggle1: Аз мярката си я подкрепям, нямам какво друго да коментирам. Отдавна трябваше да се въведе.

Не беше ли правилно още през 2021 година да бъдат индексирани и актуализирани всички пенсии?    

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Сива клетке, тука само тебе са те изритвали от форуми поради некадърност :giggle1: Аз мярката си я подкрепям, нямам какво друго да коментирам. Отдавна трябваше да се въведе.

Аха, олая, олая, па реши че отдавна подкрепяш мярката. Колко отдавна, по- точно, като само преди малко я обявиха? 

И защо ти е непостижим коментар по същество, според фактите, които са пред очите ти, Аглая Епанчина? 

А, фактите са следните- решение за добавка към пенсиите 50 лв. от Баце+70лв. от мераклиите- кандидат управленци= 120 лв. до края на годината, защото от началото на другата пенсиите ще са преизчислени така, че никой да не пада под прага на бедността. До вчера се обясняваше, че по някаква причина, не могат да преизчислят пенсиите, та ще се дава добавка от 60 лева. А, днес се обяви, че който се ваксинира ще получи 75 лева. Да, ама тия 75 лева, Кирчо не казва, че са еднократен подарък, а и дума не обелва за съдбата на другите 60, които уж обещаха на пенсионерите. 

Та, руса главице, какво по- точно коментира ти, освен троленето по мой адрес?

преди 8 минути, attj написа:

Не беше ли правилно още през 2021 година да бъдат индексирани и актуализирани всички пенсии?    

Правилно беше. Или щеше да е.

преди 2 минути, absurt написа:

Аха, олая, олая, па реши че отдавна подкрепяш мярката. Колко отдавна, по- точно, като само преди малко я обявиха? 

И защо ти е непостижим коментар по същество, според фактите, които са пред очите ти, Аглая Епанчина? 

А, фактите са следните- решение за добавка към пенсиите 50 лв. от Баце+70лв. от мераклиите- кандидат управленци= 120 лв. до края на годината, защото от началото на другата пенсиите ще са преизчислени така, че никой да не пада под прага на бедността. До вчера се обясняваше, че по някаква причина, не могат да преизчислят пенсиите, та ще се дава добавка от 60 лева. А, днес се обяви, че който се ваксинира ще получи 75 лева. Да, ама тия 75 лева, Кирчо не казва, че са еднократен подарък, а и дума не обелва за съдбата на другите 60, които уж обещаха на пенсионерите. 

Та, руса главице, какво по- точно коментира ти, освен троленето по мой адрес?

Искаш да обява един списък с всяка мярка, която подкрепям, преди да се обсъжда публично ли ? :giggle1: Направо и един сайт да си направя, че да си четеш.

Премиерът  Кирил Петков: За фалшиви сертификати ще се ходи в затвора

В разговора Кирил Петков каза, че вече е говорил с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков да се работи сериозно срещу фалшивите сертификати.  Пак забравиха за независимата съдебна власт!?

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Искаш да обява един списък с всяка мярка, която подкрепям, преди да се обсъжда публично ли ? :giggle1: Направо и един сайт да си направя, че да си четеш.

Хи,хи! Да, щото да се изцепиш че отдавна подкрепяш мярка, която е обявена като намерение преди половин час, е комично. Не схващаш, нали?

преди 2 минути, attj написа:

Премиерът  Кирил Петков: За фалшиви сертификати ще се ходи в затвора

В разговора Кирил Петков каза, че вече е говорил с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков да се работи сериозно срещу фалшивите сертификати.  Пак забравиха за независимата съдебна власт!?

Те никога не са се сещали.

преди 6 минути, absurt написа:

Хи,хи! Да, щото да се изцепиш че отдавна подкрепяш мярка, която е обявена като намерение преди половин час, е комично. Не схващаш, нали?

Те никога не са се сещали.

Просто ти не схващаш, че човек може да подкрепя мерки и политики, преди да са му ги спуснали от партийната централа ;) Но ключовата дума е "човек". 

преди 1 час, absurt написа:

Много си прост, без извинение! Темата е "Всичко за кабинета Петков", затова отбелязвам какво те са дали, въпреки че, не са 120 лева, а 70 отгоре- да, Баце даде 50 лева и не се е отмятал и усуквал. Ларж съм, ама ти не спря да олайваш, без грам акъл да влагаш. Друго, освен да обявяваш всеки, който не пее в хора ти за трол, не можеш. А, да- можеш да ревеш като вдовица, че си бил зависим 15 години лично от Борисов. 

Изкара че добавките са нещо лошо, но пропусна да споменеш, че това "лошо" нещо го започна Баце и оплю другите. ТИПИЧЕН ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛ!!!!

Колкото и да увърташ - това са фактите!

Всеки в България е бил зависим през последните години лично от Борисов. Лошто за теб е, че тази зависимост е на път да привърши и ще трябва от тук нататък да изкарваш парите си по честен начин. Ти за т'ва лаеш по всички негови опоненти. 

преди 18 минути, N1K17Y написа:

Просто ти не схващаш, че човек може да подкрепя мерки и политики, преди да са му ги спуснали от партийната централа ;) Но ключовата дума е "човек". 

Да, ключовата дума е "човек". А, ако е достатъчно грамотен, че да се изрази правилно, става още по- добре. При теб, обаче, не се получава- опорките ти не позволяват смислено мнение по същество. Затова и подкрепяш отдавна мерки и политики, които се спуснаха преди час, а от коментар на останалото бягаш, като мома, преследвана от разбойници.icon_mrgreen.gif.63c29a7a48a498fb26d286db492a65e7.gif

преди 8 минути, absurt написа:

Да, ключовата дума е "човек". А, ако е достатъчно грамотен, че да се изрази правилно, става още по- добре. При теб, обаче, не се получава- опорките ти не позволяват смислено мнение по същество. Затова и подкрепяш отдавна мерки и политики, които се спуснаха преди час, а от коментар на останалото бягаш, като мома, преследвана от разбойници.icon_mrgreen.gif.63c29a7a48a498fb26d286db492a65e7.gif

Много те мъчи, че имам собствено мнение и не ми трябва разрешение да го изказвам, преди да е спуснато от Партията  :giggle1:

преди 25 минути, ivottoshev написа:

Всеки в България е бил зависим през последните години лично от Борисов. 

Нищо не ми е зависило от досегашни премиери в България.  Не съм бил кандидат да ме назначават в Министерски съвет или в Областните управи.   Кои са тези всички!?  

преди 17 минути, attj написа:

Нищо не ми е зависило от досегашни премиери в България.  Не съм бил кандидат да ме назначават в Министерски съвет или в Областните управи.   Кои са тези всички!?  

Ми примерно всички, които плащат данъци. Все пак Боко определяше данъчната политика, нали? 

Плюс това ти може и да не си се сблъсквал с корумпираната система, наложена от Боко на всички нива на управление, но много хора не са щастливци като теб.

преди 36 минути, N1K17Y написа:

Много те мъчи, че имам собствено мнение и не ми трябва разрешение да го изказвам, преди да е спуснато от Партията  :giggle1:

Ти, собствено мнение? Кога и за какво? Преди да съществува нещото? Колко време преди това- година, две или 10?424302685_download(16).gif.9c3337b7220e45cc760b11401cffeafb.gif

А, за разрешението- Сорос ти е разписал преди години още какво ти е разрешено да мислиш, не само да говориш. И го следваш неотклонно, че до пенсия имаш още време. 

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Ми примерно всички, които плащат данъци. Все пак Боко определяше данъчната политика, нали? 

Плюс това ти може и да не си се сблъсквал с корумпираната система, наложена от Боко на всички нива на управление, но много хора не са щастливци като теб.

Глупости- данъчната политика се определя от специалистите и ЕС. Ако те боли, че имаме плосък данък, оплачи се в Брюксел. Ако те боли за акцизите- също. Ако страдаш за ДДС- виж кога са приети ставките и се сети, че ТЕЛК- а се плаща от данъците, не от Господ. 

Що се отнася до взимане-даване с общински имоти или някакъв вид субсидии, или някакви предимства, като искаш да ги получиш, трябва да знаеш чия задна част да уважиш. Много хора са като мен и attj - намерили сме си нишата и се справяме без общини, обществени поръчки и опити да купим нещо евтино. 

преди 1 час, absurt написа:

Ти, собствено мнение? Кога и за какво? Преди да съществува нещото? Колко време преди това- година, две или 10?424302685_download(16).gif.9c3337b7220e45cc760b11401cffeafb.gif

А, за разрешението- Сорос ти е разписал преди години още какво ти е разрешено да мислиш, не само да говориш. И го следваш неотклонно, че до пенсия имаш още време. 

Глупости- данъчната политика се определя от специалистите и ЕС. Ако те боли, че имаме плосък данък, оплачи се в Брюксел. Ако те боли за акцизите- също. Ако страдаш за ДДС- виж кога са приети ставките и се сети, че ТЕЛК- а се плаща от данъците, не от Господ. 

Що се отнася до взимане-даване с общински имоти или някакъв вид субсидии, или някакви предимства, като искаш да ги получиш, трябва да знаеш чия задна част да уважиш. Много хора са като мен и attj - намерили сме си нишата и се справяме без общини, обществени поръчки и опити да купим нещо евтино. 

Ох, горката лелка не вижда по-далеч от панелката в Люлин и не знае, че тази мярка е наложена в куп други държави вече. Тъжно, тъжно, дори не подозирах, че понятие, като да подкрепяш нещо преди Партията да го обяви е невъзможно за осмисляне от теб.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Плоският данък е 10% още от 2008 година и оттогава почти няма промени в данъчната политика.   Сега новите управници щели уж да запазят положението.   Борисов кога се е занимавал с тези въпроси?  Стига спам, все в България съм живял, моля, бъди конкретен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.